Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przewidywania na rok 2012 w WWE.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chodzi o to by zabawić się w jasnowidza i przepowiedzieć przyszłość federacji Vince.Nie che jednak by były to suche typy, wskazane by to jakoś choćby króciutko rozbudować i uzasadnić.

CO SIĘ WYDARZY:

1.Smackdown przeniesie się z piątku na wtorek i będzie nadawane na żywo.

Ratingi niebieskiej tygodniówki spadają w oczach i myślę, że Vince będzie chciał to ratować poprzez nadawanie gali live.Taka sytuacja moim zdaniem będzie miała miejsce po SummerSlam gdy oglądalność Smacka spadnie do poziomu tygodniówki TNA.

2.John Cena pokona The Rocka na WrestleMani i przejdzie tak długo wyczekiwany heel turn.

Johny jest już tak długo facem, że mało kto pamięta jego złe zachowanie i trzeba by było o tym przypomnieć.Terminator zmieni się w złego skurwiela, który będzie wygrywał niczym Henry ale nie będzie to trwało tylko 3 miesiące.Uważam, że to co się teraz dzieje czyli koszulki "Rise Above Hate" to po prostu wyciskanie już ostatnich soków jakie on im może zaproponować. Koszulki "Cena Suck" też są tego wyciskania częścią bo jak wiadomo rozchodzą się lepiej niż te, które nosi Cena, a po przekręceniu People's Championa będą musiały być chyba sprzedawane hurtowo.

3.John Cena przejdzie na SmackDown.

Czyli według mnie dalszy ciąg ratowania niebieskiej gali, heelowy JohnBoy po przegraniu z nową twarzą federacji na SummerSlam przejdzie na SmackDown i tam rozpocznie walkę o złoto i przypuszczam, że na Survivor Series otrzymamy kolejny match między Ortonem, a Ceną o World Title tym razem tylko z zamienionymi rolami.

4.Cena przebije w ilościach tytułów Flaira.

PrzeCena mimo swojego przejścia na ciemną stronę mocy nie przestanie zdobywać tytułów w McMaholandi i już w 2012 przebije rekord Rica.Wszyscy się tego spodziewamy i nawet możliwe, że gdy John zdobędzie kolejny tytuł, którym przebije rekord wspomni o tym, że teraz to on jest rekordzistą.

5.Money In The Bank powróci na WrestleManie.

Ten pojedynek to ikona największej gali roku od Vince i tak samo jak walka o streak Undertakera powinna się na niej odbyć.Na poprzedniej WM'ce wyraźniej było widać brak tego pojedynku i szkoda, że się nie odbyła ponieważ na każdej z poprzednich WrestleMani dawała ona naprawdę duże emocje.Można było do niej wepchnąć też wielu zawodników, a na WrestleMani 27 by to uczynić odbywały się takie klasyki jak Team Santino vs Corre, które teraz niechlubnie zajmują jedne z najwyższych miejsc w klasyfikacji "Najgorsza walka na WrestleMani".

6.RVD powróci do WWE.

Nie mam pojęcia kiedy mu się skończy kontrakt z TNA ale gdy on dobiegnie końca Rob jak potulny piesek wróci do cyrku Vince po pieniążki.Nie jestem pewny jednak czy federacja chciałaby go na stałe, raczej jaki epizodyczne powrotny by pełnić podobną role do co teraz Foley.

7.Stephanie McMahon zostanie GM RAW ale po kilku miesiącach jej miejsce zajmie Mick Foley.

Córeczka tatusia powróci do TV zaraz po Royal Rumble PPV i obejmie posadę, którą pieści teraz Laurinaitis.Wszystko będzie związane z Y2J i zabraniem pasa Punkowi lecz gdy Chris przegra cały feud z Philem ta zostanie zwolniona, a na jej miejsce wskoczy Legenda Hardcoru stawiam, że będzie to po Over the Limit.

8.Tyler Black (Seth Rollins) zadebiutuje w main rosterze i zdobędzie midcardowe złoto.

Federacja Vince będzie chciała przyciągnąć do siebie jak najwięcej fanów indysu i dlatego będą promować ich zawodników.Stawiam, że w 2012 roku będzie moment gdy wszyscy zawodnicy mający swoje korzenie w scenie niezależnej będą w posiadaniu każdego złota w WWE.Natomiast sam Black może otrzymać push na US/IC title i w tym roku nie powinien dostać więcej.

9.Rey Misterio powróci do WWE i zgarnie World Title.

Mały Meksykani wróci do federacji Vince po kontuzji i niedługo później zgarnie główne złoto niebieskich.Będzie to raczej taki pożegnalny run z tytułem bo Ryjek raczej długo już nie pociągnie i przypuszczam, że WrestleMania 29 będzie dla niego jedną z ostatnich jak nie ostatnią.

10.John Morrison powróci do WWE na Bragging Rights jako heel.

JoMo po odpoczynku od Wrestlingu powróci na wojnę brędów jako zawodnik niespodzianka i rozpocznie z kimś na tej gali feud.Najprawdopodobniej będzie to face'owy US/IC Champion, którego John zaatakuje przechodzą turn.Możliwe także, że wygra on walizkę ze Smackdown.

11.The Miz przejdzie face turn i będzie czołową postacią na RAW.

Face turn Mizanina jest już od dawna zapowiadany i myślę, że pod koniec tego roku go przejdzie stawiam między SummerSlam, a Survivor Series.Mike przejdzie turn i najprawdopodobniej uderzy w aktualnego wtedy mistrza by zdobędz swój pierwszy tytuł jako ten dobry.

12.Dolph Ziggler zdobędzie WWE title.

Dolph wygra tytuł ale nie stawiam by mu się to udało na Royal Rumble czy też jeśli będą jeszcze kontynuowali szopkę między Ace'm, a Philem po tej gali.Stawiam go jako zwycięzce tegorocznego Money in the Bank nie ważne czy dojdzie on do skutku na gali w Miami czy też Ziggler będzie musiał poczekać na walizkę do Money in the Bank PPV ale na 100% zgarnie kontrakt i zainkasuje go niedługo później.Nie zdziwiłbym się gdyby Punk w roku 2012 jak w 2011 wygrał z Jasiem na SummerSlam ale przegrał chwile później z inkasującym na nim kontrakt zawodnikiem czyli w tym wypadku Zigglerem.

13.The Rock przegra na WrestleMani, a następnie przegra rewanż na Extreme Rules gdzie zostanie kontuzjowany na tyle poważnie, że nie będzie mógł już więcej walczyć.

The Great One przegra wszystko w feudzie z Ceną i podczas drugiej walki w jakimś NO DQ matchu zostanie kontuzjowany oczywiście będzie to story pokazujące jaki z Ceny skurwiel, a Dwayn będzie mógł już bez wyrzutów ze strony fanów powrócić do kręcenia kiepskich filmów.

14.Zack Ryder ponownie zacznie jobbować.

Zack zdobył już US title i ma już jedno złoto na swoim koncie ale na więcej bym nie liczył, co najwyżej po jakimś czasie drugi run z midcardowym tytułem, a następnie stopniowy spadek w chierarchi.Możliwe, że Ryder też na moment wybije się ponad midcard ale będzie to chwilowy wyskok by potem spaść do punktu w, którym był na początku roku 2011.Zack ma swoich przeciwników ale ja do nich nie należę, a nawet uważam go za naprawdę dobrego i ciekawego zawodnika jednak wszyscy wiem, że gimmick, który Ryder dzierży niedługo się każdemu znudzi i fani przestaną go dopingować, a Zack spadnie do roli jobbera.Taki obrót sprawy będzie w okolicach końca roku gdy już nawet najwierniejsi fani od niego odejdą i zostaną mu tylko dzieci i też nie wszystkie bo Ryder nie będzie pokonywał każdego, a marki wyjdą z założenia, że "On jest słaby, nie będę go dopingował bo i tak przegra."

15.Sin Cara przestanie nagminnie botchawać akcje.

Dla Bez Twarzowego poprzedni rok nie był zbyt udany ale myślę, że w tym będzie dużo lepiej i gdy Mistico powróci po kontuzji naprawdę będzie godnym następcą Reya.

16.King of Wrestling w całości zostanie sprowadzone do FCW i zadebiutuje w głównym rosterze.

Mimo komplikacji związanych z sprowadzeniem Chrisa Hero, WWE go zatrudni i wraz ze swoim partnerem tag teamowym zadebiutuje w drugiej połowie roku zdobywając w swoim debiucie pasy tag teamowe.

17.CM Punk stanie się twarzą federacji.

Po turnie Ceny to on będzie stał na całkowitym szczycie WWE i to on będzie uznawany za najlepszego w federacji.Może to wyjść bardzo ciekawie bo marki, smarci i inni będą myśleć o jednej osobie jako najlepszej w McMaholandi.

CO SIĘ NIE WYDARZY:

1.Drew McIntyre zostanie zwolniony.

Ku zadowoleniu wszystkich (oprócz mnie) McIntyre nie zostanie zwolniony z WWE i otrzyma push na pas interkontynentalny i zdobędzie go po WrestleMani.Oczywiście w między czasie przejdzie face turn i stanie się jeszcze bardziej bezbarwnym zawodnikiem ale mimo to zdobędzie srebro niebieskich.

2.WWE Network przetrwa rok 2012.

Upadnie to tak szybko, że nikt po paru miesiącach nie będzie pamiętał, że coś takiego miało postać czy istniało.Kanał okaże się całkowitym niewypałem i prowadzenie go nie będzie się opłacało przez co Vince zakończy ten projekt po niecałym miesiącu.

3.W WWE zagości Era Attitude.

Punkt chyba najbardziej oczywisty i chyba nie trzeba go tłumaczyć.Federacja jest ukierunkowana na dzieci i na pewno w tym roku się to nie zmieni, nawet jeśli ratingi spadną do 2.5.

4.WWE połączy rostery.

Jakby się mogło wydawać w 2011, WWE miało połączyć w tym roku rostery ale według mnie nie będzie to miało miejsca, co prawda stawiam, że pojawią się takie pomysły podczas lata ale finalnie nie dojdzie to do skutku.

5.Mark Henry zdobędzie kolejny tytułu.

Czas Seksualnej Czekoladki się skończył i Mark do końca roku będzie służył jako promocja dla mniejszych zawodników.Niewykluczone, że przejdzie też na dobrą stronę mocy ale nie zmieni to jego pozycji i będzie jobbował nadal i o pasię będzie mógł zapomnieć na dobre.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• aRo

1

• Anapolon

1

• Mdm16

1

• 619

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko. Cieszę się, że Rey wraca a Cena idzie na SmackDown. Ale zasmuciło mnie trochę to ,że Rey już długo nie powalczy ale przecież mamy Sin Cara on jest naprawdę dobry...

Tylko on powinien zostać akrobatą.. xDD Ale jest więcej wiadomości pozytywnych niż negatywnych. :D :D

:D

1.Smackdown przeniesie się z piątku na wtorek i będzie nadawane na żywo.

Nie koniecznie we wtorek, mozę byc jak dotychczas w Piątek, z tymże będzie nadawane na żywo.

2.John Cena pokona The Rocka na WrestleMani i przejdzie tak długo wyczekiwany heel turn.

tak, i bedzie w tag teamie z Kane'm ^^

9.Rey Misterio powróci do WWE i zgarnie World Title.

Nie wydaje mi się aby od razu po kontuzji dostał az taki push. No ewentualnie dostanie USC shot.

Mało prawdopodobne aby az tak szybko mu się znudziło w TNA

11.The Miz przejdzie face turn i będzie czołową postacią na RAW.

Nie, nie, nie. Przez to stanie sie jeszcze bardziej pedziowski niz jest teraz.

A co? Nie jest juz nią?

16848799004fca21cf6d7b0.jpg

Anapolon napisał/a:

A co? Nie jest juz nią?

Póki co to raczej nie...ciągle Cena odgrywa ważną rolę na RAW i często to on jest ważniejszą postacią podczas gali niż Punk. Nie zawsze Punk dostaje więcej czasu, więc póki co ciężko go nazwać twarzą federacji, napewno nie główną. Mimo wszystko wątpię w to, że Punk stanie się taką postacią. Prędzej Sheamus i The Miz staną się następcami Ceny. Obaj są dobrymi heelami, więc szkoda ich turnować(Rudy już jest tym dobrym niestety), ale po ewentualnym heel turnie Jasia potrzebni są nowi "rycerze bez skazy". Punk taką postacią nie będzie. Główną twarzą fedki nie będzie nigdy. Czołowa postać TAK, ale NIE główna gwiazda.

Anapolon napisał/a:

Mało prawdopodobne aby az tak szybko mu się znudziło w TNA

JoMo nigdy nie trafi do TNA. Stworzyło jego postać WWE. Sam Vince go nie zwolnił, Morrison sam odszedł, żeby odpocząć od tego napiętego grafiku. W wywiadzie wrzuconym na stronie głównej John mówi jakim to dobrym szefem jest McMahon. Jim Ross też kiedyś wspomniał, że JoMo robi sobie tylko przerwę i w 2012 jeszcze wróci do WWE. Jest to dla mnie pewniak.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Urządzenie:  Android

Spoko. Cieszę się, że Rey wraca a Cena idzie na SmackDown. Ale zasmuciło mnie trochę to ,że Rey już długo nie powalczy ale przecież mamy Sin Cara on jest naprawdę dobry...

Tylko on powinien zostać akrobatą.. xDD Ale jest więcej wiadomości pozytywnych niż negatywnych. :D :D

Wiesz że to są tylko pomysły Anapolona na to co stanie się w 2012? A nie oficjalna zapowiedź portalu lub WWE?

Chciałbym skomentować tylko jedno przewidywanie Anapolona, te związane z Ceną. Zgodzę się, w mojej opinii John w tym roku przejdzie heel turn. Wyobrażacie sobie jak Cena będąc facem zdobywa pas WWE? Reakcja byłaby podobna do tej jakby pochowali Jaruzela na Wawelu. Heat na - bądź co bądź - twarz federacji z głównym pasem, jak to wygląda? Nie ma na to szans. Już nic się nie da z tym zrobić, Cena przejdzie heel turn.

1.Drew McIntyre zostanie zwolniony.

Ku zadowoleniu wszystkich (oprócz mnie) McIntyre nie zostanie zwolniony z WWE i otrzyma push na pas interkontynentalny i zdobędzie go po WrestleMani.Oczywiście w między czasie przejdzie face turn i stanie się jeszcze bardziej bezbarwnym zawodnikiem ale mimo to zdobędzie srebro niebieskich.

A może Drew nie otrzyma nudnego facowego gimmicku ? Może dać mu odegrać faca, który jak jakiś heel będzie denerwować przechwałkami , wejdzie , zaatakuje i wyjdzie. Taki face, którego wnerwiają przechwałki , a i atak na zawodnika nie będzie dla niego niczym nadzwyczajnym.

Swoją drogą, może jeszcze się trafić, że Cody zdobędzie niebieskie złoto. Myślałem o jego wygranej w MiTB , ale nie : Niech walizkę zdejmie Dolph. Podobno na którymś PPV ma się odbyć turniej King of The Ring, a nawet ma powstać o takowej nazwie. Niech Cody zdobędzie tytuł króla i jako nagroda będzie Title Shot na WHC, który wykorzysta pomyślnie.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

• Reputacja:   1

Dobry temat ale według mnie raczej możemy typować co się nie wydarzy niż co się wydarzy (chociaż WWE nie do końca jest takie nieprzewidywalne- w końcu większość ludzi z forum trafnie przewidziało że postacią z tajemniczych filmików jest Jericho) ;)

Zatem jakie są moje przewidywania?

* Nie wróci Attitude Era (kiedyś byłem gorącym zwolennikiem tego ale po dłuższym okresie czasu stwierdzam że nigdy to nie nastąpi- a na pewno nie w roku 2012. Dopóki WWE nie będzie czuło zagrożenia ze strony TNA, nie mamy co liczyć na ostrzejsze feudy czy używanie przekleństw podczas speechów)

* Cena nie przejdzie heel turnu (uważam że i tym razem WWE zagra na nosie fanom. Jasiu do starcia z Rockiem będzie takim tweenerem a po WMce wszystko wróci do normy. Te koszulki "Cena Suck" są wypuszczane tylko i wyłącznie dla nabicia kieszeni Vince'owi który zobaczył że można na zwolennikach heel turnu natrzepać trochę kaski)

* Undertaker po WM XVIII nie będzie dalej walczył (każdy pewnie to przewiduje ale powtórzę: to będzie ostatnie PPV dla Takera jako czynnego zawodnika)

* Ziggler wraz z Rhodesem sięgną po tytuły mistrzów (to już raczej tylko kwestią czasu, gdyż obaj już przebierają nogami do Main Eventów, są wyśmienici na mikrofonie i w ringu więc obstawiam że w drugiej połowie roku zdobędą WWE Title i WHC)

* TakerFanKrk dalej będzie oglądał wrestling po odejściu Takera (pamiętam że kilka lat temu w pewnym temacie spierałem się z Ravenem że przestanę oglądać wrestling gdy Grabarz odejdzie, w co Raven nie wierzył... Teraz muszę uderzyć się w piersi- Raven miał rację: zabraknie Takera, jest CM Punk :) )

moje przewidywania :

-Jonh Ślina nie przejdzie na heel.Jego uwielbiają dzieci jak i dorośli więc wątpie.

6608583624f2fe96e1af17.jpg

• Urządzenie:  Windows

jak i dorośli

No tego to jakoś nie widać :P Nie liczę matek, których i tak często nie słychać przy wrzaskach CENA SUCKS.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg