Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV: Royal Rumble 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The WWE hopes that Christian, who has been out with an ankle injury since November 9 , 2011, will be cleared to return in time for the Royal Rumble.

Nieeee, nawet jeśli Christian wróci to raczej jako taki smaczek. O typowaniu go do zwycięstwa nawet nie ma co myśleć.

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

19

• Anapolon

17

• Napoleoni

13

• Alvathen

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ale zawsze bym sie cieszyl jak wrocilby na Royal Rumble (pamietam jak wszyscy go oczekiwali w tym matchu po odejsciu z TNA), wyrzucil pare osob i oczywiscie...wrocil jako cos znaczacy face. Jest dobry moment by mogl wrocic jako ten dobry. Owszem, Christian potrafi byc swietnym heelem, ale to jak go teraz prowadza to wola o pomste do nieba i czasami chcialbym aby wrocil (jak to mawia -Raven-) do Dixielandu :D

• Urządzenie:  Android

Jak dla mnie to Christian był całkiem fajnym heelem przed odejściem do TNA (catchphrase "That's how i roll") i nawet wtedy liznął trochę main eventów. Natomiast obecnie Christian stał się tak rozgoryczony, że aż jego postać zahacza o komedię. Podobał mi się segment bodaj na Slammy, wtedy Christian był naprawdę emocjonalny i jako taki heel byłby fajny a nie jako frajer który chowa się za armią prawników a nawet nie umie spinować Ortona. Na powrót jako fejsa nie ma co liczyć, myślę że Christian odegra rolę heelowego jobber to the stars (czyli mocnego mida pomagającego wypromować młodych face'ów).

Tak próbowałem pomarzyć jaką rolę na RR miałby Mick Foley. Moim zdaniem na pewno jakąś dostanie po tym segmencie na RAW.

a) Evan Bourn został zwolniony więc jest puste miejsce w RR Matchu, a co szkodzi dla WWE wrzucić do walki Micka i pozwolić mu wyrzucić 4-5 lower midcarderów? A publika będzie szaleć :D

b) Po poniedziałkowym występie w końcowym fragmencie ostatniego RAW, Mick może się wmieszać do walki o pas WWE. Wchodzi na ring, wykonuje Double Arm DDT na Johnie Laurinaitisie. W tym czasie Punk wykonuje GTS na Zigglerze i próbuje przypiąć ale sędzia leży. Potem bla bla bla, Punk przegra i uderzy Johna za to, że w tej wcześniejszej sytuacji nie odliczył

c) Mick będzie stał w narożniku Punka i zajmie się Vickie :D

==Break the Walls Down==

c) Mick będzie stał w narożniku Punka i zajmie się Vickie

Vickie i Swagger są zbanowani z ringu (według wyniku walki sprzed dwóch tygodni), a w poniedziałek, chyba nie było zmiany tej decyzji.

Ja natomiast chciałbym się z wami podzielić moją zapowiedzią zbliżającej się gali Royal Rumble, którą przetłumaczyłem. Jestem nowy na forum Attitude, dlatego też nie byłem pewien czy dodanie tego materiału w tym temacie jest jaknajbardziej w porządku.

John Cena vs Kane

Walka dobra ze złem, John Cena zmierzy się z jedną z czołowych gwiazd federacji, na 25 rocznicy Royal Rumble lider Cenation stawi czoła legendzie WWE a mowa tu oczywiście o Kanie.

