Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperStars 19.01.2012 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Mason Ryan & Santino Marella def. Curt Hawkins & Tyler Reks

2. Jinder Mahal def. Alex Riley

3. Tamina def. Natalya

18056192365019276624f15.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

4

• maly619

3

• MJ

1

• Lament

1

Top użytkownicy w tym temacie

Riley powoli robi się taki sam jak Heath a szkoda go bo bardzo lubię tego wrestlera

17243563264dfc4dc81cf8d.png

• Reputacja:   1

Superstars podobnie jak NXT nic kur** kompletnie nic ciekawego!

Mason Ryan & Santino Marella
Masona już tak ograniczyli, że dają go do walki TT z tym zawodnikiem... bardzo mnie to cieszy! Może to zwiastować, że zrezygnowali z niego a mają w zanadrzu już jakiegoś nowego napakowanego dzikusa nie sądzę, aby był to Skip Sheffield... He's Back?! To byłby mój dream moment. Z drugiej walki cieszy mnie wygrana, ale jeszcze bardziej jak zawsze wspominam przegrana zawodnika, którego kompletnie nie lubię co nie oznacza, że uważam go za słabego. Takie to trochę dziwne lubię, ale go nie lubię.

Co do Riley'a to teraz wygląda dziwnie.W okresie Capitol Punishment pokonywał byłego WWE Championa Miza, a teraz przegrywa z takim Jinderem.Wychodzi na to, że Jinder pokonałby Miza z palcem w dupie :P

Prosze, troche logiki ze strony WWE, niech nie ładują na Superstars (żeby zajobbować) człowieka, który pare miesięcy temu czysto jechał jednego z bardziej wypromowanych zawodników, to nie trzyma sie kupy.Uważam tak jak pan wyżej, Riley powinien być upper midcarderem, nawet ze względu na przeszłość.

Ale z tego co słyszałem jest on skłócony z zarządem, więc nie ma co.

@TheRebel - Divy nie pierwszy raz są w main evencie Superstars. Jest to podrzędna gala, mogą sobie na to pozwolić.

Swoją drogą, ciekawe komu Natka podpadła, że musi okrutnie jobbować w minutowych walkach.

Mason i Santino... Ciekawa para. Kozlova zwolnili, teraz będą robić pajaca z innego osiłka.

• Urządzenie:  Windows

Ale nie jest powiedziane, że pojedynek div będzie main eventem, choć wcale by mnie to nie zdziwiło. Nie wiemy, w jakiej kolejności pojedynki zostaną odtworzone. Superstars to w końcu gala, do której walki są nagrywane przed RAW[poniedziałek] i przed Smackdown[piątek], stąd walki sprzed niebieskiej tygodniówki są wyżej w karcie :P

Superstars zapowiada się kiepsko. Natayla jobbuje Taminie, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, bo według mnie Kanadyjka jest zdecydowanie lepszą divą [pod względem ring-skillów], ale i wyglądu [o mic-skillach] nie wspominam, bo nie kojarzę nawet głosu Taminy. Mam nadzieję, że Nattie szybciutko się wybije, poprzez face-turn i feud z Glamazonką.

Riley przegrywa z Mahalem. WTF o_O. Przecież Riley na Capitol Punishment pokonał Miza i coś tam w federacji znaczy(ł), a Mahal jeszcze do niedawna jobbował wszystkim... i był nikim.

Reks/Hawkins przez swoje internetowe show już całkowicie spadli w hierarchii [chociaż, czy można spaść jeszcze niżej ;)?] Myślę, że są idealnymi kandydatami do zwolnienia. Podróbki Batisty i Marelli nie znoszę, toteż ich zwycięstwo niezbyt mnie zadowoliło.

Choć kompletnie nic nie kusi mnie, abym obejrzał tygodniówkę, to pewnie i tak to zrobię.

Reks/Hawkins przez swoje internetowe show już całkowicie spadli w hierarchii [chociaż, czy można spaść jeszcze niżej ;)?] Myślę, że są idealnymi kandydatami do zwolnienia.

Że co takiego?! Co jak co, ale Curt nigdy, ale to nigdy nie powinien zostać zwolniony. Ten zawodnik jest bardzo dobry w ringu, w mic skillach jest mocno przeciętny. Kiedyś federacja planowała dla niego push, ale niestety zrezygnowała. I na dodatek jest jednym z moich ulubieńców z Top10 a Ty chciałbyś aby go zwolnili... Dla czego?

Blaze9, jak tak czytam twoje posty, to mam wrażenie, że ty w każdym, kto nie dostaje pushu widzisz potencjał i każdego chciałbyś pushować. A ostatnio mówisz o jakimś swoim prywatnym Top10 i też widzę, że każdego tam ładujesz.

