Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

20. ZIO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

hmm... JA jestem usprawiedliwiony :?:

dobra, kończę tą dyskusję, szkoda, że pewnych spraw nie jesteś w stanie pojać... żyj dalej w przekoniu że Igrzyska Olimpijskie = hokej

co do boomu, o którym wspomniałeś - zapewniam Cię, że wiele osób oglądało skoki narciarskie na długo przed tym wydarzeniem, mimo że w tamtych czasach mogliśmy co najwyżej liczyć na transmisję z TCS, i to z łaski, najczęściej tylko drugą serię... ja miałem na myśli prawdziwych fanów, a nie tych, którzy spędzali weekendowe popołudnia przez TV, bo Adam, bo moda, itd... nie mów o wynikach oglądalności, bo z czasie, o którym wspomniałem, nikomu się w Polsce nie śniło, że takie badania można przeprowadzić

co do Liverpoolu: ta, jak to błędnie określiłeś, "napinka", miała na celu pokazać Ci nieprawidłowość Twojego rozumowania... oczywiście bzdurą jest, że w Liverpoolu jest tylko FC Liverpool, podobnie jak bzdurą (powtórzę po raz ostatni) jest, że Igrzyska to tylko hokej... tłumaczysz się skrótem myślowym - sorry, mój skrót myślowy może być np. taki, że "w Krakowie jest tylko Wisełka", co nie zmieni obiektywnego faktu, że jest tu także Hutnik, Cracovia i parę pomniejszych klubów...

finito w temacie

PS: a skoro jesteś taki miłośnik sportu, to zaglądaj czasem na Sportowego Omnibusa... niewykluczone, że jakieś pytanko z hokeja też się tam pojawi (chyba nawet SPoP jedno ostatnio zadawał)

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

9

• evertonian

5

• Hartfan

3

• Sowa

2

Top użytkownicy w tym temacie

no to Justnka nasza padła jak mucha ...buu a miało byc tak pięknie :P

medalu to my na tych igrzyskach nie zdobędzimy

co do waszej dyskusji mnie tez wsumie najbardziej z tych zimowych oprócz Baithlonu intersuje przedewszystkim hokej :D

Zecydowanie wole Letnie igrzyska Olimpijskie:)które moge oglądac 24 na dobe :D

458954520447d6ce7641a4.jpg

i znow zacznie sie gadanie o pechu i tak dalej...tyle, ze w tym wypadku bedzie to w 100% uzasadnione - dziewczyna byla w swietnej formie, to jej koronny dystans, ale przy spieprzonym smarowaniu, to i Smigun by nie pojechala... szkoda :(

Rozpoczal sie turniej hokeja... Kanada planowo juz ma 2 zwyciestwa. Prawdziwa niespodzianka to przegrana Czechow ze Szwajcarami 2:3... Podobne odczucia mam odnosnie rozmiarow porazki Szwedow z Rosja. Zapowiada sie jednak na Zloty Medal dla Kanady.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

justynka juz nie koksuje to juz jej nie idzie :P a tak na serio no szkoda szkoda ja licze jeszcze lub ludze sie ze konrad niedziwecki moze sprawic niespodzianke i 3 miejsce i justyna w sprincie i moze jakies miejsce w 10 kreczmera no i adam chociaz jak osiagnie 10 miejsce bedzie sukcesem bo jak ogladalem dzisiejsze kwalifkiacje to byla przepasc miedzy malyszem a ostaatnia 7-8 to tyle oby juz dzisijeszy dzien byl dobry . oby adam zdobyl zloto ;) Tym optymistycznym akcentem koncze moj post ;P

P.S A ja lubie bardzo curling :D

FINALLY!!! Mamy medal :smile:

Z powodow oczywistych (praca) nie moglem obejrzec relacji na zywo, udalo mi sie jednak sluchac relacji audio ze strony ES. Przezylem prawdopodobnie to, co Polacy jakies 40-50 lat temu, pasjonujac sie radiowymi relacjami ze zwyciestw Krolaka podczas Wyscigu Pokoju! Myslalem nawet, ze uda sie Justynce wywalczyc medal z najcenniejszego kruszcu, ale najwazniejsze, ze ta dziewczyna ma w koncu upragniony i zasluzony medal...

Jak uda mi sie wejsc na RM w domu, obiecuje felietonik podsumowujacy 20.ZIO :twisted:

• Reputacja:   1

Kapitalny bieg w wykonaniu Justyny :) Do końca miała szanse na złoto ale jak sama powiedziała gdyby dystans był o 200 m krótszy zdołałaby dojechać na pozycji lidera :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Wow, niemozliwe stalo sie rzeczywistoscia... Az serce cieszy sie :)

najśmieszniejsze bylo to ze poslowie PO zwolali konferencje prasowa aby jako pierwsi skrytykowac ministra sportu za polskie lamagi i brak medalu i na ich nieszczescie w tym samym czasie Kowalczyk wygrala medal.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

SREBRO DLA TOMKA SIKORY !!!!

Sam juz nie wiem, co powiedziec... Jak Gwizdon w biegu kobiet zdobedzie zloto, to nawet sie nie zdziwie :smile:

• Urządzenie:  Android

Wczorajszy sukces Justyny Kowalczyk był dla mnie dużym zaskoczeniem. Zwlaszcza, że media określily Jagnę Marczułajtis ostatnią nadzieją na olimpijski sukces. A tu prosze! Najpierw Kowalczyk, teraz Tomek Sikora! W tej chwili wyjeżdżamy z Turynu z takim samym dorobkiem jak cztery lata temu z Salk Lake City, a to jeszcze nie koniec. Mam nadzieję, że któryś z polskich sportowców stanie jeszcze na podium :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Znakomita końcówka igrzysk :) A to jeszcze nie koniec jeszcze bieg kobiet kto wie może też będzie medal :D

15974308365193fac7b7921.jpg

Jest naprawde przyjemnie obudzic sie rano, zjesc i wlaczyc net by poczytac co na Igrzyskach i pierwsza wiadomosc to kolejny medal naszych bialo-czerwonych... Szkoda ze tak pozno te medale ale najwazniejsze ze sa i mozemy czuc sie zadowoleni...

Świetny wystep Polaków jak na ich możliwość . Naklady pieniężne jakie idą na sport w Polsce są dużo mniejsze niż np w niemczech
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #293 - Beach Break 2025 - Dzień 1 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni, Taz & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
  • Dodaj nową pozycję...