Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #76 - Jobber Rumble part 2 (N!KO & Vercyn)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nagranie dobre ale Royal Rumble ch*jowe. Jakoś mi się nie chce oglądać tego białasa na Wrestlemanii. Może i nie było karła ale musieli wpuścić kretyna z "kobrą".

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• maly619

2

• Vercyn

2

• Schoop

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chciałem spytać kiedy można spodziewać się Raportu Miesiąca??

W ten weekend powinno sie pojawic. Raczej nic nie stoi na przeszkodzie, a termin goni - mamy luty.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1 405
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Wydanie mi się podobało, bo taki komentarz na żywo zawsze fajnie się słucha. Było kilka dobrych tekstów i momentów, tylko szkoda, że RR match nie dopisał. Czekam teraz na więcej tego typu nagrań, niekoniecznie właśnie całych gal, ale jakiś wyjątkowych walk, coś w stylu RR bądź...Elimination Chamber. :D Dobra robota. :-)

...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Usunięte - nie mam zamiaru się wykłócać, darujcie sobie wasze infaltylne teksty.

Szkoda, że się nie załapałem. Patrząc mimo wszystko na to z boku wydaje mi się, że określenie infantylny wspaniale obrazowałoby jednak Twoją skromną osobę.

Obejrzałem Royal Rumble jeszcze raz, specjalnie dla Waszego komentarza. Nie żałuję, choć poziom samego meczu (na który, było nie było, czekamy cały rok) był - jak na standardy, które zwykł sobą prezentować - niesamowicie mizerny. Pomimo tego, AM słuchało mi się dobrze, choć ostatnimi czasy duet Vercyn & N!KO występuje (w audycji, w której goście są podobno "zmienni" ;) ) chyba troszkę za często.

Wyzwania niedawnego jeszcze Getorixa osobiście nie przyjmuję z jednego, bardzo prostego powodu. Czekam na Ghostwritera :) . Poza tym są inni użytkownicy. Kto wie, czy w mgnieniu oka nie wypłynie ktoś nowy - niczym jobber wspinający się po szczeblach kariery kosztem main eventerowego już weterana (nie żebym Ci źle życzył, Vercynie :wink: ).

Sama obecna idea Versus mi się podoba (chyba jednak lepiej nagrywać na raz z wszystkimi na Skypie, niż - tak jak N!KO swego czasu proponował - same typy 'przeciwników' osobno), choć oczywiście nie można jej było jeszcze w stu procentach sprawdzić z wiadomego względu. Staranniej dobierając gości będzie się można przekonać, czy pomysł wypali. Na razie jestem optymistycznie do tego nastawiony - z pewnością jest to jakieś odświeżenie po dość monotonnym już schemacie omawiania każdej walki z osobna po danej gali PPV. Choć tego ostatniego też bym jeszcze całkowicie nie eliminował.

[ Dodano: 2012-02-02, 01:18 ]

Aha, czemu parówki (bodajże Culineo, mam rację?) z Biedronki zostały wspomniane jeno jeden raz? Moim skromnym zdaniem można im było poświęcić zdecydowanie większą uwagę niż temu, co działo się na samej gali (przynajmniej do tego 20 numeru) :wink: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Aha, czemu parówki (bodajże Culineo, mam rację?) z Biedronki zostały wspomniane jeno jeden raz? Moim skromnym zdaniem można im było poświęcić zdecydowanie większą uwagę niż temu, co działo się na samej gali (przynajmniej do tego 20 numeru) .

Zdaje mi sie, ze Vercyn je za szybko zjadl. Zreszta to on powinien promowac swoje parowki. Ja tez kiedys znalem jedna, i o nią dbałem

50608915156a3743c1fa34.jpg

Royal Rumble 2012.....nie mogłem doczekać się tej PPV....No i doczekałem się.....Gorszego Royal Rumble nie widziałem...Jedyna walka która mi się podobała to walka o pas WWE...Ziggler pokazał się z bardzo dobrej strony....Punk zresztą też....Inne walki?

Kane vs Cena....Dyskwalifikacja....OMG....Znając życie Kane przegra feud z Ceną....RRM?Najgorszy chyb jaki kiedykolwiek widziałem....Zwycięzca jeszcze gorszy....

zgadzam się z kolegą wyżej najgorszy z branych pod uwagę zwycięzców, nie trawię Rudego. Chciałem, aby wygrał Jericho, ewentualnie Orton, ale sheamus to moim zdaniem duży bląd ze strony WWE i nieporozumienie.