Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Miesiąca - styczeń 2012 (Vercyn, N!KO, hadaszyszek)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Pierwszy miesiąc nowego roku już za nami. Oczywiście, kontynuując tradycję z poprzedniego roku, podsumowujemy wydarzenia z WWE i TNA w Raporcie Miesiąca. Tym razem nieco okrojony skład, gdyż Ghostwriter wziął sobie bezpłatny urlop, ale daliśmy radę. Jak? To już Wy nam musicie powiedzieć. Miał być czwarty rozmówca, użyt...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-raport-miesiaca-styczen-2012-vercyn-nko.html
https://forum.wrestling.pl/topic/28846-raport-miesi%C4%85ca-stycze%C5%84-2012-vercyn-nko-hadaszyszek/

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• Vercyn

3

• SixKiller

2

• SeeM

1

Top użytkownicy w tym temacie

To teraz raport przyjmuje też gości?

• Urządzenie:  Windows

Vercyn wymysla mimo sprzeciwow reszty. Dla mnie urokiem tego wszystkiego byla stala ekipa, ale ta jak widac sie wykrusza (szybciej niz sie spodziewalem).

• Urządzenie:  Android

Tylko w sytuacjach kiedy nie będzie kompletu. Obawiam się, że za miesiąc mógłbym zostać tylko ja i N!KO - hadaszyszek mówił, że może sobie odpuści to jedno nagranie, a Ghost wziął dłuższe wolne (z tego co mówił) od aktywności forumowej. Trochę świeżej krwi raz na jakiś czas nie zaszkodzi :)

Dobry pomysł by trochę zmienić ten program. Lubię słuchać waszej czwórki, tego jak śmiejecie się z tych postów hadaszyszka, ale mam wrażenie, że mimo tego, iż to Ghost i Raven uchodzą na papużki nierozłączki jak to opisywał N!ko w Attitude mówi o gali w Gdańsku, to tu na forum taką drugą parą są właśnie Vercyn i N!iko, bo oprócz tego że jesteście współprowadzącymi Raport Miesiąca, to w dodatku mam wrażenie, że Attitude mówi nie jest już tylko programem N!iko, ale i Vercyna. Na forum jest dużo użytkowników i można by coś zmienić. Nie koniecznie musi być to raport miesiąca. Attitude mówi powinno mieć coraz innych gości moim zdaniem. A teraz jak na złość N!ko wprowadził format "versus" i w dodatku wygrał Vercyn i będzie on w kolejnym Attitude mówi versus. Nie chcę tu nikogo obrażać, że jest nudziarzem czy coś bo podbają mi się wasze audycję, ale ciekawie by było też usłyszeć coś innego, jakieś nowe osoby.

Dobry pomysł by trochę zmienić ten program. Lubię słuchać waszej czwórki, tego jak śmiejecie się z tych postów hadaszyszka, ale mam wrażenie, że mimo tego, iż to Ghost i Raven uchodzą na papużki nierozłączki jak to opisywał N!ko w Attitude mówi o gali w Gdańsku, to tu na forum taką drugą parą są właśnie Vercyn i N!iko, bo oprócz tego że jesteście współprowadzącymi Raport Miesiąca, to w dodatku mam wrażenie, że Attitude mówi nie jest już tylko programem N!iko, ale i Vercyna. Na forum jest dużo użytkowników i można by coś zmienić. Nie koniecznie musi być to raport miesiąca. Attitude mówi powinno mieć coraz innych gości moim zdaniem. A teraz jak na złość N!ko wprowadził format "versus" i w dodatku wygrał Vercyn i będzie on w kolejnym Attitude mówi versus. Nie chcę tu nikogo obrażać, że jest nudziarzem czy coś bo podbają mi się wasze audycję, ale ciekawie by było też usłyszeć coś innego, jakieś nowe osoby.

Sporo prawdy w tym poscie! Brakowalo mi tylko podsumowania, ze bedac w takim "duecie", Vercyn to cholerny szczesciarz... A tak calkiem powaznie, to ja tez mam juz go dosc.

AM zawsze wprowadza nowe twarze (glosy), i tego nie przestanie robic - odcinek o RoH juz zwiastuje debiutanta. W zeszlym roku, przy okazji kazdego PPV, mielismy kogos nowego. Problem w tym, ze nie wszyscy radza sobie tak dobrze jak inni. Tutaj mozna upatrywac plusy takiego Versus, gdzie wsrod gosci bedzie juz ktos sprawdzony.

A! AM nie jest programem Vercyna! (moze sie stanie, gdy przejde na zasluzona emeryture) Zawsze moge zmienic zasady, i zrobic walke pomiedzy innymi userami przy okazji kolejnych gal. Najwyzej bedzie mial chlopak rekord 1-0, i pojdzie w odstawke. Backyardowy pojedynek Natana z Chudym, to juz jakis pomysl.

I NAJWAZNIEJSZE... Cameron Lynn to serio ta Arianne z Tough Enough?!

Tak serio... fanka wrestlingu i walki Melina vs Alicia Fox zadebiutowała jako pierwsza na raw. Jakiż los jest przewrotny.

Oby ten urlop wyszedł na dobre Ghostowi czego mu życzę.

Nie mam też nic do duetu N!KO&Vercyn. Jeśli czegoś mi się dobrze słucha, to wybrzydzać nie będę, między Panami jest jakaś chemia:twisted:, dzięki której programy z ich udziałem mają ręce i nogi.

Sporo prawdy w tym poscie! Brakowalo mi tylko podsumowania, ze bedac w takim "duecie", Vercyn to cholerny szczesciarz...

Właśnie N!ko dobrze że mi o tym przypomniałeś hehe. A tak na poważnie to tak jak mówiłem, bardzo mi się podobają wasze programy, bo świetnie się dopełniacie, jednakże wkońcu chciałoby się abyś został wreszcie zaskoczony, coś w stylu BREAKING NEWS!!!! ATTITUDE MÓWI BEZ VERCYNA :D. Na forum jest naprawdę abrdzo dużo ciekawych użytkowników. Fajnie było jak w AM o TLC pojawił się taki Schoop, choć ososbiście czekam na AM gdzie gościem będzie Raven. Mam nadzieję że Vercyn nie potraktuje źle mojego komentarza jeśli go wogóle zobaczy, ale N!ko liczę na ciebie że coś wymyślisz, tak jak opowiadałeś że próbowałeś sprowadzić Ravena na AWA to spróbuj go sprowadzić na jakąś inną okazję.

No i oczywiście wszyscy czekamy na debiut w AM ArthuraWF i Pana Arka "Smukłe

77 kg" Pawłowskiego

Kolejny ciekawy RR z paroma śmiesznymi tekstami(słyszałem, że rude są ostre). Mi też się wydawało, tak jak N!KO, że nie jest to Arianne z Tough Enough, tylko ta, która była w FCW w Tag-teamie z Naomi i lekko się zdziwiłem jak Vercyn zaczął mówić, że to ta Arianne (Melina vs Alicia Fox) i nie rozumiem co taka osoba robi w WWE, nawet jeżeli tylko tańczy.

Jeżeli chodzi o pojedynek Johna Ceny z Undertakerem to najlepszą byłaby walka I Quit Match, wtedy można by nawet uwierzyć, że John wygra, bo jak wiadomo, Jasiek się nigdy nie poddaje, a w tej stypulacji nie powiedział nigdy ''I Quit''.

Co do typowań wrestlera miesiąca, to brakuje mi tutaj Bully Ray, który bądź co bądź zrobił więcej niż Alex Shelley, który na to wyróżnienie kompletnie nie zasługuje, ale rozumiem bo wiadomo jakie jest TNA.

No i oczywiście wszyscy czekamy na debiut w AM ArthuraWF i Pana Arka "Smukłe

77 kg" Pawłowskiego

Jesli chodzi o tego pierwszego - odsylam do AM z Ceglakiem (Maximum Impact)

Jesli chodzi o wymienionego Ravena - WrestleMania - Omowienie, nie Versus

Jesli chodzi o tego ostatniego - predzej pieklo sie zamrozi, niz on sie zgodzi na kolejna slowna konfrontacje ze mna

Odcinek jak zwykle fajny, chociaż czegoś mi brakowało.. jednak skład 4 osobowy powinien zostać bez zmian. Chrapiący N!KO rlz :D Co do przeciwników Undertaker'a na WM'ce to Punk raczej odpada bo Jericho z nim zaczął coś na RAW i chyba coś z tego będzie. Jericho w takim układzie też odpada, Cena ma walkę z Rockiem... Nie ma kogo dać Tejkerowi, i może ostatnią osobą jest HHH ale nie chce po raz kolejny oglądać walki Huntera z Tejkerem, nawet jakby była jakaś ciekawa stypulacja. Jedyne co by mnie przekonało to HBK w tym matchu, jako sędzia specjalny albo gdyby stał w narożniku HHH'a lub powiedzmy mamy jakieś 15 minut do końca walki HHH - Undertaker i Hunter patrzy się na rampę i w tym momencie pojawia się Shawn, wszyscy myślą ,że pomoże HHH'owi a on wykonuje na nim Sweet Chin Music i po tej akcji zwycięzcą zostaje Undertaker, po czym ogłasza zakończenie swojej kariery. Moim zdaniem nie ma sensu ciągnąć dłużej streak'u, niech dobije do 20-0 i sam zakończy kariere.

Ale ,że Cameron Lynn to jest ta Ariane!?

Jeden taki minus, który przeszkadzał mi w oglądaniu RM, to częste narzekanie, że wam się nie chce nagrywać, że chcecie wolne, że jakaś gra czeka. Jak wam się nie chce i robicie to tak na odpierdol, to jak nam ma się to dobrze słuchać?

Było widać też brak Ghostwritera, który pewnie znów wdałby się w ostrą dyskusję z hadaszyszkiem ;)

Co do omawianych tematów:

- Brodus Clay - pisałem to już i powiem jeszcze raz, poczekajmy. Widać, że WWE nie ma jeszcze planów na jakiś większy feud, ale myślę, że dopiero po nim będziemy mogli powiedzieć coś więcej na jego temat. I wiem, że Brodus w tym gimmicku raczej nie osiągnie nic większego, ale kurde, mi się to podoba.

A tak poza tym, to uważam, że wszystko może załatwić prosty heel turn, który zrobi z niego niszczyciela i z miejsca dostaniemy zawodnika, o którym będziemy mogli powiedzieć już, że coś osiągnie.

- Undertaker WM Streak - zgadzam się w pełni z N!KO. Lepiej kogoś wypromować na tej walce, nawet jeśli nie da to nam jakiś mega emocji, niż ładować tam kogoś z mega star powerem, który i tak przegra. Ja jestem jak najbardziej za Del Rio, czy Codym, bo obu może to bardzo wypromować. A czas przed WMką, można by idealnie wykorzystać do promocji tego zawodnika, by wyglądał trochę wiarygodniej.

W sumie resztę rzeczy (a nawet te, które już napisałem) opisywałem już w odpowiednich tematach i nie chce mi się znów tego opisywać.

Brakuje w tym odcinku.... iskry... Przez to o wiele gorzej się słuchało.

Jeden taki minus, który przeszkadzał mi w oglądaniu RM, to częste narzekanie, że wam się nie chce nagrywać, że chcecie wolne, że jakaś gra czeka. Jak wam się nie chce i robicie to tak na odpierdol, to jak nam ma się to dobrze słuchać?

Zdecydowanie masz racje. Marnie, mi się takich segmentów słucha jak szantaż, o wysłanie zakończenia gry itp. Niestety to jest wielki minus, bo odbija się to na jakości audycji. Nagrywanie na odpierdol nie jest dobre, a jak się jeszcze w trakcie to pokazuje, jest jeszcze gorsze. Szkoda także braku Ghosta, bo zdecydowanie brakowało mi hadaszyszka w ostrej dyskusji z nim. Jeśli chodzi o gościa, to nie jest zły pomysł by łatać dziury po nieobecnych, ponieważ wprowadzi to trochę nowej świeżej jakości.

Ogólnie odcinek na plus mimo, że jakieś tam niedociągnięcia były :)

Raport odsłuchany, jak zawsze miło mi się go słuchało. Co do narzekania, że nikomu nie chce się nagrywać - mnie to jakoś strasznie nie zdenerwowało, widać było, że to tylko takie krygowanie się, bo jakby się komuś naprawdę nie chciało gadać - rzuciłby to w cholerę. Słychać i czuć było brak Ghosta, jako, że największym atutem tej audycji jest imo stały skład. Szkoda, że nie wspomnieliście o tapingach Impactów w Wielkiej Brytanii. Wiem, że było AM nagrane już na ten temat, jednak to w miarę ważne wydarzenie dla TNA, śmiem zaryzykować stwierdzenie, że nawet najważniejsze w tym miesiącu. Zawsze dałoby się o TNA pogadać przez pięć minut dłużej :-)

Co do tematów stricte wrestlingowych - wypowiem się tylko o przeciwniku Takera. Moje zdanie jest takie, że ta Wrestlemania wcale nie będzie ostatnią w wykonaniu tego zawodnika i na WM 30 jednak dojdzie do wyczekiwanego starcia Taker vs Cena. W związku z tym nie ma co liczyć na jakieś ogromne fajerwerki w tegorocznym starciu Deadmana, szczególnie, że na Wrestlemanii będą co najmniej dwa ważniejsze pojedynki - Cena vs Rock i WWE title. Z tego powodu jestem za pomysłem walki Taker vs jakaś młoda gwiazda.

To był chyba dopiero mój drugi Raport. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, bo lubię, kiedy coś do mnie mówi o trzeciej w nocy, ale z drugiej strony jako osoba, która nie ogląda już wrestlingu, liczyłem, że dowiem się czegoś więcej o tym, co się wydarzyło w styczniu... Nie mówię, że powinniście omawiać każdy szczegół, ale jednak radziłbym zakładać, że ktoś mógł nie widzieć tego, o czym dyskutujecie. Dla przykładu - widziałem powrót Takera na YT i moim zdaniem ważniejsze od samego powrotu było to, jak na propozycję rewanżu zareagował HHH. Mam na myśli to poklepanie po ramieniu, które w domyśle oznaczało: nic z tego, chłopie, przykro mi. Jeżeli ktoś tego nie widział, to jeżeli mu tego nie opiszecie (nawet w dwóch zdaniach), nigdy sobie tego nie wyobrazi. A jest to jednak wydarzenie, które nakręca ten cały storyline. O TNA niestety nie dowiedziałem się nic. Patrzę teraz na wyniki Final Resolution i wydaje mi się, że byłoby o czym mówić (powtarzam: może nie tak wnikliwie jak w AM poświęconym PPV, ale jest to jednak raport, więc powinno być wszystkiego po trochu).

Na koniec powiem tylko tyle, że też poczekałbym z wprowadzeniem Edge'a do HoF. Wiadomo, że to wrestling, więc nie ma sztywnych reguł (tak jak w sportowych halach sław, do których można zostać wprowadzonym np. dopiero pięć lat po zakończeniu kariery), ale mimo wszystko na takie wyróżnienie powinno się czekać dłużej niż rok :wink: .