Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kupon na dzisiaj trochę przerobiłem, ale za 20 zł wpadło 67. Na jutro jeszcze nie wiem co będzie grane, ale najpewniejszym wydaje mi się over 1.5 gola Belgii (1.25), wsparte Czechami (1.25). Do tego dorzuciłbym jeszcze taką trójkę: Islandia z remisem (1.20), Włochy z remisem (1.18) i Azerbejdżan (1.70). Co o tym sądzicie?

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Wczoraj faktycznie opłacało się grać pewniaków. Żałuje ze tak mało zagrałem.

http://oi59.tinypic.com/jfuue1.jpg

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Na dzisiaj poszło takie coś:

http://images68.fotosik.pl/748/61cb2cec2ec4665b.png

Skorzystałem z lojalnościówki od Bet365 i zagrałem coś takiego:

Islandia @1.85

Azerbejdżan HT/FT @2.40

Holandia -3 RR @2.05

@9.10

[ Dodano: 2015-03-28, 23:21 ]

Izi, 182 zł do przodu za free.

Russell Westbrook over 29.5 pkt @1.83

Zagłębie Lubin HT/FT @1.72 ZWROT

Polska lub remis @1.50

@4.75

[ Dodano: 2015-03-29, 14:00 ]

Brazylia + Polska lub remis @2.40

Edytowane przez NalepRKO

Wczoraj pepiki zrąbały piękną taśmę z 2zł było do wyjęcia 20 :/

bctaefrtiwmiigwwmcckfbxgphhrhvpurqcjcpyyebnsyblendgkdfxzfnlwxzlmgrrrdmuxdegenfhnvddepeqmtcepdbaepalh

Zamknąłem zakład, bo Brazylia weszła i zagrałem live na Houston Rockets i na Polskę z podpórką.

Edit: +++

[ Dodano: 2015-03-29, 22:03 ]

W przerwie pograłem over 5.5 kartek w meczu Polski z Irlandią, a także Nets -7.5 pkt.

Edytowane przez NalepRKO

Przez swoje kombinowanie straciłem dobrą kasę, gdyż zamiast normalnie stawiać na to kto wygra to wymyśliłem żeby dać jakieś strzelanie bramek w połowach. Nawet wszedłby czysty remis Węgier i Grecji, o którym myślałem... Edytowane przez Badu

Kolejny plus. Z 20 zł zrobiło się ponad 830. :D

[ Dodano: 2015-03-30, 14:00 ]

Pograłem w nocy over Westbrooka (31.5 pkt), over 2.5 w meczu River Plate, wygraną Francji U-21 (dziś z Holandią U-21 towarzysko) i Belgii (jutro grają z Izraelem w ramach El. do ME). Dwa typy weszły. W tym momencie mam opcję zamknij zakład za 497 zł. Do zgarnięcia mam 1.6k. Biję się z myślami. Najbardziej boję się towarzyskiego, bo to jednak mecz o nic. Co prawda Francuzi są lepszą reprezentacją, mają lepszą kadrę, ale jeszcze myślę co robić. :roll:

Edit: Zamknąłem zakład. I tak jestem do przodu, a to zamykanie, gdy wejdą Ci np. 2 z 4 meczów to genialna sprawa.

[ Dodano: 2015-03-30, 22:04 ]

Portland -7.5 + Memphis -6 HT + Belgia = 5.30

[ Dodano: 2015-04-01, 14:00 ]

Tak sobie pomyślałem, że przedstawię tutaj jak z 20 zł można (przy odrobinie szczęścia, ale także wiedzy) ugrać ładne pieniądze. Obrałem dosyć prostą taktykę, ale nie wszyscy ją znają. Na Bet365 jest opcja zamykania zakładów. Jeżeli zagrałeś kupon z przykładowo 4 zdarzeniami, a weszły Tobie już dwa, to i tak można już zrobić niezły profit względem zagranej stawki. Taka taktyka (choć nie zawsze) pomogła mi w ugraniu niezłej sumy. Poniżej przedstawię, co i jak.

Wszystko zaczęło się od tego, że po raz enty Bet365 sypnęło bonusem lojalnościowym w wysokości 20 PLN. Mało? Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano. :D

http://s29.postimg.org/vn2vtesdj/image.png

Na samym początku zaryzykowałem. Zagrałem AKO 9.10 i zgarnąłem 182 zł. Udany, szczęśliwy start. Nic nie zamykałem, bo po prostu nie było takiej potrzeby. Jedyne, o co się obawiałem, to o rożne Holendrów. Do przerwy było 2-0, jeśli chodzi o RR, ale po przerwie w odstępie kilkudziesięciu sekund Oranje nabili 3 kolejne rogi i było po zawodach.

http://s29.postimg.org/8bes4be3r/image.png

Tutaj już szczęścia było więcej. O ile Westbrook po raz kolejny mnie nie zawiódł, tak już Zagłębie niekoniecznie. Na całe szczęście dostałem zwrot, bo nie padła żadna bramka. Wystarczyłoby 1:0 po przerwie i byłoby po kuponie, a tak go odratowałem, zamknąłem zakład i tak czy siak wyszedłem z profitem na plus.

http://s29.postimg.org/9p6ezmdd3/image.png

Tutaj sytuacja wyglądała tak, że wcześniej towarzysko Brazylia grała z Chile. Canarinhos wygrali 1:0 i znowu miałem profit w zamknięciu zakładu, z którego skorzystałem, by zagrać kolejny kupon. Zwróćcie uwagę na to, że po raz kolejny Polacy znajdowali się na moim kuponie, a jako, że mecz był wieczorem, profit ciągle był niezły. Pod warunkiem, że wchodziły te mecze, bo był taki jeden kupon, który mi nie wszedł, ale o tym za chwilę.

http://s29.postimg.org/7utkhvqcn/image.png

Tutaj Rakiety nie pozostawiły złudzeń Czarodziejom ogrywając ich w Verizon Center. Znowu Polska na kuponie, znowu profit, znowu zamykamy.

http://s29.postimg.org/fz1ommcrr/image.png

Nets akurat wygrali ośmioma punktami, na styku. Ten kupon został zagrany w przerwie meczu, gdy były 3 kartki. Skończyło się bodajże na ośmiu. Ładnie weszło.

http://s29.postimg.org/tmcc8kw87/image.png

Kolejne z typów, które zagościły na tej stronie. Tutaj zamknąłem po 2 z 4 meczów. Przedostatni post w tym temacie. Akurat tutaj znowu miałem profit, ale jak widzicie, niepotrzebnie zamykałem. Cóż, bywa i tak. Ważne, że ciągle byłem w gazie i wszystko wchodziło mi jak w masło lub miałem zwrot.

http://s29.postimg.org/ym9sgj1uv/image.png

Drugi z trzech kuponów granych live. Nic specjalnego, ale cieszy, że weszło.

http://s29.postimg.org/lw5k3ftwn/image.png

Kangury zawiodły. Jedyny przegrany kupon z dziewięciu granych. Myślę, że skuteczność naprawdę świetna.

http://s29.postimg.org/i1260vaqv/image.png

Wisienka na torcie. Warto było zamknąć kupon z Francuzami do lat 21 i Belgią, by z 300 zł zrobić 1.5k. Jak widzicie, potrzebne jest też szczęście, ale przeważnie były to przemyślane typy, niektóre ryzykowne jak np. ten over w meczu Gimnasia - River. Tam skończyło się 3:2 dla River Plate, a kurs 2.50 wszedł już na początku drugiej połowy.

Ogólnie jestem zadowolony, bo na czysto zarobiłem ok. 2400 zł, a to wszystko przez rozkręcenie 20 zł. Nic nie dokładałem od siebie, wygrana napędzała kolejne wygrane. Postanowiłem wrzucić tą historyjkę, bo może to być dla niektórych przykład jak można grać.

Edytowane przez NalepRKO

Myślę, że Ferdziu Kiepski byłby dumny, gdyż ktoś właśnie udowodnił, że da się zarobić i się nie narobić :twisted: Jako, że jestem kompletnie zielony w tym temacie, gdzie zaznajomię się z podstawami obstawiania? Czy oprócz konta w banku jest potrzebne coś jeszcze? I na jakim serwisie najlepiej obstawiać? No nie powiem, zazdroszczę i też chciałbym chociaż zbliżyć się do Twojego wyczynu :P

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Jak to wygląda od strony prawnej? Tzn. ile można wypłacić na luzie, żeby skarbówka mogła mi naskoczyć. Słyszałem, że można złożyć wniosek o kartę skrill, wybrać pieniądze z bankomatu z tejże karty, a potem na luzie wpłacić do banku. Ale to też może być "podejrzane" gdy przyjdzie sobie ktoś do banku i zechce wpłacić powiedzmy 5000 zł, a nie ma stałych dochodów.

Apeluje od razu do wszystkich by pod wpływem postu Nalepa nie zaczeli rzucać całych majątków na buckmacherke online :D ... bo wygrane Nalepa robią wrażenie, ale oczywistym jest, że nie będzie się chwalił przegranymi a może tak owe również zalicza i np. 10k przegrał? :twisted:

Jak to wygląda od strony prawnej? Tzn. ile można wypłacić na luzie, żeby skarbówka mogła mi naskoczyć. Słyszałem, że można złożyć wniosek o kartę skrill, wybrać pieniądze z bankomatu z tejże karty, a potem na luzie wpłacić do banku. Ale to też może być "podejrzane" gdy przyjdzie sobie ktoś do banku i zechce wpłacić powiedzmy 5000 zł, a nie ma stałych dochodów.

Nic.

Edytowane przez PH93

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gratulacje, Nalep, sam przez 8 miesięcy nie zarobiłem tyle kasy, a z tego co widzę, najtrudniejszy był "pierwszy krok" - często zdarza Ci się trafiać AKO rzędu 9.1? :D

Myślę, że Ferdziu Kiepski byłby dumny, gdyż ktoś właśnie udowodnił, że da się zarobić i się nie narobić

Przecież to jest ciężka, żmudna i stresująca praca :)

Jako, że jestem kompletnie zielony w tym temacie, gdzie zaznajomię się z podstawami obstawiania? Czy oprócz konta w banku jest potrzebne coś jeszcze? I na jakim serwisie najlepiej obstawiać?

Nie ma jednego serwisu, który byłby kompendium wiedzy na ten temat - tylko od Ciebie zależy ile czasu poświęcisz na zapoznanie się z podstawami i co kontretnie Cię zainteresuje, ale od razu zaznaczam, że w google znajdziesz wszystko, m.in zestawienia najpopularniejszych serwisów bukmacherskich, porównanie ich oferty meczowej, marże czy bonusy i sam wybierzesz najokrzystniejszy dla siebie.

Konto bankowe właściwie nie jest niezbędne, bo wpłatę możesz zrobić nawet za pomocą zwykłego druczka bankowego i strony przelewy24.pl. Jeśli dotychczas nie "skaziłeś" swojego konta wypłatami od bukmachera, to poleciłbym założenie portfela internetowego, gdzie można umieścić przeznaczone na grę pieniądze, dokonywać wypłat itp. co zmniejsza do minimum ryzyko ścigania za nielegalne zakłady wzajemne :D

Jak to wygląda od strony prawnej? Tzn. ile można wypłacić na luzie, żeby skarbówka mogła mi naskoczyć.

Niedawno widziałem gdzieś wezwanie do Izby Celnej w celu złożenia zeznań - gość zarzekał się, że raz wpłacił i raz wypłacił po 50 zł z bet-at-home :)

Słyszałem, że można złożyć wniosek o kartę skrill, wybrać pieniądze z bankomatu z tejże karty, a potem na luzie wpłacić do banku. Ale to też może być "podejrzane" gdy przyjdzie sobie ktoś do banku i zechce wpłacić powiedzmy 5000 zł, a nie ma stałych dochodów.

Dokładnie tak, tylko po co wyciągać ze Skrilla i wpłacać do banku? Nie słyszałem, żeby ktoś został oszukany przez Skrill, moim zdaniem nasze pieniążki u nich mają się lepiej niz w jakimś pekao.

Co do wpłat takich sum - może zdarzyć się sytuacja, że bank zarząda wyjasnień, skąd mamy tyle kasy - tu przypomina mi się historia jednej babki, która zmuszona do tłumaczenia się z niezarejestrowanych dochodów zeznała, że zarobiła je na prostytucji, która jak wiadomo jest legalnym i nieopodatkowanym "hobby"

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Ogólnie z tymi zakładami online to jest cyrk, bo to nie jest legalne (niby), broszury w totomixie i sts ostrzegają, że jak zagrasz u innych a nie u nas to pójdziesz siedzieć itd, ale tak na prawdę firmy buckmacherskie typu expet czy betclic są reklamowe przez autorytety typu Boniek czy Borek :shock: a największe firmy bet365 itd normalnie reklamują się na polskich stronkach i mają interfejsy i czaty po Polsku - idzie zgłupieć. Jak sam coś wygram na online powyżej 600 (mój rekord na BaH) to będę się zastanawiał. :D Edytowane przez PH93

że nie będzie się chwalił przegranymi a może tak owe również zalicza i np. 10k przegrał? :twisted:

Staram się tu wrzucać większość swoich typów jeśli siedzę na kompie i mam czas, więc wiedzielibyście, gdybym zbankrutował. :D

Pytałem ludzi zaznajomionych w temacie. Np. w mBanku jest tak, że jak kwota nie przekroczy 5000 zł i takie przelewy nie dochodzą często, to ich w ogóle tak małe kwoty (do 5k) nie interesują. Najlepiej jest mieć konto i kartę w Skrillu, ale trzeba pamiętać o tym, że tam też jest podatek.

Gratulacje, Nalep, sam przez 8 miesięcy nie zarobiłem tyle kasy, a z tego co widzę, najtrudniejszy był "pierwszy krok" - często zdarza Ci się trafiać AKO rzędu 9.1? :D

Dosyć często, ale zauważyłem, że tylko gdy gram max. 20-30 zł. :D Pewnie dlatego, że nie mam jaj zagrać za np. 100 zł takiego AKO.

Edytowane przez NalepRKO

Swoją drogą ja się ostatnio przerzuciłem na STS online. Wiadomo, że oferta biedna itd, ale kurde nawet te potencjalne 100 tysięcy :twisted: możesz na luzie sobie wypłacić.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
  • Dodaj nową pozycję...