Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Master King czy ty wierzysz w to, że możemy dostać na EC walki singlowe typu Hunico vs Tedzior lub Mahal vs Dibiase, moim zdaniem te walki były by nieporozumieniem takiego zasłużonego PPV jakim niewątpliwie jest EC. Zapewne dostaniemy obronę pasów przez Primo i Epico przeciwko teamowi złożonego z Santino i jakiegoś jobbera. Może Swagger będzie bronił swego pasa.

6362836414f2bfc1fe765d.jpg

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

napewno walka dibiase vs. mahal byla by ciekawsza niz walka drew mcintyre vs. brodus clay ktora widzielismy na royal rumble

a przeciez dobrze wiemy ze hunico i dibiase maja ze soba troche na pienku tylko wwe tego jeszcze dobrze nie rozwinelo i mysle ze taka walka na EC mogla by sie odbyc

Fajna także byłaby wersja gdy Hunico wraz z Comacho walczyliby o pasy TT z Epico & Primo.

osobiście nie chciał bym takiego rozwiazania, Hunico narazie powinien dobrze podpromowac się solowo, a po za tym feud jak i same pasy tag team w WWE żadnego większego prestiżu i rozwoju nie dają zawodnikom

7166078814fae608e15857.jpg

Fajna także byłaby wersja gdy Hunico wraz z Comacho walczyliby o pasy TT z Epico & Primo.

Jeśli nie masz na myśli wygrania tych pasów to ok. Ale jeśli masz na mysli ich wygranie to według mnie pchanie Hunico i Comacho do pasów TT na tą chwile byłoby zbyt pochopne. Widać, że mają miedzy sobą ringową chemię, na pewno ich wspólne walki beda ciekawsze niż te Kofiego i Evana, ale za szybko to nie ma co. Taką politykę WWE stosuje co do braci Uso-nie dają im pasów. Bracia Uso bez pasów są ciekawsi i toczą ciekawsze walki niż Kofi i Evan, którzy praktycznie wygrywali ciągle. Nie, nie mam na myśli tego, że pasy nadają skille i charyzmę. :-) Jeśli Hunico i Comacho dostaną te pasy, to bedzie równomierne z ciągłym wygrywaniem tego teamu co jednoznacznie prowadzi do "przejedzenia się" tym teamem, jak w przypadku AirBoom. Niestety, ale tak WWE widzi swoich mistrzów.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Jeśli Hunico i Comacho dostaną te pasy, to bedzie równomierne z ciągłym wygrywaniem tego teamu co jednoznacznie prowadzi do "przejedzenia się" tym teamem, jak w przypadku AirBoom. Niestety, ale tak WWE widzi swoich mistrzów.

Dziwne jakby mistrzów podkładali innemu tagowi, muszą pokazać, że przez pewien czas to oni są "najlepszym" Tag Teamem i muszą wygrywać. Po czesci zgodzę się, że może się to przejeść ale co poradzimy, dywizja Tag Teamowa w WWE nie należy do najlepszych.

Co do zrobienia Tag Teamu z Hunico i Comacho to jestem za, na pewno by sobie poradzili

19616413104f427d2812bca.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie w temacie Camacho trochę głupio na razie to wygląda. Po pierwsze, koleś powinien pozbyć się tej głupiej czapki - jak obczaicie go w google (Donny Marlow), bez niej wygląda zupełnie inaczej, jak prawdziwy latynoski zabijaka. Natomiast w czapeczce wygląda jak taki ciemnoskóry przeciętniak, który nie wiadomo skąd się wziął. Jeśli koleś ma tworzyć tag z Hunico, to powinien zacząć walczyć, bo na razie szczytem jego osiągnięć jest pomoc w kopaniu wrogów Hunico.

Dziwne jakby mistrzów podkładali innemu tagowi, muszą pokazać, że przez pewien czas to oni są "najlepszym" Tag Teamem i muszą wygrywać.

Tak jak robili to z Kofim i Evanem, aż stało się to rutyną. A rutyna w tego typu sporcie to nie jest wskazana, ba.. Wręcz zabroniona. Właśnie poprzez pokonanie mistrzów promuje się talenty tak nawiasem mówiąc, wiec powinno się to wydarzyć od czasu do czasu :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Jak dla mnie w obecnej chwili bez problemu można wytypować zwycięzców komory jak i ich dalsze losy. A więc tak SD wygrywa Orton (zbliża się Miami wielkimi krokami a pas musi posiadać ktoś mocny), Daniel Bryan dostaje rewanż a do tego wszystkiego wtrąca się Sheamus ze swoim biletem na "Main Event" Wrestlemani i mamy triple threat o WHC co mi pasuje bardzo bo mamy i mocne nazwisko - Orton jak i zawodnika z super umiejętnościami wrestlingowymi - D Bryan do tego przeciętny Sheamus...RR się już nie cofnie.

