Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperStars 19.01.2012 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Mason Ryan & Santino Marella def. Curt Hawkins & Tyler Reks

2. Jinder Mahal def. Alex Riley

3. Tamina def. Natalya

18056192365019276624f15.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

4

• maly619

3

• MJ

1

• Lament

1

Top użytkownicy w tym temacie

Riley powoli robi się taki sam jak Heath a szkoda go bo bardzo lubię tego wrestlera

17243563264dfc4dc81cf8d.png

• Reputacja:   1

Superstars podobnie jak NXT nic kur** kompletnie nic ciekawego!

Mason Ryan & Santino Marella
Masona już tak ograniczyli, że dają go do walki TT z tym zawodnikiem... bardzo mnie to cieszy! Może to zwiastować, że zrezygnowali z niego a mają w zanadrzu już jakiegoś nowego napakowanego dzikusa nie sądzę, aby był to Skip Sheffield... He's Back?! To byłby mój dream moment. Z drugiej walki cieszy mnie wygrana, ale jeszcze bardziej jak zawsze wspominam przegrana zawodnika, którego kompletnie nie lubię co nie oznacza, że uważam go za słabego. Takie to trochę dziwne lubię, ale go nie lubię.

Co do Riley'a to teraz wygląda dziwnie.W okresie Capitol Punishment pokonywał byłego WWE Championa Miza, a teraz przegrywa z takim Jinderem.Wychodzi na to, że Jinder pokonałby Miza z palcem w dupie :P

Prosze, troche logiki ze strony WWE, niech nie ładują na Superstars (żeby zajobbować) człowieka, który pare miesięcy temu czysto jechał jednego z bardziej wypromowanych zawodników, to nie trzyma sie kupy.Uważam tak jak pan wyżej, Riley powinien być upper midcarderem, nawet ze względu na przeszłość.

Ale z tego co słyszałem jest on skłócony z zarządem, więc nie ma co.

@TheRebel - Divy nie pierwszy raz są w main evencie Superstars. Jest to podrzędna gala, mogą sobie na to pozwolić.

Swoją drogą, ciekawe komu Natka podpadła, że musi okrutnie jobbować w minutowych walkach.

Mason i Santino... Ciekawa para. Kozlova zwolnili, teraz będą robić pajaca z innego osiłka.

• Urządzenie:  Windows

Ale nie jest powiedziane, że pojedynek div będzie main eventem, choć wcale by mnie to nie zdziwiło. Nie wiemy, w jakiej kolejności pojedynki zostaną odtworzone. Superstars to w końcu gala, do której walki są nagrywane przed RAW[poniedziałek] i przed Smackdown[piątek], stąd walki sprzed niebieskiej tygodniówki są wyżej w karcie :P

Superstars zapowiada się kiepsko. Natayla jobbuje Taminie, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, bo według mnie Kanadyjka jest zdecydowanie lepszą divą [pod względem ring-skillów], ale i wyglądu [o mic-skillach] nie wspominam, bo nie kojarzę nawet głosu Taminy. Mam nadzieję, że Nattie szybciutko się wybije, poprzez face-turn i feud z Glamazonką.

Riley przegrywa z Mahalem. WTF o_O. Przecież Riley na Capitol Punishment pokonał Miza i coś tam w federacji znaczy(ł), a Mahal jeszcze do niedawna jobbował wszystkim... i był nikim.

Reks/Hawkins przez swoje internetowe show już całkowicie spadli w hierarchii [chociaż, czy można spaść jeszcze niżej ;)?] Myślę, że są idealnymi kandydatami do zwolnienia. Podróbki Batisty i Marelli nie znoszę, toteż ich zwycięstwo niezbyt mnie zadowoliło.

Choć kompletnie nic nie kusi mnie, abym obejrzał tygodniówkę, to pewnie i tak to zrobię.

Reks/Hawkins przez swoje internetowe show już całkowicie spadli w hierarchii [chociaż, czy można spaść jeszcze niżej ;)?] Myślę, że są idealnymi kandydatami do zwolnienia.

Że co takiego?! Co jak co, ale Curt nigdy, ale to nigdy nie powinien zostać zwolniony. Ten zawodnik jest bardzo dobry w ringu, w mic skillach jest mocno przeciętny. Kiedyś federacja planowała dla niego push, ale niestety zrezygnowała. I na dodatek jest jednym z moich ulubieńców z Top10 a Ty chciałbyś aby go zwolnili... Dla czego?

Blaze9, jak tak czytam twoje posty, to mam wrażenie, że ty w każdym, kto nie dostaje pushu widzisz potencjał i każdego chciałbyś pushować. A ostatnio mówisz o jakimś swoim prywatnym Top10 i też widzę, że każdego tam ładujesz.

Pierwsze co, to pomyśl, czy ci jobberzy, których chcesz pushowac nie wypchnęliby z rosteru kogoś i tak lepszego? Czy widzisz aktualnie kogoś, kto powinien występować na Superstars, a jest w głównym rosterze i do tego jest słabszy niż Hawkins czy McIntyre (podani jako przykład)?

Pamiętaj też o jednej rzeczy: jobberzy też są potrzebni. Wyobrażasz sobie roster, w którym nie ma tych, co mają przegrywać? Niestety, ale jest to niemożliwe.

Także proszę Cię, zanim zaczniesz kogoś wpisywać jako super talent, to przemyśl, czy naprawdę jest dla niego miejsce w rosterze.

maly619 Nie tylko piszę o tych, którzy występują na Superstars i że widzę w nich potencjał, ale piszę też o tych którzy są za bardzo wykorzystywani lub też słusznie, że są w takiej pozycji jak są. Napiszę teraz specjalnie dla Ciebie kto według mnie powinien być jobberem:

1.Kofi Kingston

2.Zack Ryder

Oraz tych, którzy są słusznymi jobberami:

1.Ezekiel Jackson

2.Alex Riley

3.Heat Slater

4.Curtis

5.JTG

6.Santino Marrella

7.Ted DiBiase

8.Tyler Reks

9.Yoshi Tatsu

Jak widzisz jest ich ponad 10 :)

Także proszę Cię, zanim zaczniesz kogoś wpisywać jako super talent, to przemyśl, czy naprawdę jest dla niego miejsce w rosterze.
Tutaj również nie piszę, że ktoś ma jakiś super hiper ekstra talent tylko, że ma taki, że jest zbyt dobry na jobberkę. Tylko na lower / mid carda :P .

Podałeś dwie listy, ale akurat mnie ciekawiłaby jeszcze inna, a mianowicie zawodnicy, którzy według ciebie zasługują na więcej.

Co do tych, z których chcesz zrobić jobberów, to z oboma przypadkami się nie zgadzam. Nie jestem fanem ani Kofiego (bo jest nijaki), ani Zacka (bo mnie nie przekonuje), ale na pewno nie wrzuciłbym ich aż do jobberki.

Kofi na pewno ma fajne ring skille i według mnie teraz miał idealną pozycję w federacji, czyli Tag Team z Evanem. Ludzie też jakoś na niego reagują, więc nie widzę powodu, żeby zrzucać go aż do jobberki.

A Zack Ryder? Facet dostaje taką reakcję, a ty chcesz podkładać go wszystkim?

Ja jestem ciekaw, jakimi kryteriami oceniasz zawodników i ich przydatność w federacji. Bo jak na razie nie widzę w tym dużego sensu i bardziej mam wrażenie, że jest ci po prostu żal tych jobberów i dlatego dałbyś ich wyżej.

Kofi i Zack powinni być jobberami ?

Jamajczyk ma średnie ring skille i takie Hawkinsy i Baretty lepiej od niego walczą ale Kingstone ma coś czego tym chłopakom brakuje, a czego bez umiejętności odgrywać się nie da czyli gimmick, którym wciąga wszystkich tych niesłusznie niedocenionych nosem.Co prawda Kofi pokazuje wciąż to samo i przywlekł do niego syndrom Ceny ale to nie znaczy, że trzeba go zesłać do jobberki bo dla fanów, którzy oglądanie federacji Vince dopiero zaczynają Jamajczyk nie może być nudny, a do tego zawsze można mu ten gimmick odświeżyć zmieniając go w jakimś tam stopniu.

Ryder to zawodnik kompletny i gdy widzę, że ktoś pisze, że powinien być jobberem to mnie krew zalewa.W kwadratowym pierścieniu niczym nie ustępuje przez ciebie wymienionym zawodnikom, za mikrofonem też jest dobry ( co prawda nie dostaje szans za micem na RAW ale w jego internetowym show pokazuje, że potrafi gadać ),a przez jego gimmick właśnie się wyróżnia od tej gromady jobberów.Jestem pewny, że gdyby spadł do statusu jaki dla niego ty byś chciał po miesiącu byś pisał, że "on powinien być silnym midcarderem".

Santino słusznie jest jobberem...no proszę...to już głupsze niż to co napisałeś o Zacku...Ten człowiek jest jednym z najlepszych za mikrofonem w federacji, w ringu idziemy mu dobrze, a ty piszesz, że słusznie jest jobberem...Marella ma niezbyt poważny gimmick ale jest on jednym z najlepszych zawodników WWE i ten zawodnik powinien się jak najczęściej pojawiać na galach w komediowych segmentach bo jak zrobić jaja to tylko on.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

maly619 Anapolon przesadziłem z wymieniem Santino przy pozostałych zawodnikach. Akurat sam nie mogę tego pojąć czemu go tam wpisałem. Być może, że oceniłem go z innego punktu widzenia niż pozostałych. Akurat u niego oceniałem gimmick i spoglądając w to co napisałem to go chce stamtąd wykreślić.

Tak właśnie myślałem nad uzasadnieniem mojego wyboru:

Kofi Kingston- może jest i dobry w ringu. Ale to co pokazuje jest monotonne i bardzo przewidywalne. Jest tak jakby inną wersją nie Ceny a Ortona, który w kółko pokazuje nie więcej niż 10 akcji tylko tyle, że Kofi jest Highflyerem. Takiego pokroju zawodników w federacji u Vince'a by nie brakowało. To, że ma gimmick ''wesołego jamajczyka'' to nic o nim nie znaczy. Mając taki gimmick jest ograniczany tylko do przybijania piątek dzieciakom, boom boom, cieszy się i ma jakieś ring attire to to wszystko. Dla mnie jest on nudnym zawodnikiem.

Zack Ryder- to fakt, że

W kwadratowym pierścieniu niczym nie ustępuje przez ciebie wymienionym zawodnikom, za mikrofonem też jest dobry
I chociaż też jestem nie do końca pewny czy akurat chciałbym, aby zaczął jobbować. Lubię gościa, szanuję za jego świetny pomysł. No, ale właśnie kwestia mica stoi na drodze abym mógł go kupić. Gdyby może daliby mu większe szanse na promo w ringu nie w necie to myślę, że bym go kupił. Jak na razie różnicy by mi to nie robiło.

jeszcze inna, a mianowicie zawodnicy, którzy według ciebie zasługują na więcej
Nie ma problemu taką listę też mogę zrobić z chęcią poczytam co masz do powiedzenia na temat tych zawodników.

1.Curt Hawkins

2.Drew McIntyre- zrobił olbrzymi postęp w ring skillach. Jego walki są bardzo dobre.

3.Justin Gabriel- no tutaj właśnie uważam, że świetnie nadawałby się do TT z Bournem zamiast Kingstona.

4.Santino Marrella- jako heel był bardzo dobry. Lubiłem tego zawodnika i chciałbym, aby kiedyś wreszcie przeszedł na stronę złej mocy o ile kiedykolwiek to nastąpi.

5.Tyson Kidd- chłopak bardzo się stara. Każda jedna jego walka jest dla mnie rewelacyjna. Jest świetnym zawodnikiem, którego powinni wykorzystać. A nie dawać go na 7 sekund do squasha dla Claya. Ściął swój żenujący fryz, zapuścił włosy co dodało mu tego czegoś, że zacząłem o nim tak dużo mówić. Odwrócona wersja Miza ten ma świetne mic skille a ten ring i też na odwrót kaleczą ten ring a ten mic skille, ale widać po nich, że się przynajmniej w tym drugim bardzo starają.

że gdyby spadł do statusu jaki dla niego ty byś chciał po miesiącu byś pisał, że "on powinien być silnym midcarderem".
My się chyba tutaj najwidoczniej nie rozumiemy. Mówię o czym innym, ale wiem co macie na myśli. I proszę bez żadnej takiej zbędnej spinki :) Bo ja piszę na luzie ;)

1.Curt Hawkins - sam o nim nic nie napisałeś, to ja też nie napiszę, bo nie ma się do czego odnieść. Zresztą, Superstars nie oglądam, więc za wiele też o nim nie mógłbym aktualnie powiedzieć. Ogólnie, ale uważam, że pozycję ma odpowiednią.

2.Drew McIntyre- o nim pisałem już parę razy. Facet miał potencjał jako Choosen One. Teraz wątpię, aby przekonał mnie w jakiś sposób do siebie, ale obserwuję jego sytuację na SD! i jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Co do tego rozwoju ringowego, to na SD! tego nie zauważyłem, ale mam nadzieję, że w końcu mi to pokaże.

3.Justin Gabriel - w jego przypadku zgadzam się, idealny do drużyny i tylko tam, bo mikrofon na tragicznym poziomie.

4.Santino Marrella - powiedzmy sobie szczerze, Santino może i jest jobberem pod względem walk i ich przebiegu, ale nadal jest ważną postacią, która często występuje, pojawia się w segmentach itd. Więc pod tym względem nie uważam, żebyśmy mogli mówić, ze Santino jest jakoś wielce poszkodowany. A heel turn? Moim zdanie zrobiłby mu więcej szkody przy gimmicku jaki ma.

5.Tyson Kidd- sam powiedziałeś o jego słabych mic skillach. A to powinno wystarczyć. To jest mainstream, jeśli nie dajesz rady za mikrofonem, nie masz charyzmy, to odpadasz. Tak jest w przypadku Kidda. Dla mnie kolejny, którego maksymalnie wrzuciłbym do jakiegoś Tagu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 139 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 023 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Iyo vs Stephanie: Coś wspaniałego. Po walce jeszcze nasionka pod kilka kolejnych konfliktów w dywizji kobiet i mamy samograja na kilka najbliższych miesięcy. Nochal, nie popsuj tego. - Orton vs Cena przewidywalne, ale i tak się trochę jaram. - Frakcja Rollinsa? Tak, poproszę więcej (byle tylko nie skończyło się jak z Death Riders ). Cudownie, że dołączył Breakker, bo rakietę na plecach już ma - teraz tylko dobrze ją nakierować. - Guntherowi dalej psycha siedzi i ogląda się to bardzo dobrze, jestem bardzo ciekawy, jaki mają pomysł na Austriaka bez pasa. - Cały segment z celebracją Jeya z bardzo nerwową atmosferą, już miałem nadzieję że w końcu Sami będzie jakkolwiek strawny z racji heelturnu, no ale musimy chwilę poczekać. Myślę że nie za długo. - Bardzo dobrze, że Liv i Raquel znowu z pasami, ale całe Raw zepsute, bo Becky. Czekam nadal aż w końcu w ringu zrobi cokolwiek interesującego.
    • RomanRZYMEK
      Hogan Flair jobbnela czysto młodej? Niestety to chyba jedyny pozytyw ich walki - walki która miała wypromować Tiffy na nową wielką gwiazdę dywizji. Czy cały program i walka to zrobiły? Meh… Tak jak cały run Tiffy na razie jakiś nijaki. Może po WM’ce dostaniemy reset (NXT jest opakowane w ciekawe postacie), ale pewnie skończy się na rewanżu z Hoganem (no bo co ta może robić oprócz walk o pasy i rozwodów) i zrzuceniu pasa przez Tiffy na rzecz Charlotte na Backlash.    Yeet Man dostał swój moment. Do przewidzenia. Run Gunthera? Zydek nie dostał pola do popisu i to  Priest był ostatnim ciekawym głównym mistrzem WWE. Oglądało się go z przyjemnością, bo był tam element zaskoczenia i niewiadoma. Co z Yeetem? Pewnie dostanie jakiś „mocnych” rywali żeby go chronić. Żadnych Rollinsow czy Punków, tylko idziemy najłatwiejsza linia oporu, tak by chronić nowego mistrza i obecnych Main Eventerow. Bleh… po runie cofnie się do roli jaką miał - Upper MidCarder.    Rollo kradnie Heymana? Fajny Main Event. Punk dostał swój ZASŁUŻONY Main Event (na przestrzeni roku dawał stały bardzo wysoki poziom), Reigns został przypięty (to mu tylko pomoże dalej być over z publiką, bo w końcu nie bronią go na siłę), a Seth został zasłużonym zwycięzcą. Myślałem że przy tym programie będzie tylko takim psem na doczepkę, ale dowiózł swoimi promami i słusznie można go nazwać 2 raz z rzędu MVP WM’ki.    Zakebisty 3Way Babek - szkoda że nie poszli w zwycięstwo Blair. Sky jest zajebista w ringu, ale właśnie - będzie kolejnym nudnym mistrzem. Blair mogła by mieć fajny run z dużą ilością zawodniczek z którymi na historię - Cargo, Naomi, solo pojedynek z Ripley. Zostawili Azjatkę i będę musiał słuchać jej kaleczącego Angielskiego - a nie stóp. Zawsze mogę to przecież przewijać!    Dom i jego WM Moment - zajebiscie że nie obsrali się i postawili na Doma. Gość haruje od dobrych 2 lat, cały czas jest w topie najlepiej sprzedających się postaci w rosterze (zawsze ma jedne z najgłośniejszych reakcji publiki - pozdro bigo halls Star) i najprościej mówiąc zasłużył na swój wielki moment. Jego run napewno będzie ciekawszy niż pozostałych mistrzów (Zyan i szczekający Dog) i będę mu dalej kibicować aby w końcu doczłapał się do głównego pasa.    No i wisienka na torcie - walka Ceny była dobra? Nie! Oglądając jak Cody odkopuje po piątym AA dostałem wymiotów, ale w końcu udało się odliczyć Blondasa do 3 i zamarkowałem. Można psioczyć na program i samą walkę, ale reakcja publiki - to jak żyli cała walką - Main Event Wrestlemania Feeling. We wrestlingu szukam emocji - Main Event mi je dał. Cena z rekordem (zasłużył!), Cody jest naprawdę nowym Ceną (buczenie na blondasa piękne), jakby się nie starał i zapierdalal cały rok, to przy najważniejszej gali w roku zostaje nagrodzony buczeniem.    Ps. To co blondas będzie dalej buczany i tak jak w AEW odmówi Heel Turnu i ucieknie/wróci z powrotem do Khana? 
    • Kaczy316
      Raw po WM, jakoś się nie napalam, może skoro się nie napalam to wyjdzie świetnie? We Will See, może Cena wywali pas do kosza xD.   Raw zaczyna John Cena, ciekawe co powie, pewnie, że zrobił to co mówił, zniszczył nam wrestling ez. Fajny zabieg z tym dyrygowaniem typem i daniem mu karteczki co ma mówić. Ale to promo jest dobre, podoba mi się motyw Ceny z datami, fajnie by było jakby z każdym pojawieniem się była ta liczba na titantronie i za każdym razem malała, odliczanie do odejścia z tytułem, na razie świetne promo, lecimy dalej. Ale to co mówi jest prawdziwe i ładnie pocisnął fanów jak wspomniał o Rhodesie, który zrobił wszystko dla fanów, a teraz oni raz go buczą raz cheerują oj ten run pod względem story może być złotem. The Last Real Champion gimmick może być wybitny i na koniec pojawienie się Pontona i RKO! Czyli jednak Backlash, St. Louis Randy vs Cena nostalgia oj tak, a Cena jeszcze idealnie przed RKO "Shit" Dobre to było, mega dobry segmencik.   Liv i Raquel vs Lyra i Becky o tytuły WWE Women's Tag Team, po tym co widziałem na WM to nie wiem czy jestem wielkim fanem, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Około 12 minutowa świetna walka, ta walka powinna być na WM, bo na WM dostaliśmy tygodniówkowy poziom pod hot taga durnego, a tutaj normalna pełnoprawna fajna walka i jeszcze Liv z Raquel odzyskują tytuły no i gitarka o to chodzi, czyli wiemy, że na WM to było tylko pod moment, mi się walka podobała i decyzja tym bardziej. Oj coś się wydarzy, Liv i Raquel już uciekły, a w ringu Lyra i Becky, kto turnie? BECKY! Dobra fajne odświeżenie będzie, Becky jako heel gigachad! To będzie dobre TV!   Nowi mistrzowie World Tag Team wbijają na ring! Zobaczmy co nam powiedzą. W sumie powiedzieli, że są nowymi mistrzami, że są najlepsi i że pokonali War Raiders, ale wszystko przerywa Alpha Academy! No i w sumie chcą shota i ostatecznie The New Day zgadzają się na walkę ale zanim się ona rozpoczyna to wbija Rusev! I to z nowym theme songiem. Rusev przegania The New Day i ostatecznie atakuję Alpha Academy, niezbyt ogarnąłem o co tutaj chodzi, Rusev ma na celowniku pasy World Tag Team? Ale jest sam, nie wiem dziwnie to dla mnie wyglądało trochę.   JD na backu, nawet Balor pogratulował Domowi. Survivor Series będzie w San Diego, klatka w logu zapowiada, że znowu dostaniemy War Games, szkoda, cały czas brakuję mi 5 on 5 Elimination Matchy.   Iyo wbija na ring! Publika ją uwielbia to dostała chanty "You Deserve It" Iyo nie powiedziała nic czego wcześniej nie mówiła, ale wszystko przerywa Stephanie Vaquer!!! Ulala! Będzie się działo! Panie chcą walki ze sobą i ogólnie jest git, ale Adam wyszedł, żeby oficjalnie to potwierdził i dostaniemy to teraz! Oj będzie ciekawie! Prawie równe o ile nie równe 14 minut świetnego starcia pomiędzy mistrzyniami, naprawdę to trzeba obejrzeć i publika sama skandowała "This Is Awesome" "Fight Forever" Kurde Panie dały czadu, a wszystko zakończyło się przez DQ na korzyść Iyo, bo Roxanne wbiła i zaatakowała ją, ciekawe, ciekawe czy to oznacza debiut Steph jak i powrót Roxanne do MR? Ciekawi mnie to, chociaż nie wiem, bo przecież Perez ma jutro walkę ze Stephanie, więc która wygra to chyba zostaję w NXT, a przegrana leci do MR, a jeszcze Giulia wbija i atakuję Steph!  Ulala mamy alliance Giulia i Roxanne atakują Vaquer i Sky, ale wbija Rhea! Ale Ripley ma rozwalone oko ostatecznie Perez rozwalona, a Giulia po face to face z Ripley wychodzi z ringu, Ripley oddaje tytuł Sky, ale chyba powiedziała, że jeszcze to odzyska, tak mi się wydaję, że coś w tym stylu.   No i cyk Jey Uso wbija na ring jako World Heavyweight Champion! Zobaczymy czy mnie przekona, na razie było spoko wideo promo przed jego wejściem, ale zobaczymy czy przekona nas jako World Champion, ciekawe, że spotkał się z chantami "You Deserve It" a na WM fani byli znudzeni jego walką i ogólnie byli cicho xD, ale to Raw after mania tu jest inny klimat kompletnie. No w sumie typowo face'owe promo, nic ciekawego nie powiedział, ale pojawia się SAMI ZAYN!!! Oj tak, powrót na Raw after mania!!!! Oj tak Sami przytula Jeya i jest dumny ze swojego przyjaciela! Sami standardowo świetny na micu i potrafi porwać i nakręcić publikę oraz mnie! No i w sumie Sami podsumował to wszystko, jesteśmy na Raw after mania i jesteśmy tutaj po to by celebrować! W sumie prawda! Ale to jeszcze nie koniec, wbija brat! JIMMY USO! Dobra powiem tak lepiej tego nie mogli zrobić, bardzo fajny i idealny pomysł na segment i celebrację Jeya, z bratem i Samim u boku! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM jakie widziałem!   Gunther jest przy stole komentatorskim i ma jakiś problem, o co chodzi? Kurde o co chodzi, Gunther ma jakiś problem do komentatorów xD. I udusił Pata, dobra booking się trochę naprawił jego postaci, chociaż zobaczymy jak będzie z innymi wrestlerami, a nie komentatorami xD. Dziwne to było typowa wyżycie się na kimś kto nie ma jak się obronić, ale chociaż fajnie, że wracamy do starego Gunthera, znaczy mam taką nadzieję.   Dominik vs Pentagon o tytuł Interkontynentalny! Oj waleczka może oddać, ciekawe czy dojdzie do zmiany mistrza, boję się, że może dojść xD. Bardzo dobry, ale strasznie jednostronny 8 minutowy pojedynek, JD powrócił, no tak, bo go chyba nie było, nawet nie zwróciłem na to uwagi, myślałem, że po prostu sobie siedzi na backu xD, ale McDonagh powrócił, pomógł wygrać Dominikowi, ale dziwnie to wyglądało, w sensie Pentagon cały pojedynek jest w ofensywie, nagle 619, Frog Splash i koniec, w sensie cieszę się z obrony Doma, ale dziwnie rozpisane dla mnie, niemniej jednak brawa za pierwszą obronę Dominika!   I lecimy creme de la creme, SETH ROLLINS WBIJA NA RING JAKO NOWY PAUL HEYMAN GUY! Ulala Seth dostaje chanty "Thank You Seth"? Ciekawe, ale niezbyt ogarniam za co, za uratowanie WM? Czy co? O kurde, a Heyman dostaję "Fuck You Heyman" grubo, ciekawe czy to przez WM czy przez ten wywiad u Pata. Chciał powiedzieć czyste fakty, ale przerywa to CM Punk! I od razu mamy brawl! Punk chciał położyć też swoje łapy na Paulu, ale Seth go obronił i Curb Stomp! Heyman przedstawia Rollinsa jako nową twarz federacji i mówi, że to początek drogi do WM 42, kurde czuję się jak w 2014 przy namaszczeniu Setha na przyszłość federacji przez Huntera, naprawdę, a wszystko przerywa jeszcze ROMAN REIGNS! A JEDNAK SIĘ POJAWIł! O kurde Spear dla Setha, Superman Punch dla Heymana CO JEST KURDE! PRÓBA SPEARA NA HEYMANIE, ALE TO ROMAN DOSTAJE SPEARA OD.....BRONA BREAKKERA!!!! Seth chciał go zaatakować, ale po wymianie spojrzeń to Breakker jeszcze zarąbał Speara dla Punka, kurde WHAT THE HELL!!!!! BRON WELCOME TO THE MAIN EVENT OF WWE!!!!! Na koniec Spear w barykady dla Romualda i po Curb Stompie na Romanie i Punku w ringu, Podoba mi się to co właśnie zobaczyłem oj podoba, tak samo jak podoba mi się to wokół kogo będzie się ten rok kręcił, Seth Rollins, Bron Breakker, Roman Reigns i CM Punk, ale to będzie czyste złoto, WELCOME ON ROAD TO WM 42!!!!!   Plusy: Segment początkowy WWE Women's Tag Team Championship Match i odzyskanie pasów przez Liv oraz Raquel Heel turn Becky Lynch Świetna walka Stephanie i Iyo, a także późniejsza sekwencja z Roxanne, Giulią i Ripley! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM! Powrót do starego Gunthera(?) Intercontinental Championship Match i pierwsza udana obrona Dominika! IDEALNE ŚWIETNE NIESAMOWITE ZAKOŃCZENIE SHOW!   Neutral: Segment The New Day i Alpha Academy oraz dziwny powrót Ruseva   Podsumowanie: Dawno nie widziałem tak dobrego Raw after mania bez kitu, dużo rzeczy tutaj było niesamowitych, fajnych i zrobionych praktycznie idealnie, segment początkowy, heel turn Becky, walka Stephanie z Iyo, a potem ta sekwencja z resztą kobiet, świetna celebracja Jeya, bardzo dobre walki o pasy WWE Women's Tag Team oraz o tytuł Interkontynentalny i na sam koniec dosłownie Creme De La Creme Seth Rollins i nowy Paul Heyman Guy Bron Breakker, stojący nad rozwalonym Romanem i Punkiem, ŚWIETNE SHOW POLECAM OBEJRZEĆ!!! TRYPLAK TY MOTHERFUCKERZE!!!!
    • Mr_Hardy
      Bardzo fajne są te vlogo Mike'a. BTE już nie ma, ale i tak już dawno temu mi się znudziło a filmiki MB są fajnym zastępstwem.  
    • MattDevitto
      Dwa lata temu, uwaga w walce przeciwko Liv i Raquel
  • Dodaj nową pozycję...