Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 13/01/2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

Dark Match:

Skip Sheffield vs Percy Watson

SmackDown

- segment otwierający z Bryanem i Henrym. Mark nie może być przy ringu podczas dzisiejszego main eventu, ale w zamian ma titleshota za tydzień.

1. Justin Gabriel vs Heath Slater

2. Cody Rhodes vs Ezekiel Jackson

3. Ted DiBiase vs Drew McIntyre - Hunico jako komentator

4. Sheamus vs Jinder Mahal

5. Brodus Clay vs Tyson Kidd - squash

6. Tamina vs Natalya

- segment z Barrettem, który mówi o zwycięstwie w RR Matchu

7. WWE WH Title No DQ No Count Out Match: Daniel Bryan vs Big Show - No-Contest - AJ wyszła, jako managerka z Bryanem, w czasie walki została uderzona przez Showa i została zabrana przez medyków na noszach

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

3

• Anapolon

3

• MattMiyagi

3

• CzaQ

1

Top użytkownicy w tym temacie

AJ wyszła, jako managerka z Bryanem, w czasie walki została uderzona przez Showa i została zabrana przez medyków na noszach

Hmm, ciekawi mnie, czy to jakiś znak heel-turnu Showa jednak, czy Big chciał uderzyć Bryana, a ten się uchylił. Jak to przeczytałem to znak, że trzeba obejrzeć tego Smacka.

Ostatnia szansa Drew McIntyre'a i co? Przegrana z ... Tedem. Czyżby zwolnienie i powrót na RAW, co notabene było by zwykłą głupotą, ponieważ te porażki nic jak tylko go pogorszyły. Chyba, że Long dał już mu naprawdę ostatnią szansę i zawalczy z Yoshim Tatsu za tydzień :roll: Kompletnie nie rozumiem całej tej sytuacji ze Szkotem.

Tak poza tym, to z chęcią obejrzę jeszcze tą 15-sekundową walkę Claya :wink: Mam nadzieję, że zostanie on na RAW i raczy zjawić się w Gdańsku, 12 kwietnia :twisted:

18056192365019276624f15.jpg

Wszystko idzie w stronę całkowicie przewidywalną - czyli Daniels vs Henry vs Bigshow na Royal Rumble o WHC, gdzie pewnie znów przez większość pojedynku będą ze sobą walczyć grubasy, świetnie.

Nie ogarniam jak w NO DQ Matchu może być No-Contest...Booking niczym Vince Russo.

* David Otunga beat Santino Marella.

Odbyła się jeszcze ta walka i jestem zawiedziony z tego powodu, a najbardziej z tego, że pushują Otunge.Niech udaje prawnika czy tam co on tam robi i siorbie z tego termosu ale od ringu niech się trzyma z daleka.Podejrzewam, że Włoch otrzymał śmiertelne uderzenie termosem albo Marella ukradł w ramach komedii mu jego ukochany pojemnik na kawę, a ten dostał furii i mu go siłą odebrał. :lol:

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Nie ogarniam jak w NO DQ Matchu może być No-Contest...Booking niczym Vince Russo.

Pewnie Bryan poszedł za noszami, na których była AJ. No Contest, to przecież tak jakby walka się nie odbyła, czyli nie została zakończona. Nie widzę w tym nic głupiego.

Ostatnia szansa Drew McIntyre'a i co? Przegrana z ... Tedem. Czyżby zwolnienie i powrót na RAW, co notabene było by zwykłą głupotą, ponieważ te porażki nic jak tylko go pogorszyły. Chyba, że Long dał już mu naprawdę ostatnią szansę i zawalczy z Yoshim Tatsu za tydzień :roll: Kompletnie nie rozumiem całej tej sytuacji ze Szkotem.

Coś podobnego spotkało MVP bodaj w 2009 roku, po czym przeszedł face turn i stał się sporą gwiazdą, niestety nie sprawdził się w WWE, a szkoda. Oby nie stało się tak z McIntyrem, bo mówcie co chcecie, ale Drew ma naprawdę duży potencjał i widzę to od jego debiutu-powrotu w 2009. Samo to, że Drew znów zaczął pojawiać się w głównych rosterach i dostaje czas antenowy wbija go w górę, przegrywanie to tylko storyline i jestem pewien, że coś z tego wyniknie, prędzej czy później, nie zwolnią go. Pozostaje czekać. Chciałbym, żeby szkot osiągnął podobny status do takiego, jaki obecnie ma Dolph Ziggler, w obu widać duże pokłady gwiazdek, tylko czekać aż wybuchnie ponownie.

