Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

WWE ELIMINATION CHAMBER PPV

Data

19 luty 2012

Miejsce

Bradley Center

Milwaukee, Wisconsin

Theme Song

Nickelback - This Means War

http://www.wwelivetv.com/wp-content/uploads/2012/01/Sheamus.jpg

RAW ELIMINATION CHAMBER MATCH

R-Truth vs Chris Jericho vs CM Punk © vs The Miz vs Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/ec-raw-match-308.jpg

SMACKDOWN! ELIMINATION CHAMBER MATCH

Santino Marella vs Daniel Bryan © vs Big Show vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Great Khali

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20120201_ec_sdmatch_pre_match.jpg

AMBULANCE MATCH

Kane vs John Cena

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20120206_12_ec_cena_kane_pre.jpg

WWE DIVAS TITLE MATCH

Beth Phoenix © vs Tamina Snuka

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20120209_ec_phoenix_tamina_article.jpg

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

23

• maly619

16

• Alvathen

13

• MasterKing

13

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak pisałem w temacie o Raw dla mnie EC to raczEj miejsce dla dużych i wypromowanych koksów, a nie chłopaków ledwo co załapujących się do HV. W dodatku tylko jeden (Punk) jest poważnie wypromowany. Y2J jak narazie zdążył zjebać RR, DZ został też zdominowany przez CMa na tamtej gali. Miza i Trutha nie traktuje poważnie w kontekście najważniejszego pasa, a Kofi to już kompletna porażka jeśli chodzi o wypromowanie (wiem, wiem zastępca JoMo, ale w zeszym roku był na niego taki Hype,ze dostał nawet walkę o WWE Title). Na razie jestem sceptyczny co do tej walki i liczę, ż SD będzie miało lepszy skład.

PS Plakat bardzo fajny.

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak na razie w prawie każdym (oprócz pierwszych lat) EC Matchu było od 1 do 2 zawodników których promocja była niewystarczająca by walczyć o pas: Mike Knox, Carlito, Kofi Kingston, R-Truth, John Morrison, MVP, Finlay. Zawsze musi być paru słabszych, którzy odpadną pierwsi by zrobić miejsce dla silniejszych.

Ale tu "silniejszy" jest tylko CM i Y2J. Dla mnie to trochę za mało. Ja liczyłem na Cena'e i Kane'a, którzy spokojnie mogli by zakończyć feud w tak brutalnej stypulacji. Potem każdy by się zajął swoją walką na WM. Przy takim składzie byłbym zadowolony bo bym wiedział, że Kane zrobi porządny sajgon, a tak mam poważne wątpliwości czy ta walka mnie zadowoli. Edytowane przez CM Styles

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Wg. mnie nie ma co narzekać na skład, bo taka jest prawda ze na RAW nie ma nikogo bardziej wypromowanego (może oprócz Ceny i Kane'a, ale zdaje się że oni dostaną oddzielną walkę). Ringowo bedzie ok, bedzie kontynuowany program Trutha z Mizem oraz Punka i Jericho, a Kingston zrobi pare spotow i odpadnie pewnie jako pierwszy.

1822912563511427a3754ee.jpg

Vercyn, jesteś hipokrytą... Prawie miesiąc temu krytykowałeś za szybkie założenie tematu o PPV, a co sam robisz przy okazji następnej gali? Zakładasz nowy temat... Oczywiście ja nie mam nic przeciwko by takowy powstał gdy mamy już zapowiedzianą walkę ale jeśli jego założycielem jest osoba, która potępia takie zachowanie to inaczej nie można jej nazwać. Zresztą myślałem, że ty dorobiłeś się już takiego forumowego "prestiżu" ;) , że nie musisz podnosić go poprzez zakładanie tematu o PPV, cóż myliłem się...

SPOILER Z TAPINGU SMACKDOWN:

Daniel Bryan vs Randy Orton vs The Great Khali vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Big Show

Skład raczej do przewidzenia, bo niebieska tygodniówka raczej wiele do zaoferowania nie ma. Najbardziej niepożądaną osobą z tej szóstki jest oczywiście Punjabi Playboy i ciężko będzie się patrzyło gdy będzie niszczył wszystkich naokoło, a gigantom zawsze rozpisują takie momenty. Jednak mam nadzieje, że długo nie będzie walczył i szybko zostanie wyeliminowany (fajnie by było gdyby Khali podał się po LaBell Locku lub innej dźwigni od Bryana). Kompletnie nie mam pomysłu kto by mógł tutaj wygrać, najprawdopodobniejszy jest Randall lub Danielson, choć z takim booking jego postaci szans dużych nie ma. Barretta stawiałbym na takiego czarnego konia tej walki ale jednak z mniejszymi szansami od poprzedniej dwójki, reszta jest całkowicie bez szans. Big Show ma walczyć z celebrytą, Khali jest tu przez kontuzje Henryego, a Cody jeden pas już posiada, co go z miejsca dyskwalifikuje.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Anapolon, poprzedni temat był założony zbyt szybko, było wiadomo jedynie o walce trzydziestu osób bez choćby jednego pewnego uczestnika, tutaj mamy już oficjalnie zapowiedziany Elimination Chamber Match RAW.

