Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Emocje, Akcja, Adrenalina - WWE w innym świetle

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

O ile storyliny podobają mi się, choć na razie wiele nie mówię na ten temat - liczę, że wszystko się rozkręci do samej Wrestlemanii, tak zauważyłem u Ciebie spory błąd, który mnie osobiście denerwuje. Mieszasz czasy w walkach, przez co jest sporo chaosu. Zdecyduj się, czy piszesz końcówki w czasie przeszłym, czy jednak wolisz w teraźniejszym. Poza tym - narzekać nie będę, choć to RAW bez fajerwerków, mimo bardzo ciekawego otwarcia. Czekam na więcej z twojej strony, pozdrawiam.
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fiskus

11

• Alvathen

1

• ThePunisher13

1

• Qba5000

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pewnie się zdziwicie (a może nie), ale pierwszy epizod Smackdown! po Elimination Chamber nie zostanie wydany bo sprawa rysuje się następująco:

Miałem ponad 3/4 Smacka skończonego lecz moja głupota i po części zmęczenie sprawiło, że niechcący to usunąłem, a że segmenty i walki były o dziwo długie to strasznie nie chciało mi się tego pisać od nowa. Zamiast tego już za chwilę przeczytacie kolejny epizod RAW, a ze Smackdown wstawię dawkę "spoilerów":

Turniej o pas Interkontynentalny wygrał Sheamus!

Undertaker nie zgodził się na wyzwanie Goldberga!

W Main Evencie zmierzyli się Christian i Undertaker, który został wybrany jako przeciwnik dla Kapitana Charyzmy przez Daniela Bryana. W trakcie walki zainterweniował Goldberg atakując obu zawodników. Walka zakończyła się DQ, a Undertaker oberwał kilkoma chairshotami.

To co działo się na Smackdown! w na prawdę dużym skrócie, wszystkie walki oprócz Main Eventu były objęte turniejem o pas Interkontynentalny, w którego finale zmierzyli się Sheamus i Big Show. Po zaciętej walce wygrał Celtycki Wojownik i to on dołożył kolejne trofeum do swojej kolekcji.

http://4.bp.blogspot.com/_74DOUg2qS3k/TL4zrDCvUfI/AAAAAAAAD1I/cbVatbwse9w/s1600/Raw+Logo+%28wwestalker.blogspot.com%29.png

Monday Night RAW

27.02.2012

Kolejne RAW w drodze do WrestleManii rozpoczyna pokaz fajerwerek! Za stolikami komentatorskimi witają nas Jerry Lawler oraz Michael Cole. Od razu po przywitaniu widzów przenosimy się na ring, a tam...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3071/John_Laurinaitis_CutOut_Jess-x.jpg

John Laurinaitis: Nazywam się John Laurinaitis i jestem wiceprezesem ds. kadrowych oraz generalnym menadżerem RAW. 8 dni temu na Elimination Chamber PPV, zostałem brutalnie i szczeniacko zaatakowany przez Randy'ego Ortona. Lecz nie tylko ja ucierpiałem. Mój lojalny pracownik i doradca - David Otunga, również został zaatakowany przez niego bez żadnego sensownego powodu. Jak wszystkim wiadomo, Randy jest pracownikiem Smackdown! i nie mogę go w pełni ukarać, ale znalazłem pewien sposób na to by RAW było w pełni bezpieczne. Obiecuję, że dopóki jestem menadżerem Monday Night RAW, Randy Orton nie zjawi się na gali tego brandu, a jeśli nawet znajdzie sposób by tu dotrzeć to zostanie on natychmiast zwolniony! .

*Word Life...*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/0Render3.jpg

To John Cena! Doctor of Thuganomics pewnym krokiem zmierza w stronę ringu. Zanim zaczyna cokolwiek mówić, groźnie obchodzi dookoła Laurinaitisa.

John Cena: Zwolnić powiadasz? Dopóki ty będziesz GM'em, tak? Pozwól, że pomogę ci w znalezieniu nowej pracy bo jesteś bardzo chujowym szefem!

John Laurinaitis: John! Pamiętaj, że to ja decyduje o twojej roli na RAW, więc nie posuwaj się do tego typu wyrażeń!

John Cena: Mam się nie posuwać to takich wyrażeń? Koleś, sam powinieneś się posunąć bo jesteś wyraźnie spięty, if you now what I mean... Podczas gdy ty zajmujesz się jakimiś pierdołami, ja muszę użerać się z tym "potworem". Mam już go dosyć. Zrób coś z tym, zamiast przejmować się jakimiś frajerami. Ten koleś ciągle mnie nachodzi, cały czas czegoś ode mnie chce.

John Laurinaitis: Mam coś z tym zrobić? Dobrze, zrobię. Drodzy widzowie, w dzisiejszej walce wieczoru zobaczymy Street Fight Match z udziałem Kane'a i Johna Ceny! Wreszcie rozwiążecie swoje problemy raz na zawsze.

John Cena: Nie nie nie nie nie nie! Nie oto mi chodziło.

John Laurinaitis: A mi tak. A teraz opuść mój ring i wynocha za kulisy! Tak więc kontynuując. Zachowanie Randy'ego Ortona było ekstremalnie niepoprawne i nie mogę tolerować czegoś takiego! Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję, a personel RAW będzie mógł się czuć swobodnie i bezpiecznie!

Nagle z pod ringu wyszła jakaś zamaskowana postać! Mężczyzna w kominiarce zaatakował Johna Laurinaitisa metalową rurką po czym rzucił się na niego! Po kilku solidnych ciosach oraz stompach, napastnik podszedł do narożnika, wziął rozbieg i wykonał Punt Kick Laurinaitisowi! Cała publiczność zamarła, a nieznany agresor uciekł za kulisy. Zaraz potem w ringu zjawiła się służba medyczna. John Laurinaitis został wyniesiony na noszach do ambulansu.

Michael Cole: To co się przed chwilą stało to chyba jakiś żart. Pan Laurinaitis już drugi raz w przeciągu 10 dni ląduje w szpitalu. Ktoś chyba bardzo go nie lubi.

Jerry Lawler: I po tym ataku, chyba wiemy kto to może być...

Przerwa reklamowa

Po przerwie na telebimie wszyscy ujrzeli ciemny las. Kamera w błyskawicznym tempie znalazła się w ruinach jakiegoś budynku. Tam, przy ścianie paliło się ognisko, a obok niego siedział jakiś bezdomny. Chwilę potem bezdomny odwrócił się i z przerażenia uciekł. Osoba trzymająca kamerę szybko zgasiła ognisko po czym obraz zaczął śnieżyć...

Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler_2012CutByJibunjishin9.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger-2011Cutout_by_Jibunjishin4.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/582/Crime_Tyme_Update.jpg

Dolph Ziggler & Jack Swagger vs Cryme Tyme

KOŃCÓWKA:

Dolph Ziggler był w ringu z JTG. Show Off dominował zakładając Sleeper Hold. JTG dzielnie walczył jednak nagle wyraźnie opadł z sił. Ziggler przeciągnął go do swojego narożnika gdzie zmienił się z Jackiem Swaggerem. All American American wziął rozpęd i wykonał Vader Bomb. 1...2...kickout! JTG nadal nie nadawał za wygraną, jednak Jack Swagger szybko zapiął Ankle Lock! Afroamerykanin był bardzo blisko odklepania, ale przewrócił się na plecy i kilkoma kopniakami zamroczył Jacka po czym zmienił się z Shadem Gaspardem! Ten paroma uderzeniami powalił Swaggera i rozpoczął maltretowanie go w narożniku. Tam wymierzył mu kilka potężnych kopnięć. Irish Whip i Clothesline! 1...2...Dolph Ziggler przerywał liczenie! JTG także mimo osłabienia znalazł się w ringu i wyrzucił z niego jednocześnie Dolpha Zigglera jak i siebie. Z zamieszania skorzystał Jack Swagger, który od tyłu zaatakował Gasparda masą punchy i szykował się już do Gutwrench Powerbomb gdy spod ringu wyszedł Brodus Clay! The Funkasaurus zaatakował Swaggera wykonując mu Exploder Suplex oraz Running Crossbody!

Zwycięzcy: Dolph Ziggler & Jack Swagger (via DQ)

United States Champion był z siebie wyraźnie zadowolony i opuścił arenę z pasem. W międzyczasie wkurzony Shad Gaspard podniósł Jacka Swaggera i wykonał mu dewastujący Thugnificent!

Josh Matthews: Witam państwa. Moim dzisiejszym gościem jest "The Hardcore Legend" Mick Foley! Mick, jak czujesz się jako sędzia specjalny pojedynku o WWE Title na WrestleManii? W twoich rękach jest wygrana CM Punka albo Chrisa Jericho.

Mick Foley: Nie Josh, wygrana jest w ich rękach. Już wielokrotnie byłem sędzią specjalnym i mam w tym doświadczenie. Będę sędziował te zawody uczciwie i będę starał się nie ingerować za bardzo w to starcie gdyż ci muszą sobie wyjaśnić pewne sprawy w ringu.

Josh Matthews: Ale tydzień temu pokazałeś, że jesteś bardziej po stronie CM Punka narażając Chrisa Jericho na jego atak.

Mick Foley: Jericho na to zasłużył. To on pierwszy zaatakował CM Punka i musiał za to ponieść karę.

Zaraz potem w miejscu wywiadów zjawił się Chris Jericho

Chris Jericho: Co ty nie powiesz? Pokonałem cię na Elimination Chamber, pokonałem cię dzień później i mogę skopać ci tyłek w każdej możliwej chwili. Nie jesteś już tym dawnym Mickiem Foleyem więc nie pozwalaj sobie na za dużo bo sam możesz na tym ucierpieć.

W szatni siedział R-Truth, lecz nie sam, a z Naomi. Ron opowiadał jej jakąś historyjkę związaną z Little Jimmy, ale wtem pojawił się tam także The Miz. Awesome One uderzył Trutha w twarz po czym przydusił go do ściany i wykrzykiwał "To jeszcze nie koniec!". Naomi szybko załagodziła to spięcie odciagając od siebie ich dwóch. Miz tylko przeszył ich oboje wzrokiem po czym uciekł z szatni.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/The_Miz_2_CutOut_Jess-x.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_3_CutOut_Jess-x.jpg

The Miz vs Kofi Kingston

Ofensywa Kingstona nabrała tempa i Ghanijczyk po wykonaniu Boom Drop przymierzał się do Trouble in Paradise, jednak Miz zrobił unik i powalił przeciwnika Big Bootem. Wyszedł z ringu jednak nie po to aby uciec z areny, ale żeby wziąć krzesełko! Wrzucił je do ringu i rozstawił na środku. Sędzia groził mu dyskwalifikacją, lecz Miz nie zważał na to i chciał wykonać Kingstonowi Skull Crushing Finally na krzesło. Podniósł Kofiego jednak ten z nienacka go odepchnął i wykonał Trouble in Paradise! 1...2...3!

Zwycięzca: Kofi Kingston

Kofi wzniósł rękę w geście zwycięstwa po czym pochwycił krzesło i wymierzył kilka chair shotów Mizowi!

Przerwa reklamowa

*Look in my eyes....*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_by_fatal_racer.jpg

W drodze na ring WWE Champion CM Punk! Ma zabandażowane lewe ramie w skutek paru ataków Chrisa Jericho jednak pewnie zmierza do kwadratowego pierścienia.

CM Punk: W ostatnim czasie wiele działo się w moim życiu. Zabójczo męczące starcie w Elimination Chamber Matchu. Ciągłe fizyczne napaści na mnie. Przez pewien czas pomyślałem, czy nie zrobić sobie przerwy. Przerwy od tego wszystkiego. Jednak postanowiłem walczyć i mogę was zapewnić, że dojdzie do walki o moj pas na WrestleManii! Tydzień temu dowiedzieliśmy się, że Mick Foley będzie sędzią specjalnym tej walki. Nie wiem co o tym myśleć. Nigdy głębiej nie przyjaźniłem się z Mickiem i nie wiem na co go stać, ale wiem jedno. Na WrestleManii obronię swój tytuł i opuszczę ją jako "Still WWE Champion!". Sama wygrana jednak mi nie wystarczy. Jericho raz na zawsze zapamięta, że ze mną się nie zadziera i zbierze lanie swojego życia. Dlaczego? Ponieważ będzie to starcie bez count-outów... bez dyskwalifikacji... bez wymówek... BEZ ZASAD! No Hold Barred! Jedynym sposobem wygrania tej walki jest wyłącznie submission lub pinfall. Jericho, czekam na twoją odpowiedź do następnego tygodnia. I pamiętaj - prędzej czy później cię dopadnę!

