Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler grudnia 2011

Wrestlerem grudnia 2011 powinien zostać:  

129 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem grudnia 2011 powinien zostać:

• Dolph Ziggler
      30
    • Zack Ryder
      30
    • Cody Rhodes
      7
    • Daniel Bryan
      52
    • Jeff Hardy
      7
    • James Storm
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Raw:

- Dolph Ziggler - stracił, co prawda, pas US, ale pokonał CM Punka podczas ostatniego RAW i został pretendentem do WWE Title. Jak widać w hierarchii powoli się wznosi i niewykluczone, że na przestrzeni 2012 roku zdobędzie któryś z najważniejszych pasów federacji.

- Zack Ryder - zdobył wreszcie upragniony pas w WWE. Pokonał podczas TLC PPV Dolpha Zigglera i przejął US Title.

SmackDown!:

- Cody Rhodes - pokonał Bookera T na TLC PPV, przegrywając z kolei walkę na RAW. Podczas ostatniego SmackDown! w tym roku pokazał swoje coraz lepsze umiejętności na majku. Obok Dolpha, jest to drugi zawodnik, dla którego 2012 rok może okazać się najlepszym w dotychczasowej karierze.

- Daniel Bryan - nie mogło zabraknąć go w tym zestawieniu. Typowy amerykański nerd, który wjechał z buta na PPV i skroił z pasa największego zawodnika na świecie. Dodatkowo wspomagał Big Showa także w walkach na tygodniówkach. Przede wszystkim zrealizował marzenie swoje i wielu jego fanów - były zawodnik Ring of Honor, który został Mistrzem Wagi Ciężkiej WWE.

TNA:

- Jeff Hardy - swoją wygraną na PPV sprawił, że na pewien czas zniknęli z TNA Państwo Jarrettowie. Dodatkowo, tą samą wygraną, zapewnił sobie titleshota na najważniejszy pas TNA podczas Genesis PPV w styczniu. Podczas tygodniówek sprawia, że obecny mistrz musi się pilnować.

- James Storm - szkoda, że stracił ten pas tak szybko, a jego feud z Roodem został odłożony w czasie. Jednak James trafił w chyba najciekawszy możliwy scenariusz w TNA, gdzie jego przeciwnikiem został Kurt Angle. Na mikrofonie nie ustępuje swojemu przeciwnikowi, a podczas Final Resolution PPV - pokonal przecież Kurta.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia na podstawie

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

1

• Icon

1

• Mejfen

1

• Klarys

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Walczylem o niego przy nominacjach, wiec i dostanie moj glos - Zack Ryder. W sumie to nie wiem na ile mozna tu brac pod uwage miesiac grudzien, a na ile caloksztalt tego zawodnika od pierwszego epizodu "Z". W sumie to jest fenomen tego roku. Wzial sprawy w swoje rece, a pod koniec 2011 dopial swego.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Klasyczny

Mój głos zdecydowanie leci na Jeffa Hardego, bo moim zdaniem zupełnie zdominował TNA i do tego teraz walczy o najważniejszy pas federacji Edytowane przez CharismaticBoy

Miałem dylemat pomiędzy Zackiem Ryderem a D-Bryanem, ale wybieram Zacka. Ostatnio bardzo często wygrywał, stoczył dobrą walkę z Zigglerem na PPV + zdobył pas. Danielson walki zaczął wygrywać dopiero po zdobyciu pasa, a szkoda.

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Grudzień nie był miesiącem obfitującym w jakieś niesamowite wydarzenia. Jednak tytuł ktoś musi zgarnąć. Jako, że lubię Jeffa to jednak muszę przyznać, że na tytuł w grudniu zasłużył Zack Ryder, który systematycznie zbierał co raz większy pop dzięki swojemu show. Na koniec zdobył upragniony US title. Widać można wybić się z szarości. Brawo Zack!

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

Po kilku chwilach namysłu wybieram Daniela Bryana, ponieważ zdobył to co tak bardzo chciał już od dłuższego czasu. Spełnił swoje marzenia i teraz jest na samym szczycie w niebieskim brandzie. Oczywiście możemy wybrzydzać w jakich okolicznościach zdobył pas, jednak jest mistrzem i to jest najważniejsze. Mam nadzieję, że nie zawiedzie i Daniel utrzyma się w ścisłym topie. Myślałem jeszcze nad Ryderem, jednak Bryan zrobił na mnie w tym miesiącu lepsze wrażenie. Mimo tego Zack ma wielkie szanse na wygranie tego głosowania. Dla mnie jednak Bryan był odrobinę lepszy.

...

Mój głos poleci na Dolpha. Chłopak cały rok ciężko pracował na to, by wreszcie brać udział w ważniejszych feudach, a może nawet wejść bezpośrednio do main eventów i po zwycięstwie na poprzednim RAW jest na bardzo dobrej drodze, do osiągnięcia upragnionego celu.

12135614384eeb824360301.jpg

A Ja zagłosuje na Codego^^ Kawał dobrej pracy wykonał,a Daniel jako WHC Champ nie przekonał mnie jeszcze.Ryder to nie komentuje,ani trochę mnie nie zachwyca ,ale szanuje go.

Myślałem o Dolphie ,lecz jednak ostateczny głos idzie na Codego...świetna praca na micu,naprawdę potrafi mnie zachwycić.

• Reputacja:   375

Głos na Dragona, który - pomimo, że trochę jednak bez odpowiedniego wypromowania - zdobywa swoje pierwsze "złoto" w WWE i staje się kolejnym "przybłędą z Indys", któremu udaje się przebić u McMahona (co kiedyś było wręcz nie do pomyślenia).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja w zamian za to zagłosuję na Dolpha. Według mnie ustawia się tuż za Punkiem jako wrestler roku. Stworzył świetne pojedynki z m.in Edgem, Ortonem i Ryderem. Świetny zarówno w ringu i przy mikrofonie, znaczna poprawa w stosunku do '10 roku. W dobrej walce pokonał Punka i wywalczył sobie pretendenta do tytułu mistrza WWE, jak się dalej to wszystko potoczy? Wkrótce się przekonamy.

Na Zigglera miałem zagłosować miesiąc temu, ale Bryan w ostatnim tygodniu listopada rzutem na taśmę zrobił pierdolnięcie na Smacku całą tą swoją akcją z walizką. Co prawda dopiero w grudniu na TLC zdobył pas WHC, jednak nie było to już dla mnie takim zaskoczeniem i generalnie raczej się tego spodziewałem, powiem szczerze.

Natomiast niedocenienie świetnej roboty Dolpha drugi raz z rzędu mijałoby się z celem. Co prawda stracił pas US i przegrał, niestety, w czystym pojedynku z Ryderem na PPV, ale - jak wszyscy się tego spodziewali - było to jedynie odskocznią do jeszcze większego dla niego pushu. Co jak co, ale walki o pas WWE byle komu by bookerzy nie dawali. Ziggler dobija się coraz mocniej do tych Main Eventów i generalnie bardzo się z tego cieszę. Robi to przecież we wspaniałym stylu - za micem jak zwykle trzyma cholernie wysoki poziom (WWE! Dajcie mu za nim trochę więcej czasu i odsuńcie w końcu od niego tę pieprzoną Vickie!), a w ringu to absolutna czołówka (zwłaszcza po odejściu JoMo). Postać, mimo iż wpisuje się w bardzo sztampowe ramy najzwyklejszego w świecie zarozumialca, dzięki temu jak sam Ziggler ją odgrywa - jest bardzo ciekawa. I, z przykrością to mówię, na ten moment jak dla mnie zdecydowanie lepsza od obecnego Mistrza Świata Wagi Ciężkiej (któremu oczywiście dziękuję za wybawienie mnie od Big Showa i Henry'ego, ale który niestety jakoś mnie nie porywa mimo wszystko).

Był co prawda jeszcze Zack Ryder, ale jakoś to, że zdobył w końcu upragniony pas mnie nie jara (dziwnym by było, gdyby na TLC przegrał). Co prawda to idealny przykład na oklepane do bólu, ale jakże potrafiące się sprzedać "od zera do bohatera"... jednak mnie to osobiście w tym przypadku nie rajcuje. Cody Rhodes mniej mi zaimponował od Zigglera (włóczy się przecież w feudzie z komentatorem), Jeff Hardy otrzymuje kompletnie nienależny mu moim zdaniem push, a Storma zamieniłbym osobiście miejscami z Roodem (Bobby trzyma przynajmniej pas, a James jakoś tak w tym konflikcie z Anglem trochę stracił w moich oczach - nic się ciekawego na ten moment wokół niego nie dzieje, a cały ten program z Kurtem zaczyna mnie powoli nużyć).

W grudniu nie było jednego wyraźnego faworyta, ale metodą eliminacji i, nie ukrywam, mimo wszystko jakichś moich osobistych sympatii (w sensie, że nie chcę głosować na najbardziej pushowanego, a na tego, który wykazał się w moich oczach po prostu największymi umiejętnościami) - Ziggler zwycięża. Głos na niego.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   1

W sumie wszyscy panowie mieli za sobą udany miesiąc to jednak postanowiłem zagłosować na Zacka który z miejsca stał się jednym z czołowych midcarderów w WWE... Wcześniej pomijany i służący za jobbera Ryder w końcu został dostrzeżony przez zarząd: zdobył pas US, jest bardzo over z publiką, jest w końcu dobrze promowany czego chcieć więcej (szkoda tylko że WWE dostrzegło to zbyt późno ale jak to się mówi: lepiej późno niż wcale)?

Według mnie Wrestlerem Miesiąca jest Dolph Ziggler, może i przegrał pas US, ale sięgnął po WWE title. Na ostatnim RAW wygrał Gauntlet Match, przypinając CM Punka (obecnego mistrza) i tym zafundował sobie walkę o owy tytuł. Poza tym jego walki są na wysokim poziomie. Zastanawiałem się nad Danielem, ale wybrałem go w listopadzie (i wygrał) oraz nad Zackiem, jadnakowoż wybrałem - Dolph Ziggler.
This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

Głos leci na Dolpha.

Myślałem między Zigglerem,a młodym Rhodsem.

Jednak wybieram tego pierwszego,gdyż daję mi on największą rozrywkę.

A feudu Cody'ego z Bookerem kompletnie nie kupuję.

Głos na Dragona, jakoś najbardziej przypadł mi do gustu w poprzednim miesiącu. Doceniam oczywiście świetną pracę Dolpha, lecz w mojej ocenie lepiej wypadł Bryan. Zack mnie nie porywa, a Cody aż tak jasno nie błyszczał.

Swoją drogą, piękne zestawienie. :) Przyszłość WWE bez żadnej "wielkiej gwiazdy" w nominacjach - to mimo wszystko dobrze świadczy o federacji McMahona.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...