Nie licząc main eventu, to karta SD wygląda jak rozszerzona wersja WWE SuperStars, na którym warto zanotować odbędzie się walka

Wade Barrett vs Yoshi Tatsu

, która spokojnie mogłaby zastąpić walkę Otunga vs Santino, czy Slater vs Gabriel. Drew przegrał ostatnią szansę. Podobnie jak Got uważam, że to początek storyline' u jak z MVP 3 lata temu. Chociaż Szkota wolałbym oglądać jako heela. Po walce Cody' ego z Ezekielem był podobno jakiś segment na zapleczu tego pierwszego z Goldustem. Feud się rozwija, tylko czemu w jakichś krótkich segmentach? Streak porażek Slatera wynosi już chyba 20-0...Weeee, Brodus! Mówcie co chcecie, ale ja uwielbiam ten gimmick Rikishi+Viscera+Ernest Miller+Godfather. Tylko czemu znowu Tysona dają komuś na pożarcie? Sheamus vs Mahal - zwycięzca wiadomy, walka do przewinięcia. No i main event z dość ciekawym, chociaż mało logicznym zakończeniem. Za tydzień Bryan vs Henry. Ciekawe, jak DB zachowa wtedy pas.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

• Reputacja:   1

Smackdown zapowiada się jak dla mnie patrząc na składy walk bardzo ciekawie. Pierwsza walka może być ciekawa. Nie wiem czy ktoś z was oglądał starcie między nimi na NXT, ale powiem, że Gabriel dostał nową okazjonalną akcję Super Mana tzn. Springboard 450 Splash. Ale i tak uważam, że lepszym zawodnikiem jest Heath. Druga walka oby squash, oby squash :devil: Starcie byłego mistrza z obecnym może być ciekawie.

3. Ted DiBiase vs Drew McIntyre - Hunico jako komentator

http://img851.imageshack.us/img851/9743/fuuuuuuuuuuuubychipotle.png

Good Bye Drew!! :evil: . Sheamus w dalszym ciągu wariuje z jobberami rozwalając ich :roll: Kidd podłożony a ja chcę dla niego Pushu, bo na jobberke jest za bardzo dobry.

czyli Daniels vs Henry vs Bigshow na Royal Rumble o WHC

Prędzej czy później i tak jest to zbyt bardzo pewne, że dojdzie do falki Triple Treat, bo pokonanie Showa przez Bryana co musi być na pewno jest mało możliwe, niemożliwe. Chyba, że znowu byśmy dostali końcówkę z dupy czyt. chyba ostatnia walka olbrzymów zakończony Low Blowem w krocze Paula. Bo i interwencja Marka mnie by nie przekonała Show jest bookowany na Monster Face'a, który jest takim Sheamusem tylko, że bawiący się z zawodnikami z wyższej półki niż jobberzy. A walka 3 zawodników jest bardzo przekonująca, gdzie jak już kiedyś pisałem dwóch się bije a trzeci korzysta z czego tym trzecim jest DB.

• Reputacja:   599
  • Urządzenie:  Windows

Prędzej czy później i tak jest to zbyt bardzo pewne, że dojdzie do falki Triple Treat, bo pokonanie Showa przez Bryana co musi być na pewno jest mało możliwe, niemożliwe. Chyba, że znowu byśmy dostali końcówkę z dupy czyt. chyba ostatnia walka olbrzymów zakończony Low Blowem w krocze Paula

Triple Threat jest stypulacją NO DQ ;) Także takie rozwiązanie odpada.. liczę, że jeśli dojdzie do takiej walki to Bryan wyjdzie z niej zwycięsko, bo gdzie 2 olbrzymów się bije tam Bryan korzysta :) A pas straci dopiero na EC.

A tak ogólnie to Danielson jest heelem czy facem? Na ostatnim SD zachowywał się jak heel poprzez doporowadzenie do DQ, a na RAW zachował się jak face [przywitał się z Kingstonem, dał szansę Big Showowi).

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Jak dla mnie najciekawszą walką tego SD będzie starcie Drew i Teda. Ciekawa rola Hunico. Pushowany do TT title z Epico. Szykują mu feud z Tedem. Trzeba czeka na powrót na któregoś z lotników z Meksyku bo chyba walka sin cary bądź reya z hunico musi sie odbyc. Szkoda tylko Drew :(
Trzymaj gardę Dżon!!

No Smackdown zapowiada się interesująco. Spora ilość walk, powinno być ciekawie. Claya chcą pewnie promować na obu tygodniówkach, ja jeszcze zdania sobie na jego temat nie wyrobiłem, wolę poczekać. Fajnie, że Gabriel dostał czas. Ciekawi mnie fakt, że Hunico komentował walkę Teda z McIntyre, szykuje się mid-carderowy feud pomiędzy Sin Carą Negro :P a kicającym DiBiase. Zobaczymy jak to się rozwinie, szkoda tylko, że Szkot znów przegrywa. Miałem nadzieję na storyline, który skończy się oczekiwanym przeze mnie pushem dla Chosen One'a, ale na razie nie wygląda to najlepiej. Barrett gada o royal rumble, coś jak Del Rio, hmm... To jest możliwe według mnie. No i ciekawie w main evencie, z chęcią obejrzę to starcie, knockout na AJ Lee, to może sprawić, że będzie bardzo ciekawie w trójkącie :twisted: Bryan - Show - Henry. Czekam z niecierpliwością, bo po tapingach naprawdę jestem pozytywnie nastawiony.

CzaQ - dla mnie Bryan jest facem, ale z jajami, mi się ta postać podoba i czekam, jak to się rozwinie.

Generalnie Smackdown zaczyna być ciekawsze niż było przez ostatnie kilka tygodni.

Alvethen Jasne że ciekawe Vince zobaczył ratingi spadające to wziął creative team za jaja i wykonali kawał dobrej roboty... no może nie kawał a kawalątek
Trzymaj gardę Dżon!!

• Reputacja:   1

Ciekawa rola Hunico. Pushowany do TT title z Epico.

Hunico miał tylko początkowe walki przy których u jego boku towarzyszył mu Epico. Teraz nawet chyba w newsach było napisane, że plany się zmieniły. Zostali rozdzieleni. Hunico dostał nowego przydupasa którym jest Donny Marlow z FCW. Chociaż w tej chwili nie mam tej pewności ponieważ profil z rozwojuwki tego zawodnika został usunięty btw. zwolnili go?

Ale pomijając to połączyli braci Primo & Epico razem w TT i to oni są przymierzani do pasów TT. Nie wiem czy wiesz napisałem to tylko dla Twojej świadomości, abyś się jakoś dowiedział.

Marlow w akcji w ringuhttp://www.youtube.com/watch?v=8mHF_p79Uvo

CzaQ- tak wiem :P tak właśnie napisałem, ale chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem ;) .

Tak btw. zapomniałem dopisać, że jednak sprawdziło się to co napisałem, że cała szopka wokół Szkota to story line pożegnalny. Nie wiem czy to pisałem czy nie.

Blaze9, Dzięki za info.

Szkoda Szkota, dobry technik, charyzmatyczny niczego sobie. Nie rozumiem tylko polityki WWE trzymają takich koksów jak np: Ezekiel Jackson lub David Otunga. ich walki są po prostu nudne a segmenty z nimi żałosne. A wywalają takich ludzi jak Drew mcIntyre. Może to nie sprawa wywalenia a chęci Szkota na skończenie z wrestlingiem w WWE ale takim ludziom powinno się zapewnić jakiś godny koniec kariery.

A nie kontuzje na rampie od The Miza jak np: dostał JoMo

Trzymaj gardę Dżon!!

A wywalają takich ludzi jak Drew mcIntyre.

Moim zdaniem to może być część storyline'u no bo w sumie po co komuś przygotowywać jakiś storyline skoro i tak go się wyrzuci. Niemniej jednak jestem ciekaw jak los Drew dalej się potoczy.

SmackDown zapowiada się całkiem nieźle. Ciekawi mnie czy Show celowo uderzył AJ, czy chciał uderzyć Daniela, a ten zrobił unik.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg