Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2012

Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać

• Kane (RAW)
      105
    • CM Punk (RAW)
      20
    • Sheamus (SmackDown!)
      36
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      21
    • Alex Shelley (TNA)
      5
    • Austin Aries (TNA)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

Kane - powrócił, jako demolujące Johna Cenę potwór, który nie ma skrupułów wobec słabszych, w tym także kobiet. Jest jedną z najciekawszych postaci RAW (a nawet w WWE). Niszczy Johna Cenę, który nie jest w stanie mu w tym momencie sprostać.

CM Punk - obronił pas WWE podczas Royal Rumble PPV w walce przeciwko Dolphowi Zigglerowi. Jest głównym uczestnikiem drugiego najważniejszego feudu w federacji i nie schodzi poniżej pewnego poziomu - zarówno ringowego, jak i mikrofonowego.

WWE SmackDown

Sheamus - pomimo tego, że ostatnio pałętał się w duecie z Karzełkiem, a także toczył pojedynki z zawodnikami pokroju Jindera Mahala, zasługuje na nominację za zwycięstwo w Royal Rumble Matchu.

Daniel Bryan - w styczniu bronił swojego pasa kilkakrotnie w starciach z Showem i Henrym. W ostatnim, podczas Royal Rumble PPV, pokonał ich obu wydostając się ze stalowej klatki. Stoczył także niezły pojedynek z CM Punkiem podczas ostatniego styczniowego RAW.

IMPACT WRESTLING

Alex Shelley - pojawił się wreszcie po dłuższej przerwie i zdobył titleshota na pas Dywizji X, o który powalczy z najdłużej panującym mistrzem w TNA od dłuższego czasu...

Austin Aries - przede wszystkim za okres, w którym jest mistrzem. Chociaż "latające małpki" nie dostają tyle czasu, jak pozostałe programy, to Aries za każdym razem prezentuje się bardzo dobrze, zarówno ringowo, jaki i na majku.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - styczeń 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

3

• TakerFanKrk

2

• Vercyn

2

• hadaszyszek

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na Wielkiego Czerwonego Potwora, bo po powrocie naprawdę świetnie się zaprezentował. Prowadzi ciekawy konflikt z Ceną w, którym jest osobą dominującą więc wypadało na niego zagłosować. Oczywiście w jego programie pojawiały się również segment, niczym z horroru klasy D na, które wszyscy narzekali ale w głównym rozrachunku takie pierdoły jak próba wciągnięcia Rydera do piekła można pominąć. Myślałem też nad daniem głosu na Sheamusa ale prócz wygranej w Royal Rumble Matchu chłopak się zbytnio nie pokazał (obijania jobberów nie liczę). Szkoda też, że nie było tego zapowiadanego końca świata bo to jak Chris bawił się z publiką w tym miesiącu, zakończone wygraniem Main Eventu PPV lub zrobienie czegokolwiek innego na równi ważnemu zwycięstwu w takim pojedynku, na pewno zakończyło by się zgarnięciem tytułu wrestlera stycznia tego roku.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Mój głos leci na Daniela Bryana !

Klarys - Best in the World !!!

Klarys - jest taki zajebisty !!!

You Know It !!!

18815183854ebc007bf2975.gif

WWE:

Bez wiekszych wątpliwości - Kane

- Robił co chciał z Johnem Ceną.

- Załatwił jego kochanka Woo Woo Woo, You know It.

- Po prostu jest staym, złym, a jednak "dobrym" Kane'm, którego mi osobiście brakowało.

15892640544f2d919fe4e7e.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak powiedzialem w Raporcie - glosuje na Kane'a. Mimo pewnych dziecinnie glupich akcentow, ma przyjemny program z Cena. Robi robote, i jest potworem jakim byc powinien. Wiem, ze Sheamus jest ta najlatwiejsza droga do glosu, ale ja Rudemu w Main Evencie WMki mowie NIE! :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Wiem, ze Sheamus jest ta najlatwiejsza droga do glosu, ale ja Rudemu w Main Evencie WMki mowie NIE! :twisted:

Wolisz żeby stracił spota? Wygrał RRM to niech już walczy o ten pas...

Edytowane przez Anapolon

Hmmm... ciężki wybór. Tak naprawdę nikt z tej czwórki (mówię o WWE, TNA rzuciłem miesiąc temu...) nie wybił się aż tak. Mój głos poleciał na Kane'a, przede wszystkim za powrót do gimmicku z przed lat. Program z Ceną jest w miarę przyjemny. Co prawda hardcore to to nie jest, ale często zdarza się w ich potyczkach użyć jakiś przedmiotów :). Reszta panów miała dobry miesiąc, ale bez porywów. Punk męczy się z Johnnym; Daniel może i jest mistrzem, ale w obecnym gimmicku średnio mi się podoba; a Sheamus miał epizod z karłem(tutaj nic nie trzeba dodawać)...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wygrał RRM to niech już walczy o ten pas...

To oczywiste, bo najwiekszym skandalem w historii wrestlingu byloby wymyslanie jakiejs innej roli dla zwyciezcy RR Matchu. Problem w tym, ze on nie powinien w ogole wygrywac tej walki - i nie walkujmy tego tematu kolejny raz.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Ciemny

Głos leci na Kane'a. Obecnie najlepszy monster w WWE, widać, że jest jednym z nielicznych wrestlerów na których CT ma jakiś pomysł. Niszczy, miażdży i ma klimat. Mam nadzieje na dobry program z Ceną. Zapowiadał się nieźle, ale na ostatnim RAW dostał w dupe od Jaśka i uciekł. Myślę, że jednak to jest element, czegoś przemyślanego i tym razem w końcu od pamiętnego Money in The Bank PPV WWE nas czymś zaskoczy. Póki co jego postać na plus.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Zdecydowanie Kane. Odświerzył swoją postać i mam nadzieję że będzie jeszcze długo, długo w ME.

14195629615519c4906401d.gif

Oczywiście głos leci na Kane. Całkowita dominacja na RAW ,atakuje kogo tylko chce,jego postać jest dobrze prowadzona i na micu tez daje rade.Dodatkowo dodaje smaczku do hell turnu Ceny.

Rudego wyeliminowałem z marszu. Nie podoba mi się, że wygrał RR Match i moim zdaniem na ME WM'ki ma po prostu za mały zarówno starpower, jak i same umiejętności (choć tutaj rzadko ktokolwiek bierze je pod uwagę), nawet pomimo tego, że zrobił zauważalne postępy ostatnimi czasy na majku. Poza tym, nie pamiętam szczerze mówiąc żadnego zapadającego w pamięci storyline'u z nim w roli głównej (obijania Christiana tydzień w tydzień nie liczę). Wrestlerem jest dobrym, ale już rok temu RR Match posłużył raz na wypromowanie wschodzącego main eventera. Co później z tego wyszło? Main Event będący openerem...?

Ale abstrahując już nawet od jego skromnej osoby. Mam wrażenie, że WWE dało mu wygrać tylko i wyłącznie dlatego, bo chciało na siłę zrobić 'niespodziankę' fanom (kurwa, podobna niespodzianka do tej na Bound for Glory 2011...). Ostatnio pojawiła się też druga teoria - czyli Triple H forsujący jego wygraną, co w sumie jest jeszcze bardziej idiotyczne. Pokazuje to zresztą ile cały ten mecz znaczy dla samych oficjeli. Najważniejsze - zjebano przez to w mojej ocenie storyline z Jericho, który sam teraz wychodzi po prostu na cipę i - na ten moment - wariata pieprzącego o końcu świata, a nieumiejącego tak naprawdę nic udowodnić w ringu (nie skreślam jeszcze tej historii, ale naprawdę wątpię już, czy CT zdoła sensownie ją poprowadzić - w tej chwili jest to dla mnie jeden z większych niewypałów ostatnimi czasy).

Bryan fuksem zatrzymuje raz za razem pas i nominacja mu się należy, ale nie porywa mnie w tym gimmicku weganina. Taka kilka razy gorsza wersja CM Punka Straight Edge Saviora. I o ile swego czasu na micu widziałem w nim potencjał, tak teraz sprawuje się on jak dla mnie po prostu średnio w tym aspekcie.