Straight Edge Warrior pewny siebie bardziej niż kiedykolwiek opuścił arenę w towarzystwie ogromnego cheeru ze strony widownii.

Josh Matthews: Moim kolejnym gościem jest... Alberto Del Rio! Witaj Alberto, tydzień temu zaatakowałeś niepełnosprawnego Reya Mysterio. Czy nie uważasz, że to zachowanie nie jest ciebie godne?

Alberto Del Rio: Kto pamięta o tym psie? Zajmijmy się sprawami ważnymi, a taką niewątpliwe jest Sin Cara. To on zaatakował mnie z zaskoczenia i to on powinien ponieść karę. To on zaatakował także Reya Mysterio.

Josh Matthews: Ale Alberto.. przecież ty też go zaatakowałeś...

Alberto Del Rio: Widzisz Josh, w twoim mniemaniu wszystkiemu winien jestem ja, mimo iż to Mysterio mnie sprowokował, a później zaatakowała mnie jeszcze ta imitacja wrestlera. Pewnie są ze sobą w zmowie.

Josh Matthews: Przecież widziałeś, że Sin Cara zaatakował także Reya Mysterio.

Alberto Del Rio: I bardzo dobrze, jego pewnie też sprowokował!

Arystokrata opuścił miejsce wywiadów, a Josh Matthews kiwał głową z głębokim zażenowaniem.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_2012CutByJibunjishin7.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_2012CutByJibunjishin24.jpg

Alberto Del Rio vs Chris Jericho

KOŃCÓWKA:

Gdy Chris Jericho chciał wykonać Lionsault nadział się na nogi Arystokraty, który szybko ruszył na niego z nawałnicą stompów. Odbicie od lin i Leg Drop! 1...2...kickout! Alberto Del Rio szybko ponowił swoja ofensywę osłabiając Y2J'a poprzez Step-up Enzuigiri oraz Leapfrog Body Guillotine. 1...2...kickout! W drodze jeszcze German Suplex, ale Chris Jericho przerzucił Del Rio przez ramię i Codebreaker znikąd! Y2J nie przeszedł jednak do pinu. Wziął rozpęd i Lionsault! To nie koniec. Chris zapiął Walls of Jericho i Alberto Del Rio nie miał innego wyjścia jak się poddać.

Zwycięzca: Chris Jericho

Po walce sędzia chciał wznieść rękę Y2J'a w geście zwycięstwa, ale ten go odepchnął i ruszył po mikrofon.

Chris Jericho: Widziałeś to Punk? To samo zrobie z tobą na WrestleManii przy akompaniamencie 80 tysięcy gwizdów od tych wszystkich fanów chcących być mną. Myślisz, że jesteś najlepszy na świecie? To się okaże bo nie musisz czekać na moją odpowiedź do następnego tygodnia. Już dzisiaj mogę ci powiedzieć, że zgadzam się na No Holds Barred Match! Zdychaj suko!

Po tych słowach Jericho założył jeszcze raz Walls of Jericho arystokracie! Wreszcie Y2J puścił uchwyt i udał się za kulisy gdy nagle...

*Ancient Spirit*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/Sin_Cara-2011Cutout_by_Jibunjishin10.jpg

Sin Cara wbiega do ringu z krzesełkiem! Czeka aż Alberto Del Rio się podniesie i chair shot! To nie wszystko. Kolejny chair shot! Sin Cara nie zastanawia się długo i przeciąga nieprzytomnego Del Rio pod narożnik. Kładzie jego głowę na krzesełku i wchodzi na narożnik. Co on chce zrobić? Leg Drop! Alberto zwija się z bólu, zadowolony Sin Cara opuszcza arenę. Po chwili zjawia się tam Ricardo Rodriguez, który z ogromnym trudem pomaga swojemu szefowi.

Kofi Kingston zmierzał do szatni gdy od tyłu zaatakował go The Miz! Mr. Awesome pchnął nim o ściane po czym powalił go Clotheslinem. Kingston wstał, ale otrzymał jeszcze kilka kopniaków i cios prosto w czaszkę! Miz podniósł go i już chciał wykonać Skull Crushing Finally na podłogę jednak pojawił się tam także R-Truth! Killings pomógł Kingstonowi atakując Miza. Najpierw wymierzył mu kilka punchy i kopnięć by potem wykonać Jumping reverse STO! Truth szybko wstał i pomógł Kofiemu Kingstonowi opuścić miejsce bójki.

WWE Tag Team Championship Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3350/epico.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/578/hardyz.png

Primo & Epico © vs Hardy Boyz

KOŃCÓWKA:

W ringu leżeli wyczerpani Primo i Matt Hardy. Obaj doczołgali się do swoich narożników i zmienili się ze swoimi partnerami. Jeff Hardy szybko ruszył na Epico. Po kilku ciosach akcja przeniosła się do narożnika gdzie młodszy z braci Hardy nadal okładał Epico kopniakami. W końcu sędzia odciągnął go od swojego przeciwnika pod groźbą dyskwalifikacji. Jeff szybko wrócił do swojego rywala wykonał Hardyac Arrest po czym dołożył jeszcze Baseball Slide! 1...2...kickout! Jeff przeciągnął Epico do swojego narożnika i zmienił się z Mattem. Starszy z braci szybko przeszedł do kombinacji Leg Drop + Elbow Drop. 1...2...kickout! Matt przymierzał się już do Twist of Fate, ale Epico odepchnął go na liny i wykonał Roll Up! 1...2....kickout! Nie czekał długo i szybko zmienił się z Primo. Ten sprawnie przejął kontrolę powalając Matta Hardy'ego poprzez Double Axe Handle i Spinning Heel Kick! 1...2...Jeff Hardy przerywa liczenie! Do ringu wbiegł także Epico i rozpoczął się brawl. W końcu Jeff wyrzucił z ringu Epico i siebie. W międzyczasie Primo otrzymał Twist of Fate od Matta Hardy'ego! Ten już chciał przejść do pinu, ale na krawędź ringu wskoczyła Rosa Mendes! Piękna latynoska rozproszyła uwagę starszego z braci. Ten podszedł do niej i już chciał ją pocałować... gdy Rosa sprzedała mu potężny slap! Roll Up ze strony Primo! 1...2....3!

Zwycięzcy: Primo & Epico! (Still Champs)

Primo szybko uciekł z ringu i na rampie dołączył do świętujących Epico i Rosy Mendes!

W szatni widzimy jak John Cena przygotowywuje się do dzisiejszego Main Eventu - Street Fight Matchu przeciwko Kane'owi. UP NEXT!

MAIN EVENT

Street Fight Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/JC_5.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane_CutOut_Jess-x.jpg

John Cena vs Kane

Walkę rozpoczął Kane, bez zbędnego cackania się skopał w narożniku Cene. Odbicie od lin i potężny dropkick dla Ceny - 1..2.. kickout! Kane nadal wyżywał się na raperze okładając go każdą możliwą i sprawiającą ból częścią ciała. Potężny kopniak i Kane wyszedł z ringu po kij do kendo jednak wracając mógł nadziać się na dropkick od Ceny jednak John chybił i otrzymał potężny cios kijem! Jeden! Drugi! Trzeci...! Kane nie przestawał i powstrzymało go tylko to że zauważył dzwonek służący do zaczynania i kończenia walki. Kane ruszył po ów przedmiot, jednak Cena ruszył za nim i wbił go z impetem w stół komentatorski! Kane został obsypany całą nawałnicą ciosów od Ceny i jego twarz przywitała się z dzwonkiem, który sam szykował. John wrzucił Kane'a do ringu - 1..2..kickout! Cena popisał się jeszcze Inverted Atomic Dropem i uzyskał 2 count. W drodze zabójcze combo jednak Big Red Monster przerwał Shoulder Tacker potężnym podbródkowym. Kane wszedł na 3 linę i Top Rope Clothesline! 1..2..kickout! Devil's Favourite Demon sygnalizował Chokeslam jednak John Cena skontrował to na Attitude Adjusment! Pech chciał by Kane wyleciał pod 1 liną z ringu i nie doszło do pinu. John wyszedł za swoim rywalem poza ring i otrzymał potężny kopniak! Kane dokończył to co zaczął na początku uderzając Cene dzwonkiem. Cena otrzymał jeszcze Vertical Suplex i Big Boot jednak to nie wystarczyło na niego. Po krótkiej przerwie akcja wróciła do ringu gdzie Big Red Machine dusił Johna Cene jednak ten wydostał się i Kane otrzymał potężny Spinebuster! 1..2..kickout! Cena na dłuższą chwilę przejął kontrolę wykonując Running Twisting Neckbreaker, Fisherman Neckbreaker i Emerald Flowsion - 2 count. John przeszedł od razu do Five Knuckle Shuffle i szykował się do AA, które Kane skontrował na DDT! Parę Clothesline'ów i wyniesienie pod Tombstone Piledriver jednak Cena kontruje na STF i Kane nie ma innego wyjścia jak odklepanie!

Zwycięzca: John Cena

http://images.wikia.com/prowrestling/images/2/29/WWE-SmackDown-HD.png

Friday Night Smackdown!

2.03.2012

Show rozpoczyna pokaz fajerwerek w trakcie którego kamera pokazuje rozentuzjazmowaną publiczność, która zapełniła całą arenę. Tradycyjnie za stolikami komentatorskimi Booker T, Josh Matthews oraz Michael Cole. W międzyczasie zostaje wyświetlone promo podczas którego pokazana jest porażka Undertakera na Elimination Chamber PPV oraz wyzwanie od Goldberga. Widzimy także skrót z poprzedniego tygodnia podczas, którego Bad Ass odmawia walki na WrestleManii.

*Deadman walking...*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/Undertaker10.jpg

The Undertaker wjeżdża na arenę swoim Harleyem! Towarzyszy mu ogromna wrzawa ze strony publiczności. Kilka kółek i wreszcie American Bad Ass wchodzi do ringu. Po chwili zastanowienia bierze mikrofon, który podaje mu ring announcer.

The Undertaker: Tydzień temu odpowiedziałem na wyzwanie Goldberga. Nie zgodziłem się na pojedynek podczas WrestleManii. Uznałem, że człowiek taki jak on nie jest godzien stanąć ze mną w jednym ringu i miałem nadzieje, że on to zrozumie. Jak bardzo się myliłem? Ogromnie. Daniel Bryan dostał szansę wyznaczenia przeciwnika dla Christiana. Było to też dla mnie okazja do rewanżu za Elimination Chamber. Daniel wreszcie podjął swoją pierwszą dobrą decyzję jako champ i wybrał mnie. Nasza potyczka toczyła się różnie. Raz przeważał Christian, raz ja. Cały nasz wysiłek jaki włożyliśmy w tą walkę, w nasz rewanż, poszedł na marne. . Goldberg posunął się do tego aby zaatkować mnie w trakcie walki? Czy na prawdę człowiek jego pokroju upadł tak nisko żeby atakować z nienacka? To nie koniec. Gdy zabrzmiał gong, otrzymałem jeszcze kilka chair shotów, w tym jeden w głowę. I z tego miejsca obiecuję - dopadnę cię ty skurwielu i dostaniesz lanie jakiego nie zapomnisz do końca swoich nędznych dni. Przez ostatni tydzień patrzyłem na ten atak także z innej strony. Przeszła mi przez głowę myśl, że może w ten sposób Goldberg chce mnie sprowokować bym zgodził się na walkę? Nic z tego. Moje słowo padło i jest ono niezmienne! Spadam szukać tego gnojka.

The Undertaker rzucił mikrofon i już chciał opuścić ring gdy nagle...

*Invasion*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/169/1793_Goldberg.jpg

To Goldberg! Da Man wychodzi na rampę bijąc szyderczo brawo. Reakcja publiczności jest wyraźnie nieprzychylna legendzie WCW.

Goldberg: Mam sądzić, że podtrzymujesz swoje zdanie? Dobrze. Jednak nie zgodzę się z jednym. Od razu uważasz, że nikt i nic nie zmusi się do tego starcia. To jest akurat ciekawe gdyż twoja żona, Michelle, siedzi sobie teraz spokojnie w domu i prawdopodobnie nas teraz ogląda. Skoro ty stawiasz sprawę w ten sposób to ja postąpie jeszcze gorzej. Nawet nie wiesz jakie sekrety z twojego marnego życia udało mi się znaleźć. Wiele z nich nie jest za bardzo przychylna by twoja małżonka cię nie opuściła. Pozdrawiam ją z tego miejsca bo właśnie teraz dowie się czegoś co ukrywałeś przed nią całe wasze wspólne życie. Otóż droga Michelle, uważasz, że twój mąż jest wspaniały i ciągle myśli o tobie? Że jest ci bezgranicznie wierny i zakochany w tobie po uszy? Zdziwisz się gdy zobaczysz ten klip...

Goldberg: I co Taker? Jak się z tego wytłumaczysz? Uwierz mi, że mam gorsze materiały, które mogą cię solidnie pogrążyć.

The Undertaker: To jest wyrwane z kontekstu! Poza tym, nie odważysz się! Jesteś za dużym tchórzem żeby cokolwiek znaleźć na mnie! Jestem czysty jak łza!

Goldberg: Czyżby? Obaj wiemy o co mi chodzi. Ja nie blefuję i jeśli tylko pstryknę palcem, twoje życie będzie zrujnowane. To jak? Zgadzasz się na moje wyzwanie, czy chcesz nadal być upokarzany i niszczony od środka? Prędzej czy później zmiękniesz, ale wtedy zakończenie streaku będzie czystą formalnością.

The Undertaker: Zaimponowałeś mi. Na prawdę. Nigdy nie pomyślałbym, że wymyślisz coś takiego, a jednak. Chcesz walki? Chcesz otrzymać szansę na przerwanie mojego legendarnego streaku? NIE MA MOWY!

Goldberg: What The Fuck?! OK, sam się o to prosiłeś..

Goldberg: I jak? Podobało się?

Deadman nie wytrzymał i ruszył na rampę! Tam rozpoczął się wściekły brawl. Goldberg zyskał przewagę kopiąc Takera w brzuch i wrzucając go na znak WWE! Nie trzeba było długo czekać i Greenzilla wymierzył Undetakerowi DDT na metalową rampę! Goldberg podniósł go i chciał zrzucić go z 2 metrowej rampy na metalową podłogę, ale Taker zablokował mu nogi i sam powalił go Back Body Dropem! Goldberg powoli się podniósł ale otrzymał cios w brzuch oraz Snap Suplex! Taker wziął rozpęd i trafił Leg Dropem! Sam mocno to odczuł, ale ruszył w kierunku ringu. Wsiadł na motocykl i ruszył w kierunku rampy. Goldberg powoli wstał, ale Undertaker potrącił go!!! Nieprzytomny Bill padł jak roślina na podłogę! Undertaker wziął mikrofon i opluł Goldberga!

The Undertaker: Ten fragment obejrzysz sobie w szpitalu wcinając jedzenie przez słomkę, ale zgadzam się na twoje wyzwanie!

Deadman zakręcił jeszcze jedno kółko i przy owacji na stojąco od publiki wyjechał z areny. W międzyczasie Goldberg został wyniesiony na noszach z areny i umieszczony w karetce, która na sygnale opuściła parking.

Już dzisiaj wraca Vince McMahon! Chairman WWE wypowie się na temat przyszłości Cody'ego Rhodesa w organizacji.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_2012CutByJibunjishin5.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_CutOut_Jess-x_5.jpg

Big Show vs Randy Orton

KOŃCÓWKA:

Big Show szykował się do WMD, ale Orton zrobił unik i Show otrzymał Powerslam! Randy mocno odczuł ten ruch, ale rzucił się na Showa z myślą o pinie. 1...2...kickout! Randall nie zwlekał długo i szykował się do RKO, lecz gdy Big Show wstał złapał Ortona za głowę i wrzucił go w narożnik gdzie Żmija otrzymał serię chopów. Ponownie WMD w drodze lecz tym razem Randy zrobił unik i od razu wymierzył RKO! 1...2...3!

Zwycięzca: Randy Orton

Muzyka Randy'ego Ortona zabrzmiała, a on wzniósł rękę w geście zwycięstwa.

*End Of Days*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett3_cutout_by_Crank.jpg

Nagle na arenie zjawił się Wade Barrett! Chciał wejść do ringu, ale Żmija szybko go z niego przegonił. Barrett ruszył po krzesełko i ponownie chciał wejść do ringu, ale Orton w międzyczasie się odwrócił i otrzymał KO Punch od Big Showa! Wade szybko znalazł się w kwadratowym pierścieniu z krzesłem w ręce. Przegonił z niego Big Showa i sam chciał wymierzyć Ortonowi chair shot, ale The Viper odsunął się i uciekł z ringu.

Kamera przenosi się na parking gdzie Cody Rhodes wychodzi z samochodu i udaje się do areny. Chwilę później podjeżdża tam także limuzyna, z której wychodzi Vince McMahon.

Matt Striker: Witam państwa. Moim dzisiejszym gościem jest pretendent do pasa World Heavyweight Championship na WrestleManii, Kapitan Charyzma, Christian!

Christian: Cześć Matt.

Matt Striker: Już dzisiaj, w Main Evencie Daniel Bryan podejmie rywala, którego ty mu wybierzesz czyli zupełnie odwrotna sytuacja niż przed tygodniem. Wiesz już kto to będzie?

Christian: Tak. Daniel wybrał mi bardzo trudnego i wymagającego przeciwnika. Ja natomiast chcę aby jego dzisiejszy przeciwnik sprawił, że nie podniesie się on z kanapy przez tydzień. Jego opponentem będzie Mark Henry!

Matt Striker: Wow! Bardzo sprytny wybór.

Christian: Wiem, ale to nie wszystko. Są też złe wieści. Teddy Long uznał, że razem z Takerem musimy dokończyć nasze starcie więc nie wiem jak osłabiony on jest po brawlu z Goldbergiem, ale dzisiaj odbędzie się nasz rematch.

Matt Striker: Dziękuję za wywiad. Powodzenia.

Tag Team Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/the_usos.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1552/hart_dynasty.jpg

The Usos vs The Hart Dynasty

KOŃCÓWKA:

Tyson Kidd był obijany w narożniku swoich przeciwników. Najpierw otrzymywał baty od Jimmy'ego, a potem od Jay'a. W końcu przy jednym z punchów zrobił unik i zmienił się z DH Smithem, który szybko przejął kontrolę nad Jay'em Uso. Po serii arm dragów Smith wykonał serię suplexów, od Northern Lights Suplexu po Triple belly-to-belly Suplex. 1...2...kickout! Jey Uso był jeszcze świeży i nie dał się przypiąć. DH Smith chciał zakończyć walkę poprzez Saito Suplex, ale Uso skontrował to na Roll Up! 1...2...kickout! Jay zmienił się ze swoim bratem, Jimmym, lecz ten szybko otrzymał Arm Drag z przejściem do Arm Baru. Wydostał się z tego poprzez chwycenie się liny. David ruszył z serią kopnięć i zmienił się z Tysonem Kiddem, który od razu ruszył ze Slingshot Leg Dropem. 1...2...kickout! Kidd chciał wykonać Release German suplex, ale Jimmy Uso zdążył zmienić się z Jay'em, który od razu po wejściu do ringu wymierzył Kiddowi Superkick! 1...2...DH Smith przerywa liczenie! Jimmy leżał obolały za ringiem, a Tyson Kidd i DH Smith wykończyli Jay'a poprzez Hart Attack! 1...2...3!

Zwycięzy: The Hart Dynasty

*Written in my face*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_2012CutByJibunjishin4.jpg

Świeżo upieczony Intercontinental Champion w drodze na ring! Sheamus wita się z fanami i jest przeszczęśliwy tym, że jest nowym posiadaczem pasa Interkontynentalnego. W międzyczasie na titantronie zostaje wyświetlony klip gdzie widzimy jak Celtic Warrior wygrywał kolejne pojedynki w turnieju i w finale sięgnął po ten pas.

Sheamus: Zrobiłem to! Dokonałem tego! Przezwyciężyłem przeciwności losu i teraz stoję tutaj przed wami jako New Intercontinental Champion! Ten cały turniej to był test wytrzymałości, siły oraz przetrwania. Ja przetrwałem. Przed Elimination Chamber zapowiadałem, że stanę do walki w Main Evencie WrestleManii. Nie udało mi się to, ale Intercontinental Title jest wystarczającą rekompensatą. Teraz zwracam się do wszystkich zawodników na backstage'u. Właśnie patrzycie na początek najdłuższego title runu w historii tego pasa. Będę go bronił uczciwie, ale zaciekle i nikt z was nie da rady mnie pokonać, a jeśli nadal jest tam osoba, która myśli inaczej to zapraszam. Jeśli uważasz, że jesteś w stanie odebrać mi mój pas to wyjdź i walcz.

*Well It's the Big Show*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show2.jpg

Big Show: Udało ci się mnie pokonać w finale, ale miałeś zwyczajnego farta. Za chwilę przekonasz się, dlaczego.

Sheamus: Przecież niedawno oberwałeś od Ortona, fella. Nie chcę mierzyć się z kimś kto nie jest w pełni sił.

Big Show: Ale będziesz musiał!

Intercontinental Championship Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_2012CutByJibunjishin19.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_2012CutByJibunjishin4.jpg

Sheamus © vs Big Show

KOŃCÓWKA:

Big Show kontrolował to starcie serią chopów, oraz kopnięć w narożniku. Zmęczenie jednak dawało się we znaki i przy próbie Chokeslamu Sheamus z łatwościa wyrwał się olbrzymowi i wykonał Neckbreaker. 1...2...kickout! Celtic Warrior spróbował osłabić olbrzyma poprzez Knee Drop jednak Big Show odsunął się po czym wymierzył KO Punch Sheamusowi! Great White miał ogromne szczęście ponieważ po upadku na matę wytoczył się za ring! Big Show ruszył za nim i chciał wbić go w metalowe schodki, ale Sheamus skontrował Irish Whip i sam pchnął gigantem o metalowe schodki! Irlandczyk szybko wrócił do ringu, a sędzia konsekwetnie wyliczał Big Showa, aż w końcu doliczył do 10 mimo iż Giant był o krok od wejścia do ringu.

Zwycięzca: Sheamus

Big Show był wściekły, ale musiał uznać wyższość Irlandczyka. Sheamus szybko zwiał ringu niechcąc nadziać się na atak olbrzyma. Giant wstał i pokazał, że to jeszcze nie koniec.

Primo i Epico siedzieli w barze popijając drinka, a pijana Rosa Mendes tańczyła na rurze! Nagle w barze pojawili się Hardy Boyz. Jeff chciał coś zamówić, ale Matt namówił go na oglądanie tańczącej Rosy. Epico i Primo zdecydowanie się to niespodobało i rzucili się na braci. Rozpoczął się jeden wielki brawl. Epico rzucił Matta na stół i skoczył na niego z podestu. Primo chciał uderzyć Jeffa butelką z piwem, ale ten zrobił unik i powalił Portorykanina Spinebusterem na stół. Charismatic Enigma szybko podbiegł do Matta, którego okładał Epico. Jeff chwycił go za głowę i uderzył parokrotnie w krzesło! Matt wstał i wykonał Epico Twist of Fate na stolik! Rosa Mendes zaczęła się wydzierać na braci, których w międzyczasie z klubu wyrzuciła ochrona.

Michael Cole: Właśnie dostaliśmy informację z lokalnego szpitala, że stan Goldberga ustabilizował się i oprócz utraty przytomności i paru siniaków, nic mu nie jest.

Booker T: Uff, co za uspokajająca wiadomość.

Josh Matthews: WrestleMania 28 tuż tuż, a my spójrzmy na zapowiedziane jak dotąd pojedynki:

WWE Championship Match

CM Punk vs Chris Jericho (Special Guest Referee Mick Foley)

World Heavyweight Championship Match

Christian vs Daniel Bryan

Streak On The Line Single Match

Undertaker vs Goldberg

Booker T: Jak narazie karta prezentuje się imponująco, a to jeszcze nie wszystko.

W szatni rozgrzewał się Drew McIntyre gdy podeszła do niego Layla.

Layla: Hej Drew. Słyszałam, że za chwilę masz starcie z Tedem DiBiase. Chciałam ci tylko życzyć powodzenia.

Drew McIntyre: Wow, dzięki. Dawno cię tu nie widziałem.

Layla: Bo wiesz, bywało się tu i tam. A co u ciebie?

Drew McIntyre: Ogóle jest ok. Za chwilę mam tą walkę więc się śpiesze. Czekaj! A może chcesz stanąć w moim narożniku?

Layla: No pewnie!

Chosen One i Layla opuścili szatnie, a zaraz potem pojawił się napis UP NEXT.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/Drew_McIntyre_3_CutOut_Jess-x.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/91/Layla_4.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/888/Ted_DiBiase_2_CutOut_Jess-x.jpg

Drew McIntyre (w/Layla) vs Ted DiBiase

KOŃCÓWKA:

Drew dusił Teda za pomocą lin po czym założył Headlock. DiBiase powoli wydostał się z uchwytu kilkoma łokciami po czym wbił McIntyre'a w narożnik i Clothesline + Spinebuster! 1...2...kickout! Ted szybko wdrapał się na narożnik i chciał wykonać Flying Elbow Drop ale nadział się na Big Boot od Drew, który osadził go na narożniku z myślą o Superplexie. Po paru przepychankach Drew wypracował sobie czystą sytuację, ale wykonał nie Superplex, ale Back Suplex! 1...2...kickout! Ted DiBiase chciał jeszcze walczyć, ale gdy tylko wstał otrzymał Future Shock DDT! 1...2...3!

