Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ich feud trwa od połowy grudnia, odkąd Truth wrócił po zawieszeniu i dopiero mieli jedną singlową walkę. Dla mnie ich walka jest bardzo możliwa, ale nie wiemy, co siedzi w głowach bookerów. Pamiętaj, że to dwójka mocnych upp-midcarderów, więc dla mnie ich walka na WM, nie byłaby niczym osobliwym. Truth nie miałby prawa wygrać? Też tak myślałem, do czasu newsów, że Miz sobie nagrabił na Survivor Series, a teraz zebrał ostry heel heat za fail z Flip Dive Killingsa na RAW. Na dodatek Mike dostał czysty wpierdol od Kingstona, więc obawiam się, że w ew. starciu na WM, lepszy okazałby się Truth, któremu promocja jest niepotrzebna, bo ma już 40 lat.

Dobra... Może i są to mocni upper midcarderzy ale to nie jest feud na tak ważną gale jaką jest Wrestlemania. No bo o co oni się biją? Miz go za atakował ok... I co dalej? O czym oni będą mówić do gali w Miami? Na jakiegokolwiek PPV przed WM'ką walka mogłaby się odbyć ale na tak ważnej gali nie ma prawa bytu.

Nawet jeśli by do takiej walki doszło (co jest cholernie wątpliwe) to wyobrażasz sobie triumf starego, który już długo nie powalczy, Rona nad młodą gwiazdą, która ma przed sobą jeszcze wiele lat w tym biznesie, jaką jest Miz? Nie ważne, że Mike nagrabił sobie na Survivor Series (nie złapanie R-Truth'a też na pewno przysporzyło mu problemów) ale WWE w życiu nie dało by wygrać Killingsowi. Mizanin jest dla nich zbyt ważną personą (chłopak naprawdę zapierdala niczym Cena) by dali mu przegrać z właściwie obojętnym dla nich K-Kwikiem, który w przeciwieństwie do Miza dużo już dla nich nie zarobi. Dodajmy do tego fakt, że Ron jest komediową postacią i czy przegra, czy wygra dla fanów dzień później nie będzie miało to żadnego znaczenia.

I na koniec: co ma wiek do potrzeby promocji?

To, że jeśli stare gwiazdy będą zwyciężać nad tymi młodymi, po pewnym czasie ci w podeszłym wieku nie będą wstanie wejść na ring i kariera będzie musiała odejść w zapomnienie. Młodzi natomiast nie będą już gwarantować takiego ratingu, bo jaki mark będzie chciał oglądać kolesi, którzy przegrywają nawet z dziadkami? Mniejsze ratingi, mniejsze wykupienia gal, mniejsze pieniądze!

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

Ich feud trwa od połowy grudnia, odkąd Truth wrócił po zawieszeniu i dopiero mieli jedną singlową walkę. Dla mnie ich walka jest bardzo możliwa, ale nie wiemy, co siedzi w głowach bookerów. Pamiętaj, że to dwójka mocnych upp-midcarderów, więc dla mnie ich walka na WM, nie byłaby niczym osobliwym. Truth nie miałby prawa wygrać? Też tak myślałem, do czasu newsów, że Miz sobie nagrabił na Survivor Series, a teraz zebrał ostry heel heat za fail z Flip Dive Killingsa na RAW. Na dodatek Mike dostał czysty wpierdol od Kingstona, więc obawiam się, że w ew. starciu na WM, lepszy okazałby się Truth, któremu promocja jest niepotrzebna, bo ma już 40 lat.

Muszę przyznać, że zapomniałem o zawieszeniu Killingsa, zwracam honor, myślałem, że oni dwaj napieprzali się przez cały grudzień. Nic nie słyszałem o tym, że Miz nagrabił sobie na Survivor Series, ale to prawdopodobnie moja ignorancja, chociaż jeśli Mizanin serio miałby sobie nagrabić, to wątpię, żeby dostał walkę o główny pas na TLC, jako, że nie był w niej niezbędny i bookerzy na pewno znaleźliby kogoś równie dobrego, lub przynajmniej nie gorszego w zastępstwie. Co do ich singlowej walki: jeśli będzie MITB jestem pewien, że obaj się w nim znajdą, a jeśli nie, może nawet dojdzie do ich pojedynku. Oczywiście jestem fanem pierwszego rozwiązania.

I na koniec: co ma wiek do potrzeby promocji? :-)

Podobno heat dla Miza pojawił się po tym, jak WWE poznało ilość wykupień Survivor Series i zainteresowanie main eventem. Według federacji, Miz miał spisać się lepiej i poszedł hejt, przynajmniej tak czytałem. MiTB - to miejsce dla osób (IMO), co nie mają feudów, a powinni dostać czas antenowy, czytaj Christian, del Rio, Ziggler, Barrett (opcja z Ortonem w World Title Matchu). A Miz z Truthem mają podbudowę i jasny feud, dlatego nie zdziwiłbym się, gdybyśmy ujrzeli takie starcie z dodatkową stypulacją.

Dobra... Może i są to mocni upper midcarderzy ale to nie jest feud na tak ważną gale jaką jest Wrestlemania. No bo o co oni się biją? Miz go za atakował ok... I co dalej? O czym oni będą mówić do gali w Miami? Na jakiegokolwiek PPV przed WM'ką walka mogłaby się odbyć ale na tak ważnej gali nie ma prawa bytu.

Dlaczego? Jest to rozsądnie prowadzony feud dwóch byłych ziomali, tag team partnerów, z podbudową, to dwójka upp midcarderów. Dla mnie nic nadzwyczajnego, jeśli dostaną walkę na WM.

---------

The Miz was a big favorite of WWE management back when he won the WWE Title a year ago because of publicity that he brought the company. The feeling now is that Miz has regressed, both in the ring and on the microphone. The feeling is that when Miz was booked as a mid-carder before, he was hungry and forced officials to make him a headliner. Now he’s back to the mid-card and isn’t forcing them to push him. The botch with R-Truth on this week’s RAW didn’t do him any favors.

Sytuacja Miza nie wygląda najlepiej, więc czuję, że zamiast przegrać z Truthem na WM, jednak zostanie wrzucony do MiTBu, gdzie nic nie ugra. Ciężkie czasy czekają Mizanina.

Edytowane przez Alvathen

Dlaczego? Jest to rozsądnie prowadzony feud dwóch byłych ziomali, tag team partnerów, z podbudową, to dwójka upp midcarderów. Dla mnie nic nadzwyczajnego, jeśli dostaną walkę na WM.

ALE O CO ONI SIĘ BIJĄ? Miz wykonał mu skull crushing finale i "odesłał" na miesięczny urlop, w zamian za to R-truth pojechał go czysto na RAW... Miz jakoś o rewanż się nie upomina - jasna sprawa koniec konfliktu.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ktoś mi odpowie w końcu na pytanie po co zasypywać kartę WM-ki tak słabymi starciami jak Miz vs Truth czy Kane vs Barrett?? Nie wiem skąd przekonanie, że Czerwony nie może walczyć w MitB. Walczył tam już nie raz. Rok temu jakoś było 8 pojedynków i było ok, więc nie wiem skąd przekonanie, że w tym roku musi być 10.... Zresztą rok temu było 8, a i tak zabrakło czasu dla walki o pas WHC i Rhodes vs Mysterio. Założę się, że połowa z was, która chce jakiś walk o pasy US czy Tag Team, albo Truth vs Miz po samej gali będzie płakać, że taki Punk z Jericho dostali 10 minut, a Goldust z Codym 5 minut...

Ktoś mi odpowie w końcu na pytanie po co zasypywać kartę WM-ki tak słabymi starciami jak Miz vs Truth czy Kane vs Barrett?? Nie wiem skąd przekonanie, że Czerwony nie może walczyć w MitB. Walczył tam już nie raz.

Wiem, że Kane walczył nie raz, ale według mnie, szkoda by było marnować potencjał powrotu Kejna w masce i wrzucać potwora do MiTB. To miałoby sens, gdyby miał to starcie wygrać, ale to raczej jest mało możliwe, więc tylko zapcha miejsce. Ofkors, nie Kane w MiTB mi wadzi, tylko fakt, że zmarnują gimmick monstera, upychając go do MiTB, zamiast jakiegoś ciekawego feudu (vs Orton?).

No dobra, ja się z tym zgadzam, ale nadal pozostaje podstawowy problem czasu ilości walk i czasu jakie na nie pozostanie. Wolę jednak Kane'a w MitB i ew. feud z Ortonem po Extreme Rules, gdzie zawsze wieje nudą, niż upychanie go na siłę w jakimś feudzie.

Chodza plotki ze Sheamus dostanie single match na EC podobnie jak Del Rio rok temu.

A jego przeciwnikiem ma byc wlasnie zwyciezca ubieglorocznego RR. Pomysl moze nie jest zly:

Winner RR 2011 vs Winner RR 2012

No i Sheamus dostanie do obicia kogos lepszego niz tych swoich Joberow.

Jestem ciekawy czy to prawda.... Pewnie dowiemy sie na Raw.

• Reputacja:   654
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ciekawym rozwiązaniem byłoby także starcie Sheamusa z Funkasaurusem. Brodus w końcu pokazałby się w dłuższej walce, poza tym obydwoje preferują podobny brutalny styl :) Myślę, że walka byłaby stosunkowo dobra.
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Moja wypowiedź może trochę śmierdzieć fantasy bookingiem, ale wg. mnie nie może dojść do konfrontacji Punk - Jericho jeśli ta walka miałaby się odbyć na WrestleMani. Zakładając ze Punk będzie miał pas na WM'ce, będzie to znaczyło że albo ktoś inny wyeliminuje Jericho, albo zrobi to sam Punk, a po tym to Jericho nie będzie miał żadnej 'wiarygodności' jako pretendent do pasa. Dlatego sądzę, że przed PPV Punk zostanie 'zaatakowany', a jego miejsce w klatce zajmie chociażby zwycięzca walki Cena-Kane. Oczywiście pas wygrałby Chris a na WM Punk vs Jericho. Dowiedzielibyśmy się potem ku zaskoczeniu że Punka zaatakował mistrz WWE... i mamy storyline załatwiony. No bo przepraszam, ale jeśli Jericho poleci na Elimination Chamber, to mogą dać nam innego przeciwnika dla Punka.

1822912563511427a3754ee.jpg

Moja wypowiedź może trochę śmierdzieć fantasy bookingiem, ale wg. mnie nie może dojść do konfrontacji Punk - Jericho jeśli ta walka miałaby się odbyć na WrestleMani. Zakładając ze Punk będzie miał pas na WM'ce, będzie to znaczyło że albo ktoś inny wyeliminuje Jericho, albo zrobi to sam Punk, a po tym to Jericho nie będzie miał żadnej 'wiarygodności' jako pretendent do pasa. Dlatego sądzę, że przed PPV Punk zostanie 'zaatakowany', a jego miejsce w klatce zajmie chociażby zwycięzca walki Cena-Kane. Oczywiście pas wygrałby Chris a na WM Punk vs Jericho. Dowiedzielibyśmy się potem ku zaskoczeniu że Punka zaatakował mistrz WWE... i mamy storyline załatwiony. No bo przepraszam, ale jeśli Jericho poleci na Elimination Chamber, to mogą dać nam innego przeciwnika dla Punka.

Jest o wiele prostsze rozwiązanie, po prostu Jericho wygra pas na EC, a na WMce będzie rewanż.

Ciekawym rozwiązaniem byłoby także starcie Sheamusa z Funkasaurusem.

Nie liczyłbym na to. Obaj są face'ami, którzy aktualnie nie mogą przegrać. Prędzej spodziewałbym się ujrzeć Henry vs. Brodus. Tak właściwie to Khali jest face'm czy heel'em ?

1161423919541b3db89050d.jpg

O trzech głównych walkach już się wypowiadałem, ale chciałbym powiedzieć kilka słów na temat walki pań. Bardzo się cieszę, że Tamina otrzymuje taki push, gdyż w ringu naprawdę potrafi sporo. O ile jestem pewny co do tego, że tytuł posiadaczki nie zmieni (reign Beth jest długi, ale wszystko wskazuje na zakończenie panowania Phoenix przez Kharmę na Wrestlemanii, to samo starcie, jeżeli panie dostaną pięć minut, powinno być na naprawdę wysokim poziomie. Swoją drogą, w karcie dopiero cztery pojedynki - pewnie dojdzie do squashu z udziałem Sheamusa (może nie squashu, ale maksymalnie pięciominutowej walki), pasów powinni bronić też Epico i Primo, by zapchać kartę. Jestem pełen nadziei na nadchodzące pay per view, o którego poziom absolutnie się nie martwię.

No to mamy lipę

- WWE.com is reporting that Randy Orton suffered a concussion on Raw after Daniel Bryan hit him over the head with the World Title. Orton has been pulled from the Elimination Chamber PPV and Wrestling Observer says that Mark Henry will be called back early to replace him in the match.

EC SD! teraz wygląda po prostu okropnie

No to mamy lipę
- WWE.com is reporting that Randy Orton suffered a concussion on Raw after Daniel Bryan hit him over the head with the World Title. Orton has been pulled from the Elimination Chamber PPV and Wrestling Observer says that Mark Henry will be called back early to replace him in the match.

EC SD! teraz wygląda po prostu okropnie

Zgadzam się w zupełności. Strata RKO to duży cios dla SD! EC Match :| Mam nadzieję, że wykombinują coś żeby jakoś to wyglądało :???:

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

No to wykombinowali. Miejsce Randiego zajął...

Santino Marella

który wygrał Battle Royal na SD.

6774900356019a1789f59a.jpg