Co do samego meczu według mnie skład jest całkiem dobry. Ziggler, Miz i Truth pukają do ME, więc byłbym w stanie nawet wygraną któregoś z nich. Oczywiście Kofi jest tu jedynie dla polatania, ewentualnie mogą zrobić podobny myk do Edge'a, który któregoś roku zajął miejsce Ghańczyka i wygrał pas.

Mizanin był osobą, która spędziła najwięcej czasu na ringu podczas ostatniej gali, miał pas WWE przez bodajże 6 miesięcy, cały czas kręci się wśród ważnych wydarzeń na RAW. Truth jest podobnie wypromowany, dziwi tylko jego szybkie odpadnięcie z Royal Rumble Matchu. Szkoda, ze Dolph został tak słabo rozpisany w walce o pas, ale na swoim koncie ma również zwycięstwa nad Punkiem. Zwycięstwo Y2J'a jestem w stanie kupić zawsze, podobnie z Brooksem.

• Reputacja:   1

Oceniając pierwszy skład jednej z walk Elimination Chamber powiem, że nie jestem zawiedziony a nawet bardzo zadowolony. Mamy trójkę zawodników, którzy jak Karpin napisał są bardzo blisko Main Eventów, do których non stop pukają. Kilka osób pisało w temacie RR, że spot Kingstona był lepszy od spotu Morrisona... że co proszę?! Kofi nigdy nie przebija Johna! Tutaj również pewnie pokażą z Ghańczykiem coś na wzór skoku ze szczytu klatki jak to pokazał Szaman Seksu nie sądzę... ale i tak będzie miło popatrzeć jak jedyny lotnik pokarze kilka skoków. Na pewno powstanie jakiś fajny motyw między Mizem a Truthem i sądzę, że to ci dwaj będą jako pierwsi w walce później ewentualnie jako 3 skoczy Kofi zrobi wejście smoka, potrzyma się przez chwilę w walce po czym jako pierwszy wyleci. Ale kto wygra to już jest trudno wytypować zwycięzce któryś z tej trójki: Perfekcyjny, Najlepszy na Świecie i gość, który zapowiada koniec świata. Chciałbym, aby to wygrał Ziggler i mam taką małą nadzieję, że to on wygra. A walka między Jericho a Punkiem i tak się odbędzie lecz nie o pas. A istnieje jeszcze jeden motyw dość konkretny i realistyczny i znów zgadzam się z Karpinem

ewentualnie mogą zrobić podobny myk do Edge'a, który któregoś roku zajął miejsce Ghańczyka i wygrał pas.
... Lecz nie do końca na Ghańczyku, bo być może Miz zaatakuje Prawdę i ktoś go zastąpi bądź na odwrót lub też to jest mój dream co do tej jednej walki JoMo powraca atakuje Kofiego i to on go zastąpi. Być może później byśmy dostali mały feud w którym by wygrał Parkourowiec albo i ten wygrał pas WWE! Jak już pisaliście, że chcielibyście wygranej JoMo na RR gdyby powrócił to czemu by nie zrobić, aby on powrócił w tej walce zgarnął pas i dostał walkę z CM Punkiem....

http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/260/4/b/lol_face_without_the_face__d_by_supersonic17110-d4a2q1j.gif

...

A Jericho zawalczyłby z Takerem a Vince by nas w przepiękny sposób wszystkich wychu*** co by wyszło mu na dobre! Przy okazji powróciłby stary, przepiękny feud ECW'owski :) . Takie moje skromne z mojej strony marzenie. Oczywiście to co pisałem na początku jest najbardziej prawdopodobne.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Rzeczywiscie Elimination Chamber z Raw ma bardzo slaba obsade jezeli chodzi o star power oprocz Punka i Jericho. Bylem przekonany, ze wrzuca tam Cene i Kane'a (to ze maja osobny feud nie oznacza, ze nie moga byc w tam licznym matchu). Pozostala 4 trudno traktowac jakos main-eventerow z krwi i kosci (no jeszcze Mizanin ledwo moze podejsc), a Kingston to juz wogole smiech na sali.

Jezeli chodzi o EC ze Smacka to szkoda, ze Henry ma kontuzje i musi go zastapic Khali :? Rowniez chetnie bym tam widzial Christiana :)

Zresztą myślałem, że ty dorobiłeś się już takiego forumowego "prestiżu" ;) , że nie musisz podnosić go poprzez zakładanie tematu o PPV, cóż myliłem się...

To zakładanie tematu o PPV, to jest prestiż? Nie wiedziałem

Co do składu EC RAW, to ja nie narzekam. Nie rozumiem też trochę narzekań, że słaby skład. Podobnie ludzie narzekali na Rumble, a po prostu nie ma nikogo lepszego. Oczywiście, można by wrzucić tu Cenę i Kane'a, ale pytanie, cze jednak nie lepiej zostawić ich tak jak jest i dać pojedynek jeden na jeden w fajnej stypulacji (słyszałem o LMS i jestem jak najbardziej za).

I tak nie wierzę, że CM Punk może stracić pas, a ostatnią dwójką będzie on i Jericho, by jeszcze bardziej nakręcić nas na ich feud na WMce.

Vercyn, jesteś hipokrytą... Prawie miesiąc temu krytykowałeś za szybkie założenie tematu o PPV, a co sam robisz przy okazji następnej gali? Zakładasz nowy temat... Oczywiście ja nie mam nic przeciwko by takowy powstał gdy mamy już zapowiedzianą walkę ale jeśli jego założycielem jest osoba, która potępia takie zachowanie to inaczej nie można jej nazwać. Zresztą myślałem, że ty dorobiłeś się już takiego forumowego "prestiżu" , że nie musisz podnosić go poprzez zakładanie tematu o PPV, cóż myliłem się...

Kolego weż najpierw jeszcze raz puszkaj w słowniku słowa hipokryta. Ja nie wiem czy ty wiesz co ty piszesz - Vercyn jak i większość ogarniętych userów nie potępiała zakładanie tematów z jedno walka co już od kilku lat tu jest praktykowane ale potępiała zakładanie tematów beż żadnych walk (bo RR nie jest taką walką by zakładać już temat, równie dobrze możemy założyć temat o WM 28 bo znamy juz 1 walkę) - Widzisz różnice ? Na prawde nie warto da siłe szukać u kogoś robala byle by wyjść na tego ostatniego sprawiedliwego bo potem sie ośmieszasz.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

I tak nie wierzę, że CM Punk może stracić pas, a ostatnią dwójką będzie on i Jericho, by jeszcze bardziej nakręcić nas na ich feud na WMce.

ja tak o zwycięstwo punka do końca nie był bym taki pewny, może właśnie to jericho zdobędzie pas na elimination chamber, a na wrestlemanii dadzą rewanż,

i jak by jericho wygrał na elimination chamber to miałby powody do mówienia o sobie ,,best n the world'' bo tak by sie to nie trzymało kupy, przegrał by na dwóch ppv po powrocie i mówił by o sobie że jest najlepszy, a tak ładnie wszystko by się ułożyło i feud gotowy

7166078814fae608e15857.jpg

ja tak o zwycięstwo punka do końca nie był bym taki pewny, może właśnie to jericho zdobędzie pas na elimination chamber, a na wrestlemanii dadzą rewanż,

i jak by jericho wygrał na elimination chamber to miałby powody do mówienia o sobie ,,best n the world'' bo tak by sie to nie trzymało kupy, przegrał by na dwóch ppv po powrocie i mówił by o sobie że jest najlepszy, a tak ładnie wszystko by się ułożyło i feud gotowy

Może i tak i jest to opcja, którą bym nawet kupił. Jest ona też prawdopodobna, jeśli WWE będzie chciało wygranej Punka na WMce, bo jeśli wejdzie on tam z pasem, to wątpię, żeby wygrał.

Jedno jest pewne, całe Elimination Chamber skupi się tylko na tych dwóch postaciach. Reszta będzie robić raczej za tło.

Może i tak i jest to opcja, którą bym nawet kupił. Jest ona też prawdopodobna, jeśli WWE będzie chciało wygranej Punka na WMce, bo jeśli wejdzie on tam z pasem, to wątpię, żeby wygrał.

Jedno jest pewne, całe Elimination Chamber skupi się tylko na tych dwóch postaciach. Reszta będzie robić raczej za tło.

no i na moje oko o to w tym wszystkim chodzi, przez to jest taki skład raw na elimination chamber, punk i y2j muszą zdominować tą walkę (cieżko by było kupić to jak ta dwójka dominuje nad cena i kanem) wszystko w tej walce musi byc skierowane na nich żeby po EC nie było wątpliwosci kto ma walczyc o pas WWE na wrestlemanii

7166078814fae608e15857.jpg

EC z raw raczej takie przeciętne , dziwni mnie to że Miz będzie walczył . Fajnie że Kofi walczy bo to może być czarny koń nowy WWE champion to by było coś ciekawego .

A co do smackdown to bardzo fajna paczka dawno Khali nie walczył na większym evencie , ciekawy może być pojedynek Barettta z Brayanem i do tego Big Show będzie ciekawie .

17356688884f2970082e177.jpg