Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Elimiation Chamber PPV to ostatni przystanek przed WrestleManią 28, a skoro Elimination Chamber Match to po Money in the Bank Ladder Matchu moja ulubiona stypulacja to wypadało by się wypowiedzieć co po tych starciach oczekuje ale oczywiście o pozostałych dwóch też coś skrobnę. :wink:

Ambulance Match

Kane vs. John Cena

Najśmieszniejsze w tej walce jest fakt, że Wielka Czerwona Maszyna chce wyzwolić z Ceny nienawiść ale jeśli to zrobi to wie, że przegra. Tym samym czy Big Red Monster chce przegrać? Jeśli tak to mogliby zabookować mu momenty gdzie zwycięstwo ma w przysłowiowej kieszeni ale nie wsadza obitego Jasia do karetki, bo nie osiągnął swojego celu, tym samym na porażce z Johnem (która jest nieunikniona) nic by jego postać nie straciła. Nie spodziewałbym się jakiegoś niesamowitego widowiska od strony czysto ringowej i pewnie takiego nie dostaniemy ale przypuszczam, że kilka akcji hardcorowych, które uratują cała batalie, dane nam będzie ujrzeć. Na krew także bym nie liczył, choć federacja w "Road to Wrestlemania" zawsze chce przyciągnąć jak najwięcej widzów, a ludzie są tak specyficznym istotami, że jucha zawsze budzi ich zainteresowanie, więc i być może jakaś "nieplanowana" się pojawi. Czytałem, że być może będzie to Main Event tego PPV, choć sam w to osobiście nie wierze. Jeśli naprawdę nie ujrzę tego przed RAW Elimination Chamber Matchem to jedynym wyjaśnieniem ustawienia tego na szczycie karty jest interwencja People's Champa ale kto wierzy, że ta gwiazdka filmowa pojawi się na drugorzędnym PPV? Jego bym się nie spodziewał, a jedynymi, którzy moim zdaniem wplatają się do tej walki są: zdradzony przez wszystkich i połamany Ryder oraz nowa miłość Ceny - Eve. John wyjdzie z tego starcia z tarczą i być może nawet nie wyzwoli z siebie nienawiści, uspokoi to marków pokazując im, że SuperJohn nadal jest po stronie dobra by znienacka jebnąć turn na gali w Miami.

WWE Divas Title Match

Tamina Snuka vs. Beth Phoenix

Ostatnimi czasy bardzo mocno promowali Tamine i jechała prawie wszystkie divy w błyskawicznych squeshowych pojedynkach, zresztą dopisanie jej do ring name'u "Snuka" i promowanie jej jako córki legendy musi coś oznaczać. Spodziewam tu się dobrej walki, obie panie coś tam w ringu potrafią i jeśli dadzą im trochę czasu wyjść może wręcz fantastycznie jak na kobiecą dywizje. Oczywiście mimo takiego gigantycznego pushu, szans na pokonanie Glamazonki nie ma i całe to starcie będzie by jeszcze bardziej pokazać jaka to z Betch dominatora wśród pań. Zresztą całe to starcie jest tylko po to by wróciła (ponownie) Kharma, której program z Phoenix powinien się niedługo zacząć, spodziewam się, że damska wersja Marka Henry'ego wykona finishera Taminie po walce tym samym wysyłając oświadczenie mistrzyni.

Elimination Chamber for the World Heavyweight Title

Santino Marella vs. The Great Khali vs. Big Show vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. Daniel Bryan

Tu skład ma potencjał na najgorszą walkę w historii tej stypulacji i jeśli przez całą tą batalie głównymi walczącymi nie będzie dwójka młodych wilków - Bryan i Cody, a udział reszty nie będzie opierał się na schemacie - wejść, przez chwile po dominować, otrzymywać finishera i odpadać lub przeleżeć resztę walki na ziemi - to jest bardzo duża szansa, że faktycznie będzie to najgorsze starcie. Najprawdopodobniej ktoś przed wejściem do komory wyeliminuje Khaliego lub Santino i zajmie jego miejsce. Stawiałbym, że tym pechowcem będzie Włoch, bo Indyjską Kłodę promowali do tego pojedynku i obstawiam, że jednak do klatki się doczołga. Myślę, że tą osobą będzie Captain Charisma lub Alberto Del Rio, choć w moim przekonaniu Arystokrata dostanie starcie z Celtyckim Wojownikiem, a miejsce w komorze przydanie Christianowi. Na "powrót" Randalla bym nie liczył, bo został wyrzucony z tej walki by logicznie dostać shota na tytuł na WM'ce ale nie być jednocześnie mistrzem by po przegranej z Bladym nie musiał z nim zaczynać feudu. W typerze postawiłem, że po tej walce pas do góry będzie mógł wznieść Danielson ale nie jestem w pełni do tego przekonany, bo i osoba, która zajmie wolny spot (Marreli za taki uznaje) ma moim zdaniem największe szansę na zwycięstwo. Czyli najwięcej u mnie szans ma kontuzjowany zawodnik, którego nie ma w składzie walki. :D

Elimination Chamber for the WWE Title

The Miz vs. R-Truth vs. Kofi Kingston vs. Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. CM Punk

Tu w przeciwieństwie do grupy niebieskich skład ringowo jak i w przypadku wypromowania stoi na bardzo wysokim poziomie. Ze słabymi umiejętnościami w ringu jest tu tylko Miz, a reszta to czołówka federacji w tym aspekcie, więc i starcie będzie pewnie zachwycać. Spodziewam się kilku spotów od Kingstona, który mimo, że jest po Mike najgorszym ringowo ogniwem namaścił się na drugiego Morrisona i to jego zadaniem będzie zrobić jakąś szaloną akcje. Mimo, że potencjalnie wszyscy mają tu szanse i stoją na podobnym poziomie to wiadomo, że wynik będzie rozgrywał się między Y2J'em, a Philem i tylko oni mają tu szanse na zdobycie złota. Gdybym miał stawiać pieniądze to postawiłbym je na Chrisa, który zgarnie zwycięstwo i tym samym belt, uprzednio oszukując ostatniego pozostałego - Punka. Jericho musi coś wygrać i udowodnić, że jest najlepszy na świecie w tym co robi, bo jak na razie są to puste przechwałki niczym nie potwierdzone, a zdobycie czerwonego złota na pewno fanom pokaże, że Y2J naprawdę jest dobry i ma szansę pokonać ich ulubieńca na WM'ce. Jednak oczywiście wiadomo, że Chris czyściutko jobbnie CM'owi na największej gali roku, stwarzając mu przy tym większe momentum tracąc na jego korzyść title.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

Gala już w tą niedzielę, również chętnie napiszę co od niej oczekuję..

Ambulance Match: John Cena vs. Masked Kane

*- Nie oczekuję od tego starcia fajerwerków, ale liczę, że będą emocje. Monster co RAW prowokował Cenę, by ten wyrzucił z siebie tłumiący w nim gniew i zapewne to obróci się przeciwko Kane'owi co da zwycięstwo Johnowi. Również, stawiam na Cenę, gdyż na następnym PPV ten zmierzy się z The Rockiem. Nie liczę, że pojawi się Zack Ryder, w końcu byłoby to wręcz głupie, gdzie po takim dość mocnym ataku Czerwonej Maszyny na ostatnim RAW tak szybko Zack powrócił.

RAW Elimination Chamber WWE Title Match: Champion CM Punk vs. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston vs. R-Truth vs. The Miz vs. Chris Jericho

*- Mi tylko jeden zwycięzca chodzi po głowie - Chris Jericho. Mam nadzieję, że wygra i obroni tytuł na WrestleManii. Co do walki w komorze eliminacji to liczę na jakieś akcje "z wysoka" w wykonaniu Kofiego Kingstona. Wierzę, że dzięki niemu, miły dla oka może być ten mecz. Ogólnie na skład nie narzekam, tak jak wspomniał mały619 wszyscy są wypromowani. Moje przewidywania eliminacji to:

Miz wyeliminowany przez Trutha (zemsta za Royal Rumble :wink:)

Truth wyeliminowany przez Dolpha Zigglera

Kofi wyeliminowany przez Chrisa Jericho

Ziggler wyeliminowany przez CM Punka

Punk wyeliminowany przez Jericho.

Divas Title Mach: Beth Phoenix vs. Tamina Snuka

*- Obie zawodniczki są najmocniej rozpisywane w całem Divas Division WWE. Pierw w typerze postawiłem na Taminę, ale zmienię na Beth, gdyż, jeśli wierzyć newsom to:

Phoenix może pojedynkować się o pas na WrestleManii przeciwko ... Kharmie

Phoenix może pojedynkować się o pas na WrestleManii przeciwko ... Lita(nie wiem jak się odmienia :twisted:)

SmackDown! Elimination Chamber World Heavyweight Title Match: Champion Daniel Bryan vs. Santino Marella vs. The Great Khali vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. The Big Show

*- Na pewno skład "psują" Marella i Khali, ale naprawdę możliwy jest ten atak ze strony Christiana na Santino. Nie mówię "nie", jestem za! Mam nadzieję, że Great Khali długo nie powalczy i szybko wyleci (Najlepiej, niech zaczyna walke!) Po głowie mi chodzi, że wyrzuci go .. Cody Rhodes. On coś ostatnio eliminuje stare gwiazdy :wink: Co do mistrza to ja już dziękuję, coś jak z Christianem, pierw "Huura! Jest w końcu mistrzem!", a tu proszę, z zawodnika, którego chciało się zawsze oglądać zrobili zawodnika, którego przewijam.. Kto wygra? Stawiam na Anglika, (i know, szaleństwo! :twisted:), ale naprawdę wierzę, że to właśnie Barrett może wygrać, wtedy byśmy mieli okazję zobaczyć pojedynek Europejczyków o pas wagi ciężkiej, o którym obaj zawsze marzyli.

Moje przewidywania eliminacji to:

The Great Khali wyeliminowany przez Cody'ego Rhodesa

Santino Marella wyeliminowany przez Wade'a Barretta

Cody Rhodes wyeliminowany przez Big Showa

Daniel Bryan wyeliminowany przez Big Showa

Big Show wyeliminowany przez Wade'a Barretta

Co jeszcze bym chciał? Może jakiś powrót, na pewno byłbym happy z returnu Christiana. Obawiam się, że w trakcie gali zobaczymy segment w biurze z udziałem Teddy'ego Longa i Sheamusa, Warrior dostanie na pożarcie jakiegoś Otungę czy Swaggera, tylko po cholere?! Już lepiej, by w ogóle nie występował na PPV. Druga opcja to może powtórzą to co zrobili z Edgem w 2010, segment w ringu, finisher i dowidzenia.

18056192365019276624f15.jpg

. Powiążmy fakty. Laurinaitis nie zrobił Punka na Royal Rumble - ale miał do tego możliwości. Może dojdzie do tego na Elimination Chamber? Punk będzie w Walls of Jericho, wbiegnie Johnny - T i każe zabić w gong. Wtedy serio ich rywalizacja będzie miała sens, bo to lepsze rozwiązanie niż jakby jeden czysto pojechał drugiego. Zresztą na takie galę jak WM to zazwyczaj face powinien gonić za pasem, tak jest przeważnie.

Muszę pochwalić WWE, bo od 2 lat strasznie łatwo wytypować zwycięzce komory, a teraz...? Co do Raw to myślę, że to będzie Chris Jericho, ale nie będę pewny w 100% (jak rok temu). Co do SD! to jest w ogóle wielka niewiadoma i pomijając już chujowe zestawienie to będę zaciekawiony tą walką... (btw. gdyby zastąpić Santino takim ADR to nie byłby skład taki zły).