Pierwsze co, to pomyśl, czy ci jobberzy, których chcesz pushowac nie wypchnęliby z rosteru kogoś i tak lepszego? Czy widzisz aktualnie kogoś, kto powinien występować na Superstars, a jest w głównym rosterze i do tego jest słabszy niż Hawkins czy McIntyre (podani jako przykład)?

Pamiętaj też o jednej rzeczy: jobberzy też są potrzebni. Wyobrażasz sobie roster, w którym nie ma tych, co mają przegrywać? Niestety, ale jest to niemożliwe.

Także proszę Cię, zanim zaczniesz kogoś wpisywać jako super talent, to przemyśl, czy naprawdę jest dla niego miejsce w rosterze.

maly619 Nie tylko piszę o tych, którzy występują na Superstars i że widzę w nich potencjał, ale piszę też o tych którzy są za bardzo wykorzystywani lub też słusznie, że są w takiej pozycji jak są. Napiszę teraz specjalnie dla Ciebie kto według mnie powinien być jobberem:

1.Kofi Kingston

2.Zack Ryder

Oraz tych, którzy są słusznymi jobberami:

1.Ezekiel Jackson

2.Alex Riley

3.Heat Slater

4.Curtis

5.JTG

6.Santino Marrella

7.Ted DiBiase

8.Tyler Reks

9.Yoshi Tatsu

Jak widzisz jest ich ponad 10 :)

Także proszę Cię, zanim zaczniesz kogoś wpisywać jako super talent, to przemyśl, czy naprawdę jest dla niego miejsce w rosterze.
Tutaj również nie piszę, że ktoś ma jakiś super hiper ekstra talent tylko, że ma taki, że jest zbyt dobry na jobberkę. Tylko na lower / mid carda :P .

Podałeś dwie listy, ale akurat mnie ciekawiłaby jeszcze inna, a mianowicie zawodnicy, którzy według ciebie zasługują na więcej.

Co do tych, z których chcesz zrobić jobberów, to z oboma przypadkami się nie zgadzam. Nie jestem fanem ani Kofiego (bo jest nijaki), ani Zacka (bo mnie nie przekonuje), ale na pewno nie wrzuciłbym ich aż do jobberki.

Kofi na pewno ma fajne ring skille i według mnie teraz miał idealną pozycję w federacji, czyli Tag Team z Evanem. Ludzie też jakoś na niego reagują, więc nie widzę powodu, żeby zrzucać go aż do jobberki.

A Zack Ryder? Facet dostaje taką reakcję, a ty chcesz podkładać go wszystkim?

Ja jestem ciekaw, jakimi kryteriami oceniasz zawodników i ich przydatność w federacji. Bo jak na razie nie widzę w tym dużego sensu i bardziej mam wrażenie, że jest ci po prostu żal tych jobberów i dlatego dałbyś ich wyżej.

Kofi i Zack powinni być jobberami ?

Jamajczyk ma średnie ring skille i takie Hawkinsy i Baretty lepiej od niego walczą ale Kingstone ma coś czego tym chłopakom brakuje, a czego bez umiejętności odgrywać się nie da czyli gimmick, którym wciąga wszystkich tych niesłusznie niedocenionych nosem.Co prawda Kofi pokazuje wciąż to samo i przywlekł do niego syndrom Ceny ale to nie znaczy, że trzeba go zesłać do jobberki bo dla fanów, którzy oglądanie federacji Vince dopiero zaczynają Jamajczyk nie może być nudny, a do tego zawsze można mu ten gimmick odświeżyć zmieniając go w jakimś tam stopniu.

Ryder to zawodnik kompletny i gdy widzę, że ktoś pisze, że powinien być jobberem to mnie krew zalewa.W kwadratowym pierścieniu niczym nie ustępuje przez ciebie wymienionym zawodnikom, za mikrofonem też jest dobry ( co prawda nie dostaje szans za micem na RAW ale w jego internetowym show pokazuje, że potrafi gadać ),a przez jego gimmick właśnie się wyróżnia od tej gromady jobberów.Jestem pewny, że gdyby spadł do statusu jaki dla niego ty byś chciał po miesiącu byś pisał, że "on powinien być silnym midcarderem".

Santino słusznie jest jobberem...no proszę...to już głupsze niż to co napisałeś o Zacku...Ten człowiek jest jednym z najlepszych za mikrofonem w federacji, w ringu idziemy mu dobrze, a ty piszesz, że słusznie jest jobberem...Marella ma niezbyt poważny gimmick ale jest on jednym z najlepszych zawodników WWE i ten zawodnik powinien się jak najczęściej pojawiać na galach w komediowych segmentach bo jak zrobić jaja to tylko on.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

maly619 Anapolon przesadziłem z wymieniem Santino przy pozostałych zawodnikach. Akurat sam nie mogę tego pojąć czemu go tam wpisałem. Być może, że oceniłem go z innego punktu widzenia niż pozostałych. Akurat u niego oceniałem gimmick i spoglądając w to co napisałem to go chce stamtąd wykreślić.