Kwestia WWE championship też wydaję się oczywista - wygrywa Jericho najpewniej kantem i dostajemy rewanż Punka na największej ze wszystkich scen z podłożem "best wrestler in the world". Podsumowując :

WWE Tittle

CM Punk vs Chris Jericho

WHC Tittle

Daniel Bryan vs Randy Orton vs Sheamus

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

WHC Tittle

Daniel Bryan vs Randy Orton vs Sheamus

Jeśli do tego dojdzie (na razie na taki pojedynek dosyć sporo bym postawił) to zastanawia mnie bardzo zwycięzca tego starcia. Niby pewniakiem jest Sheaums, bo od kilku lat zwycięzcy Royal Rumble Matchu nie zdobywają tytułu na WM'ce i wypadałoby przerwać ten niechlubny streak. Jednak nie można by było w takiej walce z miejsca skreślać Randalla, który w dzień WrestleManii (jak się nie mylę) ma urodziny i wątpię by federacja sprawiła mu prezent w postaci straty pasa. Dodajmy do tego fakt, że jeśli Y2J i Orton wygraliby tytuły na EC PPV to obaj w takim wypadku musieli by stracić tytuły w Miami po miesięcznym title runie.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Te przewidywania co do WMki są zbyt oczywiste. Vince będzie chciał nas zaskoczyć, jestem o tym przekonany. W sumie baaardzo spodobał mi się pomysł N!KO z RM, czyli Y2J vs Sheamus o pas, a CM Punk w walce z Takerem.

Nie mniej jednak, tak jak mówię, przewidywania co do WMki wydają się aż zbyt oczywiste i nie chce mi się wierzyć, że tak to zostanie.

Te przewidywania co do WMki są zbyt oczywiste. Vince będzie chciał nas zaskoczyć, jestem o tym przekonany.

A moim zdaniem nie będzie chciał zaskakiwać. Dużo się teraz słyszy, że Vince chce aby to była (Wrestlemania 28) najlepsza gala od lat. Dodajmy do tego informację sprzed jakiegoś czasu, że Vince oficjalnie (nie storylinowo) będzie odchodził na "urlop" a władzę w WWE przejmie HHH. Wyjdzie nam, że to może być ostatnia WR pod rządami Vinca więc bezie chciał pokazać swoją siłe. Więc do walk staną największe możliwie nazwiska: Cena, Rock, Taker, HHH, Y2J, Orton, zwycięzca RR Sheamus, Big Show vs Shaq, pojedynek supek kobiet czyli Kharma vs Beth i powrót MiTB. Vince nie będzie chciał nikogo zaskakiwać. Będzie chciał już samą kartą pokazać, że kopie tyłek innym. A wiadomo, że np Orton w meczu o pas podnosi star power gali. Dlatego moim zdaniem Daniel na WR się nie pojawi. Dostanie rewanż na SD! i skończy się jego run. Wg Vinca obniżyłby star power Wrestlemani

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Te przewidywania co do WMki są zbyt oczywiste. Vince będzie chciał nas zaskoczyć, jestem o tym przekonany.

A moim zdaniem nie będzie chciał zaskakiwać. Dużo się teraz słyszy, że Vince chce aby to była (Wrestlemania 28) najlepsza gala od lat. Dodajmy do tego informację sprzed jakiegoś czasu, że Vince oficjalnie (nie storylinowo) będzie odchodził na "urlop" a władzę w WWE przejmie HHH. Wyjdzie nam, że to może być ostatnia WR pod rządami Vinca więc bezie chciał pokazać swoją siłe. Więc do walk staną największe możliwie nazwiska: Cena, Rock, Taker, HHH, Y2J, Orton, zwycięzca RR Sheamus, Big Show vs Shaq, pojedynek supek kobiet czyli Kharma vs Beth i powrót MiTB. Vince nie będzie chciał nikogo zaskakiwać. Będzie chciał już samą kartą pokazać, że kopie tyłek innym. A wiadomo, że np Orton w meczu o pas podnosi star power gali. Dlatego moim zdaniem Daniel na WR się nie pojawi. Dostanie rewanż na SD! i skończy się jego run. Wg Vinca obniżyłby star power Wrestlemani

Tylko w moich oczach właśnie jakaś zaskakująca karta pokaże siłę tej WMki. Nie mówię, że każda walka musi być zmieniona, ale akurat walki o pas chciałbym dostać w zaskakujących składach, a nie takich jakie są teraz przewidywane ;)

Dlatego moim zdaniem Daniel na WR się nie pojawi. Dostanie rewanż na SD! i skończy się jego run. Wg Vinca obniżyłby star power Wrestlemani

Pewnie, że się pojawi i moim zdaniem on ma miejsce w Main Event'cie tak samo pewne (wykluczyć go z walki mogłaby tylko wygrana pasa prze Wade Barretta) jak Sheamus. Smok będzie pełnić tam role mięsa armatniego i o wysiedleniu go z tego miejsca nie ma mowy (pomijając już fakt czysto marketingowy, bo Danielson jako perełka indy, która występująca w Main Event'cie największej gali McMahona na pewno będzie miał duży wpływ na ilość wykupień gali wśród fanów sceny niezależnej), ponieważ w pojedynku o złoto niebieskich niestety ktoś musi zostać przypięty i ta rola będzie przypisana do Dragona. Wszystko odbędzie się bez ujmy dla face'ów, bo wiadomo, że Randy gra postać psychola, więc jeśli odbyłby się pojedynek face vs face z Sheamusem to przyjazny misiek po walce nie wchodziłby w grę, a przecież nie mogą turnować jakiekolwiek z tej dwójki bo by dobry postaci wcale nie mieli.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

A ja właśnie wolałbym coś mniej zaskakującego, ale, żeby to było naprawdę wyborne i żeby to nie męczyło widza, jak to było podczas ostatniej WM'ki. Według mnie może i lepiej byłoby, gdyby Vince dał taką przewidywalną kartę i wyciągnął z tych walk 120%, niż dał kilka walk, których nikt się nie spodziewa, a zrobił z nich shit.

13986806754f144420a3038.jpg

Czuję, że Bryan jakimś cholernym fartem obroni pas, rolując z niego Ortona. Sheamus na mistrza Heavyweight jest przygotowywany od czasu face-turnu (jeśli przegrywał, to albo przez count out (Henry), albo po interwencji z zewnątrz (dwie porażki z Barrettem). Miesięczny run Randalla byłby bezcelowy. Ortona na pewno jakoś wkopią do tej walki i dostaniemy three waya, a Barretta upchną do MiTB. Generalnie skład Smackdown EC jest najlepszy, jaki mógłby obecnie być, nie licząc Khaliego. Rozumiem, że Henry ma kontuzję, ale Khali? Lepszy byłby Hunico, który mógłby być tutaj od spotów. A jeśli chcieli olbrzyma/giganta, to Zeke Jackson jest stokroć lepszym rozwiązaniem. Mam tylko nadzieję, że Khali minutę poniszczy i po kombo finisherów zostanie odliczony (możliwa jest też opcja KO Punchu od Showa, który sam pewnie zostanie wyeliminowany po RKO).

Jeśli chodzi o RAW, nie wiem dlaczego niektórzy narzekają na obecność Kingstona. Kofi jest tylko od wykonywania spotów, ewentualnie odliczy kogoś po jakiejś efektownej akcji (coś jak Flash Kick Morrisona z góry na Sheamusie rok temu). Liczę, że Jamajczyk podniesie poziom walki efektownymi akcjami. Miz i Truth pewnie zaczną walkę, stawiam że jako ostatni wejdzie Jericho. Uważam, że Punk obroni pas, choć istnieje cień niepewności, czy przypadkiem nie zwycięży Y2J.

Cena vs Kane - tutaj czuję interwencję The Rocka, który jest zapowiedziany na RAW po pay per view, więc logiczne będzie zaatakowanie Ceny przez People's Champa. Czekam, aż potwierdzą więcej walk, pewnie dostaniemy obronę pasa US, starcie o pasy tag-team no i Sheamus najprawdopodobniej zawalczy z Henrym (którego Long odwiesi IMO na następnym Smackdown). Wątpię w walki DiBiase vs Hunico (kontuzja Teda), czy tego typu starcia - to niepotrzebne zapychanie karty.