Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   708
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

To jest jakaś kpina :/ Najgorszy skład EC w historii. I pomyśleć, że zazwyczaj fajniejszy skład miał Smackdown na tych PPV's.. Trudno, pewnie okaże się, że to jest opener. Jak nie ma Ortona, który wg mnie miał zgarnąć pas na tej gali, to oczywistym wydaję się być opcja z wygraną Bryana. Na WM Orton się wkręca w tę walkę i mamy Triple Threat - Daniel vs Orton vs Sheamus, gdzie Sheamus przejmuje pas, gdyż myślę, że w tym roku zła passa zwycięzców RR się w końcu przełamie. ;)
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

Co?! Nie mówcie, że to jest na serio. Wolę już na miejsce tego jobbera Heatha Slatera. Skład komory eliminacji z niebieskiej gali będzie żenujący i odpuszcze sobie oglądanie tej walki. Mam nadzieję, że Big Show slbo Henry zaatakuje kanadyjskiego włocha i pogorzi Teddyemu po czym wepchnie ich do tego pojedynku.

• Styl:  Klasyczny

Ja, jak przeczytałem tego spoilera to myślałem że o mało ze śmiechu nie pęknę. Włoch w składzie SD EC :sad: . To chyba będzie najgorsze EC w historii i jestem pewny że Włoch zostanie wyeliminowany jako 4 lub 5. No może, podkreślam może, być jeszcze tak że ktoś go zaatakuje np. Mark Henry (podobnie jak Edge Kingstona w 2009). To byłoby już lepsze niż go już wkręcać na siłę. Jestem tylko ciekawy czemu WWE wybrało akurat jego a nie kogoś innego? - dla mnie to jest żenada.
I'll be your end of days

13763742594de11b25bc24b.jpg

Marelli można zarzucić tylko brak powagi w gimmicku i występ "z dupy" w EC ,ale przecież on ma świetne umiejętności i jeszcze się zdziwicie jak uatrakcyjni walkę.

11432243244f1c49d0369f1.gif

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android

Marelli można zarzucić tylko brak powagi w gimmicku i występ "z dupy" w EC ,ale przecież on ma świetne umiejętności i jeszcze się zdziwicie jak uatrakcyjni walkę.

Wątpię aby Santino uczestniczył w tej walce dokładnie rok temu na Elimination Chamber powrócił Christian i w tym roku prawdopodobnie zaatakuje Santino i go zastąpi.

Edytowane przez Jeffrey Nero

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Wątpie by Christian zajął jego miejsce.

Pewnie zrobią coś na wzór RR 2011 tylko tu wejdzie jako ostatni i albo się ukryje albo wyeliminuje go ktoś po kilku sekundach.

Skład Smackdown jest bardzo żenujący,nie ma kogoś kto by w tym brandzie zastąpił Ortona, już sam występ Khaliego Big Showa Marka Henrego odpycha.

Teraz widać, że Smackdown można porównać z ECW pod koniec istnienia.

Niech w końcu ogarną to i wyrównają RAW i SMACK.

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Niestety skład o pas wagi ciężkiej stracił u mnie potencjał. Już mogli lepiej Drew wrzucić, aby przerwać już jego passę przegranych, choć Santino bardziej by mi pasował do tej walki, gdyby nie miał takiego gimmicku, który obecnie posiada. Teraz nie widzę innej opcji jak obronienie pasa przez American Dragona i kolejna walka z rudym na Wrestlemanii.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Przede wszystkim Bryan musi być w meczu od samego poczatku do konca (nawet jesli nie wygra). Patrzac na sklad to jedyna szansa na niezly pojedynek. Jesli kreatywni nie chca gniota powinni mocno zabookowac Danielsona i pozwolic mu na duzo wiecej w ringu (PPV to dobra okazja). Na plecach naszego WHC lezy niemala odpowiedzialnosc, obok Showa ma najwiekszy star power (tak ciagle bardzo mierny, ale sklad walki jest slaby), na nim powinnien wiec spoczywac ciezar uciagniecia ponad 20 minutowego starcia.

Oczywiscie Khali lub/i Santino moga zostac zastapieni kims innym: Henrym, Christianem, a nawet ADR czy Mysterio.

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Umieszczenie Santino w EC to kpina dla smartów takich jak my wszyscy,kpina dla samej stypulacji EC,kpina dla wrestlingu w całości.Nie ma co,EC ze SD! ma wyrąbany star power-porównywalny z Royal Rumble z tego roku.Mamy kompletne nieporozumienie(Santino),drewno które nie chce odejść(Khali),nieruchawe potwory(Big Show).Na Bryanie,Barrecie i Rhodesie spoczywa niełatwe zadanie poprowadzenia tej walki.Jedyny pozytyw,który na ten moment widzę,to to,że jest 3 ludzi,których można poświęcić komuś z młodych,żeby im coś dodać.Mam tu na myśli głównie Rhodesa i Barretta,bo po odejśćiu Ortona i tak wiadomo,że Bryan wygrywa EC.CHYBA(i tutaj moja fantazja daje się we znaki),że kontuzja Ortona to storyline,który ma prowadzić do triple threatu na Wrestlemanii,z Sheamus,Bryanem i RKO.Usuwają RKO z EC,bo w żaden sposób tego nie uargumentują,że Bryan go pokonał.Zaznaczam,to jest tylko fantasy booking.Ale ta kontuzja wydaje się być niestety prawdziwa,przez co cała gala w zasadzie odnosi się tylko do Raw EC,które powinno być wyśmienite.Pytanie,czy Punk wygra,czy jednak raczej Jericho?

Po coś chyba jest w nazwie tematu ostrzeżenie o spoilerach. Skoro to już się wydarzyło to ciężko wymagać by nie dyskutować o tym w temacie PPV.

Po coś chyba jest w nazwie tematu ostrzeżenie o spoilerach. Skoro to już się wydarzyło to ciężko wymagać by nie dyskutować o tym w temacie PPV.

Ale taping to inna sprawa, jak ktoś rzuci spoiler ze SmackDown w tematcie o RAW w piątek to nie dostanie warna? Przecież to się odbyło 3 dni temu, więc spoilerować można wszędzie, bo cisza spoilerowa już minęła.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Anapolon, maly619 To żaden spoiler... po pierwsze o tym, że Orton jest kontuzjowany wiadomo już z newsów, a po drugie WWE samo to podało na swojej stronie internetowej.

Co do samego występu Santino... WTF ? :o Ok rozumiem, że niebieski brand jest obecnie ubogi, ale o wiele lepszym rozwiązaniem były np. Justin Gabriel, który mógłby zrobić parę fajnych spotów. Na SmackDown brakuje wypromowanych zawodników pokroju CM Punka, czy Y2J, którzy byliby wiarygodnymi pretendentami do tytułu. Teraz, kiedy trzeba obsadzić wieloosobową walkę cholernie widać, że brakuje Edge'a czy nawet Christiana.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ale taping to inna sprawa

Niby dlaczego? Wiemy co się wydarzyło, mamy temat z tym powiązany w którym jest ostrzeżenie o spoilerach - można pisać. Poza tym cisza spoilerowa dotyczy głównie PPV i ważnych wydarzeń na galach TV (zmiany pasów itp), więc nie popadajmy już w przesadę. Poza tym podobnych dyskusji, czy można czy nie, było już na tym forum setki.

My (przynajmniej ja) nie czepiamy się tego, że ktoś podał informacje o kontuzji Ortona, tylko o tym, że ktoś podał kto jest jego zmienikiem, a to już spoiler z tapingu.

Tam odbył się battle royal o wolne miejsce.

Niby dlaczego? Wiemy co się wydarzyło, mamy temat z tym powiązany w którym jest ostrzeżenie o spoilerach - można pisać.

Jak myślisz czemu nikt nie wbija środowym rankiem do tematu o SmackDown i nie wkleja tam wyników tapingu smacka (nawet jeśli to robi to używa tagu)? Bo dostałby z miejsca warna, choć w nazwie tematu też jest ostrzeżenie o spoilerarach. Dlatego prawie wszyscy na poprzedniej stronie tego tematu + krzychu17b, powinni otrzymać bezapelacyjnie ostrzeżenia.

16] Nie spoilerujemy (nie zdradzamy wyników) gal które odbyły się niedawno. Cisza po PPV powinna trwać 3 dni i w tym czasie o wydarzeniach na tym PPV możemy wypowiadać się tylko w specjalnym temacie dotyczącym tego PPV w innych zaś tematach ukrywamy nasze wypowiedzi w tagu spoiler. Jeśli chodzi o gale TV to cisza ta trwa krócej bo 2dni. W rozmowach na luzie istnieje kompletny zakaz spoilerowania.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg