Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WRESTLING MATTERS

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

TNA Against All Odds (February 12, 2012) - najważniejsze fragmenty

Single Match for TNA Television Title

Robbie E vs Anderson

Końcówka walki: Anderson podnosi na bary Robbiego i wykonuję mu Green Bay Plunge. Następnie szybko go podnosi i Mic Check. Przypięcie. 1! 2! 3! Nowy mistrz TV! Asshole pokonuję (w squashu) Robbiego E.

(...)

Single Match for TNA X-Division Title

Austin Aries © vs AJ Styles

Końcówka walki: Austin Aries unika Pele Kick poprzez odsunięcie się do tytłu i czeka, aż AJ wstanie.. Hurricanrana, jednak skontrowana - AJ chwycił go za nogi i.. Styles Clash. Pin to tylko formalność. 1! 2! A jednak Austin odkopuję. Zirytowany AJ uderza pięścią o matę i wchodzi na narożnik i się szykuję do Spiral Tap. Ale co to? Na hali rozbrzmiewa, OMG, Take Over! A jak wiemy jest to piosenka zwiastująca Christiana Cage'a! Tak! I ta zakapturzona postać pojawia się na rampie. Fani witają go cheerem. Nagle Aries wykorzystuję chwilę konsternacji Stylesa i wykonuję mu Enzuigiri po którym dokłada Brainbuster z narożnika. 3 Count.

Christian Cage wchodzi do ringu i mierzy się wzrokiem z Austinem. Ten mu podaję rękę, Christian s się zastanawia. W końcu dochodzi do Handshake;u. Jednak Cage wykręca rękę Ariesa i zachodzi za jego plecy i wykonuję Impaler. Niesamowity cheer. Jednak po chwili Cage podnosi Stylesa i na nim też wykonuję swój Finishing Move, na co fani zareagowali heatem. Cage wziął pas X Division i podniósł go do góry.

(...)

Four Way Match for TNA World Heavyweight Championship Title

Bobby Roode © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs James Storm

Końcówka walki: Walka już trochę trwa, czego skutkiem jest niewyobrażalne zmęczenie całej czwórki. Jeff Hardy i Kurt Angle na nogach. Jeff kopie Kurta w brzuch, próba Twist of Fate, ale Kurt kontruję Cutter na Olimpic Slam. Pin. 1! 2! Przerywa James. Kowboj nie zwleka, z całej siły rzuca Kurta w narożnik po czym sprowadza go na matę Double Knee Backbreakerem. Jednak za nim już obecny mistrz, Bobby Roode. Ale James był szybszy i powalił go Last Callem!

Ale co to? Z miejsc dla fanów wybiega 5 zamaskowanych zawodników, którzy wbiegają do ringu zaczynają stompować wszystkich uczestników walki, z wyjątkiem Roode'a - ten sturlał się za ring! Zamaskowani przybysze Stompują wszystkich uczestników walki! W stronę ringu już biegnie ochrona, lecz ci byli szybsi - wybiegli z ringu i pobiegli przez trybuny. Jeden z nich wział TNA World Title! Ale przenosimy się do ringu, bo walka trwa dalej - w końcu to Fatal 4 Way Match. Do ringu natychmiast wbiega Bobby, który zapina Crossface'a Hardy'emu.. ten nawet nie miał siły odklepać! Na hali rozbrzmiewa "Off the Chain", a widokiem Bobby'ego krzyczącego "Where the fuck is my title?!" All Against Odds schodzi z anteny.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Na najbliższym Impact Wrestling między innymi, czeka nas:

- Obrona pasa przez mistrza Television. Robbie E wykorzystuję swoją klauzule rewanżową i stanie do walki z świeżo upieczonym mistrzem - Andersonem.

- Wyjaśnienie sprawy z Christianem Cagem. Ten na AAO PPV zakłócił walkę i zaatakował obu walczących zawodników. AJ Styles oświadczył na twitterze, że zamierza to z nim wyjaśnić.

- Tajemnicza piątka zakłóciła Main Event, oraz zabrała ze sobą główny pas federacji. Kim są ci zawodnicy? Sting zapowiada poczynania w tej sprawie.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Catarax

2

• Sturridge

1

• Qba5000

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zacznijmy od formalności. 8)

Roster:

Abyss/ Face

A.J. Styles/ Face

Austin Aries/Heel

Alex Shelley/Face

Brian Kendrick/Face

Brother Devon/Face

Bully Ray/Heel

Chris Sabin/Face

Christopher Daniels/Heel

Crimson/Face

Douglas Williams/Heel

Eric Young/Face

Gunner/Heel

Hernandez/Heel

James Storm/Face

Jeff Hardy/Face

Kazarian/Face

Kurt Angle/Heel

Magnus/Heel

Matt Morgan/Face

Mr. Anderson/Face

Rob Van Dam/Face

Robbie E/Heel

Robbie T/Heel

Robert Roode/Heel

Samoa Joe/Heel

Scott Steiner/Heel

Shannon Moore/Face

The Pope/Heel

Pasy:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/TNA_WORLD_HEAVYWEIGHT_Championship_07.jpg

TNA World Heavyweight Championship

Obecny posiadacz: Bobby Roode

Poprzedni posiadacz: James Storm

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/tna_x_division_championship.jpg

TNA X Division Championship

Obecny posiadacz: Austin Aries

Poprzedni posiadacz: Brian Kendrick

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/tna_global_championship_belt.jpg

TNA Television Championship

Obecny posiadacz: Mr. Anderson

Poprzedni posiadacz: Robbie E

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/sans_titre-2.jpg

TNA Tag Team Championship

Obecni posiadacze: Crimson & Matt Morgan

Poprzedni posiadacze: Mexican America

Impact Wrestling (16/02/2012)

http://1.bp.blogspot.com/-7FeF987VyfA/TebNOt15N1I/AAAAAAAAADM/G5XOnLYYMDw/s400/TNA+Impact+Wrestling+Logo.jpg

Na Impact Zone w Orlando rozlega się "Slay me" i na rampie pojawia się sam General Manager Impactu - Sting. Sting z dosyć poważną miną kieruję się w stronę ringu, gdzie staję na środku z mikrofonem w ręku. Icon przemawia.

Sting: Jestem tu, by wyjaśnić pewną sprawę. Sprawę, którą trzeba rozwiązać najszybciej jak się da. Wczoraj, 5 zamaskowanych gości przerwało Main Event i zabrało główny pas federacji - World Heavyweight Championship. Pokrzywdzony został Bobby Roode, który nie ma pasa. Pokrzywdzony został "Cowboy" James Storm, który był o sekundy od zdobycia tytułu. Pokrzywdzona została reszta uczestników Main Eventu, ale najważniejsze jest to, że pokrzywdzone zostało TNA jako federacja. Mamy tu doczynienia z inwazją. Ciężko mi cokolwiek zrobić. Nie wiemy kim są, nie wiemy czego chcą. Paru naszych ludzi szukało z nimi kontaktu, ale to na nic..

Rozbrzmiewa "Off The Chain" i w drodzę do ringu jest już obecny mistrz TNA - Bobby Roode. Bobby jest ubrany w garnitur, a ze sobą ma mikrofon. Wchodzi do ringu i wyzywająco patrzy na Stinga.

Bobby Roode: Serio, Stinger? Mówisz serio? Jeżeli tak to właśnie stoję przed najgorszym General Managerem w historii tego biznesu! Nie umiesz nic zrobić - nie umiesz dopilnować, żeby Main Event ppv przeszedł dobrze, przez twoją głupotę federacja nie posiada najwazniejszego tytułu, a co najważniejsze nie umiesz zadbać o takie gwiazdy jak ja. Jestem mistrzem TNA, jestem x factorem pro wrestlingu i ci ludzie powinni widzieć z kim mają do czynienia. Już 4 dni nie mam tego tytułu i to były moje najgorsze 4 dni w tym roku!

Sting: O, Bobby.. coś mówiłeś? Szkoda czasu na rozmowę z idiotami, hipokrytami i egoistami, a ty jesteś każdym z nim, hahahahah. Bobby, odkąd zdobyłeś ten tytuł to stałeś się dużym problemem, ale od wczoraj zostałeś zdegradowany przez 5 gości, którzy ukradli tytuł. Powiem prościej - mam ważniejsze sprawy na głowie niż ty i twoje EGO!

Bobby Roode: To chociaż odpowiedz na pytanie - jak to zamierzasz rozwiązać? Co, może mam bronić niematerialnego tytułu?

Sting: Kwestią czasu jest nim odzyskamy ten tytuł. Jednak jeżeli do Victory Road nie odzyskamy ten tytuł to zostanie wykonany nowy - co mnie trochę boli. Aha.. poruszyłeś bardzo ciekawy temat. Bronienie tytułu, tak?

Na twarzy Roode'a widać wściekłość, tymczasem rozbrzmiewa theme Jamesa Storma i sam Cowboy popijając piwo kieruje się w stronę ringu. James przejmuję inicjatywę.

James Storm: Nie jestem tu by płakać jak dziewczynka.. Orlando chyba wie o kim mówię. Na All Against Odds już na mnie czekało mrożone piwo, bowiem Roode przyjął na swoją niewyparzoną mordę Last Call Superkick. 1, 2, 3. Gdyby nie ci zamaskowani goście to ani nie byłoby problemów z tytułem, ani ze słabym mistrzem. Sting, chciałeś poruszyć temat obrony pasa tego tutaj "mistrza". Ja ci przerwałem, bo musisz pamiętać, że ja zasłużyłem sobie na szansę. Bobby, twoja szczęka poczuła co to Last Call a ty chyba zrozumiałeś kto prawdziwym mistrzem powinien być..

Roode i James niespokojnie podeszli w swoim kierunku, lecz Sting ich rozdzielił.

Sting: Hold on, hold on! James, masz rację. Zasłużyłeś sobie na szansę o starcie o pas. Ale pamiętajmy o innych uczestnikach Main Eventu - Jeffie Hardym i Kurcie Angle. W końcu nie wiemy jak to wszystko by się potoczyło, wrestling jest nieprzewidywalny. A więc ustalam dzisiaj starcię Jeffa Hardy'ego i Kurta Angle. Wygrany spotka się za tydzień z Jamesem Stormem, a zwycięzca tej walki zmierzy się z Bobbym o pas.. na Victory Road! Ta ta for now!

James Storm: Bobby.. Sorry about your damn luck!

_ _ _

Czas na walkę o pas Television! Zaczyna grać "Feedback" i nowy mistrz Television, Anderson wchodzi na rampę. Mikrofon jak to przy wejściu Andersona zjeżdża na dół.

Mr. Anderson: Hello, my assholes! Przed wami stoi najbardziej egoistyczny, najbardziej arogancki, a zarazem najlepszy TV Champion jakiego ta federacja kiedykolwiek posiadała. Robbie E, pajac z Shersey Shore pierwszy się o tym przekona. To będzie spacerek.

Później Anderson wykonał typowe dla siebie przedstawienie swojej postaci po czym wszedł do ringu.

Single Match for TV Title

Mr. Anderson © vs Robbie E

Końcówka walki: Całą walkę prowadzi Anderson, Robbie E miał ledwie 2 zrywy, ale to nie było coś co mogłoby zaszkodzić Kenowi. Teraz Anderson wykonuję Roundhouse Kick, Robbie E się pochyla, ale Asshole robi jeszcze jeden obrót i wykonuję Enzuigiri! Po tym łapie Robbiego do Green Bay Plunge i wchodzi z nim na narożnik. Szybko dobiega do niego Robbie T, najwyraźniej chcę go zepchnać z narożnika, ale Anderson dobrze reaguję i jedną nogą kopie go w twarz. Następnie zasygnalizował Top Rope Green Bay Plunge - Impact! Po tej akcji uzyskuję 3 count!

Nagle do ringu wbiega Robbie T, który chcę powalić Andersona, ale ten uderza go pasem. W tej samej chwili zza pleców Andersona podchodzi Robbie E, lecz Anderson był przygotowany - uderzył go łokciem, po czym się odwrócił - Mic Check dla mniejszego z Robbich. Teraz Anderson kładzie Robbiego E i na Robbim T i wchodzi na narożnik. Sygnalizuję Kenton Bomb, publiczność jest "pobudzona". Tak, Kenton Bomb! Anderson dostaję reakcję jakiej nie powstydziłby się Main Eventer po czym rozbrzmiewa jego theme.

_ _ _

Widzimy Crimsona i Matta Morgana rozmawiających w szatni. Obaj panowie prowadzą żarliwą kłótnię.

Crimson: Co ty do cholery wyprawiasz? Tydzień temu to ty zostałeś przypięty i to dlatego dzisiaj musimy bronić pasów przeciw British Invasion. Posłuchaj..

Matt Morgan: Nie, ty masz posłuchać. Ja zostałem przypięty, ale to ty spieprzyłeś sprawę. Przez całą walkę nie współpracowałeś. Może przypomnieć jak to się skończyło? Zmieniłem się tylko dlatego, że zbliżyłeś się do narożnika i cię klepnąłem w plecy. Ty mnie popchnąłeś, a Williams to wykorzystał i wykonał roll up.

Crimson: Nie miałbym żadnych problemów z pokonaniem SAM British Invasion. Dobra, Matt.. skończmy już to. Dzisiaj wyjdziemy do ringu masz mnie słuchać, a wszystko będzie dobrze..

Matt Morgan: Co? Najwidoczniej nie rozumiesz na czym polega tag teaming. Nie wiem co się z tobą, ale zachowujesz się jak idiota.

Morgan popchnął Crimsona i wyszedł z szatni.

_ _ _

Single Match

Zema Ion vs Kazarian

Końcówka walki: Zema wchodzi na narożnik i czeka na wstającego Kazariana. Mamy Missle Dropkick! Kazarian powoli wstaję, a Ion chcę wykonać Superkick. Jednak Frankie złapał go za nogę, "obkręcił" po czym złapał do Wave of the Future! Ale Ion uderzył go łokciem w głowę i DDT. Zema nie zwleka i wchodzi na narożnik, skąd ma zamiar wykonać 450 Splash.. Jednak 5 krotny mistrz X Dywizji szybko wstaję i łapie Zeme do Flux Capacitor. Wykonany! Kazarian odlicza go do 3!

_ _ _

Przenosimy się z kamerą, widzimy jak pod halę podjeżdża jakieś auto. Szofer otwiera drzwi i wychodzi sam Christian Cage! Christian wrócił na ppv, dzisiaj będzie jego pierwszy Impact po powrocie. Instant Classic wchodzi do budynku.

_ _ _

Backstage. Christy Hemme przeprowadza wywiad z pretendentami do pasów Tag Team, British Invasion.

Christy: Dzisiaj zmierzycie się z Crimsonem i Mattem Morganem. Jak oceniacie swoje szansę na zwycięstwo.

Douglas: Widzisz Christy, w ich drużynie już coś zaczęło szwankować. Już mają problemy z współpracą, z czym nie mamy problemu my, prawda Magnus?

Magnus: Racja, Douglas. Te 2 chodzące górę mięśni nie rozumieją idei współpracy, co my bez problemu wykorzystamy. Brytyjska inwazja dotknie TNA.

Christy: Dziękuję, to był Douglas Williams i Magnus.

Douglas Williams: Przyszli mistrzowi tag team.

_ _ _

Single Match

Abyss vs Hernandez

Końcówka walki: Abyss chwyta meksykanina do Chokeslama, jednak ten kopię go w brzuch i uwalnia się. Następnie Hernandez popycha Abyssa na liny i wykonuję mu Thrust Spinebuster. Pin.. 2 count! Hernandez siada na Abyssie i mamy Ground and Pound. Po tej serii ciosów zawodnik z Meksyku wchodzi na narożnik i sygnalizuję Diving Splash! Jednak ląduję na kolanach Abyssa. Po tej kontrze Monster chwyta go za szyję.. Chokeslam w narożnik. Hernandez jest nadal na nogach, Abyss chwycił go za jedną rękę i przyciągnął do siebie.. Black Hole Slam! Pin.. mamy 3 count.

_ _ _

Widzimy siedzącego w gabinecie Stinga. Nagle do niego wchodzi popijający piwo James Storm!

James Storm: Hey, Sting! Mam do ciebie sprawę.

Sting: Mów śmiało.

James Storm: Nie wiem z kim zawalczę za tydzień. Może to będzie Jeff Hardy, a może Kurt Angle. Dla mnie to nie ma znaczenia! Chce cię prosić o jedno - niech ta walka będzie w klatce. Dość mam tych pieprzonych interwencji. To jak?

Sting: W klatce, w klatce.. Got it! Ta walka będzie Steel Cage: Only Pin or Submission. Pasuję?

James Storm: Cholernie pasuję! Narazie.

_ _ _

Tag Team Match for TNA Tag Team Championship

Crimson & Matt Morgan © vs British Invasion

Końcówka: Crimson i Matt całą walkę się kłócą, ciągle występują jakieś komplikacje między obecnymi mistrzami co wykorzystuję British Invasion. Crimson wykonuję teraz Magnusowi Running Powerslam, po którym szykuję się do Speara! Ale Matt klepnął go w plecy i teraz Morgan szykuję się do Carbon Foot Print na Magnusie. Wściekły Crimson schodzi z ringu i bierze mikrofon.

Crimson: Już mam tego, kurwa, dość! Nie dość, że będąc z tobą moja kariera stoi w miejscu to ty jeszcze nie umiesz tego docenić. Wiesz co, Morgan? You are next!

Crimson wbiega do ringu i Spear na Morganie. Następnie go podnosi.. Red Alert! Magnus z przerażeniem patrzy na Crimsona, lecz ten drugi schodzi z ringu przy buczeniu publiki. Magnus przypina! 1! 2! 3! Nowi mistrzowie tag team w TNA!

_ _ _

Rozbrzmiewa Take Over i na arenie pojawia się Christian Cage! Przy mieszanej reakcji kanadyjczyk wchodzi do ringu i bierze mikrofon.

Christian Cage: Wielu ludzi sobie zadaję pytanie - Christian, dlaczego? Skąd u ciebie chęć powrotu? No cóż.. po odejściu nie miałem wiele styczności z WRESTLINGIEM więc postanowiłem wrócić. Przechodząc do sprawy tego co się wydarzyło na All Against Odds.. widziałem walkę AJa z Austinem. Widziałem jak AJ szykuję się do wykonania Spiral Tap, ale wtedy sobie pomyślałem - hey, X Dywizjo? A czemu nie miała być poczekać na lepszego mistrza? I wiecie kogo mam na myśli.

Nagle rozbrzmiewa "Get Ready to Fly" i na rampie pojawia się AJ Styles. AJ wściekły idzie w kierunku ringu.. jednak za nim wybiega Austin Aries, który powala go krzesłem, uderzając go w plecy.. Aries bierze mikrofon i mówi.

Austin Aries: Witamy po powrocie, panie Christian! Wiele tu się zmieniło odkąd ciebie nie było. Na przykład Austin Aries stał się ikoną X Dywizji! Double A stał się najlepszym mistrzem jakiego ta federacja posiadała. I to jest to co powinieneś wiedzieć. Chcesz tego pasa? Wielu chciało.. Kid Kash, Sorensen, Brian Kendrick, Zema, i tak dalej.. Wiedz z kim masz do czynienia, bo skończysz jak leżący tu AJ.

Christian przybliżył mikrofon do ust, ale Aries go wyprzedził.

Austin Aries: Stop! Nic nie mów. The Greatest Man that ever lived doesnt care about what you think!

Aries schodzi na rampę przy swoim themie cały czas odwrócony w kierunku Christiana z podniesionym pasem. Tymczasem pomoc medyczna zabiera AJ'a.

_ _ _

Na backstage'u widzimy idącego Kurta Angle. Angle idzie w kierunku wyjścia do ringu. Tymczasem podbiega do niego Christy.

Christy Hemme: Kurt, może wy..

Kurt zabiera jej mikrofon i podchodzi do kamery. Hemme patrzy się na niego z nieudawanym przerażeniem.

Kurt Angle: Jeff, jesteś utalentowanym zawodnikiem, ale trafiłeś na złą osobę. Moją przyszłością jest World Heavyweight Title, a twoją - szpital.

_ _ _

Single Match

Kurt Angle vs Jeff Hardy

Jeff się szykuję do Twist of Fate, ale Kurt go odpycha i łapie w pasie, by wykonać mu German Suplex Combo! Po tej wspaniałej kombinacji olimpijczyk wchodzi na narożnik i mamy Moonsault. Pin.. lecz tylko 2. Kurt czeka, aż Hardy wstanie.. Olimpic Slam! Jednak Enigma ląduje na nogach, biegnie w kierunku narożnika - Whipser in the Wind! Pin.. lecz tylko 2. Kurt szybko przejmuję inicjatywę wykonując mu kilka punchów, lecz Jeff złapał go za rękę, wykręcił ją, kopnął Kurta w brzuch.. Twist of Fate! Teraz Enigma wchodzi na narożnik.. Swantom Bomb! Lecz tylko na kolana Kurta.

Dwóch zawodników leży tymczasem na trybunach robi się jakieś zamieszanie. Nagle z trybun wybiega.. zamaskowana piątka! Grupa wchodzi do ringu i zaczyna atakować uczestników walki i nawet sędziego! Niemiłosiernie stompują tą trójkę. Jeden z nich wszedł na narożnik podniósł World Title, który ukradli w zeszłą niedzielę. W kierunku ringu zaczyna biec ochrona.. ale zamaskowani zawodnicy już uciekając wbiegając w trybuny. Tymczasem:

Impact Wrestling schodzi z anteny!

Wyniki Xplosion (18/02/2012):

Pope def. Shannon Moore

Christopher Daniels def. Brian Kendrick

Abyss def. Hernandez

A co czeka nas na następnym Impact Wrestling?

- To na co wszyscy czekają, czyli dalszy rozwój spraw z tajemniczą piątką.

- Co z pasami tag team? Crimson i Matt się rozpadli, więc przeciwko komu staną do walki obecni mistrzowie - British Invasion?

- Co ze sprawą pretendenta? Walka Jeffa i Kurta nie miała rozstrzygnięcia, wiec kto zawalczy z Jamesem?

- Christian Cage wreszcie wróci do ringu. Jego przeciwnikiem.. a raczej przeciwnikami będą nieznane osoby. Christian zawalczy w Gauntlet Match.

Proszę o jakieś komentarze - na pewno mnie zmotywują do dalszego prowadzenia diary.

IMPACT fajny , aczkolwiek czekałem na roztrzygnięcie sprawy tych pięciu zawodników , a tu d...a :D Anderson może pretendent do World Title ? Crimson i Morgan - szykuje się potężny feud , walka na następnym PPV i jeszcze zaostrzenie. Co do pretendenta - Triple Threat Match ? Christian powinien wygrać swoją walkę na następnym IMPACT i feud z Jarrettem ? Było by cudnie :)

116218737055c51bc30a173.jpg

Kolejna osoba, która zaczyna prowadzić diary z TNA. To bardzo dobrze. Zobaczę jak jest u ciebie. N początku nie mogę się doczekać, kim są ci zamaskowani mężczyźni, myślę, że będą to osobnicy z WWE, ale kto wie jak to wymyśliłeś. Bardzo dobre rozpoczęcie Impactu. Świetnie wczuwasz się w wrestlerów. Masz końcówki walk, to dobrze, bo nie chciałoby mi się czytać całej długiej walki. Cieszy wygrana Andersona, ale to końcu mistrz TV więc musi być promowany. Między Crimsonem, a Morganem nie ma dobrych stosunków. Czyżby szykujesz rozpad ich teamu ? Sry, nie mam czasu na skomentowanie krok po kroku tygodniówki, więc przyspieszę trochę komentarz. Wszystkich promujesz bardzo dobrze, tych którzy na push zasługują. Mam nadzieję, ze dowiemy się niebawem kim jest ta zamaskowana piątka ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...