Big Red Monster szerzy swoją nienawiść do Ceny, niedawno zaatakował jego dobrego przyjaciela Zacka Rydera. US Champion został poważnie ranny a już tydzień później stracił swój pas, Cena wie już jedno - jego rywalizacja z wielką czerwoną maszyną nie zakończy się sojuszem. Długo przed wplątaniem Rydera do konfliktu Kane atakował lidera Cenation i nie ukrywał swojej nienawiści do zawodnika. Po jednej stronie stanie człowiek "Rise Above" natomiast po drugiej Big Red Monster, który powrócił w grudniu ubiegłego roku w masce jak sprzed kilku lat. Te dwie supergwiazdy spotkały się już raz w ringu, ale dopiero na Royal Rumble zobaczymy prawdziwy pojedynek pomiędzy Ceną a Kanem. Warto wspomnieć, że WWE Universe ma ostatnie mieszance uczucia co do Johna. Przez lata był on główną twarz federacji, wiele razy słyszeliśmy chanty - "Let's go Cena" oraz "Cena Sucks". Ulubiony demon diabła chce przekonać byłego Mistrza WWE na przejście na ciemną strone, ale jak narazie nic nie wskazuje na to, aby John został przyjacielem Kane'a. Jego starania poszły na marne, nieważne czy WWE Universe będzie chantować imię Ceny czy także na niego buczeć, lider cenation zawsze pomoże swoim fanom. Kane obiecał rywalowi, że ten będzie cierpiał, tak też się stało po tym jak zaatakował Zacka Rydera. Choć Cena pokrzyżował plany zamaskowanego zawodnika, aby były US Champion poszedł do piekła i tak ten zaatakował Rydera a była to jedynie przynęta do zwabienia Johna w pułapkę. WWE Universe patrzyło ze smutkiem jak Internet Champ ląduje na drewnianych deskach po wykonaniu przez Big Red Monstera Chokeslam. Lider Cenation próbował pomóc swojemu przyjacielowi, ale Kane i tak go dopadł po czym zaatakował Cene i zostawił go nieprzytomnego na zapleczu. 29 Stycznia były WWE Champion będzie miał szansę, aby zemścić się na zawodniku, czy to mu się uda ?

Daniel Bryan© vs Big Show vs Mark Henry - Triple Threat Steel Cage Match for the World Heavyweight Championship

Na 25 rocznicy Royal Rumble Daniel Bryan zmierzy się z Big Showem i Markiem Henrym w Triple Threat Steel Cage Matchu o pas Wagi Ciężkiej. To klasyczna opowieść - David vs Goliath ... vs. Goliath.

Wszystko rozpoczęło się w grudniu na gali TLC, kiedy to Danielson zainkasował swoją walizkę Money in the Bank na Big Show, który chwilę wcześniej został nowym Mistrzem pokonujący w brutalnym Chairs Matchu Marka. Już na gali Money in the Bank Henry wysłał Showa do Hall of Pain a następnie na gali Vengeance Najsilniejszy Człowiek Świata oraz Największy Atleta na świecie dosłownie zniszczyli kwadratowy pierścień po Superplexie. Miesiąc później, gdy dwa giganty zmierzyły się na Survivor Series, Henry został zdyskwalifikowany po tym jak zadał rywalowi cios poniżej pasa. Następnie Mistrz Wagi Ciężkiej chciał ponownie wprowadzić Showa do swojego niesławnego Hall of Pain, lecz nie dał rady rywalowi w efekcie czego sam został zaatakowany i znalazł się w HoP. 6 Stycznia na SmackDown czarnoskóry zawodnik znalazł się przy ringu podczas walki Big S z Danielem o World Title. Podczas walki Mark pozbawił Showa odzyskania tytułu, kiedy to pchnął Bryana za kwadratowym pierścieniem a sędzia zarządził dyskwalifikację. 13 Stycznia panowie ponownie staneli w jednym ringu, warto wspomnieć, że był to mecz bez DQ. Podczas pojedynku Show przypadkowo wpadł na AJ Lee, która towarzyszyła Danielowi i nie poznaliśmy zwycięzcy walki. Na Sin City SmackDown Generalny Manager błekitnego brandu ustalił Triple Threat Steel Cage Match na Royal Rumble pomiędzy Bryanem, Showem oraz Henrym. Czy World Champion da radę pokonać w klatce dwóch gigantów ? Czy też dopisze mu szczęście i opuści St. Louis z pasem ?

CM Punk© vs Dolph Ziggler - Special Guest Referee Match (John Laurinatis) for the WWE Championship

W 25 rocznice Royal Rumble CM Punk będzie bronić Mistrzostwa WWE przeciwko Dolphowi Ziggler . Tymczasowy Generalny manager Raw John Laurinaitis ogłosił, że to właśnie on będzie sędzią tego pojedynku. Na gali Punk nie będzie bronić tylko tytułu przeciwko Zigglerowi, ale także będzie chciał przedrzeć się przez skóre pana Laurinaitis. Natomiast dla Dolpha jest to szansa, aby opuścić St. Louis z Mistrzostwem WWE i udowodnić, że jest najlepszy na świecie. Warto wspomnieć, że Punk pokonał na Raw Supershow Jack'a Swaggera dzięki czemu on i Vickie nie będą mogli być obecni przy ringu. Pojedynek pomiędzy gwiazdą Straight Edge a Zigglerem będzie niezapomniany, CM Punk chce udowodnić, że to on jest prawdziwym Mistrzem. W ciągu kilku ostatnich tygodni i miesięcy, w życiu tej dwójki zawodników działo się naprawdę wiele. Kilka tygodni temu Dolph przy pomocy Johna Laurinaitis zaaplikował Zig Zag na Second City Saviorze dzięki czemu został pretendentem, ponad to świętował w jego rodzinnym mieście zwycięstwo z pasem WWE, który powinien się znajdować w dłoni Brooksa. Na pierwszym Raw w 2012 roku WWE Universe ujrzało walkę o WWE Championship pomiędzy Punkiem a Zigglerem, jednak nie poznaliśmy nowego Mistrza, ponieważ Savior wylądował za kwadratowym pierścieniem i został odliczony do 10. Teraz te dwie supergwiazdy ostatecznie zmierzą się w walce o tytuł 29 stycznia w St. Louis, Missouri na gali Royal Rumble. Czy Pan Laurinaitis pozostanie uczciwy i bezstronny ? Warto dodać, że 16 Stycznia GM Raw powiedział, że na PPV wyroluje Punka! Czy Second City Savior zatrzyma tytuł na Royal Rumble ? A może poznamy nowego Mistrza, którym będzie Dolph Ziggler ?

30-Man Royal Rumble Match

Prawie trzy dekady temu, przezes WWE Mr. McMahon wpadł na pomysł, aby założyć coś takiego jak - Wrestlemania. 30 supergwiazd federacji stanie w jednym ringu a zwycięzca dostanie Title Shota na pas WWE lub World Title na Wrestlemanii.

Całe te show pod nazwą Royal Rumble powstało w 1988 roku, wtedy fani WWF ujrzeli 20-osobowy RR Match, ale już rok później mieliśmy 30 gwiazd w jednym ringu. W ubiegłym roku, WWE dodało 10 gladiatorów co przyniosło aż 40 osobowy Match! Ostatecznie zwycięzcą został Meksykański Arystokrata Alberto Del Rio, w tym roku powracamy do tradycyjnego Royal Rumble Matchu z 30 osobami, który jest tak bardzo uwielbiany przez WWE Universe. Test wytrzymałości, sprawności fizycznej i przetrwania za wszelką cene. Jest to Battle Royal w którym celem każdego zawodnika jest wyrzucenie przez górną linę swojego rywala. Co 90 sekund pojawia się nowa gwiazda w kwadratowym pierścieniu, w końcu ktoś musi wygrać bilet na Wrestlemanie do Miami. W walce liczy się także numerek jaki otrzyma zawodnik, warto wspomnieć, że tacy zawodnicy jak Shawn Michaels czy Rey Mysterio mieli numer 1 i 2 a zostali zwycięzcami. Kto będzie trzydziesty ? Jest to napewno szczęśliwy numerek, The Undertaker oraz John Cena właśnie taki oto wylosowali dzięki czemu wygrali bilet na największą gale roku. Nie może oczywiście zabraknąć niespodzianek, patrząc w przeszłość np. na Royal Rumble 2010 WWE Universe doczekało się powrotu Edge'a a w 2011 roku Disela oraz Bookera T. Gwiazdy Raw i SmackDown staną w jednym ringu już 29 Stycznia podczas 25 rocznicy Royal Rumble.

Jeśli chodzi o mnie to uważam, że Danielson zachowa szczęśliwie swój pas a Punk obroni swój tytuł w walce z Dolphem. Co do samego main eventu, mam nadzieję, że dadzą szansę Wadeowi Barrett, gdyż ostatnio zasłużył sobie na miejsce w walce o główny pas brandu. Oczywiście to jest tylko moje zdanie i nikt nie musi się z tym zgadzać. :wink:

Edytowane przez Lamps

@Lamps zrobiłeś bardziej reklamę gali. Tu bardziej chodzi o twoje zdanie na temat każdej z walk jakie się odbędą. Np czy sądzisz, że Cena wygra bo.... lub Kane bo.....

Ale skoro chciało ci się tyle pisać to spoko :D

==Break the Walls Down==

Ja natomiast chciałbym się z wami podzielić moją zapowiedzią zbliżającej się gali Royal Rumble. Jestem nowy na forum Attitude, dlatego też nie byłem pewien czy dodanie tego materiału w tym temacie jest jaknajbardziej w porządku.

Z tego co zdążyłem zauważyć przez mój krótki pobyt na tym forum najważniejsza jest twoja własna opinia i właśnie ona ma na celu rozpoczęcie dyskusji na jakiś temat lub jej kontynuowanie, a niestety zapowiedz tego nie uczyni.W głównej mierze z faktu, że wszystko co napisałeś każdy, a przynajmniej większość widziała na własne oczy i nie potrzebuje takiego streszczenia.Choć moim zdaniem może pojawić się jeden taki post w temacie o PPV z zapowiedzią by ktoś kto nie ogląda tygodniówek, a chciałby sobie obejrzeć gale wiedział o co się te pojedynki toczą.

Mi nie chciało się czytać całej twojej wypowiedzi i zakończyłem czytanie po zapowiedzi pierwszego pojedynku ponieważ ja to już czytałem na WWE.com.Sam jednak napisałeś, że to twoja własna zapowiedz, co mnie strasznie odrzuciło gdy wszedłem na stronę federacji by przekonać się czy mam racje i okazało się, że się nie myliłem.Chyba, że uważasz, że jeśli przetłumaczysz czyjąś wypowiedz możesz ją uznać za swoją, ja natomiast tak nie uważam...i nawet jak sam nie potrafiłeś wymyślić własnej zapowiedzi to mogłeś przetłumaczyć zdanie kogoś ze strony, której o istnieniu nikt na naszym forum nie ma pojęcia, a nie z oficjalnej strony WWE.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Po ostatnim Smackdownie jestem przekonany, iż aż do Elimination Chamber mistrzem zostanie Bryan. Nie ma takiej opcji by któryś z klocków wygrał walkę w klatce. Daniel jakoś wyskoczy, przeczołga się, ucieknie z tej klatki czy też innym cudem zachowa pas. Wiem, w walce 1-1 z Henrym dostał niesamowity łomot, lecz teraz czy zderzeniu dwóch wielkoludów, Amerykański Smoczek zostanie rozpisany jak pizda, co jest ostatnio normą, ale się uratuje. Być może MArk i Show machną jakiś wielki spot, rozwalając klatkę, co by ich wyeliminowało następnie z rywalizacji w większej klatce na Elimination Chamber, dając miejsce innym zawodnikom, ale to ostatnie to moje wydymane próby writera wrestlingowego :twisted:

Nieeee, nawet jeśli Christian wróci to raczej jako taki smaczek. O typowaniu go do zwycięstwa nawet nie ma co myśleć.

Zaraz...jeżeli kontuzja Ortona jest poważna, to jest miejsce w main evencie dla Christiana na Smackdownie i to bez dwóch zdań. Obojętnie czy jako face, czy heel.Wir wydarzeń z piątku w łatwy sposób go zassą. Oczywiście wtedy w odstawkę na razie pójdą ponownie Cody, Wade, Mark itd.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Zaraz...jeżeli kontuzja Ortona jest poważna, to jest miejsce w main evencie dla Christiana na Smackdownie i to bez dwóch zdań. Obojętnie czy jako face, czy heel.Wir wydarzeń z piątku w łatwy sposób go zassą. Oczywiście wtedy w odstawkę na razie pójdą ponownie Cody, Wade, Mark itd.

Tak poważna, ze jest zapowiedziany na poniedziałkowy Main Event RAW...

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ja bym wolał, żeby to Sheamus awansował do ME i powalczył z Bryanem, kiedy giganci się wyeliminują. Trochę mnie już irytuje wystawianie Celta jako zapychacza programów. Facet zasługuje na coś więcej, no, ale przecież dwa klocki muszą zajmować miejsca w ME :roll:

Co do walki Cena vs Kane - osobiście wolałbym, żeby Cena dostawał baty w każdym meczu i w konsekwencji przegrał feud, jednocześnie będąc na granicy turnu podczas walki na WM. Wydaje mi się, że dodałoby to takiego smaczku.

Cage Match dla mnie wygra Daniel. Uważam, że danie pasa, któremukolwiek z olbrzymów w tym momencie byłoby złym krokiem. Może po WMce Show dostanie na zakończenie kariery? Natomiast zdecydowanie nie teraz.

Wydaje mi się, że Punk ten pojedynek przegra i Dolph dostanie krótki (koło miesiąca) run, aby CM mógł "beat him like a bitch" i wrócić do siebie. Szkoda, że b. dobre proma ma na razie tylko podczas spotkań z "władzą".

RR chciałbym, żeby wygrał ktoś z dwójki Doph, Cody. Należy im się, natomiast nie widzę powodu, żeby ME wygrali Orton czy Chris. Ciekawym wyjściem byłby też Barret, ale uważam że w/w dwójka jest lepszą inwestycją.

• Urządzenie:  Windows

WHC... Bryan obroni pas, zapewne ucieknie z klatki. Pytanie co dalej... Jeśli odbędzie się walka w Elimination Chamber o WHC to Daniel nie będzie miał jak uciec i oczywista będzie jego porażka, wolałbym żeby była to walka o no1 contendera.

A na RR do zwycięstwa typuje Jericho, Ortona lub Barretta. Jestem za tym pierwszym, bo wtedy będzie większa szansa na EC o WWEC i o no1contendera do WHC[czyli Danielson mistrzem na WM].

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

A jak tam ze Skipem Sheffieldem?Może wróci na RR.

11432243244f1c49d0369f1.gif

Wedlug mnie duze szanse wygrana RR ma Y2J. Denerwujace byloby gdyby orton wygral,gdyz ten zawodnik to dno.Jesli chodzi o walke Kane vs Jas, to mysle, ze wygra Kane bo WWE go szmaci.Jesli chodzi o Danielsona to mysle ze dwa kloce sie powala a on podstepem ucieknie.

A jak tam ze Skipem Sheffieldem?Może wróci na RR.

Mówi się podobno, że powrót Skipa jest bardzo możliwy, ale pod gimmickiem Rybacka (Skip walczy jako Ryback na live eventach), tak więc nie powinniśmy być zdziwieni, jeśli zabrzmi nam nieznane raczej theme i wbiegnie Sheffield (swoją drogą, ciekaw jestem reakcji). Poza tym, jako niespodzianka ma zjawić się Christian (liczę, że wyeliminuje z 3/4 osoby i zbierze porządny cheer), pewnie pokoksuje Brodus Clay, ale co do zwycięzców, mam cztery osoby - Jericho, Orton, Barrett i Sheamus, ze wskazaniem na pierwszą dwójkę. Innych opcji nie biorę pod uwagę.