Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2012

Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać

• Kane (RAW)
      105
    • CM Punk (RAW)
      20
    • Sheamus (SmackDown!)
      36
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      21
    • Alex Shelley (TNA)
      5
    • Austin Aries (TNA)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To Kane był chyba najbardziej wyrazistą postacią w styczniu ze wszystkich nominowanych, ale mój głos leci jednak na Sheamusa. Na tygodniówkach może nie porywał, ale w końcu wygrał Royal Rumble Match i dzięki temu ma mój głos.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

3

• N!KO

2

• TakerFanKrk

2

• hadaszyszek

2

Top użytkownicy w tym temacie

Lubię CM Punka, ale zagłosuję na Kane'a. Dlaczego bo jest innym potworem niż wszyscy inni.

Gimmick takiego psycho mon stera jest o wiele lepszy niż typowy monster.

Kane pokazał swoje prawdziwe oblicze niszcząc Rydera i Cenę raz po raz. No i chciałbym by zrobił Tombstone lub chokeslam na Eve. To by było :D

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Głos na Kane'a. Big Red Monster bookowany jest tak, jak chciałbym, by bookowani byli heele - nie jest typem cwaniaczka, który ucieka z ringu i szuka najłatwiejszej możliwości zgarnięcia wygranej, tylko idzie po swoje. Nie zawaha się zniszczyć każdego, kto stanie mu na drodze. Brzmi to zapewne, jak notatka z "WWE Magazine", ale tak jest w rzeczywistości :P
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   454
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Teoretycznie - głos z urzędu należałby się Rudemu, za wygranie turnieju Royal Rumble. Mój głos leci jednak na Kane'a, który ponownie zaczął występować w masce i przywrócił nam czar dawnych wspomnień, kiedy monster heel miał jaja do kolan i potrafił zdrowo demolować nawet czołowych baby face'ów Federacji. Obecna wersja Kane'a jest jedną z najciekawszych postaci w WWE, a jego booking sprawie, że pomimo iż Jacobs w ringu już dawno nie błyszczy - z ciekawością ogląda się jego demolki i to, jak bawi się w mind gamesy z Jaśkiem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja zagłosowałem na Sheamusa z wiadomo jakiego powodu.Chciałem zagłosować na Kane'a za to co zrobił w tym miesiącu ale mimo wszystko mój głos leci na Rudego.

Mój głos leci na Kejna :-)

• Reputacja:   1 549
  • Styl:  Ciemny

Sheamus- nic nie pozostanie nam w pamięci tak długo z tego miesiąca jak zwycięzca RR matchu. Jaki on by nie był, to i tak jest to najważniejsze wydarzenie stycznia. Rudy ogólnie nie zachwyca mnie ostatnio, jednak mam nadzieję, że teraz to się zmieni. Potrzebuje bardzo szybko ciekawego feudu, który odświeży i podbuduje jego postać przed samą WMką, która powoli się zbliża. Dzięki zwycięstwu w RR, Sheamus zasłużył na nagrodę. W końcu jest to spore wyróżnienie i szansa na przyszłość.

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

Rudy oczywiście. Jest jednym z moich ulubieńców i gdyby nie Y2J postawił bym na niego w typerze. Odwala kawał dobrej roboty, pomimo feudu z takim jobkiem jak Mahal jego Brogue kick zawsze wygląda pięknie i w końcu... Zniszczył plany Jerichowi :>

5542686014f03292532907.jpg

Kane. Nie miałem nawet chwili zastanowienia nad wyborem Wielkiej Czerwonej Maszyny. Po powrocie jest bardzo jasnym punktem RAW i naprawdę może się podobać prowadzenie jego postaci, o ile superbohater Cena go nie zatrzyma. Gdybym miał drugi głos, zagłosowałbym na Danielsona, który po heel turnie, przynajmniej według mnie, prezentuje się także interesująco. Reszty nie brałem pod uwagę.

Mój głos również oddaję na Kane'a, chociaż teraz trochę nudzi mnie jego program z Johnem, ale i tak najbardziej się wyróżnia z pozostałych. Rozumiem, Sheamus wygrał Royal Rumble Match, ale to co działo się przez cały miesiąc to było można rzec - tragiczne. A więc: Big Red Monster!

18056192365019276624f15.jpg

Zagłosowałem na Sheamusa, bo zasłużył za wygranie Royal Rumble 2012 Match ;)

Miałem zagłosować na Kane ale zagłosowałem na Bryana bo chce żeby wygrał trzeci raz wresltera miesiąca tak jak CM Punk :-)

Zagłosowałem na Kane'a, uważam, że w tym miesiącu zasłużył na to. Jego postać, chyba najbardziej wyróżniała się z wymienionych w typerze. Nawet Rudy mimo zwycięstwa w Royal Rumble, czy Punk mimo feudu z Zigglerem(tego pana mi właśnie w typerze brakuje) i obrony pasa nie wyróżniali się tak jak Big Red Monster. Co prawda mało walczył od czasu jego powrotu, ale segmenty z nim uważam za dobrze wykonane. Bez wątpienią, mój wrestler Stycznia. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Wrestlerem Stycznia 2012 został

KANE (105 głosów na 200 oddanych)

http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=kaneq.jpg&res=medium

Kolejne miejsca zajęli

Sheamus - 36 głosów

Daniel Bryan - 21 głosów

CM Punk - 20 głosów

Austin Aries - 13 głosów

Alex Shelley - 5 głosów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Cieszy mnie fakt dodania nowej gali, ale z drugiej strony może oznaczać to, że kartę All In znów poznamy na krótko przed samą galą.
    • Grins
      Jeśli oni spierdolą to z Fatu i Femim to jebać nie wiem daje sobie spokój z tym wszystkim to mnie najbardziej rusza w RAW, jestem w chuj wciągnięty w program Fatu/Roman i to że Jacob odbierze nie tylko pas ale ula fala i stanie się nowym szefem stołu, ale jak już to powiedział to wiem jak to się skończy... ogólnie sraka będzie jeśli chodzi o wyniki gali... 
    • CzaQ
      Ale niestety... Cesarz wypadł z gali   
    • Mr_Hardy
      Nikki Storm i Big Damo przejmują Progress Wrestling.  A na amerykańskiej ziemi Defy Wrestling.  
    • Kaczy316
      Ostatnie Monday Night Raw przed Clash In Italy, zobaczmy co WWE nam ugotowało!   Raw rozpoczyna nam Paul Heyman, który wita nas na Monday Night Raw i sam mówi, że ma zamiar nahypować nas na walkę Oba Femiego z Brockiem Lesnarem, że jest to największy rewanż w historii WWE i mamy wideo promo Brocka Lesnara, który mówi co czuł kiedy stwierdził, że skończy karierę na Wrestlemanii i dlaczego zrobił to co zrobił i wracamy do Paula Heymana, który dalej hypuję nas na walkę Lesnara z Femim, al
  • Dodaj nową pozycję...