Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Potrzebuje Theme z Wrestlemanii 17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tak jak w temacie .to byla piosenka od Limb Bizkit jak sie nie myle.
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

1

• Feedhunter

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na WM 17 theme'm było bodajże My Way, lub My Generation. Na WM 19 Limp Bizkit zagrali Crack Addict. Mam te piosenki, chcesz, to zgłoś się na gg.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Ludzie w NXT kwestionują sens WWE LFG po piątkowych zwolnieniach. Zwyciężczyni pierwszego sezonu programu i medalistka olimpijska Tyra Mae Steele znalazła się wśród osób zwolnionych z WWE w piątek. Nasz kolega z redakcji Bryan Alvarez podzielił się w niedzielę na X z subskrybentami informacją, że w NXT są ludzie kwestionujący sens WWE LFG, skoro i tak wyrzucili zwyciężczynię. Alvarez napisał: Steele walczyła w odcinkach EVOLVE przed piątkowymi cięciami. Wyzwoliła Kendal Grey o pas WWE EV
    • Robespierre
      Zaległa gala/gale są już opublikowane. Proszę więc o kontakt wszystkie zainteresowane osoby, które jeszcze tego nie zrobiły, a które chcą występować w reaktywowanym EWF i wtedy myślę, że około weekendu majowego moglibyśmy mieć kartę na nową galę.
    • HeymanGuy
      Pure gold.
    • Nialler
      To ja dorzucę od siebie, że "Trouble" od Morganki jest dla mnie mega spoko i nawet w głowie sobie nucę po kilka razy dziennie. I dla mnie to nie jest theme stricte wrestlingowy, bo Nickelbacka słucham od gówniaka, ale theme song WM 42 - Bones for the crows.
    • Grok
      Kairi Sane znalazła się wśród zwolnień z rosteru WWE w piątek i to zagadka, której nie potrafię rozwiązać. W momencie jej odejścia nie było żadnych oznak, że ląduje na liście cięć. WWE poświęciło jej czas antenowy na budowanie historii, a ona nawet pokonała IYO SKY w swoim ostatnim singles matchu na Raw 13 kwietnia. Wszyscy czekali, aż w końcu stawi czoła Asuce, co ja – i wielu innych fanów – odebrałem jako początek długiego programu między nimi. Czy odejście Kairi Sane z WWE było nieoczek
  • Dodaj nową pozycję...