Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gratuluję N!KO :wink:

A teraz panowie mam pytanie, które było już milion razy, ale wtedy się tym nie interesowałem. Dawno już nic nie stawiałem , a czasem mam chęć raz na czas cóż puścić, ale lenistwo bierze górę i w końcu nie stawiam nic. Wychodzę więc z pytaniem, który internetowy bet jest wg was najlepszy i dlaczego?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Badu, zależy, co glownie grasz - jak 1X2 z piłki to Marathonbet albo PinnacleSports (tyle ze nie ma tam bonusów na start) jesli jakies futbolowe wymysly typu liczba rożnych zdobytych przez gospodarzy w 1. Połowie to bet365 (najlepszy bonus + freebety od czasu do czasu), Unibet i tez Marathon. Jak inne dyscypliny to doprecyzuj.
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Częściowo podłączam się do pytania. Aktualnie gram na bet365, ale chciałbym założyć nowe konto u innego buka żeby wyłapać jakiś fajny bonus startowy. Jakie polecacie na ten moment?

12501231434d3da85730ba0.png

Ja osobiście gram na polskim STS - dla nowych graczy jest bonus 200 zł. W sumie oferta dla mnie jest OK - bo to co obstawiałem na bet365 itd. mam na STS. Plus jest taki, że nie trzeba się spinać z tym wypłatami bo polskie prawo jest na tyle zjebane, że dalej nie wiadomo czy wolno czy nie wolno obstawiać... O wypłacie potencjalnych wysokich wygranych nie wspominam (nie muszę się też bawić w Skrilla itd.). Minus jest taki, że nie ma zakładów na żywo do zamknięcia. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Bet365 jest najlepszy na rynku, jeśli chodzi o granie na żywo. Ma też najszerszą ofertę (łącznie) dotyczącą wszystkich sportów. Ich live jest najlepszy na planecie i długo nikt ich nie przebije. Mają fajne lojalnościówki, choć osobiście się zawiodłem w tę środę, gdyż zostawiłem u nich dużo pieniążków, a dostałem tylko 50 zł. Mam nadzieję, że mi tak co środę będą wypłacać, to jeszcze ujdzie. :)

Natomiast jeśli jest tu jakiś fan koszykówki, który szuka zakładów na zawodników, to w tym aspekcie najlepsze jest Betano. Z tym, że jak ich ograsz, to potem szybko Cię limitują.

Skoro pochwalił się N!KO, to ja też się pochwalę. Niecały miesiąc temu:

http://images.tinypic.pl/i/00774/pd2ud5ap68ai.png

O wypłacie potencjalnych wysokich wygranych nie wspominam (nie muszę się też bawić w Skrilla itd.). Minus jest taki, że nie ma zakładów na żywo do zamknięcia.

Skrill jest mega wygodną opcją. Po pierwsze, pieniądze są mega szybko. Po drugie, nie mogą Ci nic zrobić, bo jest to portfel internetowy, a po trzecie - nie płacisz jakiegoś głupiego podatku, który w przypadku wysokich wygranych jest naprawdę duży.

Edytowane przez NalepRKO

Z polskich buków raczej nie chcę korzystać, bo np. taki STS lubi strasznie obcinać kursy w porównaniu np. z Fortuną (miałem przypadek co na ten sam mecz za postawienie Irlandii Północnej z kimś tam na STSie był kurs 4.1, a na Fortunie blisko 6). Poza tym zabiera dużo ten podatek, no ale...jak to dokładnie z tym jest? Czy jeśli będę korzystał z zagranicznego buka gdzie nie ma podatku, to nie będzie z tego kiedyś jakichś problemów?

Aktualnie gram na bet365, ale chciałbym założyć nowe konto u innego buka żeby wyłapać jakiś fajny bonus startowy. Jakie polecacie na ten moment?

Expekt i Betclic mają darmowe zakłady odpowiednio do 111 i 100 zł (do niedawna było 2x tyle) bez potrzeby obracania bonusem (wygrywasz - możesz od razu wypłacić, przegrywasz - również możesz wypłacić zwróconą stówę) gdzie można go wykorzystać albo jako surebet (pewne ok. 80 zł w zależności od znalezionego zakładu), albo iść na całość i postawić jakiś kupon ze sporym kursem.

Betano ma również fajny bonus, 100% do 200 zł, tylko że tam trzeba obrócić chyba 10x (w b365 jest 6x) i cały czas nie jestem przekonany co do wypłacaloności tego bukmachera, swego czasu sporo na niego narzekano, sam osobiście konta jeszcze nie zakładałem.

To samo w Betssonie, tylko trzeba obrócić 12 razy (fjne kursy z MMA, często jedyny bukmacher, który śpi, podczas gdy reszta dostaje jakiegoś insidera i znacznie zmienia kursy, niestety limity)

A skoro jesteśmy przy MMA, to tu rządzi absolutnie 5Dimes (bonus bodajże 50% do 400$, 5x obrót), Unibet zaczyna mu dorównywać.

Ja osobiście gram na polskim STS - dla nowych graczy jest bonus 200 zł. W sumie oferta dla mnie jest OK - bo to co obstawiałem na bet365 itd. mam na STS. Plus jest taki, że nie trzeba się spinać z tym wypłatami bo polskie prawo jest na tyle zjebane, że dalej nie wiadomo czy wolno czy nie wolno obstawiać...

Oczywiście, że wolno..w polskich "legalnych" ziemniakach :D Oczywiście, że nie wolno w zarejestrowanych w rajach podatkowych bukach egzotycznych (zagranicznych) :D

Przy niewielkich stawkach może i warto stawiać w STSach i Fortunach, jednak jeśli przykładowo podwoisz 2000 zł to ciężko się patrzy, jak kilka stówek trzeba oddać państwu. Poza tym na dłuższą metę utrzymywanie 10% zysku jest bardzo dobrym wynikiem, a pomyśl, że 12% musisz oddać - wtedy żeby gra warta była świeczki potrzebny jest ok 20% yield.

O wypłacie potencjalnych wysokich wygranych nie wspominam (nie muszę się też bawić w Skrilla itd.)

no ale...jak to dokładnie z tym jest? Czy jeśli będę korzystał z zagranicznego buka gdzie nie ma podatku, to nie będzie z tego kiedyś jakichś problemów?

Jeśli nie będziesz wpłacał regularnie 4-5 cyfrowych sum na swoje konto to nie ma praktycznie żadnych obaw.Jakiś czas temu bet-at-home udostępnił/sprzedał dane jakiegoś procenta swoich polskich klientów, z czego kolejny odsetek rzekomo otrzymał wezwanie do wyjaśnień od Urzędu Celnego. Ale kto kurwa gra na portalu z najbardziej złodziejskimi marżami w internecie :D HAJ NIKO, HAŁJU DUŁYN

A jeśli chcesz się jeszcze bardziej zapezpieczyć, to polecam wspomniany przez PH portfel internetowy Skrill - zarejestrowany bodajże na Malcie, tak jak sporo firm bukmacherskich, przy większych przychodach warto o tym pomyśleć (40 zł rocznie za kartę Skrilla, z której możesz skorzystać w każdym banmkomacie, wtedy twoje prywatne konto nie ma żadnego doczynienia z wygranymi pieniędzmi). Osobiście mam do nich chyba większe zaufanie, niż do mojego BGŻ BNP :D

Rocznikowo miała 15

Expekt i Betclic mają darmowe zakłady odpowiednio do 111 i 100 zł (do niedawna było 2x tyle) bez potrzeby obracania bonusem (wygrywasz - możesz od razu wypłacić, przegrywasz - również możesz wypłacić zwróconą stówę) gdzie można go wykorzystać albo jako surebet (pewne ok. 80 zł w zależności od znalezionego zakładu), albo iść na całość i postawić jakiś kupon ze sporym kursem.

Bonusy mam wykorzystane właśnie na STSach, bet'cie, expektcie i betclicu (przy eliminacjach do ME udało się wyciągnąć 1200 za 200 cashbacka, także miło wspominam), szukam właśnie jeszcze jakiś podobnych, bo na koncie wala mi się luźne 50zł, to czemu by tego jakoś nie pomnożyć i nie pograć :)

12501231434d3da85730ba0.png

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

90 zł za eurowizje i zwycięstwo ukrainy. Wiedziałem że te europejskie kurwy pójdą w poprawność polityczną i w tym "apolitycznym" konkursie Ukraina musi zwycięzyć. Szkoda bo gdybym kolo 23 postawil zamiast o 19 to miałbym na koncie okolo 2000 zł. :/

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• 1 miesiąc temu...

Fajne kupony, ale następnym razem wrzuć przed rozstrzygnięciem
Rocznikowo miała 15

http://i67.tinypic.com/iokbwh.png

2.50 żaden piniondz, a ile emocji.

http://i65.tinypic.com/f9ebup.png

Ziarnko do ziarnka...

• 2 tygodnie później...

Nie było mnie na forum sporo czasu, ale akurat w tym biznesie siedzę ciągle z różnym skutkiem. Poprzednie dwa miesiące były w plecy, ale to nie znaczy, że nie trafiałem perełek - także takich, które spowodowały, że minus był naprawdę malutki i w ogólnym rozrachunku od tej całej wygranej na 6.5 kafla dalej jestem na plus. Szczególnie, że dobrze wszedłem w lipiec.

Pobiłem też swój osobisty rekord na singlowy zakład, którego kurs wcześniej wynosił @12.00 przy okazji All-Star Weekendu, kiedy to postawiłem pieniądze na to, że MVP Meczu Gwiazd zostanie Russell Westbrook. Wczoraj oglądając finał ME tuż na początku dogrywki postawiłem niedużą (ale jednak, bo kurs jednak mega wysoki, więc nie szalałem ze stawkami) stawkę na to, że Portugalczycy wygrają mecz w dogrywce. Po bramce Edera byłem mega zadowolony. Nie tylko dlatego, że CR7 wygrał w końcu trofeum z reprezentacją. :) Kurs @13 to mój aktualny personal best.

http://i64.tinypic.com/fxsfba.jpg

http://i68.tinypic.com/2klnyb.jpg

http://i64.tinypic.com/2djqfiq.jpg

http://i67.tinypic.com/k99pua.jpg

http://i68.tinypic.com/j9veyu.jpg

Tutaj podaję link do tematu na forum, na którym po prostu prowadzę swój temat. M.in. po to, żeby się kontrolować. Mam wgląd we wszystko. Oczywiście live'ów poza dwoma ostatnimi raczej tam nie wklejam. Teraz się podzieliłem live'ami, ponieważ wczoraj poleciłem go także innym użytkownikom na wspomnianym forum. Robię to za darmo, bo nie uważam się za nie wiadomo kogo, więc jak ktoś chce niech gra ze mną. http://www.forum.bukmacherskie.com/f15/hazardowy-eden-128869-8.html

I jeszcze:

:D Edytowane przez NalepRKO