Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Oglądalność WWE w Polsce od Listopada do Listopada (Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czas na kolejny rzut okiem na oglądalność WWE w naszym kraju. Przyjrzyjmy się jak federacja wypadła w okresie od listopada 2010r do listopada 2011r. Otóż okazuje się, że programy federacji McMahona zdominowały ranking oglądalności kanału Extreme Sports Channel. Oto lista najliczniej oglądanych programów w wspomnianym o...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ogladalnosc-wwe-w-polsce-od-listopada-do.html
https://forum.wrestling.pl/topic/28691-ogl%C4%85dalno%C5%9B%C4%87-wwe-w-polsce-od-listopada-do-listopada-extreme/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• maly619

2

• sequel

1

• maciejex

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie wierzę, NXT największa oglądalność :D

No to już wiemy, czemu Vince nie kończy tego show: dba o fanów w Polsce :D

Długo czekałem na taki raport. Chciałbym,co tydzień obserować oglądalność w Polsce. Z tego,co widzę jest dość wysoka i to mnie cieszy.

Ciekawe też, że dwie najgorsze gale PPV w tym okresie czasu miały większą oglądalność niż WrestleMania :D Widać młody polski widz wie co dobre ;)

świetnie jesli bedzie mnóstwo osób ogladało wwe to moze wkońcu polska zrobi własny program z wwe z polskim komentarzem i kazdy bedzie mógl go oglądać :)

lub chociaz wwe raw i msackdown na extreme sports channel bedzie emitowane 2 godzinnie ale było by fjanie:))

Nie oglądajcie NXT to może w końcu się skończy albo zacznie się kolejny sezon.

ta wersja 45min obowiazuje chyba w całej europie, moze ktos bardziej ogarniety bedzie wiecej wiedzial, sam jestem ciekaw.

jednak i tak najlepsze jest miesieczne opoznienie- jako przyklad mozna podac listopadowego sin care, który wyszedł i ściągnął maske- ide o zaklad ze 3/4 ludzi nie wiedziało co się dzieje, a to daltego ze na ESC wtedy jeszcze nie doszlo do konfrontacji negro i azur...

(ja tam wiedziałem i od wejscia buczałem ;d)

(ja tam wiedziałem i od wejscia buczałem ;d)

Ja tam się zastanawiam jaki w ogóle jest sens oglądania czegoś, co się już widziało miesiąc temu :roll:

A co do 45 minutowej wersji, to wiem, że pokazywany na niemieckim kanale SD! też tyle trwa. O ile się nie mylę, nazywało się to wersją International, także może to oznaczać to co piszesz, że każdy w Europie ma taką wersję.

ta oglądalność NXT tylko pokazuje że ma dobrą pore nadawania.. tak dobra pora i puszczać takie gówno za przeproszeniem. inna sprawa to tak zepsuć program, który mógł by być naprawdę ciekawy ( 2 pierwsze sezony były ok.). precz z NXT, zajmuje czas antenowy. takie pytanie, dlaczego 3godzine RAW, na którym dawano Slammy było tylko 45 min? przynajmniej 2x dłuższe powinno być, bo tam prawie nic fajnego nie było pokazanego...

• Reputacja:   15

Doczepiliście się do tego NXT, a to tylko jeden program. Nie mamy pełnych danych o tym ile NXT notuje tydzień w tydzień. Możliwe, że to był tylko jednorazowy przypadek.

Aczkolwiek to zestawienie pokazuje, że Polski młody widz nie ma zbytnio pojęcia co ogląda. Nie ma dla niego znaczenia czy to największa gala w roku czy też telewizyjne show 3ciej kategorii.

nie ma mowy o czymś takim ze cala Europa ogląda smackdown w 45-minutowej wersji. Belgijskie AB3 i ich francuski bliźniak NT1 nadają pełne odcinki RAW i SmackDown z dwutygodniowym opóźnieniem. Kiedyś była mowa o tym że i Extreme ma zamiar to zmienic, ale co z tego wyszło, wiemy.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
    • Mr_Hardy
      Niezbyt dobrze się dzisiaj czuję i obejrzenie Collision zajęło mi z pół dnia. Ogólnie solidna tygodniówka, dobre walki, fajne proma Hangmana i Danielsa. Ciekawe, co będzie dalej z House of Black. Walka Mariah z Harley taka zwykła, bez fajerwerków, ale uczta dla oczu była 😉. Na koniec dostaliśmy klasyczny, fajny brawl. Szczerze, to nie mogę się doczekać, aż Moxley straci pas, lecz Hobbs mu go nie odbierze. Nie ma na to szans, za cienki na ten pas jest. Jakoś mi ta jego grupa Moxa nie przypada do gustu. Ciekawe, kiedy Christian wykorzysta swój kontrakt. Specjalny odcinek Dynamite zapowiada się bardzo dobrze.
    • HeymanGuy
      Zostałem wywołany, więc nie pozostanę dłużny. Czuję, że 2025 będzie kozackim rokiem w wrestlingu, więc opowiem Wam, jakie i dlaczego te federacje są warte uwagi według mnie i czego się po nich spodziewam. WWE - Król wciąż na tronie, bo kto inny? WWE to klasyk. Love them or hate them, ale oni zawsze mają coś, co przyciągnie. Storytelling, oprawa, ogrom gwiazd – to ich gra, są pionierem jakby nie było. W 2025 spodziewam się, że Triple H dalej będzie pchał kreatywność na wyższy poziom, może więcej pozytywnych zaskoczeń niż w roku minionym. Bloodline to pewnie już przeszłość, ale kto wie? Chętnie bym zobaczył rozrost Jacoba Fatu, bo imo zjada Solo bez gryzienia. Może Cody straci pas na kogoś bardziej perspektywistycznego, albo Gunther zostanie naprawdę topowym heelem bez ustępowania komukolwiek z Bloodline Main Eventów? A może Logan Paul zdobędzie główny tytuł (kontrowersje = $$$). Dlaczego oglądać?: Premium Live Eventy oddawały w zeszłym roku, w tym myślę, że nie będzie inaczej – WrestleMania, Royal Rumble, Summerslam – każda gala ma swój vibe i uważam, że każda z tych odsłon będzie lepsza niż rok temu m.in. Raw i SmackDown? Zależy od tygodnia, ale zawsze coś się znajdzie. NXT? Tu nie widzę jakichś większych sukcesów na 25, ale kto wie? TNA - Powrót Legendy?  TNA to taki feniks wrestlingu – upada, wstaje i znowu robi zamieszanie, choć z mainstreamu to oni dawno wypadli. Gdzieś z rok temu wrócili do nazwy TNA, co we mnie wzbudza nostalgię jako fana z dawnych lat. Zawsze mają świetny mix talentów – młodych kotów i legend, które nadal mają „to coś”. 2025? Liczę na więcej szalonych walk i hardkorowych feudów, które kiedyś były ich znakiem rozpoznawczym. Mają zupełnie inny vibe niż mainstream. Jak jesteś zmęczony „grzaniem merchu” w WWE, to tutaj znajdziesz coś bardziej surowego. Mam nadzieję, że w końcu postawią na tego Hendry'ego, bo w końcu WWE go zawinie i ciężko będzie im o kogoś bardziej over, bo Nemeth to niestety nie jest tym DZ co 10-15 lat temu się zapowiadał.  ROH - Old School w New Schoolu - Czas na przełom ROH znowu złapało wiatr w żagle, głównie dzięki Tony'emu Khanowi, który może i chce, ale nie bardzo potrafi. Ktoś słusznie zauważył, że on chyba chciałby załatwić im deal, którego nie jest w stanie się załatwić dla produktu pobocznego. W 2025 roku pewnie zobaczymy jeszcze więcej crossoverów z AEW. ROH to taka mekka dla fanów technicznego wrestlingu – jak ktoś robi 5-gwiazdkowe walki, to pewnie pierwsze kroki stawiał w Ringu Honoru. Kibicuję im jak co roku, żeby dostali większą widownię, bo zasługują na to jak mało kto. Wrestling w najczystszej formie. Tam się nie liczy show, tylko jakość walk. Jak lubicie techniczne klasyki, to jest to Wasz dom. I tak nie skończyli tak źle, bo pamiętamy jak ledwo zipali podczas i po pandemii. Przed też nie było kolorowo. Wierzę, że przyjdzie ich moment. AEW - Dom szaleństwa i kontrowersji AEW to nadal najbardziej nieprzewidywalna federacja na świecie, bo kto by się spodziewał, że wskoczy Moxley w środku roku i dostanie pas na tacy? W 2025 roku liczę na jeszcze większe gale i może jakieś epickie feudy (Przede wszystkim jakieś lepsze, większe debiuty, bo Lashley i Cope to chyba nie jest to na co liczyliśmy). Tony Khan czasem przesadza z bookingiem, ale dynamika w ringu i świeżość, jaką daje AEW, to coś, czego nie znajdziesz nigdzie indziej. AEW to mix szaleństwa i emocji. Dynamite to co tydzień rollercoaster, Collision dodaje jeszcze więcej. Jak lubicie wrestling z dawką chaosu, to tu znajdziecie swoje miejsce. NJPW – Wrestling dla koneserów A teraz coś z zupełnie innej beczki. NJPW to taki odpowiednik Champions League. Tam nie ma żartów – storytelling w ringu, długie walki na najwyższym poziomie i feudy, które rozwijają się miesiącami, a nawet latami. Wrestle Kingdom było prawdziwym świętem wrestlingu. W 2025 życzyłbym New Japan powrotu Okady, bo szczerze? Tam gdzie jest teraz, nie spełnia roli jaką powinien. Jak dla mnie nie powinien odchodzić w ogóle z Japonii, ale nie mam na to wpływu żadnego xD Szykujemy popcorn, siadamy wygodnie i zobaczymy, co mi sprezentuje każda z tych fedek. 
    • MattDevitto
      Odświeżam temat, bo ostatnio spory ruch na forum, więc może ktoś jeszcze dołączy ze swoimi przemyśleniami. Szczerze to najbardziej jestem ciekawy @ HeymanGuy  jak to u Ciebie wygląda, bo ty znajdujesz czas nawet na ROH U mnie na ten moment wygląda to tak, ale sytuacja jest dynamiczna - WWE - ppv's + raz na jakiś czas tygodniówka, NXT, - New Japan/Stardom/Marigold - wybrane gale. W tamtym roku starałem się oglądać praktycznie wszystko z NJPW, aż musiałem sobie ostatnio zrobić przerwę i nie wiem kiedy ponownie do tego wrócę.  - no i retro przy którym bawię się najlepiej. W końcu chcę obejrzeć całe LU, teraz jeszcze doszedł kanał Vault, więc jest co oglądać. - oprócz powyższych to już raczej pojedyncze rzeczy by się pośmiać czy zobaczyć coś ciekawego W ciągu roku z różnych względów pewnie będę zaniedbywał niektóre fedki, bo tak to już jest, że wrs z roku na rok przechodzi na dalszy plan....
  • Dodaj nową pozycję...