• Urządzenie:  Windows

Najśmieszniejsze w tej walce jest fakt, że Wielka Czerwona Maszyna chce wyzwolić z Ceny nienawiść ale jeśli to zrobi to wie, że przegra. Tym samym czy Big Red Monster chce przegrać? Jeśli tak to mogliby zabookować mu momenty gdzie zwycięstwo ma w przysłowiowej kieszeni ale nie wsadza obitego Jasia do karetki, bo nie osiągnął swojego celu, tym samym na porażce z Johnem (która jest nieunikniona) nic by jego postać nie straciła.

Też się nad tym zastanawiałem i powiem, że twoja opcja z Kanem nie tyle chcącym wygrać, a dążącym do wyzwolenia z Ceny nienawiści jest fajna. Ja jednak typowałbym, że Kane wykorzysta do tego Zacka i Eve.

Też się nad tym zastanawiałem i powiem, że twoja opcja z Kanem nie tyle chcącym wygrać, a dążącym do wyzwolenia z Ceny nienawiści jest fajna. Ja jednak typowałbym, że Kane wykorzysta do tego Zacka i Eve.

Jedno nie wyklucza drugiego. :wink: Kane może go tak pobić, że ten nie będzie mógł się już ruszyć, Big Red Monster zdenerwuję się z tego powodu i poleci po Eve albo Rydera. Cena to zobaczy i dostanie furii wskakując na następny poziom niczym Goku podczas bitki z Frezerem (jak oglądałeś "Dragon Ball Z" to wiesz o co chodzi :D ), wyzwalając tym samym swoich przyjaciół od złego potwora, finalnie go pokonując. Happy End!

Zacznę od matchy najmniej mnie interesujących:

Ambulance Match

Kane vs. John Cena

Czyli zwieńczenie ich całkiem dobrego feudu. Sama walka nie będzie fivestarem, ale liczę na porządny hardcorowy brawl, w którym obaj zawodnicy zawsze dobrze się odnajdują. Może nastąpi jakaś interwencja Eve albo Zacka, ale nie mam pomysłu jak miała by wyglądć. Raczej pewne, że John wygra walkę by rozgrzać się przed WM. Licze tylko na jakiś fajny motyw związany z Embrace the Hate. Może jakieś takie facowe proszenie o kolejny cios przez BRM, by w końcu Cena wyzwolił nienawiść?

Myślę, że nie będę się nudził podczas walki.

WWE Divas Title Match

Tamina Snuka vs. Beth Phoenix

Beth wygra. Może interwencja Natalyi i/lub Kharmy. Na WM mógłby być wtedy fajny fatal four way. Beth vs Kharma vs Tamina vs Natalya

Elimination Chamber for the WWE Title

The Miz vs. R-Truth vs. Kofi Kingston vs. Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. CM Punk

Dobry skład (choć cały czas podtrzymuje moją opinie o za małym wypromowaniu zawodników) i jeden z lepszych gimmick matchy w całym WWE. To nie może nie wyjść.

Mimo jednego z najlepszych w historii strorytellerów walka pewnie pewnie będzie bez emocji. Raczej pewne jest, że w tej walce Vincie nas nie zaskoczy i wygra Y2J, który wejdzie, jako ostatni i jakimś cheap hitem przypnie mistrza.

Elimination Chamber for the World Heavyweight Title

Santino Marella vs. The Great Khali vs. Big Show vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. Daniel Bryan

Walka na papierze wygląda na najgorsze EC w historii tych matchy. A przypatrzmy się zawodnikom.

Great Khali wejdzie tam tylko po to by rozwalić trochę plastiku, porzucać przeciwnikami i zostać wyeliminowanym przez Rhodesa. Hindus nie jest dostatecznie wypromowany, ale to jest mankament praktycznie wszystkich zawodników w komorze.

Big Show zmienił się ostatnio w niszczyciela (ale wg. Mnie nadal jest facem) i może zrobić coś ciekawego w klatce. Nie lubię go więc będę trzymał kciuki by szybko odpadł (najlepiej by został tez wyeliminowany przez Codiego).

Wade Barret dla mnie nie ma szans. Po pierwsze on nic nie robił od kiedy skontuzjował RKO. Po drugie feud Sheamus vs Barret byłby odgrzewanym kotletem i nie sprzedałby WM.

Cody Rhodes wg. Mnie nie wygra. Poniszczy, wywoła kilka grymasów złości na twarzach marków, ale nie wygra. Jeszcze nie czas. Ja widzę go z pasem około Over the Limit. Wtedy bardzo chętnie. Licze nawet, że odbierze go wtedy Sheamusowi, który wygra pas na WM. Ale nie teraz.

Gimmick Daniela Bryana właściwie wyklucza go, jako zwycięzcę tego EC, bo jak wiadomo mistrzowie wchodzą pierwsi (choć nie wiem czy ta zasada nie została złamana przez umieszczenie CMa w walce o ostatni w kolejności numerek, który wychodzi z komory) i nie sądzę, by DB wytrzymał całą walkę. Ba, myślę nawet, że wyeliminują go jako pierwszego (pewnie Big Show w zemście).

I dochodzimy do największej niewiadomej tego matchu, czyli do Santino Marelli. Wg. Mnie nei wejdzie on nawet do klatki. Czy to przez decyzje Johna Lauranaitisa, czy atak jakiegoś heela (Christian, Henry, Alberto). Dla mnie najlepszą i najbardziej prawdopodobną opcją byłoby założenie Santinie CAB przez Rio i zajęcie jego miejsca w klatce, a potem wygranie całej walki o pas. Dlaczego tak myślę?

1)W WWE cały czas wierzą w tego wrestlera;

2)Program 2011 RR Winner vs 2012 RR Winner sam się pisze i pewnie byłby dobry;

Z drugiej strony atak Christiana można by wytłumaczyć wzorowaniem się na Copelandzie i też by logicznie wyszło. Tylko Christian vs Sheamus już było i publiczność nie wstawał z miejsc na ich walki. Oznaczałoby to też kolejny bardzo krótki run CC z pasem, a tego nie chcę.

Dlatego najbardziej liczę na atak meksykańca i późniejsze wygranie matchu.

Co do możliwego powrotu Ortona myślę, że powróci on nie na walkę, ale by zasadzić Bryanowi RKO za wstrząśnienie mózgu. Doprowadziło by to do zapewne zajebistej walki na Wrestlemanii (oczywiście jeśli nie zjebią bookingu) dlatego bardzo czekam na taki obrót wydarzeń.

PS WM 29 zapowiada się naprawdę zajebiście.

Cm Punk vs J2J - dwójka świetnych all rounderów w jednej walce musi stworzyć coś świetnego;

2012 RR Winner Sheamus vs 2011 RR Winner Alberto del Rio - jestem pewny, że wyszłoby to dobrze;

Undertaker vs (mam nadzieję) helowy HHH ze specjanym sędzią HBKem - jeśli powtórzą wyczyn sprzed roku to będę szczęśliwy. Licze tylko, że teraz walka zakończy się no-countest (obaj nieprzytomni i HBK zmuszony jest do zakończenia walki, mimo, że liczył na wygraną kumpla) co da otwartą furtkę do przyszłorocznej walki umarlaka z Ceną, (UT chce mieć okrągłe 20-0) być może najlepszej walki w historii pod względem dramaturgii.

RKO vs Daniel Bryan - przy dobrym bookingu Bryan wyciągnąłby ze żmiji 110% i zrobili by razem dobrą walkę;

Primo and Epico vs The Usos - czyli w końcu match tag teamowy z prawdziwego zdarzenia. Najlepiej w jakiejś stypulacji;

Kharma vs Beth vs Tamina vs Natalya - być może najlepsze divy w WWE w jednej walce. Może nawet obejrzę;

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Laurinaitis umieścił na twitterze poniższą wiadomość:

"FYI: I plan to make a HUGE announcement at Elimination Chamber tomorrow. It might stop the show, and will certainly be a Game changer."

Zwróćcie uwagę na Game z dużej litery.

