Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night Smackdown 10.02.2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

1. Chris Benoit pokonal Matt'a Hardy'ego, JBL'a i Orlando Jordana.

Walke komentowal Booker T z Sharmel. Przez wiekszosc walki Hardy, JBL i Orlando tlukli tylko Benoita.

koncowka walki: Matt Hardy chce wykonac swoj finisher lecz Chris Benoit rewersuje i zaklada mu "Cripple Crossface" po ktorym Hardy sie poddaje.

Po walce Booker T z zona udaja sie na zaplecze gdzie Booker zleksza krzyczy z niezadowolenia az do czasu spotkania Theodor'a Long'a. Ten mowi ze dzieki wygranej Chris dostanie kolejna sznase walki o US title na No Way Out. Booker T zaczyna sie wyklucac ze jest kontuzjowany i nie moze walczyc, ze Sharmel ma nawet przy sobie jego zwolnienie. GM odpowiada ze to nie jego problem i daje mu 9 dni na wyleczenie sie, a jak sie nie zjawi na ringu wtedy to straci swoj tytul.

Na zapleczu zostaje zaczepiony JBL w celu przeprowadzenia z nim wywiadu. Ten zaczyna krzyczec ze to on powinien walczyc o US title a nie Benoit. Wogole to on powinien byc WH Champem i moze pokonac kazdego kiedy tylko chce i nie jest dla niego wazne czy to Undertaker czy Benoit. Nagle pojawia sie Lashley, ktory wyzywa JBL'a na pojedynek na No Way Out. Ten sie zaczyna smiac "Ty wyzywasz mnie?" lecz jego sekretarka przyjmuje wyzwanie bo jak ten powiedzial "moze pokonac kazdego kiedy tylko chce" choc mina JBL'a mowi wiele za siebie :P.

Kolejna osoba pokazana na zapleczu jest Matt Hardy. Zaraz za nim przechodza MNM , ktorzy zaczynaja sie z niego nabijac po cichu, choc Melina stwierdza ze Ci maja isc a ona zaraz ich dogoni. Wtedy ta podchodzi do Matt'a i mowi ze byl tak blisko wygranej ale niestety nie udalo mu sie i powinien byc w jakims team'ie zwycieskim jak MNM. Ten mowi "i co to niby ma znaczyc dla mnie?" na co melina odpowiada "wiesz gdy bedziesz za mna to ja bede tez za toba" i odchodzi.

Wywiad z Mark'iem Henrym, lecz Davari mowi ze to dzieki niemu Kurt Angel jest tutaj ze dzieki niemu jest mistrzem, lecz teraz on jest z Henry'm i on bedzie nastepnym WH champem. Po tym glos przejmuje "The World strongest man", ktory mowi ze zabierze dzis swoja walke o tytul na NWO od Takera, ktory pojawil sie w zlym miejscu i w zlym czasie.

2. MNM pokonali Paul'a Londona & Brian'a Kendrick'a przez "Snapshot" na Kendricku

Koncowka walki: sedzia nie zauwazyl zmiany Kendricka z Londonem i ten wsciekly wchodzi na ring sedzia karze mu zejsc z ringu a w tym momencie MNM wykonuja "Snapshot". London chce przerwac pin lecz Melina trzyma go za noge.

Zostaje pokazany Orton na zapleczu, ktory mowi o tym co wydazylo sie w zeszlym tygodniu. Nagle publicznosc zaczyna wolac Eddie. Mowi ze wszyscy wiedza co powiedzial w zeszlym tygodniu ale zobaczmy to jeszcze raz. Zostaje pokazany urywek z poprzedniego tygodnia kiedy Randy mowil do Rey'a ze Eddie jest w piekle. Kiedy znowu zostaje pokazane zaplecze Ortona juz tam nie ma. Po kilku sekundach zabrzmiewa muzyka Orton'a, ktory wjezdza na hale w Low riderze od Eddiego. Po wyjsciu z niego mowi ze nie wie czy Eddie jest w piekle czy nie lecz .... on nie dba o to i zaczyna sie smiac. Zrobilem to tylko po to zeby zdenerwowac Rey'a i wziasc to co jest jego czyli title slot na Wrestlemani i wiecie co? zadzialalo to fenomenalnie. Pokonam Rey'a Mysterio na NWO i wtedy na MW bedzie "czas przeznaczenia", nie wazne czy bedzie to Undertaker czy Kurt Angel, to ja i tak opuszcze WM jak World Heavywight champion. Po tym siada na masce low ridera i mowi "wiem ze wiele osob sobie zadaje teraz pytanie" dlaczego low rider Randy? ale po tym co powiedzial ostatnio wiele osob mowi o nim ze jest zly, ale on ma dowod na to ze Eddie tez nie byl swiety" i pokazuje jego ksiazke, gdy ja otwiera to wbiega Rey, ktory zaczyna okladac Ortona i tak az do wbiegniecia ochrony.

3. Gregory Helms pokonal Nunzio przez "Shining Wizard"

W czasie walki pojawia sie Kid Kash, ktory przyglada sie walce.

Koncowka walki: Gregory Helms wykonuje "Shining Wizard" na Nunzio i w czasie pinu obraca sie w kierunku Kid Kasha, ktory pokazuje mu na reke odmierzajac czas. I tak za tydzien bedziemy mieli Helms vs Kash o CW title.

4. Walki karlow.

Ogolem wiadomo nuda. Walka zostaje przerwana przez Finley'a ktory niszczy karlow a po tym mowi ze przyszedl walczyc.

Pokazani zostaja Booker T i Sharmel, ktorzy sa na parkingu i udaja sie do swojego auta. Gdy otwieraja bagaznik ten jest caly wypelniony robakami.

5. Mark Henry vs Undertaker - walka nie rozstrzygnieta

Koncowka walki: Undertaker wykonuje Chokeslam na Henrym i pokazuje widowni ze teraz bedzie Tombstone. W czasie tego Davari wola MNM, ktorzy wbiegaja na ring, Taker wyrzuca ich za ring, po czym wykonuje Chokeslam na Davarim, gdy MNM znowu pojawiaja sie na ringu ten chce na nich wykonac jednoczesnie Chokeslama, lecz zostaje zaatakowany przez Henry'ego. Cala 3 zaczyna zneczac sie nad Undertakerem az nagle na ring wbiega Angle , ktory wykonuje na kazdym z nich german Suplex. Kiedy chce wykonac Angle slam na Henry'm ten kontruje i uderza go w glowe lecz Undertaker wyrzuca go z ringu. Po tym podnosi pas Kurta patrzy sie na niego i po jakims czasie daje mu go. Po wszystkim wchodzi GM , ktory oglasza ze za tydzien odbedzie sie walka miedzy MNM & Mark Henry vs Kurt Angle & The Undertaker.

PS gala taka sobie, dla mnie nawet slaba;) - polowa ludzi conajmniej do zwolnienia :P

PS2 dzis wieczorem badz jutro z rana raport z TNA AAO - gala dosc ciekawa:)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

1

• Strong Fan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline