Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wresling wg Qby5000

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cześć ;) To moje pierwsze diary jak i pierwsze gale . Proszę o komentarze ! ;)

Akcja zaczyna się po Money in the Bank

Pain Supershow

Big Show/CM Punk/Jeff Jarrett/Mark Henry/Ted DiBiase Jr./AJ Styles/Bobby Lashey/Jeff Hardy/Shawn Michaels/Undertaker/Bobby Roode/Goldust/John Morrison/Matt Morgan/The Miz/Booker T/Alex Shelley/Drew McIntyre/Hurricane/Ric Flair/Justin Gabriel

Divy

Kelly Kelly/Trish Stratus/Angelina Love/Maria/Beth Phoenix/Michelle McCool

Inni:

GM : Jacob Williams

V-ce GM : Stacy Keibler

Komentatorzy : Jim Ross & Steve Austin

Annouced : Lillian Garcia

Wywiady : Victoria Justice & Mick Foley

Mistrzowie Pain :

WWF Heavyweight Champion Jeff Hardy ; poprzedni posiadacz Undertaker

WWF Divas Champion Trish Stratus ; pierwsza posiadaczka

Mr. Money in the Bank Pain Jeff Jarrett

- - - - - - -

Pain Supershow | 20.08.2012 [/b]

Na antenę wchodzi Pain – ogromne fajerwerki , krzyki publiczności .

[theme Stacy Keibler]

Stacy Keibler : Witajcie na pierwszej gali po Summerslam ! Na tej gali Jeff Hardy obronił pas . Po obronie dostał ultimatum ; albo wygra walkę z Johnem Morrisonem i jego tajemniczym partnerem i ma wolne na Night of Champions albo przegra i zawalczy w Special Seven Men Elimination Chamber Matchu o pas Heavyweight ! Ta walka już za chwilę !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Steve Austin : Witają państwa Steve Austin oraz ...

Jim Ross : Jim Ross ! Stacy przypomniała wydarzenia z emocjonującego Summerslam .

Steve Austin : A już teraz zapraszamy na pierwszą walkę .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Walka nr 1

Single Match

Mr. Money in the Bank Pain Jeff Jarrett vs. CM Punk

KOŃCÓWKA WALKI : Jeff leżał ledwo przytomny w ringu po GTS Punka i zaczyna się odliczanie 1...2..nie ma ! Nie możliwe ! Wściekły Punk podnosi Jarretta i wykonuje Suplex ! Jeff stacza się z ringu . Były szef Nexusa wychodzi za przeciwnikiem i kopie ciągnie go za nogi . Mr. Money in the Bank lekko przebudził się i wierzga nogami . Kopnięcie w łydkę i Punk się przewraca . Sędzia doliczył już do 7 ! Oboje wracają do ringu i CM Punk wykonuje Irish Whip , a następnie biegnie na Jarretta . Wbija go mocno w narożnik . Jarrett został wniesiony na narożnik i Suplex ! Jeff leży na ringu , Punk przypina – 1...2...nie ma ! Rozzłoszczony CM wynosi przeciwnika i GTS ! GTS ! 1...2...3!!!

Winner : CM Punk

Walka nr 2

Handicap Match

Jeff Hardy vs. John Morrison & ?

John Morrison : Długo zastanawiałem się kto będzie moim tajemniczym partnerem . Naprawdę długo . Jak ja lubię taką adrenalinę . Przed państwem ...

[theme Shawn Michaels]

Walka nr 2

Handicap Match

Jeff Hardy vs. John Morrison & Shawn Michaels

KOŃCÓWKA WALKI : Morrison wraz z Hardym są za ringiem . Jeff rzuca Johna w barierki , które on łamie ! Sędzia liczy 4...5...6... Hardy wchodzi do ringu ...8...9... uf ... zdążył ii ....Clothesline i jeszcze jeden . Teraz chop – drugi , trzeci ... cała seria ! Morrisonowi udało się 'uciec' i zmiana . Shawn wchodzi i clothesline , odbicie od lin i kolejny . HBK łapie go za włosy i wpycha w narożnik . Hardy osunął się ... MICHAELS TUPIE W MATĘ ! Jeff wstaje i Sweet Chin Music ! 1...2...3!!! I po walce !

Winner : John Morrison & Shawn Michaels

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jim Ross : Za nami dwie walki i dwie przed nami .

Steve : Jim – nie spodziewałem się HBK jako partnera Johna Morrisona .

Jim : Ja też nie . Ale ważne jest to , że wygrali .

Steve : Teraz właściciel federacji ma coś do powiedzenia .

- - - - - - - - - - - - -

Jacob Williams : Tak , tak . Po raz pierwszy w historii ujrzymy walkę Elimination Chamber z siedmioma osobami ii ..... sędzią specjalnym ! Do tej specjalnego matchu zakwalifikowani są już Jeff Hardy jako mistrz , Shawn Michaels i John Morrison . Teraz zobaczymy walkę kwalifikacyjną .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Walka nr 3

Qualificated to Special Elimination Chamber

The Miz vs. Ted DiBiase Jr.

Gong . Zwarcie między zawodnikami – DiBiase jest silniejszy , ale Miz kopie go mocno w brzuch . Ted jęczy z bólu . Miz spokojnie przechadza się po ringu i wchodzi tyłem na narożnik . DiBiase podbiega do niego i mocnym ruchem ściąga go na matę . Szybko kopie go w żebro . Podnosi Miza i Irish Whip , a następnie biegnie na niego i piękne wbicie w narożnik . Ciągnie go za majtki – co on robi ? Strzelił mu z gumy od majtek . Miz skulił się i wybiegł z ringu . 1...2...3...4...5...DiBiase czeka na Miza i już mamy 7...8...9...10!!! Count out !

Winner : Ted DiBiase Jr.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Main Event

Single Match

Undertaker (w/ Michelle McCool) vs. Big Show

KOŃCÓWKA WALKI : Big Show uderzył po raz kolejny Undertakera , ale ten kontuje i łapie go za gardło . Czyżby ? Podnosi z lekkim grymasem Showa i Chokeslam ! Pin . 1...2. nie ma . To za słabo dla największego atlety . Big Show wyturlał się z ringu , aby odpocząć . Sędzia liczy – ma już 4 . Michelle uderzyła z płaskiej ręki w twarz przeciwnika swojego męża ! Sędzia nic nie widział . Jest KO Punch dla Michelle ! Wściekły Undertaker wylatuje z ringu i jak w transie obija Big Showa . Sędzia doliczył do 9 . Deadman wciąga konkurenta do ringu i dalej go obija . Show leży na środku ringu . Taker odbija się od lin i Leg Drop . Wchodzi na narożnik . Skacze z niego na przeciwnika i jest Double Leg Drop ! Underaker podnosi ważącego nieco ponad 200 kg Showa i Chokeslam . Nie pinuje ... wynosi na Tombstone Piledriver ! Tak ! Jest ! 1...2...3!!! Michelle obolała wbiega do ringu i opluwa Showa ! Następnie wychodzi po krzesło , wraca z nim i podaje mężowi . Deadman uderza krzesłem leżącego wrestlera .

Winner : Undertaker

[theme Jacob Williams]

Jacob : Undertaker ! Uspokój się ! Wyjdź powoli z ringu . O tak . Wygrałeś tę walkę i kwalifikujesz się do Specjalnego Elimination Chamber Matchu . Michelle .... oj , Michelle ... oplułaś Showa i zainicjowałaś to walenie tymże krzesłem . Na następnym Pain zmierzysz się z Trish Stratus i jeśli wygrasz zmierzysz się z nią o pas na Night of Champions , jeśli przegrasz to zostaniesz zawieszona na 45 dni !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Karta na Night of Champions

Special Elimination Chamber Match for WWF Heavyweight Champion Title; with special referee ; ?

