Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kofi wykonał widowiskowy spot na RR, który będzie pokazywany zamiast Morrisona. Rok temu Jo-Mo zeskoczył z sufitu klatki, jestem ciekaw, co zrobi Kingston? Trouble in paradise z komory? Coś na pewno zobaczymy :) Obstawiam, że mecz o pas WWE wygra Y2J za pomocą Zigglera, który dobije Punka, przez którego został wyeliminowany, a Chris przypnie, albo Punk, choć nie wiem w jaki sposób :P
  • Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

EC z raw raczej takie przeciętne , dziwni mnie to że Miz będzie walczył . Fajnie że Kofi walczy bo to może być czarny koń nowy WWE champion to by było coś ciekawego .

Czy ty żartujesz ?? Kofi WWE champ ?? "Co ja patrze..." Chyba bym skończył oglądać WWE na wielki. Czarny to on jest, ale koń z niego cieniutki. Wejdzie zrobi parę akcji i wyjdzie. Co do reszty to skład, taki sobie ale nic lepszego chyba włożyć nie mogli. Jasiek z Kane osobno, co i tak uznaje za pozytyw, w końcu ostatnio nadal nie było wiadomo co wyniknie z walki z Rockiem i czy ona będzie w title picture. Więcej się nie da powiedzieć bez spojlerów.

Dalszej części nie komentuje bo to chyba robota dla modów....

Mów mi Daniel :)

To zakładanie tematu o PPV, to jest prestiż? Nie wiedziałem

Biłem do jednego z postów z tematu o Royal Rumble PPV, jeśli masz ochotę przeczytaj pierwszą stronę tego tematu to zrozumiesz o co mi chodziło.

Kolego weż najpierw jeszcze raz puszkaj w słowniku słowa hipokryta. Ja nie wiem czy ty wiesz co ty piszesz - Vercyn jak i większość ogarniętych userów nie potępiała zakładanie tematów z jedno walka co już od kilku lat tu jest praktykowane ale potępiała zakładanie tematów beż żadnych walk (bo RR nie jest taką walką by zakładać już temat, równie dobrze możemy założyć temat o WM 28 bo znamy juz 1 walkę) - Widzisz różnice ? Na prawde nie warto da siłe szukać u kogoś robala byle by wyjść na tego ostatniego sprawiedliwego bo potem sie ośmieszasz.

Royal Rumble Match jako jeden z najważniejszych pojedynków w Vince'owym kalendarzu nie jest godna by przez nią można było założyć temat? Masz racje wszystko się kupy trzyma... Choć chyba rozumiem o co ci chodzi, bo jest to chyba jedyny argument czyli brak zapowiedzianych zawodników. Ale czy chęć sprawienia niespodzianki fanom dyskwalifikuje ją? Ja uważam nieco inaczej, skoro właśnie niespodziewane wejścia zawodników (z jakim numerkiem i kto) są największą atrakcją tego matchu gdyby tego nie było, to praktycznie niczym nie różniłby się ten match od zwykłego Battle Royalu na tygodniówce o shota na tytuł. Jedynym wyjątkiem tej walki byłoby 90 sekund między wejściami zawodników bo uczestników byśmy znali już przed starciem... Myślałem, że założenie tematu o WrestleMani jest nieodpowiednie ponieważ przed tym PPV odbędzie się jeszcze jedna większa gala WWE, a lepiej podyskutować o tej, którą nasze oczy będą mogły ujrzeć wcześniej bo na rozmowy o największej gali tej federacji starczy jeszcze czasu. No ale takie rozumowanie jest pewnie błędne i ty masz na pewno racje, a ja znowu się ośmieszyłem...

Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i czerpać z tego własne korzyści.

