Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

20. ZIO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Torino 2006 już rozpoczęte... Ponieważ na #wcwfans zimowym igrzyskom poświęciliśmy wczoraj sporo uwagi, warto mieć też topic na RM, gdzie każdy podzieli się swoimi uwagami z innymi...

Sobota, 11.02

Jak dla mnie, zdecydowanym numerem jeden wczorajszych zawodów była kombinacja norweska. Tak właściwie jest to "Kombinacja nordycka", ale w Polsce komentatorzy zaczęli jeden przez drugiego krzyczeć o kombinacji NORWESKIEJ, gdy na światowych arenach rządzil Knut Tore Apeland, Fred Boerre Lundberg i bracia Elden, którzy jak żle skakali, tak fenomenalnie biegali, i czasem odpuszczali sobie kombinacje, na rzecz indywidualnego startu w biegach... Prawidłową nazwą jest jednak KOMBINACJA NORDYCKA...

Wracając do zawodów: pech Hannu Maninena jest dla mnie jak na razie pierwszym dramatem turyńskich igrzysk. Bzdurne jest zwalanie porażki na pierwszy, niezbyt udany skok Fina, jak robili to nasi komentatorzy, jak i szanowny kolega Sowa na #wcwfans... Manninen nie jest super skoczkiem, wynik, jaki uzyskał odzwierciedla pełnię jego możliwości na Pragelato. Hannu nadrabiał zawsze biegiem - pamiętam zawody PŚ gdzie odrobił do czołówki skoczków ponad dwie minuty, i to w konkurencji klasycznej, czyli "metodzie Gundersena" )dwa skoki i bieg, kazdy punkt różnicy na skoczni to 6 sek w biegu)... Manninen wygrał w tym sezonie niemal wszystkie zawody PŚ, niszcząc konkurentów i gromiąc ich, nierzadko dokładając minutę kolejnemu na mecie... I jeden, jedyny dzień w sezonie, kiedy Hannu opuściły siły, okazał się być dniem najważniejszej olimpijskiej próby... Nie martw się, Hannu, przed tobą zawody sprinterskie i bieg drużynowy, a w najgorszym wypadku - igrzyska za 4 lata...

Na innych arenach było równie ciekawie... Przyznam szczerze, iż przespałem ostatnie dwa lata wydarzeń na "owalu" (jak często, od czasów zawodów na olimpijskiej arenie w Lillehammer nazywa się tor panczenowy), dlatego zwycięstwo Amerykanina w konkurencji, gdzie od 11 lat Holandia dzieliła i rządziła, wydało mi się supersensacją... Wystarczył jednak rzut oka na biografię Chada Hedricka, żeby przkonać się, że oto USA mają nowego Erica Heidena... Moim skromnym zdaniem, jeśli Chad zdobyłby choć 4 złota i dołożył do tego medal jakiegokolwiek innego koloru, przebije tym osiągnięcie Heidena, który trafił z formą w okres największego w ciągu osattnich 40 lat "bezkrólewia" na torach łyżwiarskich i potrafił to bezbłędnie wykorzystać... Paweł Zygmunt - cóż, Paweł dużo robi dla panczenów, jak i dla sportów zimowych w ogóle... Zajął takie miejsce, na jakie go stać, na "piątkę" i tak jest najlepszy w kraju, a za granicą - panczeny są jak bobsleje, bez dobrego sprzętu można co najwyżej podłubać w nosie z mistrzami... Czekam na 1500m, i siódme (tak wróżę) miejsce młodego Konrada Niedźwiedzkiego. Go Konrad! Jeśli nie teraz, to za 4 lata.

Na koniec krótko o biathlonie - Ole Einar Bjoerndalen jest wielki. Tomek Sikora - może być wielki, o ile nauczy się w końcu strzelać, albo, jak Ole, zniweluje błędy na strzelnicy niesamowitym tempem biegu...

Kończę, bo muszę odprowadzić Dominikę na dworzec PKP. Dalsza część tego, mówiąc szumnie, felietony nastąpi dziś wieczorem...

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

9

• evertonian

5

• Hartfan

3

• Sowa

2

Top użytkownicy w tym temacie

hm no coz wczorajszy dzien nie byl pomyslny i dla nas i dla finow . 100% faworyt (niczym w skokach jane ahonen) zawiodl . Zawiodl w najwazniejszym momencie swojej kariery . Zawidol bo slabo skakal i mial slabszy dzien . Bardzeij zaskakujaca dla mnie byla Forma Gottwalda co on zrobil ? przysunal sie bodajze z 12 miejsaca na 2 na ostatnim kilometrze bodajze . no jak dla mnei szok i wielka chwala jemu . Pawel Zygmunt no coz skoro nie jest zawiedziony mowi ze pojechal na maxa to gratulujemy 18 miejsca. Tomek Sikora ? bylby mistrzem gdyby nie karabinek medal bylby nasz a takto 21miejsce
https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29537

Co sadzicie o wystepie Adama Malysza? Ja sie ciesze, bo nie zawiodl. 7me miejsce jest spoko. Pozdro dla niego !!!
https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29577

Pewnie że żle się nie spisał nieżle tez skakali inni nasi zawodnicy dzisiaj zawiodła mnie rodzina ligockich mam nadzieje że paulina jutro uratuje honor rodziny ligockich . Justyna kowalczyk tez sie dobrze spisała a nawet lepiej. Mnie zawiódł troche Sikora i para Siudek Zagórska .
https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29607

Jedyną rzeczą jaką pewnie oglądne bedzie prawdopodobnie jakis mecz hokeja, resztę olewam tak jak i polską reprezętację.Tą kase za którą im tam "wycieczke zrobili" powinni przeznaczyć na szkolenie młodzieży lub coś podobnego.Polska w sportach zimowych ssie i szkoda to oglądać.Ale to tylko i wyłącznie moje odczucie :-)
https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29614

Ja tam nicc wogole zadna z tych zimowej konkurencji nieuwazam za ciekawa oprocz hokeja. Tylko hokej na reszte klade laske.
https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29626

Ja tam nicc wogole zadna z tych zimowej konkurencji nieuwazam za ciekawa oprocz hokeja. Tylko hokej na reszte klade laske.

Dokladnie. Igrzyska to tylko hokej. dzis rozpoczal sie turniej i nie mozemy narzekac na brak emocji. zwlaszcza, ze tvp nie cieniuje z transmisjami tak jak kiedys jak przelaczali sie na ostatnie 10 minut 3 tercji :) Jak zwykle kibicuje Suomi z moim "hokejowym idolem" :):):):) Saku Koivu z Canadiens.

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29730

Igrzyska to tylko hokej.

Igrzyska to Igrzyska a hokej jest jedną z dyscyplin, które się na Igrzyskach odbywają (to tak w kwestii formalnej)

Przez ostatnie kilka dni nic nie pisałem o 20.ZIO. Nie, żebym nie miał dostępu do kompa czy netu, po prostu nie mogłem się zebrać na napisanie czegoś więcej, a dwóch zdań w stylu "Igrzyska to tylko hokej" chciałem Wam i sobie oszczędzić...

Mamy środę, 16.lutego. Igrzyska oglądam niestety z doskoku. Wieczorkiem, owszem, śledzę itvp.pl i wybieram sobie co ciekawsze transmisje, ale w ciągu dnia, w pracy, mogę sobie najwyżej popatrzeć na transmisje tekstowe na stronce ES czy na http://torino2006.org . Igrzyska, niestety, przechodzą jak na razie bez większego echa, bez większych bohaterów. Niektórzy mogą spytać: "A Bystoel?". Cóż, od fuksa do bohatera jeszcze długa droga. Ale skoro wywołałem temat zwycięzcy skoków na obiekcie HS106, może krótko podsumuję start naszych. Jestem... zadowolony i to bardzo. Na medal Małysza akurat nie liczyłem, choć przyznaję, jestem cholernie niepoprawnym optymistą. Cieszy mnie, że wrócił do skakania na poziomie, choć jeszcze nie na takim, bym zaczął się łudzić, że stanie na podium dużej skoczni. Pozostała trójka skakała na naprawdę niezłym poziomie i prowizorycznie wyliczyłem, że gdyby drużynówka odbywała się na skoczni normalnej, to Polska zajęłaby 3. lub 4. miejsce (nie pamiętam, zgubiłem gdzieś kartkę z obliczeniami). Na dużej skoczni będzie pewnie gorzej, ale akurat skoczkowie (niektórzy uprą się, że poza Małyszem) swój plan minimum wykonali z nawiązką.

Panczeny. Bardzo lubię tę dyscyplinę, choć praktycznie jest to tylko wyścig z czasem, zwłaszcza na dłuższym dystansie, gdy rywal zostaje daleko z tyłu, a nierzadko jest dublowany. Świetnie spisała się nasza Kasia Wójcicka, choć może 10. miejsce nie jest wynikiem na miarę czynienia jej bohaterką ekipy. Pamiętajmy jednak o tym samym, co determinowało wynik w przypadku Pawła Zygmunta (a co prawdopodobnie nie pozwoli poszaleć naszym bobsleistom) - w sportach, gdzie sprzęt odgrywa ważną rolę, byliśmy, jesteśmy i będziemy Europą B. Na drewnianych nartach, czy łyżwach po starszej siostrze to medale mogli sobie zdobywać pan Groń-Gąsienica (brąz w 1956 roku) czy panie Seroczyńska i Pilejczykowa (srebro i brąz, 1960). Świat odjechał nam daleko, jeśli chodzi o nowinki techniczne i raczej go nie dogonimy, niestety... Potrzeba nam wielkiego, naprawdę olbrzymiego talentu, jakim być może okaże się Konrad Niedźwiedzki. Jego sukces przyciągnie sponsorów, a więc i porównywalny z czołówką sprzęt, tak jak to było w przypadku Małysza. Trzymam kciuki - i za występ Konrada na 1500m, i za tych sponsorów.

Biathlon. Tu z jednej strony wypada pogratulować Krystynie Pałce bezbłędnego strzelania, jednak przede wszystkim należy się jej (a być może także naszym serwismenom) porządny opie*dol za fatalny bieg. W biegu indywidualnym, z czterema strzelaniami, "zero" na strzelnicy daje cholernie wielki handicap (tu każde "pudło" to nie karna runda, biegana max 20-25 sekund, ale równa minuta doliczana do czasu biegu), jeżeli jest się JEDYNĄ bezbłędną zawodniczką, to się staje na podium. Jeżeli Pałka tak dobrze strzela, to niech się spiknie z Renatą Mauer. Jeśli jednak chce w dalszym ciągu być biathlonistką, polecam treningi biegowe z Justyną Kowalczyk.

Właśnie, Justyna już pokazała charakter, zwłaszcza na podbiegach, kiedy doganiała rywalki, jak gdyby te stały w miejscu. Jeżeli nauczy się równie dobrze zjeżdżać (co jest jak na razie jej piętą achillesową), a "łyżwę" opanuje w podobnym stopniu co "klasyk", to za dwa lata nie widzę dla niej rywalek na żadnym dystansie. Jutro stanie na najwyższym stopniu podium!!! Why??? Cuz' Chuck Norris said so!!! A tak poważnie, to wierzę w jej medal, choćby brązowy, co będzie, okaże się jutro przed 12. Brawa należą się też jej kolegom, zwłaszcza Maćkowi Kreczmerowi, który startował mimo choroby. Janicę Kostelić (której notabene bardzo gorąco kibicuje) zmogło złe samopoczucie (czemu ku*wa żadna z gazet nie nazwie sprawy po imieniu, i nie napisze, że Kostelić ma okres, lub choćby "przypadłości kobiece"), a naszemu Maćkowi nawet najgroźniejsza z jednodniowych chorób, czyli sraczka, nie dała rady! Krężelok też nie od macochy zawodnik, więc chłopakom udało się wywalczyć punktowane miejsce. Mogło być nawet 4. lub 5., ale siódme też nie jest złe.

Zagórska i Siudek - nie wiem, nie widziałem, podobnie jak całego łyżwiarstwa figurowego. Nie lubię dyscyplin, gdzie sędziowie decydują o wszystkim. Wiadomo było, że nie wygrają z Ruskimi, z Chińczykami, dobrze, że arbitrzy widzieli ich chociaż w dziesiątce...

Podobny zarzut - śedziowanie - można tez wytoczyć przeciw zawodom w half pipe. Ta konkurencja broni się na szczęście widowiskowością, co nie zmienia faktu, że Judges Screwed Paulina. Skoro wykonuje się jedną z najtrudniejszych ewolucji i ma się bezbłędny pierwszy przejazd, można liczyć na dobre noty (identycznym, bezbłędnym przejazdem Paulina wygrała ostatnie zawody PŚ). Cóż, sędziowie się pomylili, bywa i tak, ale jakim cudem w takim razie za drugi, skopany przejazd, Ligocka dostała dokładnie taką samą notę?!?!?!

Znów felietonik urywa się nie w tym momencie, kiedy trzeba... Wena mnie nie opuściła, pomysłów troszkę jeszcze mam (chociażby opowieść o Bode Millerze), ale cóż, że duch ochoczy, kiedy ciało słabe... Cholernie chce mi się spać, i tym na razie wypociny swoje zakończę... Następna odsłona? Będzie na pewno!

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29744

Igrzyska to tylko hokej.

Igrzyska to Igrzyska a hokej jest jedną z dyscyplin, które się na Igrzyskach odbywają (to tak w kwestii formalnej)!

dla MNIE igrzyska to tylko hokej. reszte zgrzewam. taki skrot myslowy :)

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29748

JAKI skrót?

to stwierdzenie jest akurat raczej bezmyślne...

mów sobie: "Ze wszystkich sportów na ZIO interesuje mnie tylko hokej", "Hokej jest jedyną dyscypliną, którą oglądam podczas Igrzysk", ale, za przeproszeniem, nie pierdol, że "Igrzyska to tylko hokej"

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29750

Igrzyska to hokej :) sorry :)

siedzisz przed tv i ogladasz caly przekaz z olimpiady czy jak ?

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29751

jakbys sie wysilil i przeczytal tekst to zobaczylbys, ze ogladam tyle ile moge, reszte w pracy na "live tesktowym" sledze... szczerze to w zyciu bym nie przypuszczal, ze w kraju, w ktorym historia hokeja zaczyna sie na 4. miejscu na IO w 1936 roku (gdzie graly 4 duzyny), a konczy na wspominaniu jedynego wystepu Mariusza Czerkawskiego w meczu gwiazd NHL (fakt, sam sie tym jaralem pare lat temu) twierdzenie ze 'Igrzyska to hokej' jest co najmniej smieszne... fajnie, ze jestes pasjonatem hokeja, luzik, sznuje to, ale akurat Igrzyska to tradycja siegajaca czassow dawniejszych niz jakakolwiek kultywowania do dzis dziedzina zycia (no, moze wyznawcy judaizmu by sie spierali :D) i splycanie tej tradycji do hokeja to bzdura... ogladasz tylko hokej? ok, tylko postaraj sie unikac pochopnych wypowiedzi... hokej obejrze prawdopodobnie od polfinalow, teraz jakos nie mam ochoty, a i to tylko wtedy, gdy zobacze tam Kanade, Finlandie (tu akurat sie zdadzamy :) ) albo Czechy.