Jeff Hardy © vs. John Morrison vs. Shawn Michaels vs. Undertaker vs.Ted DiBiase vs. ? vs. ?

[/b]

116218737055c51bc30a173.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qba5000

2

• Adrian!

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Akcja zaczyna się po Money in the Bank
Witajcie na pierwszej gali po Summerslam !

Zdecyduj się.

Nie wiem w sumie dlaczego to piszę, ale na razie pokazałeś nam jedynie, że pisanie walk wychodzi Ci poprawnie...a reszta? Reszta jest nie do poprawy, a do zrobienia! Nie ma żadnego backstage ani jakichkolwiek segmentów, które zainteresują czytelnika...nic. Mogłeś chociaż opisać skąd wzięło się to całe Pain Supershow czy coś :) Na razie nie ma nawet co oceniać.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chodziło mi o to , że Money in the Bank się odbyło :P Wiem , że jest źle napisane , ale nie chce mi się poprawiać (na razie) . A tak gwoli ścisłości - akcja jest po Summerslam . :grin:

116218737055c51bc30a173.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Demolition jest podekscytowane, że w końcu zajmie należne mu miejsce w WWE Hall of Fame. W tym tygodniu ogłoszono, że Demolition (Bill Eadie & Barry Darsow) zostanie wprowadzone do WWE Hall of Fame w piątek weekendu WrestleMania 42. Tuż po tej informacji Eadie i Darsow gościli w podcaście Edlow Podcast, gdzie opowiedzieli, jak wiele to dla nich znaczy. „To trochę przytłaczające, szczerze mówiąc. Dostaliśmy tę wiadomość dopiero kilka dni temu. To zaszczyt, bo być częścią tego świata i doł
    • Kaczy316
      Meh, nie jestem fanem tego zestawienia, a szczególnie dlatego, że pewnie podłożą Samiego Trickowi, nie jestem fanem pushu tego gościa od czasów NXT już i w main rosterze zdania nie zmieniam jak na razie, po jednym segmencie wolałbym już Danhausena, żeby był na jego miejscu, jeśli chodzi o push, który ma o wiele więcej charakteru i charyzmy.   Mam wrażenie, że WWE to nie ma żadnych planów obecnie na Gunthera i to nie mieści mi się w głowie, ja to nawet bym go zestawił z Knightem, ale
    • Nialler
      Ja mam wrażenie, że Hunter zachowuje się tak jak Vince swego czasu jak kompletował mu NXT: "Wezmę go, żeby AEW ich nie miało". Patrz kolejno Black, Rusev, Fenix (o zgrozo), Penta coś znaczy, Starks i Mariah May nie wiem bo nie oglądam NXT co tam u nich, teraz Hobbs. Danhausen i tak w sumie nic nie znaczył więc wywałka. Niefajnie to wygląda.
    • Kaczy316
      Jeśli to prawda to jest to dość śmieszne, to debiut na Royal Rumble nie miał kompletnie znaczenia, kolejny moment dla momentu, bez sensu.
    • Grok
      Przyjaźń Cody'ego Rhodesa miała ogromny wpływ na Ricky'ego Saintsa zarówno prywatnie, jak i zawodowo. W 2020 roku Rhodes ściągnął Saintsa (znanego jako Ricky Starks) do AEW na walkę, co zaowocowało jego kontraktem z tą federacją. Obaj są teraz w WWE – Rhodes w głównym rosterze, a Saints w NXT. Nie widują się często osobiście, ale Rhodes wciąż wspiera Saintsa w karierze i codziennym życiu. Saints występuje w NXT od debiutu w WWE w lutym 2025 roku. Ma szansę zostać dwukrotnym mistrzem NXT, b
  • Dodaj nową pozycję...