Tak właśnie myślałem nad uzasadnieniem mojego wyboru:

Kofi Kingston- może jest i dobry w ringu. Ale to co pokazuje jest monotonne i bardzo przewidywalne. Jest tak jakby inną wersją nie Ceny a Ortona, który w kółko pokazuje nie więcej niż 10 akcji tylko tyle, że Kofi jest Highflyerem. Takiego pokroju zawodników w federacji u Vince'a by nie brakowało. To, że ma gimmick ''wesołego jamajczyka'' to nic o nim nie znaczy. Mając taki gimmick jest ograniczany tylko do przybijania piątek dzieciakom, boom boom, cieszy się i ma jakieś ring attire to to wszystko. Dla mnie jest on nudnym zawodnikiem.

Zack Ryder- to fakt, że

W kwadratowym pierścieniu niczym nie ustępuje przez ciebie wymienionym zawodnikom, za mikrofonem też jest dobry
I chociaż też jestem nie do końca pewny czy akurat chciałbym, aby zaczął jobbować. Lubię gościa, szanuję za jego świetny pomysł. No, ale właśnie kwestia mica stoi na drodze abym mógł go kupić. Gdyby może daliby mu większe szanse na promo w ringu nie w necie to myślę, że bym go kupił. Jak na razie różnicy by mi to nie robiło.

jeszcze inna, a mianowicie zawodnicy, którzy według ciebie zasługują na więcej
Nie ma problemu taką listę też mogę zrobić z chęcią poczytam co masz do powiedzenia na temat tych zawodników.

1.Curt Hawkins

2.Drew McIntyre- zrobił olbrzymi postęp w ring skillach. Jego walki są bardzo dobre.

3.Justin Gabriel- no tutaj właśnie uważam, że świetnie nadawałby się do TT z Bournem zamiast Kingstona.

4.Santino Marrella- jako heel był bardzo dobry. Lubiłem tego zawodnika i chciałbym, aby kiedyś wreszcie przeszedł na stronę złej mocy o ile kiedykolwiek to nastąpi.

5.Tyson Kidd- chłopak bardzo się stara. Każda jedna jego walka jest dla mnie rewelacyjna. Jest świetnym zawodnikiem, którego powinni wykorzystać. A nie dawać go na 7 sekund do squasha dla Claya. Ściął swój żenujący fryz, zapuścił włosy co dodało mu tego czegoś, że zacząłem o nim tak dużo mówić. Odwrócona wersja Miza ten ma świetne mic skille a ten ring i też na odwrót kaleczą ten ring a ten mic skille, ale widać po nich, że się przynajmniej w tym drugim bardzo starają.

że gdyby spadł do statusu jaki dla niego ty byś chciał po miesiącu byś pisał, że "on powinien być silnym midcarderem".
My się chyba tutaj najwidoczniej nie rozumiemy. Mówię o czym innym, ale wiem co macie na myśli. I proszę bez żadnej takiej zbędnej spinki :) Bo ja piszę na luzie ;)

1.Curt Hawkins - sam o nim nic nie napisałeś, to ja też nie napiszę, bo nie ma się do czego odnieść. Zresztą, Superstars nie oglądam, więc za wiele też o nim nie mógłbym aktualnie powiedzieć. Ogólnie, ale uważam, że pozycję ma odpowiednią.

2.Drew McIntyre- o nim pisałem już parę razy. Facet miał potencjał jako Choosen One. Teraz wątpię, aby przekonał mnie w jakiś sposób do siebie, ale obserwuję jego sytuację na SD! i jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Co do tego rozwoju ringowego, to na SD! tego nie zauważyłem, ale mam nadzieję, że w końcu mi to pokaże.

3.Justin Gabriel - w jego przypadku zgadzam się, idealny do drużyny i tylko tam, bo mikrofon na tragicznym poziomie.

4.Santino Marrella - powiedzmy sobie szczerze, Santino może i jest jobberem pod względem walk i ich przebiegu, ale nadal jest ważną postacią, która często występuje, pojawia się w segmentach itd. Więc pod tym względem nie uważam, żebyśmy mogli mówić, ze Santino jest jakoś wielce poszkodowany. A heel turn? Moim zdanie zrobiłby mu więcej szkody przy gimmicku jaki ma.

5.Tyson Kidd- sam powiedziałeś o jego słabych mic skillach. A to powinno wystarczyć. To jest mainstream, jeśli nie dajesz rady za mikrofonem, nie masz charyzmy, to odpadasz. Tak jest w przypadku Kidda. Dla mnie kolejny, którego maksymalnie wrzuciłbym do jakiegoś Tagu.