Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

N!KO, jak już ryzykujesz to lepiej postaw na Juve w meczu wyjazdowym z Milanem. Po pierwsze Milan im wyraźnie leży w tym sezonie, po drugie - zagrają w dość mocno osłabionym składzie. Stawianie na Romę, która gra na ultragorącym terenie w Bergamo to jednak trochę samobójstwo. :)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

N!KO, jak już ryzykujesz to lepiej postaw na Juve w meczu wyjazdowym z Milanem. Po pierwsze Milan im wyraźnie leży w tym sezonie, po drugie - zagrają w dość mocno osłabionym składzie. Stawianie na Romę, która gra na ultragorącym terenie w Bergamo to jednak trochę samobójstwo.

Juz kupony postawione. Roma zatwierdzona - choc ona jest w niedziele, a trzy ciezkie mecze w sobote. Bylbym bardzo zly, gdyby nie wygrali dla mnie tych 246zl, jesli do nich dojdzie (na pewno bede ogladal live, ale przedtem wygrac musi Caen, Zaglebie i Aston Villa). Zreszta pamietam, ze Ty markujesz Juve, wiec Twoj poglad moze bye nieobiektywny :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zreszta pamietam, ze Ty markujesz Juve, wiec Twoj poglad moze bye nieobiektywny :twisted:

Nie no, kupon masz ciężki to się odezwałem. Nie pisze tutaj za każdym razem jak gra Juve, a tylko w momentach w których coś czuje, że wygrają. ;) Zresztą Roma w Bergamo to jeszcze cięższe zdarzenie, bo gdyby Atalanta nie dostała od Legi Calcio -6 punktów to do Romy nie traciliby za wiele. :)

Sobota 10zl - Wygrana: 74.45

WBA - Chelsea 2 1.87

Lechia - Wisla 2 2.32

Dijon - Montpellier 2 1.95

Wisla ma nowego trenera, wiec pewnie beda grac na 100% wszyscy, zeby sie pokazac. A Lechia oporow wielkich stawiac nie powinna.

Chelsea wie, ze czolowka straci punkty (mecze United - Tottenham ; Liverpool - Arsenal), wiec musi skorzystac na meczu z WBA.

Montpellier ma lidera, ale przewaga niewielka. Dijon ich zatrzyma? Smiem watpic.

Sobota/Niedziela 5zl - Wygrana: 34.54

Legia - ŁKS 1 1.3

Lille - Auxerre 1 1.42

Nancy - Lyon 2 2.00

Hannover - Augsburg 1 1.7

PSG - Auxerre 1.25

W zasadzie sie "boje" tylko Lyonu, choc to najwieksza marka ze wszystkich. Maja slaba forme, i jak wygrywac to z ogorkami z Nancy.

Sobota/Niedziela 5zl - Wygrana: 236.10

GKS - Polonia 2 2.5

Sochaux - Valenciennes 2 2.45

Granada - Valencia 2 2.00

K'lautern - Wolfsburg 2 2.92

Fiorentina - Cesena 1 1.5

Kupon postawiony w dwie minuty. Kompletnie nie przemyslany. Szedlem na chlopski rozum, i wysterowalem takiego tasiemca. Pewnia jak ktos ma zamulic, to bedzie to Polonia

Niedziela 10zl - Wygrana: 103.14

Widzew - Slask 2 2.37

Zaragoza - Villarreal 2 2.3

Parma - Napoli 2 2.15

Slask dostal mocno w dupe, ale wciaz sa liderem, i musza zbić Widzewiaków. Villarreal nie lubie, zwykle stawiam przeciwko nim, ale jak juz na kims maja sie odbic od strefy spadkowej, to ciezko o latwiejszych rywali. A Napoli? Napoli po prostu lubie, bo graja ofensywnie, i nie jest strach na nich stawiac.

Montpellier ma lidera, ale przewaga niewielka. Dijon ich zatrzyma? Smiem watpic.

Belhanda i Giroud czyli 2 najlepszych piłkarzy nie wystąpi, więc remis jest dla drużyny z krainy musztardy osiągalny. Sam jednak stawiam na MHSC, trzeba wygrać bo PSG depcze po piętach.

Sochaux - Valenciennes 2 2.45

VAFC w świetnej formie, Sochaux ciągnie do drugiej ligi, jednak jeśli miałbym typować to dałbym remis z lekką przewagą Sochaux - ciągle wierze, że uda im się zostać na kolejny sezon w Ligue 1

Dijon - Montpellier 0-1

Lille - Auxerre 2-0

Marseille - Toulouse 2-2 przewidziałem wygraną 1-0 z Interem, remis z Valenciennes i przegraną z Brestem, więc mam jakieś szczęście w typowaniu OM. Dziś jak Marseille nie wygra to będzie ciężko o puchary, na dodatek Toulouse jest w niezłej formie.

Nancy - Lyon 1-3 - W meczu z PSG zostali przejebani lekko przez sędziego, byli drużyną lepsza od paryżan i niezasłużenie w moim odczuci podzielili się punktami. Licze na mocną wygraną.

Saint-Etienne - Evian 1-1 ASSE w tabeli wyżej niż Lyon było chyba ostatni raz na początku lat 90tych albo i wcześniej, z hegemona stali się średniakiem, któremu nie obca była nawet Ligue 2. Obecna forma z pewnością długo się nie utrzyma, a beniaminek ETG w poprzednim meczu zagrał z Nancy tak jak to by przeciwnicy byli beniaminkami.

Bordeaux - Nice 1-0 Nice jest niesamowicie mocne ale u siebie, więc Bordeaux raczej nie będzie miało problemów ze złamaniem defensywy kandydatów do spadku. Żyrondyści w poprzedniej kolejce zagrali bardzo ładną piłkę i gdyby ucięli jakieś punkty MHSC to nikt by się nie zdziwił.

National

GFCO Ajaccio - Luzenac 3-0 - Beniaminek z Korsyki zaszokował swoją formą fanów 3 ligi prawie tak jak Epinal. Forma Gazelec Ajaccio jest tak dobra, że drużyna ta jest już ćwierćfinalistą Pucharu Francji. Luzenac już sezon temu powinno grać w CFA.

Bayonne - Frejus. 0-2 Frejus gra w kratke, a Aviron pozostało w National tylko dzięki degradacjom innych klubów za długi wobec FFF. Stawiam na pewne zwycięstwo.

Cherbourg - Martigues 1-1 Obie ekipy darze sympatią, a niestety zapowiada się na to, że obie do ostatniej kolejki będą walczyły o utrzymanie. Cherbourg jest w lepszej formie, więc remis jaki obstawiam jest z lekką przewagą.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Chelsea wie, ze czolowka straci punkty (mecze United - Tottenham ; Liverpool - Arsenal), wiec musi skorzystac na meczu z WBA.

Nie postawiłbym na Chelsea będącą w obecnej formie. Tym bardziej zważywszy na fakt, że WBA w poprzedniej kolejce rozgromiło będący na fali Sunderland.

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Panowie, jak zapatrujecie się na Palermo - Milan? Można wiązać jakieś nadzieje z tym, że "różowi" nie pozwolą wywieźć kompletu punktów ze swojego terenu?

Co sądzicie ponadto o Dortmund - Mainz, Lille - Auxerre, Juve - Chievo i Bordeaux - Nice? Udało się parę groszy ugrać z meczów towarzyskich w środku tygodnia, to można coś tam ciekawego poszukać :wink:

Druga sprawa - jakiego proponujecie internetowego buka? Dotychczas korzystałem z sportingbet, w którym co wtorek i czwartek dostępne były darmowe spiny. Niestety zdecydowali się wprowadzić zasadę, że niezbędne jest obrócenie bodajże 10 dolców, by móc z nich korzystać. Druga i gorsza sprawa jest taka, że pobierają sobie 5 zł od... wpłaty, co jest dla mnie już kompletną głupotą.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Dortmund - Mainz

Na pewno wjechalo im info o porazce Bayernu, wiec beda grac ze zdwojona sila. Borussia powinna wygrac, ale nie wykluczam bramki Zidana. Jest w formie, i tutaj szczegolnie bedzie chcial pokazac

Jesli chodzi o Bukmachera to bet-at-home

• Urządzenie:  Macintosh

Kupon 1:

Widzew - Śląsk 2

Jagiellonia - Ruch 1X

Lech - Górnik 1

stawka: 1,00PLN Kurs: 6,05

Kupon 2:

Fulham - Wolves 1

stawka: 1,00PLN kurs: 1,60

Kupon 3:

Nurnberg - Borussia M'Glandbach X

Hoffenheim - Koln 1X

stawka: 1,00PLN kurs: 6,14

Kupon 4:

PSG - Ajaccio 1

Caen - Stade Brestois 1

Lorient - Rennes 1

stawka: 1,00PLN kurs: 6,03

Kupon 5:

Tottenham - ManU 2

Stawka: 1,00PLN kurs: 2,40

Przy piątym i drugim trochę nie połapałem (nowy buk) i postawiłem pojedyncze przypadkiem, ale w sumie to dobrze, bo Fulham do przerwy prowadzi 2-0, a ManU wierzę, że wygra. Pozostałe 3 kupony dość na czuja, małe stawki, więc i nie wysilałem się. Stawiać będę raczej zwykle tę złotówkę, bo mało kasy ostatnio przeznaczam, więc trochę oszczędnie trzeba zagrać. ;) Widzew - Śląsk na razie 1-2, więc też ładnie wchodzi kuponik. Jeśli wyjdę na plus to nie będę narzekał. :)

EDIT: Że też kurwa nie mogli strzelić 10 minut wcześniej. Nie bolałoby tak jak gol w ostatnich sekundach meczu.

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Jak ktoś lubi pobawić sie w darmowe obstawianie typów i przy okazji powalczyć o nagrody typu X-Box 360, PS3, kupony na Paypal itd to polecam:

http://www.beticious.com/en/register?ref=Euz

Za każdą rejestracje otrzymam 10 tysięcy punktów, a nttn 5 tysięcy. Rejestracja nic nie kosztuje, a zajarałem się wczoraj tym niesamowicie.

Wczoraj obstawiłem takie mecze jak:

Clermont - Le Mans [1] [-] 15.000 pts x 2,13

SSC Napoli - Cagliari Calcio [1] [+] 10.000 pts x 1,44

CS Marítimo - CD Feirense [1] [+] 1-1 10.000 pts x 2,11 live przy remisie

Club Social y Deportivo Merlo - Quilmes Atlético Club [x] [+] 2.000 pts x 2,54

Club Libertad Asunción - Club Olimpia Asunción 5.000 pts x 1,58 [2] [+] live przy 0-1

Clermont straciło gola w końcówce i straciłem punkty, Maritimo strzeliło w 94, a Olimpia grała z dwoma czerwonymi kartkami - a jak wiadomo derby Paragwaju więc mogło się wiele zdarzyć

Pewniaki ode mnie na dziś to:

Guadalajara - Deportivo La Coruna [2] kurs - 1.82 , rzucę pewnie ~70 tysięcy

Real Betis - Real Madrid [2] kurs - 1.41, rzucę pewnie około 80% wszystkiego co mam

FC Augsburg - Borussia Dortmund [2] - kurs - 1,33, ale zagram live i przy remisie postawie na Dortmund

za kilka tysięcy pewnie tez postawie:

Évian Thonon Gaillard - FC Sochaux [1] kurs 1,72 na Evian, więc całkiem spory

Valenciennes FC - AS Saint-Étienne [1] kurs 2,03 więc zajebisty

Real CD Espanyol - Rayo Vallecano [2] kurs 3.17 a Rayo w ostatnich 5 meczach same wygrane i tylko jedna porażka 0-1 z Realem, walczą o Puchary więc powinno sobie poradzić z marnym Espanyolem.

Málaga CF - Levante UD [1] kurs 1,46. Obie drużyny walczą o Puchary, jednak to Malaga wydaje mi się pewniejsza.

Typy na dziś z Ligue 1

Brest - Bordeaux 1-0

Evian TG - Sochaux 2-1

Nice - Nancy 2-0

Toulouse - Lorient 1-1

Valenciennes - St. Etienne 2-0

Lyon - Lille 0-0

oraz National, 3 liga

Le Poire Sur Vie - Beauvais 1-1

Luzenac - Colmar 0-1

Red Star - Niort 2-0

Frejus - Orleans 0-1

Besancon - Cherbourg 1-3

Nimes - Epinal 1-1

Rouen - Bayonne 3-0

Jak ktoś lubi pobawić sie w darmowe obstawianie typów i przy okazji powalczyć o nagrody typu X-Box 360, PS3, kupony na Paypal itd to polecam:

http://www.beticious.com/en/register?ref=Euz

Rozumiem, że tutaj stawiam tylko i wyłącznie punkty, rzeczywistej kasy nie tracę? Może się pobawię ;)

Tak punkty :) Zabawa przednia i wciągająca, polecam. :P

Tym razem ladnie podzielone kupony - 2 na sobote i 2 na niedziele. Po jednym z pewniejszymi meczami (by nie powiedziec pewniakami) - 10 zl - i jednym z dziwolągami - 5zl

Sobota

10zl - ew. wygrana: 53.90

Gijon vs Sevilla - 2 - 2.15

M'gladbach vs Freiburg - 1 - 1.5

Podbeskidzie vs Legia - 2 - 1.9

Legia ma lidera, wiec Bielsko powinna zjechac. Sevilli sie boje, bo nie wiem jak radzili sobie ostatnio, ale Gijon to ogorki. Gladbach zwolnilo ostatnio tempo, ale jak sie odbudowac to na Freiburg

5zl - ew. wygrana: 190.60

Bolton vs QPR - 2 - 2.9

Wolves vs Blackburn - 2 - 2.65

Reading vs Leicester - 1 - 2.05

Lyon vs Lille - 2 - 2.75

Daje ostatnia szanse QPR. Stawiam przeciwko Wolves bo atmosfera w druzynie jest do kitu, a kapitan ostatnio - 2dni temu - wpadl na trening pijany :smile: Lyon jest po boju z APOElem, i jak nie ukuje czegos na poczatku, to pewnie pod koniec straci. Reading wydaje sie najpewniejsze.

Niedziela

10zl - ew. wygrana: 48.10

Swansea vs Man City - 2 - 1.55

Dijon vs PSG - 2 - 1.8

Ferreira vs Benfica - 2 - 1.4

De Graafschap vs AZ - 2 - 1.4

Bo to czolowka swoich lig, ktora na wyjezdzie gra z ogorkami. Szkoda nie zaryzykowac

5zl - ew. wygrana: 66.20

Osasuna vs Bilbao - 1 - 2.55

Werder vs Hannover - 1 - 1.95

Genoa vs Juventus - 2 - 1.78

Nijmegen vs Twente - 2 - 1.7

Dwa pierwsze mecze to stawianie przeciwko druzynom grajacym w UEFA. Nie graja tez z jakimis ogorkami, wiec potkniecia sa mozliwe. Juve i Twente to druzyny walczace o mistrzostwo, i nie wypada przegrywac z Nijmegen czy Genoa (choc Turyn moze walnac kolejny remis....)

Wpłaciłem ponownie hajs na bet-at-home i trzeba się trochę pobawić... Na dzisiaj postanowiłem trochę zaryzykować z wynikami i na 3 dzisiejsze mecze z E-sy dałem X.

Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk X 3,20 (2:2) Ciężko wytłumaczyć czemu dałem remis... mimo, że początkowo dałem 1 to w ostatniej chwili postanowiłem to zmienić, opłaciło się.

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Legia Warszawa X 3,20 (0:1) Jak dla mnie mecz na remis. Górale u siebie grają bardzo dobrą piłkę, Legia zaś też jakoś bardzo nie kuleje, a tym bardziej gra o majstra. Mam nadzieję, że się skończy remisem.

Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów X 3,10 (1:1) Ruch jest w znakomitej formie i ogrywa nawet przeciwników na ich terenie (vide Białystok), jednak Lubin dostał karę -3pkt i musi się bronić przed spadkiem, więc pewnie będzie spinka. Kolejny potencjalny remis jak dla mnie.

No nic, mało brakowało..

Edytowane przez E_9

Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów X 3,10 Ruch jest w znakomitej formie i ogrywa nawet przeciwników na ich terenie (vide Białystok), jednak Lubin dostał karę -3pkt i musi się bronić przed spadkiem, więc pewnie będzie spinka. Kolejny potencjalny remis jak dla mnie.

Lubin dostał -3 punkty, ale to wchodzi dopiero w życie w następnym sezonie, a nie w tym. ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 597 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli mamy dalej oglądać LA Knight / Drew McIntyre co zaczęło się jeszcze przed Royal Rumble ? To ja chyba podziękuję za dalsze oglądanie 😅
    • MattDevitto
      Podobno Alexa może się też pojawić, bo ma być na backu...
    • MattDevitto
      Ospreay 2.0 odblokował się w New Japan
    • MattDevitto
    • CzaQ
      To i ja się podzielę przewidywaniami, bo gala już jutro (albo się odbyła faktycznie te 4 dni temu i Jeffo z Mattem robią mnie w chuja  ).   Niewidzialny (c) vs. aRKOdiusz Tańcula Kolega wyżej przedstawił typy bukmacherskie, ale jak dla mnie... na bank wygra Orton. Nie, nie zdobędzie tytułu - po prostu dojdzie do DQ.  Cena zacznie heelować i pokaże dalej część swojego gimmicku "psujemy wrestling" i po prostu coś odwali i zachowa tytuł, a karawana jedzie dalej.  Najgorsze jest to, że walka Joshuy z Blondasem była mizerna - można rzecz, że chyba wiek dopadł Jasia, więc skoro z takim ringowym tuzem jak Homelander nie złapał flow i nie zrobił dobrego pojedynku to tym bardziej ze średnim Randallkiem nic ciekawego nie zrobi mimo tego, że znają się jak łyse konie. W końcu walczyli już 2137 razy.  TYP : RANDY ORTON   Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Beczka wraca, teraz heeluje. Nie wiem ile seksowna Liryczna ma już pas, ale Linczowa nie wróciła żeby go nie zdobyć. Ba, pewnie będzie chciała zaliczyć wszystkie nowe pasy kobiet, a ten jest pierwszy z nowych w jej zasięgu.  TYP : BECKY (swoją drogą fajny film, szkoda, że dwójkę skopcili)   Pat McAfee vs. Gunther: Mogą zaskoczyć. Pat zadziwiająco dobrze odnajduje się w ringu, a Walter to Walt... Gunther Może wyjść przyjemne widowisko. Tyle, że z pierwszym zdaniem, że mogą zaskoczyć miałem na myśli też wynik. Wygrana antywirusa to głupota, ale to je WWE tego nie pomalujesz - nie takie rzeczy się odwalały, a Guntha może pójść w dalszą frustrację. Więc albo to będzie zaskok albo squash w wykonaniu akwarelisty. Na szczęście w komentatorce jest jeszcze niepokonany Michael Cole, który może pomścić kolegę po fachu TYP : KIJ WIE   Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Grubas jest zbyt świeżym mistrzem żeby to przegrać. Jedynie może mu przeszkodzić zazdrosny Sikacz, ale to byłaby za gruba sprawa na zwykły Backlash. Myślę, że spokojnie to ugra Jakubek jednak zawsze istnieje procent szansy na zmianę mistrza. Dojdzie do roszad po tej gali z feudami.  Mamy 2 face'ów i 2 heeli, więc naturalnie gdzieś się poprztykają i Rycerz zajmie się Księdzem bądź DREWnianym, a da majstrowi spokój. Bardziej pasuje mi tu zestawienie Fatu/Drew choć obaj są heelami jednak bez sensu byłoby dawać title shota Biskupowi po przegranej na WM.  Co do walki - spoko. 4 chłopa o różnej jakości ringowej, ale chaos zasłoni braki oraz dostarczy rozrywki. Nie zapominajmy, że to NO DQ.  TYP : JAKUB GRUBASU     Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Podobna sytuacja jak w walce wyżej. Świeży mistrz i zazdrosny kolega ze stajni. Czy tu będzie inaczej? Penta nadaje się na mistrza, ale chyba za wcześnie. Jednak walka powinna wyjść git.    0 hajpu, więc można tylko pozytywnie się rozczarować  Udanej gali  
  • Dodaj nową pozycję...