Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV: Royal Rumble 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja pojedynek Ceny z Kane'm (jeśli do takiego oczywiście dojdzie) widzę tak że wygra Kane...przez DQ. A doszedłem do takiego wniosku bo widzimy że Kane chcę żeby Cena pokazał swoją "ciemną stronę" i będzie go prowokował, a Cena w końcu nie wytrzyma i rzuci się na Kane'a z krzesełkiem, po czym po chwili sam domyśli się że zrobił to o co Kane'owi chodziło od samego początku.

A co do RR matchu: na paru stronkach było napisane że w którymś tam artykule na wwe.com było wspomniane że uczestnikami Royal Rumble są też ci którzy przegrali swoje walki wcześniej, więc mam przeczucie że RR wygra Punk, po tym jak Laurinatis wydyma go z pasa. Oczywiście mogę się mylić, i dojdzie do najgorszego czyli powrót Ortona jako 30 zawodnika i wygrana oraz walka z DB na WM, co nie byłoby złym pomysłem, ale nie potrzeba do tego wygranej Rojal Rambla.

1822912563511427a3754ee.jpg

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

19

• Anapolon

17

• Napoleoni

13

• Alvathen

12

Top użytkownicy w tym temacie

Ja pojedynek Ceny z Kane'm (jeśli do takiego oczywiście dojdzie) widzę tak że wygra Kane...przez DQ. A doszedłem do takiego wniosku bo widzimy że Kane chcę żeby Cena pokazał swoją "ciemną stronę" i będzie go prowokował, a Cena w końcu nie wytrzyma i rzuci się na Kane'a z krzesełkiem, po czym po chwili sam domyśli się że zrobił to o co Kane'owi chodziło od samego początku.

Podbijam. Pewnie Cena będzie prowokowany przez Kejna całą walkę i zrobi tak, jak ty napisałeś. To bardzo możliwy i sensowny scenariusz, choć osobiście wolałbym ujrzeć to starcie w Street Fight, ale pewnie nie będą ryzykować kontuzji Jaśka (i dlatego wątpię w uczestnictwo Ceny w EC Matchu, chyba że wbije jako ostatni).

A co do RR matchu: na paru stronkach było napisane że w którymś tam artykule na wwe.com było wspomniane że uczestnikami Royal Rumble są też ci którzy przegrali swoje walki wcześniej, więc mam przeczucie że RR wygra Punk, po tym jak Laurinatis wydyma go z pasa.

Scenariusz niemalże identyczny jak w moim diary :twisted: Może mi WWE zaproponuje miejsce w creative teamie. Co do RR - dla mnie oprócz Punka (choć nie wierzę w taki rezultat szczerze mówiąc), kandydatami do triumfu są Jericho albo niestety Orton, mniejsze szanse daje Barrettowi i Sheamusowi, za to nikogo innego pod uwagę nie biorę, bo nie miałoby to zwyczajnie sensu i logiki.

Dobra, więc wypowiem się w kwestii walki Ceny z Kanem a także samego Royal Rumble matchu. Pierwsze to tutaj nie jest pewne jeszcze czy otrzymamy wo gule ich starcie jeśli tak to możliwe jest, że walka nie zakończy się czystym werdyktem po prostu albo dojdzie do DQ lub jakieś oszustwo bo ani temu nie wypada teraz przegrać ani drugiemu najlepiej jeśli do tej walki nie dojdzie teraz a obydwaj wystąpią tylko w Royal Rumble matchu i tam podgrzeją swój feud jeszcze bardziej a single match na Elimination Chamber bo tak jak kolega wyżej pisał po co ryzykować kontuzje Ceny :razz: A co do samej walki to stawiam tylko na Ortona lub Chrisa ;)

17450994504f1312b9a9bcb.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie nie ma sensu udział Ceny w Rumble Matchu, gdyż on tego shota nie potrzebuje, i tak go nie wykorzysta (zrobienie Triple Threata z mistrzem, Ceną i Rockiem zabiłoby skutecznie wszystkie emocje "budowane" przez rok "promocji matchu Cena - Rock). Natomiast Kane może walczyć z Ceną, by potem wejść do Rumble, jak dla mnie jest jednym z lepszych kandydatów na zwycięzcę, gdyż jest na fali wznoszącej, ma w swoim posiadaniu mistyczne moce (teleportacja, wciąganie do piekła, etc.) które mogą uwiarygodnić jego wygraną, no i, najważniejszy argument - Kane nie ma rywala na WM, a nie ma szans żeby aż do WM bił Jaśka. Niby Ryder może pauzować a potem wrócić, no ale to za niskie progi dla obecnego Kane'a.

Jak dla mnie nie ma sensu udział Ceny w Rumble Matchu, gdyż on tego shota nie potrzebuje, i tak go nie wykorzysta (zrobienie Triple Threata z mistrzem, Ceną i Rockiem zabiłoby skutecznie wszystkie emocje "budowane" przez rok "promocji matchu Cena - Rock). Natomiast Kane może walczyć z Ceną, by potem wejść do Rumble, jak dla mnie jest jednym z lepszych kandydatów na zwycięzcę, gdyż jest na fali wznoszącej, ma w swoim posiadaniu mistyczne moce (teleportacja, wciąganie do piekła, etc.) które mogą uwiarygodnić jego wygraną, no i, najważniejszy argument - Kane nie ma rywala na WM, a nie ma szans żeby aż do WM bił Jaśka. Niby Ryder może pauzować a potem wrócić, no ale to za niskie progi dla obecnego Kane'a.

Nie no na pewno nie będzie Triple Theart matchu na WM ! Ale jednak moim zdaniem WWE nie ograniczy się do Royal Rumble matchu bez Johna mimo, że to nie logiczne z punktu widzenia, że Johna ma już walkę na WM 28 pewną to i tak wystąpi w RR matchu...

17450994504f1312b9a9bcb.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ale jednak moim zdaniem WWE nie ograniczy się do Royal Rumble matchu bez Johna mimo, że to nie logiczne z punktu widzenia, że Johna ma już walkę na WM 28 pewną to i tak wystąpi w RR matchu...

Moim zdaniem na 100% nie będzie Ceny w RR Matchu, tu chyba nie ma nad czym dyskutować.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

zwyciezca RR moze wyzwac kazdego mistrza czy tylko WWE/WHC ?

RR jest tak ważną walką że idiotyzmem byłoby gdyby ktoś pokonał główne gwiazdy rosteru żeby walczyć z mistrzem o pomniejszym tytule. Także pewnie nawet taka możliwość nie jest przewidziana, bo po co?

Blaze, mi się wydaję, że nie.

Pamiętam, że zawsze były motywy, że zwycięzca RR wybierał z kim zawalczy.. Tak było z Edgem 2 lata temu, tak było z Del Rio rok temu (obydwaj podejmowali wybór).

Zwycięzca nie może wyzywać kogo chce, ma z miejsca zarezerwowaną walkę o jeden z dwóch najważniejszych pasów federacji zależy tylko od tego do którego brandu należy jak do SD to ma walkę o pas WHC a jak do RAW to o pas WWE.

Nie prawda. Może wybrać o który pas chce walczyć, był przecież segment taki rok temu, gdzie w ringu byli Edge (WHC), Miz (WWE) i Alberto. Del Rio powiedział, że wybiera walkę o pas wagi ciężkiej.

18056192365019276624f15.jpg

a pamiętacie jak Shawn wyeliminował Huntera, żeby móc dostać walkę z Grabarzem? Wtedy Phenom nie miał pasa. Wydaje mi się, że można wyzwać kogo się chce w definicji, ale w praktyce ogranicza się do WWE/WHC i ewentualnie Undertakera, bo to jedyne godne pojedynki dla zwycięscy RR.

Phenom wtedy miał pas, dropnął dopiero na Elimination Chamber na rzecz Jericho po interwencji Michaelsa.

Jeśli tak to przepraszam, wydawało mi się że UT wtedy już zaczął powoli wpadać na "wizyty" do WWE, a nie trzymać i bronić pasa na tygodniówkach.

To już mamy trzy matche na Royal Rumble zapowiedziane.

1. WWE Title Match:

CM Punk vs. Dolph Ziggler i John Laurinaitis jako special referee

2. John Cena vs. Kane

3. 30 Man Royal Rumble

Ciekaw jestem na ile sprawdzą się doniesienia o triple threat między Bryanem, Henry'm i Showem o pas WHC. Gdzieś czytałem, że takowy match ma odbyć się na SD, ale teraz inne źródło donosi, że na SD Bryan powalczy tylko z Henrykiem. Zatem taki triple threat na RR wydaje się logiczny.

Z tych trzech pewnych starć pojedynek Kane'a i Ceny mało mnie obchodzi. Storyline nudny. Gadki Kane'a mnie usypiają. "Horror" z udziałem Rydera i jego dupencji - bezsensowny.

Na dzisiaj faworytem do wygrania RRM jest dla mnie Jericho. Ross pisze na Twitterze, że wg niego wygra powracający Randy Orton, ale oczywiście nie sprawa to, że szanse Vipera w moim prywatnym rankingu rosną (ale też nie spadają). Ot, jest w worku faworytów... Być może zaraz za plecami Y2J. Naturalne, że wygrana Jericho oznaczałaby jego chęć zdobycia pasa WWE, a RKO - pokusiłby się o WHC i mielibyśmy feud z Bryanem.

14453752125651e0a536c69.jpg

The WWE hopes that Christian, who has been out with an ankle injury since November 9 , 2011, will be cleared to return in time for the Royal Rumble.

1195284124b4f75e5f366c.jpg