Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wresling wg Qby5000

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cześć ;) To moje pierwsze diary jak i pierwsze gale . Proszę o komentarze ! ;)

Akcja zaczyna się po Money in the Bank

Pain Supershow

Big Show/CM Punk/Jeff Jarrett/Mark Henry/Ted DiBiase Jr./AJ Styles/Bobby Lashey/Jeff Hardy/Shawn Michaels/Undertaker/Bobby Roode/Goldust/John Morrison/Matt Morgan/The Miz/Booker T/Alex Shelley/Drew McIntyre/Hurricane/Ric Flair/Justin Gabriel

Divy

Kelly Kelly/Trish Stratus/Angelina Love/Maria/Beth Phoenix/Michelle McCool

Inni:

GM : Jacob Williams

V-ce GM : Stacy Keibler

Komentatorzy : Jim Ross & Steve Austin

Annouced : Lillian Garcia

Wywiady : Victoria Justice & Mick Foley

Mistrzowie Pain :

WWF Heavyweight Champion Jeff Hardy ; poprzedni posiadacz Undertaker

WWF Divas Champion Trish Stratus ; pierwsza posiadaczka

Mr. Money in the Bank Pain Jeff Jarrett

- - - - - - -

Pain Supershow | 20.08.2012 [/b]

Na antenę wchodzi Pain – ogromne fajerwerki , krzyki publiczności .

[theme Stacy Keibler]

Stacy Keibler : Witajcie na pierwszej gali po Summerslam ! Na tej gali Jeff Hardy obronił pas . Po obronie dostał ultimatum ; albo wygra walkę z Johnem Morrisonem i jego tajemniczym partnerem i ma wolne na Night of Champions albo przegra i zawalczy w Special Seven Men Elimination Chamber Matchu o pas Heavyweight ! Ta walka już za chwilę !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Steve Austin : Witają państwa Steve Austin oraz ...

Jim Ross : Jim Ross ! Stacy przypomniała wydarzenia z emocjonującego Summerslam .

Steve Austin : A już teraz zapraszamy na pierwszą walkę .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Walka nr 1

Single Match

Mr. Money in the Bank Pain Jeff Jarrett vs. CM Punk

KOŃCÓWKA WALKI : Jeff leżał ledwo przytomny w ringu po GTS Punka i zaczyna się odliczanie 1...2..nie ma ! Nie możliwe ! Wściekły Punk podnosi Jarretta i wykonuje Suplex ! Jeff stacza się z ringu . Były szef Nexusa wychodzi za przeciwnikiem i kopie ciągnie go za nogi . Mr. Money in the Bank lekko przebudził się i wierzga nogami . Kopnięcie w łydkę i Punk się przewraca . Sędzia doliczył już do 7 ! Oboje wracają do ringu i CM Punk wykonuje Irish Whip , a następnie biegnie na Jarretta . Wbija go mocno w narożnik . Jarrett został wniesiony na narożnik i Suplex ! Jeff leży na ringu , Punk przypina – 1...2...nie ma ! Rozzłoszczony CM wynosi przeciwnika i GTS ! GTS ! 1...2...3!!!

Winner : CM Punk

Walka nr 2

Handicap Match

Jeff Hardy vs. John Morrison & ?

John Morrison : Długo zastanawiałem się kto będzie moim tajemniczym partnerem . Naprawdę długo . Jak ja lubię taką adrenalinę . Przed państwem ...

[theme Shawn Michaels]

Walka nr 2

Handicap Match

Jeff Hardy vs. John Morrison & Shawn Michaels

KOŃCÓWKA WALKI : Morrison wraz z Hardym są za ringiem . Jeff rzuca Johna w barierki , które on łamie ! Sędzia liczy 4...5...6... Hardy wchodzi do ringu ...8...9... uf ... zdążył ii ....Clothesline i jeszcze jeden . Teraz chop – drugi , trzeci ... cała seria ! Morrisonowi udało się 'uciec' i zmiana . Shawn wchodzi i clothesline , odbicie od lin i kolejny . HBK łapie go za włosy i wpycha w narożnik . Hardy osunął się ... MICHAELS TUPIE W MATĘ ! Jeff wstaje i Sweet Chin Music ! 1...2...3!!! I po walce !

Winner : John Morrison & Shawn Michaels

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jim Ross : Za nami dwie walki i dwie przed nami .

Steve : Jim – nie spodziewałem się HBK jako partnera Johna Morrisona .

Jim : Ja też nie . Ale ważne jest to , że wygrali .

Steve : Teraz właściciel federacji ma coś do powiedzenia .

- - - - - - - - - - - - -

Jacob Williams : Tak , tak . Po raz pierwszy w historii ujrzymy walkę Elimination Chamber z siedmioma osobami ii ..... sędzią specjalnym ! Do tej specjalnego matchu zakwalifikowani są już Jeff Hardy jako mistrz , Shawn Michaels i John Morrison . Teraz zobaczymy walkę kwalifikacyjną .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Walka nr 3

Qualificated to Special Elimination Chamber

The Miz vs. Ted DiBiase Jr.

Gong . Zwarcie między zawodnikami – DiBiase jest silniejszy , ale Miz kopie go mocno w brzuch . Ted jęczy z bólu . Miz spokojnie przechadza się po ringu i wchodzi tyłem na narożnik . DiBiase podbiega do niego i mocnym ruchem ściąga go na matę . Szybko kopie go w żebro . Podnosi Miza i Irish Whip , a następnie biegnie na niego i piękne wbicie w narożnik . Ciągnie go za majtki – co on robi ? Strzelił mu z gumy od majtek . Miz skulił się i wybiegł z ringu . 1...2...3...4...5...DiBiase czeka na Miza i już mamy 7...8...9...10!!! Count out !

Winner : Ted DiBiase Jr.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Main Event

Single Match

Undertaker (w/ Michelle McCool) vs. Big Show

KOŃCÓWKA WALKI : Big Show uderzył po raz kolejny Undertakera , ale ten kontuje i łapie go za gardło . Czyżby ? Podnosi z lekkim grymasem Showa i Chokeslam ! Pin . 1...2. nie ma . To za słabo dla największego atlety . Big Show wyturlał się z ringu , aby odpocząć . Sędzia liczy – ma już 4 . Michelle uderzyła z płaskiej ręki w twarz przeciwnika swojego męża ! Sędzia nic nie widział . Jest KO Punch dla Michelle ! Wściekły Undertaker wylatuje z ringu i jak w transie obija Big Showa . Sędzia doliczył do 9 . Deadman wciąga konkurenta do ringu i dalej go obija . Show leży na środku ringu . Taker odbija się od lin i Leg Drop . Wchodzi na narożnik . Skacze z niego na przeciwnika i jest Double Leg Drop ! Underaker podnosi ważącego nieco ponad 200 kg Showa i Chokeslam . Nie pinuje ... wynosi na Tombstone Piledriver ! Tak ! Jest ! 1...2...3!!! Michelle obolała wbiega do ringu i opluwa Showa ! Następnie wychodzi po krzesło , wraca z nim i podaje mężowi . Deadman uderza krzesłem leżącego wrestlera .

Winner : Undertaker

[theme Jacob Williams]

Jacob : Undertaker ! Uspokój się ! Wyjdź powoli z ringu . O tak . Wygrałeś tę walkę i kwalifikujesz się do Specjalnego Elimination Chamber Matchu . Michelle .... oj , Michelle ... oplułaś Showa i zainicjowałaś to walenie tymże krzesłem . Na następnym Pain zmierzysz się z Trish Stratus i jeśli wygrasz zmierzysz się z nią o pas na Night of Champions , jeśli przegrasz to zostaniesz zawieszona na 45 dni !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Karta na Night of Champions

Special Elimination Chamber Match for WWF Heavyweight Champion Title; with special referee ; ?

Jeff Hardy © vs. John Morrison vs. Shawn Michaels vs. Undertaker vs.Ted DiBiase vs. ? vs. ?

[/b]

116218737055c51bc30a173.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qba5000

2

• Adrian!

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Akcja zaczyna się po Money in the Bank
Witajcie na pierwszej gali po Summerslam !

Zdecyduj się.

Nie wiem w sumie dlaczego to piszę, ale na razie pokazałeś nam jedynie, że pisanie walk wychodzi Ci poprawnie...a reszta? Reszta jest nie do poprawy, a do zrobienia! Nie ma żadnego backstage ani jakichkolwiek segmentów, które zainteresują czytelnika...nic. Mogłeś chociaż opisać skąd wzięło się to całe Pain Supershow czy coś :) Na razie nie ma nawet co oceniać.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chodziło mi o to , że Money in the Bank się odbyło :P Wiem , że jest źle napisane , ale nie chce mi się poprawiać (na razie) . A tak gwoli ścisłości - akcja jest po Summerslam . :grin:

116218737055c51bc30a173.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
  • Dodaj nową pozycję...