i tym optymistycznym akcentem koncze, i zycze dobrej nocy

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29752

szczerze to w zyciu bym nie przypuszczal, ze w kraju, w ktorym historia hokeja zaczyna sie na 4. miejscu na IO w 1936 roku (gdzie graly 4 duzyny), a konczy na wspominaniu jedynego wystepu Mariusza Czerkawskiego w meczu gwiazd NHL (fakt, sam sie tym jaralem pare lat temu) twierdzenie ze 'Igrzyska to hokej' jest co najmniej smieszne...

idac tym tropem to widok Polaka jarajacego sie Olimpiada Zimowa jest jeszcze smieszniejszy :)

ps. niestety, nie czytalem zadnej z Twoich relacji z ZO...Ale zabierz olimpiadzie hokej i moze ze 2 dyscypliny to "nikt" nie bedzie tego ogladal. a juz na pewno nie w Polsce. nie mowie o skokach, bo ludzie "ogladaja malysza" a nie skoki.

ps2. a zeby uprzedzic Twoje pytania to olimpiady letniej rowniez nie ogladam. mimo tego iz futbol jest dyscyplina olimpijska :)

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29753

to moze inaczej: idac Twoim tropem:

Primera Division to tylko Barcelona

polskie samochody to tylko Polonezy

piłkarskie kluby z Liverpoolu - tylko Liverpool FC

muzyka metalowa to tylko Helloween i Iron Maiden (bo ja akurat to lubie)

zdziwlibys sie, ilu Polakow oglada zarowno zimowe, jak i letnie Igrzyska Olimpijskie, ale Ty najwidoczniej masz klapeczki na oczach, bo trudno mi to inaczej zinterpretowac... tak samo jest ze skokami: bardzo wielu Polakow oglada je od dawna... ja sledze skoki od... nie powiem od czasow Nykaenena, bo tak moze powiedziec kazdy pionek, ale np. od MS w lotach w 1988, kiedy Ole Gunar Fidjestoel i Primoz Ulaga walczyli z Mattim o zwyciestwo

aha:

olimpiady letniej sie nie oglada - ogladac to mozna co najwyzej Igrzyska Olimpijskie... "olimpiada" to czteroletni okres przerwy między Igrzyskami - nadmieniam z nadzieją, że choć jednego Cię ta dyskusja nauczy, skoro na inne argumenty jesteś głuchy

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29754

w ogole nie rozumiem celu tej dyskusji. tych chcesz mi chyba powiedziec "Igrzyska sa fajne", ja twierdze ze mnie nie obchodza. porownywanie tego do futbolu uwazam za prowokacje, a teksty o livrpoolu to juz naprawde zalosna dosyc napinka. nie rozumiem tego i boje sie ze sam tego nie kumasz. chyba zrazilo Cie to, ze ktos moze miec w dupie Olimpiade. nie przekonasz mnie ze to jest fajne, bo w ja po prostu nie moge sie emocjonowac czym co mnie nie interesuje.

tak samo jest ze skokami: bardzo wielu Polakow oglada je od dawna... ja sledze skoki od...

coz, wyniki ogladalnosci wyraznie pokazuja od kiedy i dlaczego zaczal sie boom na skoki.

ps. czy ja Cie atakuje ? peace..

ps2

na inne argumenty jesteś głuchy

nie wiem, moze jestem slepy i niemadry, ale ja zadnych argumentow nie widze. chyba ze jednym z nich ejst to, ze duzo ludzi pasjonuje sie sportami zimowymi

[ Dodano: 2006-02-16, 00:52 ]

zerknalem wlasnie na omniubusa sportowego i teraz juz wszystko jasne :D jestes upsrawiedliwiony, pozdrawiam :)

https://forum.wrestling.pl/topic/2862-20-zio/#findComment-29756

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...