Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Lubin dostał -3 punkty, ale to wchodzi dopiero w życie w następnym sezonie, a nie w tym. ;)

A to przepraszam... ;) mimo wszystko mecz ten to dla mnie potencjalny remis, jakby nie było Lubin musi się i tak bronić przed spadkiem.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Macintosh

Jeśli o mnie chodzi, to kontynuuję "politykę" stawiania za 1zł, lub 2zł i póki co idzie całkiem ok, po tygodniu stawiania jestem 3zł na plusie i 2zł wciąż grają o... 36zł do zgarnięcia (jeśli Real i Napoli wygrają w LM to podwoję swój początkowy budżet w przeciągu 1,5 tygodnia :) ).

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/424951_334002423313105_100001100497563_911128_1094184550_n.jpg

Złotówka po kursie 12,60.

Euz, nie jestem pewny, ale bawiłem się w to kiedyś i wiem, że ludzie mieli problem z wypłatami tam. Może coś się zmieniło, nie wiem, można poczytać, ale tak pomyślałem i też może postawię tam parę meczów, nuż coś wejdzie. :)

Spoglądając trochę na kupon N!KO i trochę na własne przemyślenia postawiłem złotówkę na kombinacyjny:

Osasuna - Athletic 2

Racing Santander - Barcelona 2

Ferreira - Benfica 2

Montpellier - Caen 1

Arsenal - NUFC 1

Stawka: 1zł, kurs: 8,44.

Drugi kuponik bardzo ryzykowny i praktycznie bez szans na wejście, ale co mi tam, za złotówkę mogę zaryzykować.

Ferreira - Benfica 2

Montpellier - Caen 1

Sporting - Vitoria 1

Cambuur Leeuwarden - AGOVV Apeldoorn 1

Trabzonspor - Sivasspor 1

Arsenal - NUFC 1

Liverpool - Everton X

Stawka: 1zł, kurs: 38,22

trzeci:

Arsenal - NUFC 1

Lpool - Everton X

Stawka: 1zł, kurs: 5,08

W sumie ten też nie jest pewny. Jednak Arsenal jest w gazie i zważywszy, że Koguty tracą punkty, to myślę, że ten mecz wygrają. Lpool z kolei przegrał z S'landem, a Everton ograł Tottenham w poprzedniej kolejce, pewnie normalnie postawiłbym na Everton. Nie zrobiłem tego w tym kuponie, ponieważ Liverpool przegrał w tym sezonie zaledwie jeden mecz na Anfield, z Arsenalem.

czwarty:

Arsenal - NUFC 1

Lpool - Everton 2

Stawka: 1zł, kurs: 7,54

Nie zaryzykowałem w poprzednim, zaryzykowałem w tym. :)

piąty:

Arsenal - NUFC 1

Lpool - Everton X2

Cardiff - Hull 1X

Doncaster - Reading 2

Leicester - Birmingham 1X

Stawka: 2zł, kurs: 17,77, ew. wygrana: 35,54

Tutaj największe ryzyko to chyba wciąż derby Liverpoolu, poza tym myślę, że powinny powchodzić, zwłaszcza, że z podstawką.

Edytowane przez Vision
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Ja dzisiaj zagram za 10 coś takiego:

Arsenal FC - Newcastle United 1 1,40 Kanonierzy są w gazie i powinni ograć dzisiaj grającą średnio ostatnio drużynę przeciwników, proste tłumaczenie.

FC Torino - Hellas Verona 1 1,85 Szczerze powiedziawszy nie znam się na Serie B, ale ze statystyk wynika, że ekipa z Turynu gra u siebie bdb piłkę, a do tego walczy o awans.

Wozniacki C. - Arvidsson S. 1 1,10

Ivanović A. - Pervak K. 1 1,25 Dwa pewniki na podbitkę, obie te Panie wydają się być pewne w tych konfrontacjach.

Bryan B./Bryan M. - Granollers M./Lopez F. 1 1,15 Uwielbiam stawiać na parę braci w deblu. Kursy przy nich nie szaleją, ale za każdym razem jak na nich stawiam to spokojnie ogrywają innych. Oby tak było i teraz.

Faza, w porę Torino przegrało 1-szy raz u siebie...

Edytowane przez E_9

Euz, nie jestem pewny, ale bawiłem się w to kiedyś i wiem, że ludzie mieli problem z wypłatami tam. Może coś się zmieniło, nie wiem, można poczytać, ale tak pomyślałem i też może postawię tam parę meczów, nuż coś wejdzie. :)

Wygląda całkiem profesjonalnie, nagrody pewnie sponsorują buki, które sa tam reklamowane. Po przeczytaniu ich forum też wątpię w jakieś przekręty.

na razie:

więc z 25 000 w dwa dni to całkiem nieźle :D

Jeszcze raz podaje link jakby co:

http://www.beticious.com/en/register?ref=Euz

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Całkiem możliwe, anyway postawiłem 20k punktów na Arsenal i 5k na remis w derbach Liverpoolu. :D

Szkoda jednego z kuponów, które wczoraj wklejałem, bo jedynie Athletic nie wszedł. :(

Ja w sumie trochę się tenisowymi typami E_9 posłużyłem i postawiłem mały, dwuzłotowy kuponik:

Arsenal - NUFC 1

Torino - Hellas 1

Djokovic - Anderson 1

Wozniacki - Arvidsson 1

Sharapova - Halep 1

Ivanovic - Pervak 1

Nadal - Granollers 1

kurs: 4,21.

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

• Urządzenie:  Windows

Dalem rade w tym tygodniu puscic tylko jeden kupon, ale na razie ladnie sie prezentuje:

Wolves vs Man Utd 2 - 1.33

Ruch vs Podbeskidzie 1 - 1.8

Levante vs Vilarreal 1 - 2.45

Den Haag vs Ajax 2 - 1.47

Stawka 7zl - ew. Wygrana - 53.10

Manchester prowadzi do przerwy 3:0. Levante juz jest po spotkaniu i wygralo 1:0, a Ajaz zlozyl Ado 2:0. Smieszne jest to, ze w kazdym meczu, druzyna na ktora stawialem, grala w przewadze. Przeciwnicy wylapali po czerwonej kartce :wink: Mam nadzieje, ze Chorzow nie ma zadnych ubytkow w skladzie, a sam mam zamiar o 17 wlaczyc to spotkanie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zastanawiam się nad spontanicznym postawieniem na over 2.5 gola w meczu Benfica - Porto. Co o tym myślicie? W tego typu spotkaniach (kiedy mierzą się najlepsze drużyny ligi) często padają wesołe wyniki (np. niedawno Fener z Galatą 2-2). Widzicie może coś godnego na dzisiaj?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Wczoraj puszczone, wczoraj wygrane na BAH.

Lechia vs Korona x ^

Energie vs Fortuna x ^

PS: Ogólnie poniedziałek to dzień remisów i kursy też na x są dobre także śmiało.

PS2: Jak by ktoś nie wiedział a ma konto na Bat-at-home. Kurs na Chelsea wynosi 4,50 :shock: - grzechem jest nie postawić na nich, tym bardziej przy takiej formie.

@Hammer

EDIT: No i jeszcze kupony na dziś.

Napoli vs Siena 1

Juventus vs Milan 2 - kurs 2,90 :)

Benfica vs Porto 2

A bym zapomniał N!KO - my tu sobie mamy pomagać a nie dawać typy po tym jak już sie mecz odbyły - musimy się dzielić :D (wiem, sam nie daje najlepszego przykładu bo się nie podzieliłem poniedziałkowymi typami ale obiecuje poprawe.)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Dawno nic nie stawiałem, teraz znów wziąłem się za totomix i za marne 3 zł taki dość ciekawy kupon postawiłem, bo 45 do wygrania.

Legia-GKS (1) - Legia w sumie broni lidera, w lidze gra na dobrym poziomie i myślę że spokojnie powinni to wygrać.

Arsenal-A.Villa (1) - Arsenal ciągle jest na fali, wskoczyli na 3 miejsce i łatwo go raczej nie oddadzą ;)

Stoke-City (2) - Pokonali wczoraj Chelsea, z tego co oglądałem to grali zdecydowanie lepiej od rywala, więc mam nadzieję (pierwszy raz, bo kibicuje United), że wpadki nie będzie.

Mallorca-Barcelona (2) - No mają już stratę tylko 6 pkt. więc do końca sezonu już żadnego stracić nie powinni, jak chcą znów jako mistrzowie biegać po boisku.

Rangers-Celtic (2) - W sumie największe ryzyko, w derbach Glasgow nigdy nic nie wiadomo, chociaż Celtowie wygrywając zapewnią sobie mistrzostwo Szkocji.. Większej motywacji (ale też presji) być nie może.

Juventus-Inter (1) - Juve na fali, Inter ciągle w kryzysie.

Ferreira-Porto (2) - Ten tak trochę na oko, nie sprawdzałem nic, ale z tego co wiem to Porto ostatnio dobrze sobie radzi, mam nadzieję że nie zawiodą.

W sumie dużo tych meczy, bo aż 7. Mam jednak nadzieję, że żaden "pewniak" wpadki nie zaliczy i do portfela wpadnie w końcu jakaś wygrana.

3557431 Philadelphia Flyers - Washington Capitals (Typ) 1 1,90

3557467 Los Angeles Kings - St. Louis Blues (Typ) 2 2,80

3557473 San Jose Sharks - Boston Bruins (Typ) 2 2,55

za 10 zł => 140 zł

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jutro zamierzam ruszyć do buka, także powoli zastanawiam się nad kuponem, jaki mógłbym puścić na weekend.

Chelsea - Tottenham obie strzelą 1.60

Stoke - City handicap 3-drogowy (1-0) 2.55

PSG - Bordeaux obie strzelą 1.80

Saragossa - Atletico Madryt 2 1.80 (lub Falcao strzeli / drużyna gości strzeli w obu 3.20)

Schalke - Leverkusen 1 1.95 (lub Huntelaar strzeli)

Rangers - Celtic 2 2.0

Juventus - Inter drużyna gospodarzy strzeli w obu połowach 2.80 lub Juve do zera 2.55

Takie luźne spojrzenia na pierwszy rzut oka. Zapewne jutro wybiorę coś z tego, kusi mnie zwłaszcza Atletico i postawienie na Juve z trwającym w kryzysie Interze. City również kuszące, niemniej tutaj największa obawa wtopy, ponieważ Obywatele na wyjeździe nie są tak dobrzy, jak u siebie (niemniej po wygranej nad Chelsea powinni dostać kopa i spokojnie ograć Stoke).

Może postawię wszystkie na dwóch kuponach.

Co myślicie? Macie jakieś plany na weekend? Nie ukrywam, że szukam ciekawych kuponów i jak ktoś chciałby podzielić się swoim, nie obraziłbym się :wink:

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Haha Walter Pandiani w 92 min i 80 zł w kieszeni : )

3545622 Betis Sevilla - RCD Espanyol Barcelona (Typ) X 3,50

3545636 Racing de Santander - FC Sevilla (Typ) 2 2,15

Hammer - ja osobiście polecam derby glasgow i postawienie na "the gears".

Jesteś pewien? Rangersi są w słabej formie z tego, co się orientuję + Celtic wygrywając zapewni sobie mistrzostwo, także wiele przemawia za Celtami. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że jest to mecz, w którym wynik może pójść w każdą stronę.

PH93 - kpisz? Gersi są w takim grubym kryzysie, że daje im jakieś 10% szans na coś więcej niż remis. Oglądam Szkocką regularnie i wiem co mówię, zamiast stawiać na nich, idź lepiej pieniądze które chciałeś wyłożyć wpłać na jakąś fundację charytatywną ;)

Oj Luzak troszkę szerszego myślenia ci proponuje - może i Celtic ma 20 pkt przewagi, może i The Gears ledwo co wiążą koniec z końcem, może to w Rangersach połowowa składu "zdezerterowała" ale mój drogi tą są derby - które mogą dać Celticowi mistrzostwo i myślisz ze coś tu do gadania ma obecna forma obu zespołów albo forma na przestrzeni całego sezonu. To w takim meczu drużyna Rangers będzie właśnie chciała pokazać " ze co ją nie zabije" to " ją wzmocni" a kibice na pewno pomogą piłkarzą o te 3 pkt powalczyć. Oczywiście Celtic może to wygrać ale przy takim kursie na Rangers 3,40 :shock: trzeba na nich postawić bo na pewno będą gryz trawę by pokazać ze ciągle są "wielcy" choćby dla swoich fanów... i ja coś czuje ze ta ambicja pokona umiejętnosći czysto piłkarskie.

EDIT: Luzak - to może umówimy się tak ze jak Rangersi wygrają to ty coś dasz na akcje charytatywne ku pokorze? :twisted:

Hammer - zaufaj że to będzie mecz najważniejszy dla Rangers w sezonie który ma pokazać ze oni ciągle są w szkockiej elicie i tam pozostaną ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...