Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CO SIE DZIEJE TERAZ Z BYLA GWIAZDA CZW SICK NICK MONDO :shock:
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

1

• Dejv

1

• zinio18

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wystarczyło troche poszukać: http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=4690.

Zaniedługo jak powstanie IA to może napisze jego biografie. Wręcz niemożliwe jest aby Mondo kiedyś do wrestlingu wrócił. Zanidługo coś RVD o tym napisze to sobie poczytacie.

W przyszłym tygodniu bądź na starcie IA zamieszczę najświeższy wywiad z Mondo, który mówi o swoim życiu itp.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Lecimy z ostatnim SD przed Clash In Italy, wczoraj leciało live, ale miałem inne plany, więc nie dało rady obejrzeć, dzisiaj nadrobię, chociaż i tak nie wiem czy mi się chcę całe oglądać no zobaczymy jak to wyjdzie.   Meh mamy rozpoczęcie od Jade Cargill i Jej ekipy, ja to chyba skipnę, a przynajmniej część Jade na mikrofonie. Z tego co zauważyłem to trochę się pokłóciły z fanami o to jaka jest Jade i że przyszłość jest teraz i wychodzi Rhea Ripley! Teraz można oglądać. Ripley mówi o t
    • Grishan
      Sprawdzaj teksty przed publikacją: w tej odsłonie jest trochę literówek, no i w Main Evencie mamy Finn Ryder vs Jared Kaine wygrane przez Rhysa Callowaya...   Druga sprawa to coś, o czym ciągle zapominam wspomnieć: naprawdę przydałoby si, gdybyś na początku tekstu pisał, co tak właściwie czytamy. W sensie: nazwa gali, jej numer, federacja i tak dalej. Koniec końców zawsze domyślam się, o co chodzi, ale chyba jednak byłoby wygodniej, gdybym nie musiał się domyślać. 
    • Jeffrey Nero
      Poprawnie.
    • VictorV2
      Show rozpoczęło się z obecnością MVP, Benjamin’a Rios’a oraz Olivier’a Moreau w ringu, oraz ochroniarzy Benjamin’a, stojących przy ringu.   MVP: Panie i Panowie, nazywam się Montel Vontavious Porter. Niektórzy z was znają mnie jako zawodnika, inni jako mistrza - ale Ci z was którzy wiedzą kim naprawdę jest MVP, wiedzą że jestem biznesmenem i moim priorytetem jest altruistyczne wynoszenie młodych talentów do miejsca, w którym powinni być. Benjamin Rios…Olivier Moreau…The Elite!   
    • MattDevitto
      Klasyk
  • Dodaj nową pozycję...