Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wierzę w udział Santino w tym meczu, więc liczę na atak Christiana... Nie widzę innej drogi powrotu, a CC w walce o tytuł na WM z chęcią bym zobaczył. Prawdę mówiąc, na chwilę obecną nie widzę żadnego zwycięzcy w tym meczu, a nie wierzę w wygraną Daniela. Orton i Henry wyeliminowani. Orton atakujący Santino, tym samym przechodzi heel turn i mierzy się z face'owym Sheamusem na WM? Nie wiem, serio - nie mam żadnych pomysłów, przekonamy się już w niedzielę.
  • Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

Anapolon: zapominasz, że jest coś takiego jak kontekst i ciężko nie rozpatrywać spraw indywidualnie. Ja nie widzę nic złego w rozmowie o EC w kontekście tapingu Smacka. Sorry, ale wiadomo, że gala jest nagrywana wcześniej, więc można nabić się na spoiler - wchodzisz na własne ryzyko. EOT.

Szkoda mi EC bo jest teraz bardzo przewidywalna jedyni komora raw nie jest pewna a reszta to po prostu normalne walki z stypulacją które mogą jedynie dostarczyć nam moment którymi będzie się chwalić wwe przez najbliższe miesiące

Całkowicie zgadzam się z xero i nie rozumiem o co chodzi. Przecież nikt nikomu nie każe tu wchodzić. Ja jeżeli chcę unikać spoilerów przed SD! to po prostu nie zaglądam w tematy, które mogą dotyczyć najbliższego odcinka, czyli chociażby temat o PPV. Chyba można przewidzieć, że nie każdy czeka z wytęsknieniem na to żeby zobaczyć kto wygra Battle Royal :twisted:

Ciekawa decyzja z tym zwycięzcą, swoją drogą. Znowu, jak to bywa przy każdej możliwej okazji, ludzie widzą powrót Christiana :D Ale dla mnie np. ciekawym, choć nieuzasadnionym i mało logicznym, byłby powrót del Rio - przenosiny na SmackDown i może nawet feud z Rudym.

• Urządzenie:  Windows

Ja rozumiem, gdyby był to temat o SD!, bo każdy wie, kiedy jest taping, więc widząc posty w tym temacie po prostu go unikam. A tutaj? Skąd ja mam wiedzieć, że akurat teraz ktoś napisał coś o SD!, a nie np. kontynuuje swoje przemyślenia, które przysporzyło RAW. Takie podejście zabija też trochę dyskusję, bo teraz osoby które nie chcą trafić na spoilery, już od środy, aż do piątku nie będą po prostu wchodzić w temat o PPV.

xero: mam nadzieje, że się nie obrazisz za troche dosadny ton mojej wypowiedzi, bo wcale nie ma ona na celu tego zrobić. :wink:

Mnie - za przeproszeniem - nic nie obchodzi czy ty w tym widzisz coś złego, jesteś moderatorem to masz karać użytkowników za łamanie regulaminu, a od kiedy pamiętam spoiler z tapingu gdziekolwiek by był podany (z wyjątkiem tematu gdzie te wyniki się podaje) został karany warnem, bo było to złamanie regulaminu. Nikt z tego powodu się nie burzył, bo nikt, nikomu nie powinien psuć zabawy, natomiast tutaj od tego się odchodzi? No kurwa, że dwóch zielonych dostałoby ostrzeżenia to temat nagle jest wyjątkiem?

I nadal nie mam pojęcia czemu tu można spoilerować o SD, a w temacie o SmackDown nie?

Skoro tutaj można spoilerować o tapingu to czy w "Independent Zone" mogę napisać post typu: "Super Dragon na Kurt Russellreunion 3 pokonał Steena, a następnie poturbował PWG championa, ciekawie czy na następnej gali dostanie shota na tytuł?" (Kurt Russellreunion 3 jeszcze się nie odbyło)? Nie dostałbym ostrzeżenia? Pamiętam, że kiedyś miała miejsce podobna do tej sytuacja, tylko z inna federacją i moderator wpakował jakiemuś kolesiowi aż dwa warny.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Co bardzo ciekawe WWE ogłosiło dziś na swojej stronie że Santino zastąpi Ortona w klatce...

http://www.wwe.com/shows/eliminationchamber/2012/santino-elimination-chamber

Nie za bardzo teraz rozumiem co zrobią z tym Battle Royal na SD, skoro już dziś oficjalnie o tym mówią.

Nie za bardzo teraz rozumiem co zrobią z tym Battle Royal na SD, skoro już dziś oficjalnie o tym mówią.

Nic. To pewnie część storyline'u, w którym wpadnie Orton lub ktoś inny (Henry, Christian czy del Rio), dopadnie Santino przed wejściem do komory i zajmie jego miejsce (vide Edge w 2009).

Nie ma takiej możliwości aby Santino Marella pojawił się chociaż na sekundę w tej walce. WWE nie jest takie głupie jakie nam się wydaje i nie wsadzi od tak Włocha do klatki. Moim zdaniem będzie to co z Edgem. A teraz fantasy booking. CM Punk zostaje wyeliminowany jako pierwszy z RAW EC, publiczność buczy. Przy wejściu Santino do komory atakuje go Punk, ale dostaje cheer bo ma większy "power face" niż Santino i wygrywa pas WHC a na WM walka Bryan vs. Punk z tym, że nie widzę tutaj miejsca dla Sheamusa. Na EC RAW tytuł mógłby wygrać Ziggler lub Jericho i wtedy feud z białym chociaż tak naprawdę feudy te byłby wzięte "z dupy".

Marella dostał duży pop, więc jest to dobra okazja na heel turn jakiegoś Big Showa czy innego Ortona. Wcześniej może WWE planowało zastąpić kimś Khaliego, teraz pewnie będziemy skazani na niego. Fajna sytuacja mogłaby wyniknąć, gdyby dwóch zawodników wbiło zamiast Włocha i Hindusa. Wtedy nie byłoby takie pewne kto wygra.

• Reputacja:   9

Jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo, ze z Santino bedzie jak z Kingstonem, ktorego wyjebał Edge. I tutaj pojawia sie dobry moment na powrot Christiana, jak podaje wiekszosc newsow jest juz on "medically clear". :D A i sam jest na wysokiej pozycji (cipowato bookawany, ale byl main-eventerem na Smackdown), wiec pasuje do tej obsady.

Jezeli jednak Santino wejdzie to sie zalamnie :/ Niech juz dadza kontuzjowane Henrego, nawet jesli nie moze walczyc to chociaz niech go szybko wyeliminuja.

Aha i btw. Orton to byl pewniak w tym matchu i wydaje mi sie, ze to jego Sheamus mial dogonic na WMce. Jezeli takie bylo założenie to kontuzja Ortona niezle musialo Vinniemu pokrzyzowac plany :D. A i ja samemu mam teraz rozkmine, kto moze to wygrac - i to zostaje chyba tylko obrona tytuly przez Bryana.

Aha i btw. Orton to byl pewniak w tym matchu i wydaje mi sie, ze to jego Sheamus mial dogonic na WMce. Jezeli takie bylo założenie to kontuzja Ortona niezle musialo Vinniemu pokrzyzowac plany :D . A i ja samemu mam teraz rozkmine, kto moze to wygrac - i to zostaje chyba tylko obrona tytuly przez Bryana.

Ja zastanawiam czy ta kontuzja to nie work, bo coś mi się wydaje, że federacja nie chciała kreślić fedudu miedzy dwoma największymi face'ami (bo w takiej sytuacji jeden musi przejść turn), a takowy musiałby mieć miejsce gdyby Celt zabrał tytuł Ortonowi. Obstawiałbym, że i tak go wkręca do walki o tytuł, tylko po WM'ce zajmie się jakimś heelem np. Bryanem ale mistrzem nie będzie.