Zwycięzca: Drew McIntyre

Layla wzniosła rękę Drew do góry w geście zwycięstwa po czym pocałowała go w policzek i uciekła na backstage.

Przenosimy się do biura Vince'a McMahona, który dopiero co do niego wszedł. Rozsiadł się wygodnie i zaczął pić kawę. Chwilę potem do drzwi zapukał Shane McMahon.

Shane McMahon: Cześć tato. Nie przeszkadzam?

Vince McMahon: Nie, wchodź, spokojnie.

Shane McMahon: Myślałeś już o tym co zrobisz? Przecież po takim wybryku możesz go spokojnie zwolnić.

Vince McMahon: No coś ty, zwariowałeś?! Przecież to by było za łatwe.

Shane McMahon: No to co w takim razie?

Vince McMahon: Bez pośpiechu, wszystkiego dowiesz się później.

*You Know It’s the Mack Militant*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/31/898_Teddy_Long.jpg

W drodze na ring Generalny Menadżer Smackdown!, witany cheerem, Theodore Long!

Teddy Long: Witam publiczność zgromadzoną w arenie i przed telewizorami! Nie miałem wcześniej okazji wyjść tutaj do was bo musiałem dokończyć papierkową robotę, ale już skończyłem i muszę coś ogłosić. Właśnie teraz Smackdown! wchodzi w decydującą fazę. Przed nami ostatnie 2 pojedynki i to nie byle jakie. Christian w starciu rewanżowym zmierzy się z Undertakerem. Natomiast Main Eventem będzie starcie World Heavyweight Championa, Daniela Bryana oraz najsilniejszego człowieka na planecie, Marka Henry'ego!

*One Man Band*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2101/897_Heath_Slater.jpg

Heath Slater: Łołołołołoł! Czekaj! A ja? Nie dostałem dzisiaj żadnej szansy skopania czyjegoś tyłka. Domagam się starcia i to nie jakiegoś zapychacza. Zabookujesz mi starcie właśnie teraz, a jeśli nie to tego pożałujesz. Dlaczego? Ponieważ One Man Rock Band tak powiedział! Woo!

Teddy Long: Po pierwsze - nie groź mi. W każdej chwili mogę sprawić, że nie wystąpisz już wcale na Smackdown!, po drugie - dobrze, zgadzam się na twoje starcie, ale jeśli przegrasz posprzątasz moje całe biuro! Po trzecie - oto twój przeciwnik:

*The Rising*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/Justin_Gabriel_CutOut_Jess-x.jpg

Heath Slater: Co?! Znowu?

Teddy Long: Nie marudź. Proszę zabić w gong!

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2101/Heath_Slater_CutOut_Jess-x.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/Justin_Gabriel_2_CutOut_Jess-x.jpg

Heath Slater vs Justin Gabriel

KOŃCÓWKA:

Slater wbił Gabriela Irish Whipem w narożnik po czym wykonał Jumping Neckbreaker! 1...2...kickout! Heath nie poddał się tak łatwo i potraktował Justina kolanem oraz Headlockiem, z którego Afrykańczyk po serii łokci wydostał się. Justin ponownie próbował przejąć inicjatywę jednak nadział się na Spinebuster z nienacka! 1...2...kickout! One Man Rock Band zaczął wykłócać się z sędzią, ale gdy zauważył, że nic nie wskóra wdrapał się na narożnik. Jego uwagę rozproszył Teddy Long, który szybko znalazł się obok Slatera. Heath zaczął wykrzykiwać coś w jego kierunku, ale w między czasie otrzymał potężny High Kick od Justina Gabriela i padł z narożnika na matę! Justin dorzucił jeszcze 450 Splash! 1...2...3!

Zwycięzca: Justin Gabriel

Na korytarzu rozmawiali Randy Orton i jego ojciec, Bob Orton.

Bob: Randy, mi możesz powiedzieć wszystko.

Randy: Ale tato, to na prawdę nie byłem ja!

Bob: W takim razie wierzę ci. Wspierałem cię od początku twojej kariery i będę cię wspierał teraz. A jak zamierzasz to udowodnić Laurinaitisowi? Nie chcesz się chyba narazić na koniec swojej przygody z RAW.

Randy: Nie wiem, mam teraz większe zmartwienie w postaci tego dupka, Barretta. Poza tym i tak jestem teraz na Smackdown!.

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/Under.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_2012CutByJibunjishin1.jpg

The Undertaker vs Christian

KOŃCÓWKA:

Christian z początku unikał starcia z Takerem, ale gdy ten dopadł go w narożniku, Captain Charisma zrobił unik i ruszył z serią punchy. Na nic się to zdało gdyż od razu tym samym odpowiedział mu Undertaker. Deadman dorzucił jeszcze Corner Clothesline, Snake Eyes & Big Boot! 1...2...kickout! Próba Leg Dropu nie powiodła się. Christian zrobił unik i ruszył z serią kopnięć. Kapitan Charyzma staną nonszalancko nad Takerem pokazując, że to on jest górą gdy nagle Undertaker chwycił go za gardło i mamy Chokeslam! 1....2....kickout! Christian odkopuje po Chokeslamie, a Taker już szykuje się do Tombstone Piledriver, jednak Christian kontruje to na Sunset Flip. 1...2....kickout! Undertaker rozwścieczył się i wbił Christiana w narożnik. Tam zrzucił na niego nawałnicę ciosów, odbicie od lin i Big Boot! Phenom chwycił rękę Christiana, wykręcił ją i wykonał Old School! W drodze Tombstone Piledriver! 1...2....ropebreak! Christian kładzie nogę na linach! Undertaker był już konkretnie zdenerwowany. Ruszył po jeszcze jeden Tombstone Piledriver lecz Christian wydostał się z tego i rozpoczął atak na nogi Bad Assa skwitowany wyrzuceniem go z ringu oraz Baseball Slidem! Christian wyszedł za ring i chciał uderzyć głową swojego przeciwnika o barierki, ale Taker sam przechwycił jego głowę, wyniósł i opuścił na barierkę! Deadman chciał wrzucić Christiana z powrotem do ringu, ale Captain Charisma nadział jego głowę na liny i w ringu szybko wykonał Spear! 1...2...kickout! Reso nie poddawał się tak łatwo i już szykował Kill Switch, ale Undertaker popchnął go na liny i poprzez Back Body Drop wyrzucił z ringu! Taker wziął chwilowy oddech po czym rozpędził się i wykonał Planchę! Niefortunnie upadając uderzył głową w stół komentatorski. Sędzia zaczął wyliczać obu, ale oni leżeli nieprzytomni za ringiem. Arbiter wreszcie doliczył do 10 i kazał zabić w gong.

Rezultat: Double Count Out

W szatni siedział Cody Rhodes gdy przysiadł się do niego... Hardcore Holly!

Cody Rhodes: Hej! Co ty tutaj robisz?

Hardcore Holly: Byłem akurat w mieście i śledziłem twoją sytuacje. Posłuchaj, przeszliśmy razem dużo i wiesz, że cię lubię, ale kto wie co dzisiaj odbije Vince'owi.

Cody Rhodes: Sądzisz, że może mnie zwolnić?

Hardcore Holly: Sam sobie naważyłeś tego piwa, więc teraz je wypij.

MAIN EVENT

Normal Non Title Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_2012CutByJibunjishin13.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/Mark_Henry_2_CutOut_Jess-x.jpg

Daniel Bryan vs Mark Henry

Starcie rozpoczęło się od zwarcia, ale była to tylko podpucha ze strony Bryana, który sprytnie uniknął starcia i od razu skoczył olbrzymowi na plecy zakładając Sleeper Hold. Mark Henry szybko się z niego uwolnił rzucając Bryanem o matę. Starcie rozpoczęło się na nowo. Daniel Bryan raz po raz próbował zaskoczyć Henry'ego low kickami. W końcu odbił się od lin jednak Mark Henry złapał go w Bear Hug. Daniel skontrował to na gilotynę, ale Henry uratował się wyrzucająć Danielsona z ringu. Ruszył za nim i rozpoczął maltretowanie. Najpierw wbił Bryana w rampę by potem wbić go głową w stalowy narożnik. Akcja wróciła do ringu gdzie Mark Henry wymierzył Bryanowi kilka solidnych punchy w plecy i wbił go z ogromną siłą w narożnik. To nie koniec. World Strongest Man chwycił się lin i stanął na Bryana! Sędzia odliczył do 4 i Mark musiał puścić. World Heavyweight Champion skorzystał z nieuwagi przeciwnika i szybko zaatakował low kickami skupiając się na osłabianiu nóg Henry'ego. Najpierw wymierzył mu Dropkick by potem zaatakować z serią low kicków tym razem w klatkę piersiową. Wszystko skwitował Roundhouse Kickiem. 1...2...kickout! Daniel nie poddawał się i ponownie założył gilotynę, ale Mark Henry wydostał się z tego i wykonał Exploder Suplex. Henry wbił Bryana w narożnik i ponownie wymierzył mu cios za ciosem. Wziął rozpęd i potężny corner clothesline! Markowi to nie wystarczyło i zaczął znęcać się nad Bryanem wduszając jego głowę w narożnik. Bryan skorzystał ze swojego sprytu i kopnął Henry'ego w krocze! Wszedł na narożnik i wykonał Missile Dropkick! 1...2...kickout! Sędzia nie dał rady odliczyć, ale Bryan nie zważał na to i szybko założył Lebell Lock! Mark Henry walczył ze sobą jednak nie miał innego wyjścia jak odklepać.

Zwycięzca: Daniel Bryan

Justin Roberts: Panie i panowie, powitajcie, właściciel WWE, Vince McMahon!

*No chance..*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/877_Vince_McMahon.jpg

Do ringu swoim rozpoznawczym krokiem zmierza Mr. McMahon!

Vince McMahon: Witam..

*You're only smoke & mirrors*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/2222_Cody_Rhodes.jpg

Cody Rhodes: Daruj sobie. Mów co masz do powiedzenia i miejmy to już za sobą.

Vince McMahon: Cody, zacznijmy od tego, żebyś mi nie przerywał! Tak jak już mówiłem, witam wszystkich zgromadzonych. Pewnie przez te dwa tygodnie zastanawialiście się co zrobię. Jaki będzie mój następny ruch? Plotka o zwolnieniu Rhodesa jest nie na miejscu bo tego nie zrobię. Może zawieszenie? Nie. Cody, sprawiłeś mi na prawdę wiele bólu jednak wolę ci się odwdzięczyć zamiast tak po prostu cię puścić.

Cody Rhodes: O czym ty mówisz?

Vince McMahon: Spokojnie, cierpliwości. Przez cały pobyt w szpitalu i podczas oczekiwania na dzisiejsze Smackdown miałem wiele opcji w jaki sposób cię ukarać. Doszedłem do wniosku, że najlepsza będzie kara cielesna. Skopię ci dupsko abyś w końcu otrząsnął się i zaczął myśleć co robisz. Dlatego rzucam ci wyzwanie. Ja, ty, WrestleMania 28, No Disqualification Match!

Cody Rhodes: Co? To najbardziej idiotyczna rzecz jaką słyszałem. Sam się prosisz o lanie, a później będziesz cierpiał, ale ok! Jeśli tego chcesz to zgadzam się.

Vince McMahon: Nie pytałem cię o zgodę. To ja tu ustalam zasady, a moim kolejnym ruchem będzie zlanie ci dupska.

*My time..*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Triple_H_2_CutOut_Jess-x.jpg

*Here comes the money...*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/740/shane.jpg

Triple H i Shane McMahon w drodze na ring! Hunter ma w ręku młot, a Shane kosz na śmieci! Cody Rhodes szybko to zauważył i próbował czmychnąć z ringu, ale Vince McMahon uderzył go w twarz! Cody się odwrócił i otrzymał potężny cios młotem! Padł sparaliżowany na matę, ale to nie wszystko! Shane McMahon przeciągnął go do narożnika i umiejętnie umocował przed jego twarzą kosz. Wdrapał się na narożnik i mamy Coast to Coast! Na arenie szybko znaleźli się sanitariusze, którzy wywieźli Rhodesa na noszach.

Vince McMahon: Wiesz, Cody... Nie stawiaj mnie od razu na przegranej pozycji bo nie będę sam!

Mr. McMahon poklepał po plecach syna i zięcia po czym obaj opuścili arenę. Na tym kończymy dzisiejsze Smackdown!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...