Hipokryzja może się przejawiać na kilka sposobów:

* oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi (np. głoszenie przez polityka, że walczy z korupcją i jednoczesne branie przez tego polityka po cichu łapówek),

Słownik może to nie jest, a sama wszechwiedząca Wikipedia nie jest dokończa wiarygodnym źródłem wiedzy ale chyba w tym aspekcie mogę jej zaufać. Przykład można idealnie podpiąć pod sytuacje Vercyna - głoszenie, że zakładanie tematu z jedną walką jest złe, a robię tego samego (co prawda nie po cichu) przy okazji PPV następnego.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Jeżeli masz, to proszę bardzo, będę miał się z czego pośmiać

Może i ma ale pośmiejesz się już na PW bo tam przeniesiecie swoją zabawę.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

EC z raw raczej takie przeciętne , dziwni mnie to że Miz będzie walczył . Fajnie że Kofi walczy bo to może być czarny koń nowy WWE champion to by było coś ciekawego .

Czy ty żartujesz ?? Kofi WWE champ ?? "Co ja patrze..." Chyba bym skończył oglądać WWE na wielki. Czarny to on jest, ale koń z niego cieniutki. Wejdzie zrobi parę akcji i wyjdzie. Co do reszty to skład, taki sobie ale nic lepszego chyba włożyć nie mogli. Jasiek z Kane osobno, co i tak uznaje za pozytyw, w końcu ostatnio nadal nie było wiadomo co wyniknie z walki z Rockiem i czy ona będzie w title picture. Więcej się nie da powiedzieć bez spojlerów.

Dalszej części nie komentuje bo to chyba robota dla modów....

Kofi = zero szans. Miałem momenty że też podniecałem się szansami na zwycięstwo różnych przypadkowo upchanych zawodników - najpierw Truth, potem JoMo, jednak trzeba być realistą. Tacy ludzie są tylko do spotów i zapchania miejsca żeby było 6 osób. Kofi obecnie jest na słabiutkim poziomie promocji, a żeby wygrać walkę taką jak EC trzeba mieć bardzo ugruntowaną promocję (cały ten hype że Komora Eliminacji jest najokrutniejszą z konstrukcji stworzonych przez człowieka właśnie temu służy).

Kingston ostatnio nie robił nic, mogłem kupić jego zwycięstwo na początku 2010 gdy feudował z Ortonem, ale obecnie nie robi nic: dość długo trzymał szmaciane Tag Team Titles, co nie dało nic ani jemu ani tytułom, a oprócz tego okazjonalnie jobbuje Mizowi. To nie jest materiał na WWE Champa, jedyna szansa na taki twist to MiTB - wygrał Swagger, wygrał Bryan więc zwycięstwo Kofiego już nie byłoby takim chorym ruchem, szczególnie że ładnie się sprawdza w takich walkach.

Widze ze Smackdown Elimination Chamber zapowiada sie lepiej niz Raw Elimination Chamber dziwi mnie obecnosc Kofiego,R - Trutha i The Miza reszta jest w sam raz Y2J,punk i ziggler pasuja tam bardzo dobrze ja raczej wolałbym taka walke

Jericho vs Punk vs Ziggler vs Alberto Del Rio(powrot na ta gale) vs no i brakuje mi dwoch chciałbym Rydera ale on jest kontuzjowany szkoda ze storyline tak musi sie potoczyc ale coz dałbym Kofiego i Miza i odrzucił R-Trutha jako Face jest on smieszny i bedzie pewnie ssał w tej walce co do Smackdown Elimination Chamber jest dobrze sa tam czołowe postacie ze SmackDown oprocz Marka Henrego ktory ma kontuzje cieszy mnie miejsce tam Great Khaliego ktory powraca do czołowych walk brakuje mi Christiana no ale i tak go nie bedzie znajac WWE moze powroci i zaatakuje np Big Showa krzesłem i wkroczy do stalowej konstrukcji

• Reputacja:   1

no i brakuje mi dwoch chciałbym Rydera ale on jest kontuzjowany szkoda ze storyline tak musi sie potoczyc ale coz dałbym Kofiego i Miza i

odrzucił R-Trutha jako Face jest on smieszny i bedzie pewnie ssał w tej walce

cieszy mnie miejsce tam Great Khaliego ktory powraca do czołowych walk

What?! Jak można się cieszyć z tego faktu,

że wielka kłoda powróciła i co gorsza cieszyć się z tego,

że będzie on w walce Elimination Chamber a jednocześnie pisząc, że R-Truth będzie ssał! I do czego potrzebny byłby ci Ryder w tej walce? Przecież to dopiero wtedy byłoby coś czego ja nie chciałbym oglądać... może oglądnąłbym na przewijaniu, ale nie od początku do końca.

R-Truth jako Face poprostu ssie jako Hell wymiatał no coz ja lubie Khaliego i nic na to nie poradzisz to prawda ze dwoch gigantow to za duzo jabym odłozył np.Big Showa i wstawił powracajacego Christiana jestem pewny ze publika by szalała chociaz ze CC to Hell przypomniało mi sie ze np. jesli nie było by kandydata do walki o pas US na EC to mozna by Jacka wrzucic do walki na Elimination Chamber o pas WWE i wyrzucic z niej Miza i Trutha dac im walke i wszyscy sa szczesliwi to byłoby dobre rozwiazanie

• Reputacja:   1

R-Truth jako Face poprostu ssie jako Hell wymiatał no coz ja lubie Khaliego i nic na to nie poradzisz to prawda ze dwoch gigantow to za duzo jabym odłozył np.Big Showa i wstawił powracajacego Christiana jestem pewny ze publika by szalała chociaz ze CC to Hell przypomniało mi sie ze np. jesli nie było by kandydata do walki o pas US na EC to mozna by Jacka wrzucic do walki na Elimination Chamber o pas WWE i wyrzucic z niej Miza i Trutha dac im walke i wszyscy sa szczesliwi to byłoby dobre rozwiazanie

Uno R-Truth ring skillowo nie ssie tylko miał marny gimmick, który każdego nudził. Ring Skill a gimmick to jest co innego. Dos nie zabraniam ci lubienia kogo sobie chcesz, ale nie chce być nie miły, aby nazwać hm.... piszesz, że Truth według ciebie ssie w ringu, nie chcesz go oglądać w tej walce, ale za to

Khaliego

tak. Gdzie jest na odwrót. Ja lubię Kidda i co też tam powinien być? Może i powinien, bo by dobre show na 100 % odwalił, ale nie z taką pozycją w hierarchii podobnie jak z

Kłodą

. I nie wspomniałem o tym, że dwóch olbrzymów to jest za dużo... Co do Miza i Trutha mam dość świetne przeczucia, że da się z tego wyciągnąć walkę pomiędzy nimi dopiero na Wrestlemanii, gdzie ona powinna się odbyć. Jakiś fajny, dobry motyw pomiędzy tą dwójką i już mamy ciekawą walkę dwóch członków byłej charyzmatycznej drużyny Awesome Truth. A

Khaliego

nikt nie chce oglądać...

Jeszcze masz coś ciekawego do dodania na temat założenia przeze mnie tematu z oficjalnie zapowiedzianym pojedynkiem (znany skład walki)? Jeżeli masz, to proszę bardzo, będę miał się z czego pośmiać :lol:

Damn it! Bardzo lobię rozbawiać ludzi, więc szkoda, że wylałem już wszystkie swoje żale, jednak jeśli tak bardzo cie śmieszą moje posty to powinieneś je czytać w całości (ja tak robię gdy coś mnie śmieszy) byś śmiać się mógł jeszcze więcej. Jednak jeśli ci się nie chce to się powtórzę... Nie mam nic przeciwko temu żebyś założył ten temat, wręcz przeciwnie dobrze, że go stworzyłeś.

Widze ze Smackdown Elimination Chamber zapowiada sie lepiej niz Raw Elimination Chamber dziwi mnie obecnosc Kofiego,R - Trutha i The Miza reszta jest w sam raz Y2J,punk i ziggler pasuja tam bardzo dobrze ja raczej wolałbym taka walke

Jericho vs Punk vs Ziggler vs Alberto Del Rio(powrot na ta gale) vs no i brakuje mi dwoch chciałbym Rydera ale on jest kontuzjowany szkoda ze storyline tak musi sie potoczyc ale coz dałbym Kofiego i Miza i odrzucił R-Trutha jako Face jest on smieszny i bedzie pewnie ssał w tej walce

Rozumiem, że kogoś może dziwić zajęcie spota przez Kofiego ale Miz i R-truth to przecież Main Eventerzy. Ci kolesie zjechali tag team złożony z Punka i HHH oraz walczyli z drużyną złożoną z Rocka i Ceny, a jobberów by do tak ważnego pojedynku nie wzięli. Jamajczyk to inna sprawa ale on jest tam tylko od "akcji wysokiego ryzyka" i ogólnego podniesienia poziomu walki. Ryder? Are you serious bro?! Koleś jest (jak na midcardera)mocno wypromowany, pewnie nawet lepiej od Kingstona ale on ma nosić US title, a nie tak błyskawicznie rzucać się na główne złoto. Czemu Prawda będzie ssał? Bo jest śmiesznym facem?

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

No macie racje Awesome Truth to był jeden z lepszych tag teamow od paru lat w całym wrestlingu robili totalny rozpizdziel no i niestety Truth musi znowu byc Facem no szkoda bo jego faceowa postac do mnie nie trafia wole Hella wiem ze to Main Eventerzy ale ja wolałbym zobaczyc ich walke singlowa w jakiejs fajnej stypulacji moze Falls Count Anywhere byłby ciekawy i mogłby zakonczyc ich feud,a co do Khaliego to ja sie ciesze z tego ze creative team o nim pomyslal i chociaz dodał go do tej walki bo i tak wszyscy wiemy ze Khali bedzie jobbowal na lewo i prawo

No macie racje Awesome Truth to był jeden z lepszych tag teamow od paru lat w całym wrestlingu robili totalny rozpizdziel no i niestety Truth musi znowu byc Facem no szkoda bo jego faceowa postac do mnie nie trafia wole Hella wiem ze to Main Eventerzy ale ja wolałbym zobaczyc ich walke singlowa w jakiejs fajnej stypulacji moze Falls Count Anywhere byłby ciekawy i mogłby zakonczyc ich feud,a co do Khaliego to ja sie ciesze z tego ze creative team o nim pomyslal i chociaz dodał go do tej walki bo i tak wszyscy wiemy ze Khali bedzie jobbowal na lewo i prawo

Lepszy TT w całym wrestlingu ?? Mało tego wrestlingu kolega ogląda. Złożenie z dupy TT który miał jobbnąć Jaskowi i wielkiemu Rockowi, i pod promowanie go dość dobrze przed tym nie oznacza chyba że byli aż tacy dobrzy. Bookowani byli dobrze na HiaC i to tyle. Skupiam się tylko na WWE, ale sam widziałem wiele TT lepszych od nich w tym roku.

Mów mi Daniel :)

Hehe ja ogladam wrestling tak na powaznie od 2010 r. od Royal Rumble raczej nie powiedziałbym ze to tag team sworzony pod Rocka i Cene ja jakos niewidzialem lepszego tag teamu w 2011 r. ani w 2010

Lepszy TT w całym wrestlingu ?? Mało tego wrestlingu kolega ogląda. Złożenie z dupy TT który miał jobbnąć Jaskowi i wielkiemu Rockowi, i pod promowanie go dość dobrze przed tym nie oznacza chyba że byli aż tacy dobrzy. Bookowani byli dobrze na HiaC i to tyle. Skupiam się tylko na WWE, ale sam widziałem wiele TT lepszych od nich w tym roku.

ale biorąc pod uwagę samo WWE to w ostatnim czasie (przynajmniej przez jakiś rok) nie było jakiś barwniejszych Tag teamów w tej ferderacji niż Awesome Truth. Bardzo dobrze razem się prezentowali i mieli całkiem dobre story w tej jesieni

Jak na moje oko The Miz i R-truth są już wystarczająco dobrze wypromowani zeby walczyc na elimination chamber w komorze

7166078814fae608e15857.jpg

Tak gregorq17mn261, masz racje ale niewiem czy wsadzac ich do klatki moze to i dobry pomysl ale ja wolałbym zamiast nich np Swaggera i jeszcze jakiegos zeby podpromowac tak jak było z Kozlovem na No Way Out 2009 o pas WHC odpadł szybko ale to dało mu duzy push