1822912563511427a3754ee.jpg

"FYI: I plan to make a HUGE announcement at Elimination Chamber tomorrow. It might stop the show, and will certainly be a Game changer."

to może oznaczać że, ktoś zastąpi santino lub khaliego w sd! ec matchu za sprawą Laurinaitisa, być może będzie to Christian, Alberto del Rio lub Mark Henry jak już kilku userów wyżej pisało, albo (to raczej już nie tak dobry pomysł) David Otanga zastąpi pana skarpetę

również może to być zwiastunem jak już ktoś wyżej napisał że Johny zainterweniuje w matchu Raw i pozbawi Punka tytułu, na rzecz Y2J

7166078814fae608e15857.jpg

CM Styles, mistrzowie nie zawsze zaczynają EC Match, np. Cena w 2009 roku wchodził do klatki jako champ, a wyszedł chyba dopiero jako ostatni z komory. Do tego ta WM-ka będzie 28, a nie 29.

To na pewno Hunter zastąpi Santino i wygra tytuł... Z Sheamusem się bardzo lubią to by była przyjacielska walka, Taker nikogo nie obchodzi to porzucili te story. :twisted:

To by był szok. I już widze te posty "Pierdolony, ego ma większe niż Khali wzrost!" dzień po Elimination Chamber. :lol:

• Urządzenie:  Windows

A więc potwierdza się to co pisałem wcześniej, Johnny Boy idzie na GMa SD! :D

Czuję, że będzie to związane z wrzuceniem Santino i krytyką Longa i jego decyzji. Powiem nawet więcej, znów włączył mi się fantasy booking i wpadłem na dalsze rozwinięcie tego.

Zakładamy, że Marella wypada z EC, właśnie przez interwencją Laurinaitisa w zarządzie. Również Teddy nie jest z tego zadowolony. A to daje nam idealne podłoże do walki na WM! Long vs Laurinaitis - Winner Takes All, a raczej walka ich podopiecznych, asystentów, czyli Otunga vs Marella

Najgorsza walka i najgorszy storyline roku murowane :D

Aha i wcale nie mówiłbym, że to nie ma szans się zdarzyć. WWE uwielbia takie historie ;)

mały619: Pewnie, że ma szanse... Ostatnio na każdej WM'ce dostajemy takie gnioty to i na tej jakiś syf być musi. :wink: Ale ja osobiście stawiam na Tag Team Match: Long & Marrela vs Laurinaitis & Otunga - ***** murowany.

To na pewno Hunter zastąpi Santino i wygra tytuł... Z Sheamusem się bardzo lubią to by była przyjacielska walka, Taker nikogo nie obchodzi to porzucili te story. :twisted:

To by był szok. I już widze te posty "Pierdolony, ego ma większe niż Khali wzrost!" dzień po Elimination Chamber. :lol:

A mi się rysuje fajne story :D Bo przecież nie mamy potwierdzonej walki Taker vs HHH na WR. Więc Hunter wchodzi do komory za Santino i zgarnia pas. Chris nie wygrywa EC RAW Match więc postanowi prowokować Undertakera i rzucić mu wyzwanie. A skoro Triple H i Sheamus jak wiadomo się lubią to może by i jakaś chemia ringowa była. I tak na WR28 dostalibyśmy Triple H vs Sheamus WHC no i Undertaker vs Chris Jericho.

I nikt by nie mówił, że walka o pas SD! ma słaby star power :D

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Ale ja osobiście stawiam na Tag Team Match: Long & Marrela vs Laurinaitis & Otunga

Jak na mój gust powinni dorzucić tutaj jeszcze Primo & Epico, wtedy i mieliby jakiś żałosny mecz na WM'ce i mieliby pasy tagów bronione ( stracone :twisted: )

1161423919541b3db89050d.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

"Stop the show" "Game changer" - stop the show ma dużo do Showstoppera czyli HBK, a Game, no cóż, dla mnie chodzi o Trypla. Myślę że GM oficjalnie ustosunkuje się do konfliktu HHH i Takera i zapowie ich walkę - albo Triple Threat z HBK, albo Michaels jako sędzia.