Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 13/01/2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Szkoda Szkota, dobry technik, charyzmatyczny niczego sobie. Nie rozumiem tylko polityki WWE trzymają takich koksów jak np: Ezekiel Jackson lub David Otunga. ich walki są po prostu nudne a segmenty z nimi żałosne. A wywalają takich ludzi jak Drew mcIntyre. Może to nie sprawa wywalenia a chęci Szkota na skończenie z wrestlingiem w WWE ale takim ludziom powinno się zapewnić jakiś godny koniec kariery.

A nie kontuzje na rampie od The Miza jak np: dostał JoMo

Musze powiedzieć, że naprawdę jestem zszokowany, że taki zawodnik jak Drew ma taką wielką ilość fanów na forum (niczym jakiś Hawkins) zwłaszcza, że gdy McIntyre był posiadaczem IC title to praktycznie co każde SmackDown był mieszany z błotem (całkiem słusznie) za jego umiejętności i modlono się żeby zaczął jobbować albo by go najlepiej zwolnili. On dobrym technikiem ? Czytałem, że na Superstars się poprawił w ringu ale wątpię by z tak drewnianego wrestlera jakim był stał się "dobrym technikiem". Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, a te dwie ostatnie walki na niebieskiej tygodniówce jakoś nie zmieniły mojego zdania.Charyzmatyczny ? Podejrzewam, że w ilości posiadanej charyzmy może równać się z poddanymi przez ciebie przykładowymi koksami.Trzymają takich zawodników jak Jackson bo przez ich posturę są wiarygodni do promowania tych mniejszych wrestlerów.Mi ostatnio Ezekiel nie przeszkadza i chyba nie może nikomu przeszkadzać skoro pojawia się raz na miesiąc, jednak rozumiem narzekania na Otunge, który jest w odwrotnej jest sytuacji czyli David od pewnego czasu jest praktycznie na każdej tygodniówce nieważne czy niebieskiej czy czerwonej co mnie osobiście bardzo drażni, ale jego postać niestety musimy oglądać przez tą jaką posiada małżonkę.Jestem pewny, że segmenty Longa z Drew były dla ciebie tak ciekawe, że dla nich nie mogłeś doczekać się kolejnego SmackDown i czekałeś na nie z wypiekami na twarzy. :roll: O ile się nie mylę to jeszcze go nie zwolnili, co więcej dostawanie czasu na tygodniówce prowadzi do czegoś odwrotnego nawet jeśli się przegrywa pojedynki, więc ku twojemu zadowoleniu, a mojemu zdenerwowaniu szkot dostanie drugą szanse i najprawdopodobniej otrzyma push.McIntyre tyle zrobił dla WWE i jest w tej federacji tak długo, że gdyby chciał zakończyć karierę to powinni dla niego zrobić specjalne show jemu poświęcone bo angel z kontuzją to dla takiego zawodnika za mało...JoMo zakończył karierę ? O ile sam wyczytałem z jego wypowiedzi Morrison postanowił sobie zrobić przerwę od wrestlingu, a federacja chyba musiała jakoś wytłumaczyć jego zniknięcie.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

3

• Anapolon

3

• MattMiyagi

3

• CzaQ

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Anapolon to obejrzyj Superstars od czasu do czasu, bo na Smackdown to prawda i przyznam, że nic jeszcze z tego co u jobberów prezentuje nie pokazał. Gdybym nie oglądam Superstars to uwierz, że byłbym takiego samego zdania co i Ty.

Masz tutaj dwie fajne walki z jego udziałem, gdzie wygrał i możesz poczytać komentarze przez YT pod tymi filmikami. Co jeszcze bardziej być może przekona Cię do tego zawodnika. I żeby nie było nieporozumień była już dyskusja na temat Szkota i o jego debiucie i szybkim pushu... wtedy Drew nie dostał szansy na wykazanie się a ja jako, że nie oglądałem FCW też nie wiedziałem co on potrafi a co nie, na ile go stać też wtedy chciałem jego zwolnienia lub jobberki. Teraz już jest przekonujący mnie na świetny feud z Rhodesem o pas IC o ile przejdzie Face Turn, o ile coś się stanie i o ile nie będzie to prawdą, że pajac dał mu ostatnią szansę. Bo nie chce w to wierzyć, że kariera takiego zawodnika drugiego świetnego, pierwszym był JoMo poszła się je**ć.

Witam. Mój pierwszy post na tym forum.

Dzięki za tą link do tej walki z Morissonem. Naprawdę świetnie im wyszła. i Można śmiało powiedzieć iż była lepsza niż niejedna na Raw lub/i SD!.

A Drew to dobry zawodnik, a moim zdaniem to każdy jest dobry i ma coś w sobie że jest w takiej federacji, Tylko że tak są kreowani przez zarząd, obcinanie im akcji, ograniczanie ich co tydzień do tych samych akcji.

Co do Drew'a to sądzę że przejdzie on na 95% face turn. Jego muzyka wejściowa jest świetna. Po prostu świetna i mam nadzieję że zostanie ona z nim do końca kariery i nie zostanie zmieniona wraz z turem.

Ja sobie jakoś nie wyobrażam go jako face.Chociażby wziąć przykład Morissona gdy został tym dobrym praktycznie to rzadko się wypowiadał. Ale czy tak będzie z McIntyrem - zobaczymy.

Chciałbym żeby od następnego SD! już wygrywał i zastanawia mnie obecność Hunico jako komentatora czy to miało związek z Tedem czy Szkotem? Może jakiś feud nowy?

A kończąc to mam nadzieję że Drew po licznych zwycięstwach do WM zawalczy o pas IC, gdy Cody zakończy feud z Goldustem. W widać że nie mają tak naprawdę jakiegoś pomysłu na feud o ten pas.

TOOL

Anapolon to obejrzyj Superstars od czasu do czasu, bo na Smackdown to prawda i przyznam, że nic jeszcze z tego co u jobberów prezentuje nie pokazał. Gdybym nie oglądam Superstars to uwierz, że byłbym takiego samego zdania co i Ty.

Nie mam ochoty oglądać czegoś co mi się nie spodoba, skoro na tygodniówkach praktycznie każdą walkę przewijam do końcówki, a pojedynki w całości oglądam tylko na PPV to oglądanie Superstars w moim przypadku mijałoby się z celem.Gdy chcę obejrzeć dobrą walkę włączam sobie jakąś wysoko ocenianą walkę z sceny niezależnej i mi ona do szczęścia wystarcza.

Masz tutaj dwie fajne walki z jego udziałem, gdzie wygrał i możesz poczytać komentarze przez YT pod tymi filmikami. Co jeszcze bardziej być może przekona Cię do tego zawodnika. I żeby nie było nieporozumień była już dyskusja na temat Szkota i o jego debiucie i szybkim pushu... wtedy Drew nie dostał szansy na wykazanie się a ja jako, że nie oglądałem FCW też nie wiedziałem co on potrafi a co nie, na ile go stać też wtedy chciałem jego zwolnienia lub jobberki. Teraz już jest przekonujący mnie na świetny feud z Rhodesem o pas IC o ile przejdzie Face Turn, o ile coś się stanie i o ile nie będzie to prawdą, że pajac dał mu ostatnią szansę. Bo nie chce w to wierzyć, że kariera takiego zawodnika drugiego świetnego, pierwszym był JoMo poszła się je**ć.

Obejrzałem tylko pierwszy pojedynek na drugi nie miałem niestety ochoty ( ale ze mnie leń :P ) po tym co Drew pokazał w walce z JoMo.Nie potrzebuje czytać komentarzy na Youtube by samemu ocenić walkę, może czasem nie jest to obiektywna ocena ale w takich rzeczach jak pojedynek chyba najważniejsze jest to czym mi się podobało.Co do tej walki z Morrisonem to powiem tylko, że według mnie ciekawie to wypadło ale nie uznałbym tego za jakiś wspaniały pojedynek, a co więcej nie spuszczałbym się po tej walce nad skillem McIntyre'a. Pojedynek w moim mniemaniu został uratowany przez kilka spotów od Johna, a Drew oprócz jednej akcji w ringu nie pokazał wiele.Match wyszedł dobrze ale walka z Mizem też wyglądała całkiem nieźle i nawet chyba była lepsza od tego pojedynku, a umiejętności Mike w ringu nikt nie wychwalał.Starcie z Main Eventu tego Superstars mogłoby być walką o IC title na PPV i chyba nikt nie byłby jakiś zły z tego powodu ale Drew nie będzie dostawał co galę do pojedynku wrestlerów z takimi umiejętnościami jak JoMo i gdy zawalczy z zawodnikiem, którego ring skille będą na poziomie np. Miza to niestety wyjdzie totalna klapa.Spodziewałem się naprawdę dobrego starcia, czytałam, że jest to dobry techniki, a w walce z Morrisonem w jego wykonaniu otrzymałem tylko niezły brawl, a nazwanie go technikiem to już całkowita abstrakcja i nie mam pojęcia jak ktoś mógł go tak nazwać skoro on nie wykonał żadnej tego typu akcji. Mogę powiedzieć, że jest to przyzwoity brawler ale nic nadzwyczajnego, tak samo przyzwoity jest za mikrofonem więc mógłby się nadać na takiego mistrza Interkontynentalnego ale tylko by przetrzymać tytuł do czasu aż znalazłby się jakiś utalentowany zawodnik, który posiadając go mógłby się sprawdzić.Dla mnie szkot powinien mieć taką pozycje jak Kingston czyli wieczny midcarder, no chyba, że by się rozwinął za mikrofonem.

Drew nie dostał szansy na wykazanie się ? Proszę cię gdy dostał push i zdobył "srebro" to otrzymywał znaczną ilość czasu na niebieskiej tygodniówce i wtedy na jego nieszczęście ten czas marnował, teraz federacja daje mu drugą szanse i jeśli ponownie jej nie zaprzepaści zabierze tytuł Cody'emu.Kariera Johna nie musi wcale pójść się jebać, a nawet jeśli tak to jest to całkowita wina Morissona bo przecież zawodnik występujący w Main Eventach nie powinien wypowiadać się źle o federacji w jakiej występuje, a na pewno nie powinien robić tego otwarcie.Natomiast szkot, który powinien się cieszyć, że go nie zwolniono bo nie był on wielce znaczącą postacią, a federacja, która odcina się od przemocy nie chciałaby by ktoś ujawnił, że jeden z ich czołowych zawodników bije żonę.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Show pewnie przypadkowo uderzyl Aj i licze na to, ze bedzie to pretekstem by pokazac podwkurwionego, agresywnego Daniela, bo jest to jakas nadzieja dla niego. Szczegolnie gdy widze jakiego pizdowatego mistrza z niego robia...