Shelley i Aries? Ostatnio jeden z niewielu punktów, na które czekam włączając Impact. Dostają jednak za mało czasu, by coś zdziałać.

A od głosu na Kane'a się wstrzymam. Dość mocna kandydatura, bo przecież rozwalał przez cały miesiąc Jaśka. Jednak jak dla mnie cały czar prysł w momencie, kiedy do tego storyline'u zaczęto wpychać dziwne motywy rodem z jakichś marnych kreskówek. Poza tym odpowiedziałem sobie na pytanie - na kogo bardziej czekam? Na Jacobsa właśnie, czy na Punka, który generalnie obniżył loty, ale który mimo wszystko jak złapie za mikrofon to NIGDY mnie nie zawodzi (z przyjemnością kilka razy wracałem do wiązanki, jaką puścił w stronę Laurinaitisa na jednym z ostatnich RAW - segment z Acem uderzającym Foleya mikrofonem)? CM to dalej cholernie ciekawa postać. W tym miesiącu - moim zdaniem ciekawsza od Kane'a. Głos na Brooksa.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

ale już rok temu RR Match posłużył raz na wypromowanie wschodzącego main eventera. Co później z tego wyszło? Main Event będący openerem...?

W tym roku może być podobnie, WrestleMania, która ma właściwie aż cztery Main Eventy (dwa pojedynki o pasy, walka o streak i Cena vs Rock) może się rozpocząć się od starcia, który z tej "wielkiej czwórki" najmniej znaczy.

Głos leci na Kane'a, bardzo fajnie podchodzą mi segmenty w jego wykonaniu, jak zawsze świetnie uzupełnia się w roli Heel'a, może w ringu nas jakoś nie zaskoczył to i tak fajnie go zobaczyć, ogólnie to jakby Sheamus, był do tego czasu niszczącym Heel'em to z pewnością głos poszedłby na niego, lecz jako Face go nie kupuje, dla Danielsona także nie najgorszy miesiąc, może i obronił pasa na RR, lecz nie w taki sposób w jaki bym chciał, lecz z takimi zawodnikami.A więc głos leci na Kane'a, a jeżeli chodzi o TNa to wybrałbym Shelley'a.

15748232154f441789616de.jpg

Austin Aries - absolutna dominacja w X Division. Jako heel wygrywa czysto walki ostatnimi czasy. Dobra walka z Markiem Haskinsem na Wembley Arena w Londynie podczas Impact Wrestling. Wolałbym, żeby Bobby Roode też był klasyfikowany w tym głosowaniu, bo Alex Shelley wszystko co zrobił to powrócił i przemówił do mikrofonu. Liczę, że od razu nie wygra pasa, a będzie dobry feud z Austinem.

Ostatnio podoba mi się bardziej TNA, gówno mnie obchodzi, że scena jest gorsza i muzyka zawodników - liczą się walki i większe emocje. Gdy oglądam SmackDown to tak wieje nudą, mało akcji, a Ortona tak szmacą face gimmickiem, że aż się płakać chce. I SmackDown dostało za zeszły rok nagrodę najlepszego show. Rozumiem, że Impact Wrestling TNA nie ma tego poziomu show co WWE, ale moim zdaniem WWE RAW było najlepszym show w tym roku - głównie dlatego nie jest to najlepsze show, że od ponad pół roku gwiazdy SmackDown uzupełniają RAW SuperShow.

Kane, Kane, Kane... tylko czekałem na jego powrót w masce do starych czasów - taki sobie ten feud z Johnem Ceną. Obecna ideologia face'a w WWE jest taka, że uśmiecha się do wszystkich, jest łagodny i dostaje po dupie od heeli. Face powinien być tym dobrym, ale powinien potrafić solidnie wpierdolić, a nie się pierdolić. O to chodzi, żeby wrestlerzy się zachowywali jak normalni ludzie, a nie jak marionetki PG. Dolph Ziggler jako face się zeszmaci, więc liczyłbym żeby pozostał heelem.

Jeżeli kogoś ten komentarz irytuje, niech nie bierze tego do siebie - jak czytam komentarze niektórych to szkoda pisać.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...