Teraz największe szanse ma moim zdaniem Wade, ponieważ finish musi być miedzy heele'm, a face'm lub miedzy face'm, a face'm by fani mieli kogo do końca dopingować. Żaden dobry nie ma szans na pas, wiec końcówka będzie miedzy złym, a dobrym. Danielson nie może bez finishera nikogo przypiąć, a poddać tez ma małe szanse, prócz Barretta nie ma nikogo, wiec i on belt zgarnie.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Aha i btw. Orton to byl pewniak w tym matchu i wydaje mi sie, ze to jego Sheamus mial dogonic na WMce. Jezeli takie bylo założenie to kontuzja Ortona niezle musialo Vinniemu pokrzyzowac plany :D . A i ja samemu mam teraz rozkmine, kto moze to wygrac - i to zostaje chyba tylko obrona tytuly przez Bryana.

Ja zastanawiam czy ta kontuzja to nie work, bo coś mi się wydaje, że federacja nie chciała kreślić fedudu miedzy dwoma największymi face'ami (bo w takiej sytuacji jeden musi przejść turn), a takowy musiałby mieć miejsce gdyby Celt zabrał tytuł Ortonowi. Obstawiałbym, że i tak go wkręca do walki o tytuł, tylko po WM'ce zajmie się jakimś heelem np. Bryanem ale mistrzem nie będzie.

Teraz największe szanse ma moim zdaniem Wade, ponieważ finish musi być miedzy heele'm, a face'm lub miedzy face'm, a face'm by fani mieli kogo do końca dopingować. Żaden dobry nie ma szans na pas, wiec końcówka będzie miedzy złym, a dobrym. Danielson nie może bez finishera nikogo przypiąć, a poddać tez ma małe szanse, prócz Barretta nie ma nikogo, wiec i on belt zgarnie.

Przeciez starcie dwoch najsilniejszych "niebieskich" face'ow to najmocniejszy kaliber z tego rostera jaki moze byc na Wrestlemanie (wrecz idealny na WM). Ja nie widze tutaj przymusu do turnu.

Markuje mocno Wade'owi i czekam az bedzie pelnokrwistym main-eventerem, no ale bez jaj....to jeszcze nie jego czas. Zreszta obecnego Barretta bym nie kupil jako champa.

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Przeciez starcie dwoch najsilniejszych "niebieskich" face'ow to najmocniejszy kaliber z tego rostera jaki moze byc na Wrestlemanie (wrecz idealny na WM). Ja nie widze tutaj przymusu do turnu.

Może dlatego, że są już 2 mega faceowe starcia? Rock vs Cena (o ile do tego czasu nie przejdzie turnu, ale wątpie - musi być pierdolnięcie!) oraz HHH vs Undertaker (Z nochalem może być różnie, aczkolwiek myślę, że dalej będzie facem - dla odmiany po prostu Taker zmieni gimmick).

Bookowanie 2 starć faceowych to dużo, a co dopiero 3?

Poza tym Daniel miałby klauzule rewanżową - no chyba, że wykorzystałby ją na tygodniówce w co baaaardzo wątpię..

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Może dlatego, że są już 2 mega faceowe starcia? Rock vs Cena (o ile do tego czasu nie przejdzie turnu, ale wątpie - musi być pierdolnięcie!) oraz HHH vs Undertaker (Z nochalem może być różnie, aczkolwiek myślę, że dalej będzie facem - dla odmiany po prostu Taker zmieni gimmick).

Bookowanie 2 starć faceowych to dużo, a co dopiero 3?

Poza tym Daniel miałby klauzule rewanżową - no chyba, że wykorzystałby ją na tygodniówce w co baaaardzo wątpię..

To Wrestlemania, wiec fejsowych konfliktow nigdy nie jest za dużo - to tylko podniesie prestiż.