Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Typer TNA/WWE - poszukujemy osób do prowadzenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Poszukujemy dwóch osób do prowadzenia odpowiednio typera TNA i WWE.

Do obowiązków wybranej osoby będzie należeć:

- terminowe zakładanie tematów z typerem wybranej federacji (preferowany piątek wieczór przed PPV)

- liczenie wyników typowania i podawanie ich na forum

Wymagamy

- systematyczności

- terminowości

- brak tzw. "słomianego zapału"

Kandydatury prosimy składać w poniższym temacie zaznaczając preferowaną federację.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

3

• Anapolon

2

• Krzychu

1

• Schoop

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja mógłbym się zająć Typerem WWE. Za moją kandydaturą może przemawiać to, że systematycznie od 2008 roku biorę udział w każdym Typerze WWE (zdarzało się, że sam upominałem się o założenie tematu w SB). Ponadto odwiedzam codziennie portal, spędzam w miarę dużo czasu przed kompem, więc na pewno znalazłbym chwilkę czasu na podliczenie głosów.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Oglądam obie federacje więc mogę zając się typerem którejś z nich.
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Ja także się zgłaszam, mogę ogarnąć obie federacje i nie będzie to dla mnie duży problem. Z matematyki sobie dosyć dobrze radze to z dodawaniem nie powinno być problemu :twisted: .

BTW.Trzeba wziąć pod uwagę, że kilku użytkowników zmieniło swoje nicki na forum np. Ja i nie chcę żeby punkty za typy, które podliczył RazorR mi przepadły.Dlatego proponowałbym by nowemu "prowadzącemu" osoby, które takiej zmiany dokonały wysłały PM ze swoim starym nickiem by później nie było spamu w temacie z wynikami typu : " A ja powinienem mięć tyle, a tyle punktów bo wcześniej miałem x nick."

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• 11 miesięcy temu...

Poszukujemy osoby która będzie odpowiedzialna za typera TNA na rok 2013. Wymagania pozostają aktualne z pierwszego posta.

Ja zgłaszam swoją kandytaurę, oglądam tą fedkę i jestem raczej mobilny :) Więc nie miałbym kłopotów z opóźnieniem w otwieraniu i podliczaniu tytera. Jeżeli chodzi o to że mam dwa ostrzeżenia na koncie to chcę potraktować podliczanie typera jako formę resocjalizacji :grin:

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

• Reputacja:   1

Bardzo chętnie się tym zajmę, jestem systematyczny, jeśli chodzi o dotrzymanie terminów to z tym nie ma problemu. TNA oglądam systematycznie i jestem pewien że spokojnie mógłbym to prowadzić.Mogę to podliczać i robić wszystko z typerem bo wiem że bym to dobrze robił. Jeśli chodzi o dwa ostrzeżenia to tutaj one nie grały by roli i może by mi się nawet dzięki temu udało je odpracować.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Zgłaszam się!

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Jestem zainteresowany. Jakby ktoś nie miał czasu podliczyć typera z danej gali, to śmiało może pisać do mnie. Chętnie pomogę.

zgłaszam się niedawno wróciłem do oglądania wrestlingu i zacząłem właśnie od tej federacji na forum wchodzę codziennie więc z tym czasem nie powinno być problemu i mógłbym odrobić ostrzeżenie

Pozdrawiam seba

Osobą odpowiedzialną za typera TNA w 2013 r. będzie Anapolon

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #287 Data: 02.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Peoria, Illinois, USA Arena: Peoria Civic Center Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Sakura Genesis 2025 - Dzień 3 Data: 02.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 850 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • PpW
      Enigma Scramble o tajemniczą nagrodę, już 30 Kwietnia na gali PpW: Ostatnia Prosta 🤯🔥 Zasady są proste: - W walce bierze udział ? zawodników - Starcie trwa 10 minut - Punkty zdobywa się pezypinajac lub poddając przeciwników - Walkę wygrywa zawodnik, który uzyska najwięcej punktów - Zwycięzca dostanie tajemniczą nagrodę Ilu zawodnikówzmierzy się w tej walce? Kto weźmie w niej udział? Jaka będzie tajemniczą nagroda? 😵‍💫🤔 Dowiecie się już 30 Kwietnia, w samym centrum Warszawy na gali PpW: Ostatnia Prosta 🔥🔥🔥 Bilety dostępne na stage24 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      IT'S OFFICIAL! Jeśli ktoś miał wątpliwości, czy wczorajszy post nie był żartem z okazji Prima Aprilis - rozwiewamy je w tym momencie! ANDRZEJ SUPRON IS READY FOR PRIME TIME! Legendarny Profesor Zapasów weźmie na siebie odpowiedzialność sędziowania jednego z najważniejszych meczów w historii federacji, czyli... PREZES vs. PREZES Łukasz Okonski vs. Arkadiusz Pan Pawłowski Wychodzi na to, że pionier polskiego pro wrestlingu nigdy nie zazna spokoju w drodze do prowadzenia naszej dyscypliny do mainstreamowych sukcesów. Pan Pawłowski od 30 lat żyje pro wrestlingiem jako fan, od 16 zajmuje się nim zawodowo, ale, jak sam twierdzi - dopiero w PTW wszystko zaskoczyło i działało tak jak powinno. Do czasu. Wiele zwrotów akcji i nieprzewidywalnych zdarzeń, które byłyby materiałem na świetny film doprowadziły nas do sytuacji, gdzie Arek rozstał się ze starym wspólnikiem i nielojalną ekipą, do gry wszedł zaś nowy partner, Łukasz Okoński, który na biznesie zjadł zęby. Sielanka nie potrwała zbyt długo i teraz panom do dogadania się nie wystarczy siła argumentów, zostaje więc argument siły - i to właśnie zobaczymy 12 kwietnia! Który z Prezesów będzie górą? Arek, który raczej nie wygląda na sportowca, ale pro wrestlingiem zajmuje się całe życie, czy Łukasz, który miał okazję już walczyć w ringu PTW? Jak w tym wszystkim odnajdzie się Andrzej Supron? Tyle pytań, a wszystkie odpowiedzi poznamy już za 10 dni! PS. Nie chcecie czekać? Słusznie, my też! Już dziś o 20:30 agResivny live z Panem Pawłowskim , który zapowiada się iście dymogennie! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • CzaQ
      Ostatnio takie coś raz na jakiś czas mi wyskakuje :   
  • Dodaj nową pozycję...