Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Luk Lampard zasiądzie na ławce, ale być może zagra w pierwszej 11. Chelsea to mój ulubiony klub i będę liczył na ich zwycięstwo co jest jak dla mnie bardzo prawdopodobne, w sumie każdy mówi, że CFC już odpadło z wyścigu o tytuł a to jest nie prawda ponieważ jeśli jutro wygrają z Mułami będą mieli do nich 9pkt straty, a do końca zostaje jeszcze po tym meczu 14 kolejek, nie wszystko jest stracone, trzeba się ogarnąć i przestać tracić punkty z przeciętniakami jakimi niewątpliwie są Swansea czy Norwich i trzeba też wygrywać z zespołami z Wielkiej 7 teraz można powiedzieć:City,United,Liverpool,Arsenal,Tottenham i dołączyły tam jeszcze Sroki, a chelsea w tym sezonie z najlepszą 7 premier league nie grała dobrze co pokazują wyniki zwycięstwo z Newcastle i City, remis z Tottenhamem i 3 porażki z Arsenalem, The Reds i Mułami.
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-276398

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Koncowke 2011 mialem na tyle dobre, ze teraz ... powoli wszystko trace :wink: Nie widze meczy, zeby szastac pieniedzmi, ale dwa kupony (sobota/niedziela) da sie wyskrobac.

Stawka 10zl (przy obu):

Sobota:

Blackburn vs QPR - 2 - 3.10 - Wciaz wierze w wzmocnienia QPR. Ostatnio odwalili numer, ale to przez czerwona kartke, a tego nie idzie przewidziec. Mysle, ze teraz sie odkuja, bo nawet gdyby nie kupili takiego bramkostrzelnego Zamory, to i tak byliby w stanie poskladac slabe Blackburn.

Sunderland vs Arsenal - 2 - 2.10 - Boje sie tego meczu, bardziej niz poprzedniego. Sunderland jest na fali 3 zwyciestw, a Arsenal na troche mniejszej fali po laniu jakie sprawili Blackburn. Moze byc wyrownane starcie, ale przy ostatnich plotkach iz Real bedzie sie bil z Barca o Van Persiego, mam nieodparte wrazenie, ze machnie od ze 2bramki

Lyon vs Caen - 1 - 1.30 - Lyon ma szanse awansowac o oczko wyzej, jesli tego meczu nie przegra. Kazdy inny wynik bylby niespodzianka.

Santander vs Atletico - 2 - 2.00 - Atletico zazwyczaj gnebi slabsze zespoly, i nijak nie widze tutaj szans Santander. Beda pewnie sie murowac w nadziei na remis (ostatnio dwa wyciagneli z mocnymi zespolami)

Niedziela:

Aston Villa vs Manchester City - 2 - 1.67 - Czemu? Bo Aston Villa to juz tylko nazwa, a City czuje oddech Diablow na plecach. Jak nie bedzie tego drewnianego Dzeko w ataku, to spokojnie zdobeda 3pkt. Trojkat Silva - Nasri - Aguero to straszna maszyna.

Koln vs HSV - 2 - 2.25 - Hamburg wyciagnal remis z Bayernem, wiec to jakis zwiastun zwyzkowej formy. Kolonia bez Podolskiego, to moze sobie na trzepaku pograc w krola scian.

Karabukspos vs Fenerbahce - 2 - 1.8 - Boje sie kebabow, bo graja w kratke. Wygrana przeplata sie z porazka, i teraz wychodzi, ze powinni przegrac. Jesli maja nadzieje na mistrzostwo, to musza przerwac ta niechlubna passe. Warto zaryzykowac

Bologna vs Juventus - 2 - 1.57 - Kto gra w Bologni?

Parma vs Fiorentina - -2,5LB - 1.55 - Liczba bramek to max. 2. Tam w druzynie Fiorentiny broni taki Borus, i dla mnie wciaz jest calkiem niezlym wariatem. Mialem postawic "0" do przerwy, ale bezpieczniej bedzie dac LB.

Wchodzi ktorys z kuponow, to kupuje nowa koszulke Punka :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-277197

Jak tak dalej pojdzie, to ten temat trzeba bedzie przerobic na "Stawiaj z Nikiem", albo gdy taka passa sie utrzyma - "Zobacz jak stracic pieniadze z Nikiem". Kolejny weekend, wiec i ja sie bawie. Gdybym tego nie zrobil, to bym w ogole nie wiedzial, co sie dzieje w Europejskiej pilce.

Piatek 5zl (ew. wygrana: 63.50)

ŁKS - Polonia 2 (1.70)

Hoffenheim - Mainz 1 (2.10)

Mersin - Galatasaray 2 (1.65)

Rio Ave - Maritimo 2 (2.45)

Przyznam, ze ciezko mi cokolwiek napisac, bo postawilem ten kupon ot tak. Nie myslalem zbyt dlugo na meczami, tylko na zasadzie - tak mi sie wydaje. Tylko Polonii bylem pewny, bo w ŁKSie sie rozne cyrki dzieja, a gdyby czarne koszule przegraly, to by ich prezes rozstrzelal. Warszawa triumfowala 2-0. Galata 3-1, a Hoffenheim w 15' 1-0.

Sobota 10zl (ew. wygrana: 78.50)

Kaiserslautern - Moenchengladbach 2 (2.35)

Valladolid - Girona 1 (1.40)

Ergotelis - Panathinaikos 2 (1.75)

Southampton - Derby 1 (1.55)

Dwa pewniaki z drugich lig nie powinny zawiesc. Borussi grzech nie dac przy tym kursie, bo K'lautern to nie sa pilkarscy mocarze. Nie jestem pewny pilkarzy z Aten. Niby goni ich Olympiakos, wiec powinni nie dac plamy, ale kursy na Ergotelis podejrzanie spadaja. Jakby ktos wiedzial wiecej ode mnie.

Sobota/Niedziela 5zl (ew. wygrana 110.50)

Norwich - Leicester 1 (1.75)

Hertha - Dortmund 2 (1.45)

Freiburg - Bayern 2 (1.30)

Albinoleffe - Pescara 2 (2.00)

Utrecht - AZ 2 (1.73)

Zaglebie - Wisla 2 (2.20)

Kolejny kupon na szybkiego. Moze okaze sie, ze najlepszy. Norwich pucharu raczej nie odpusci, bo to szansa na ewentualne puchary, a oni swinskim truchtem moga dojsc daleko. Dortmund i Pescara sa w formie. Bayern nie moze przegrac z takim Freiburgiem. AZ walczy o mistrzostwo, a Wisla ladnie grala w LE. Oby tylko sie Krakowiaki nie zajechaly, ale jak beda grali taka pilke, to jestem spokojny.

Niedziela 10zl (ew. wygrana 90.50)

Cesena - Milan 2 (1.55)

Groningen - PSV 2 (1.7)

Crawley - Stoke 2 (2.00)

Gijon - Atletico 2 (1.95)

Najbardziej boje sie Atletico. Sa po ciezkim meczu z Lazio, i moga w lidze dac plame. Tam w sumie wszystko jest mozliwe. Stoke pucharu tez nie powinno odpuszczac. Milan jest w formie, i szczytu Serie A nie beda chcieli oddac.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278148

• Urządzenie:  Macintosh

Myślę o postawieniu:

FC Basel - Bayern Monachium 2 1.62

Marsylia - Inter Mediolan 2 4.05

Manchester City - FC Porto 1 1.60

stawka: 10 PLN

wygrana: 105 PLN

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278897

Myślę o postawieniu:

FC Basel - Bayern Monachium 2 1.62

Marsylia - Inter Mediolan 2 4.05

Manchester City - FC Porto 1 1.60

stawka: 10 PLN

wygrana: 105 PLN

Szczerze? Każdego z tych spotkań bym się bał :P Nawet mojego Bayernu (a może i zwłaszcza go). A na pewno już nie postawiłbym na Inter.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278899

właśnie ten Inter mi nie pasuje patrząc na to, co prezentują w lidze. W sumie co do Bayernu to trudno mi cokolwiek mówić, bo Bundesligi nie obserwuję, ale wydaje mi się, że Basel będzie takim typowym kopciuszkiem. Z kolei City to w sumie też trochę znak zapytania, bo nie wiadomo, czy nie zagrają rezerwami w związku z tym, że to jednak nie Liga Mistrzów (choć w ich przypadku rezerwy mogłyby spokojnie konkurować w LE).
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278903

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

Ja wiem że LM rządzi się swoimi prawami, ale stawianie na Inter i Bayern zważywszy na formę jaką prezentują niegdysiejsi współfinaliści tych rozgrywek to według mnie strata kasy. Bawarczycy nie dali rady nawet BEZNADZIEJNEMU Freiburgowi i ja tutaj widzę spore value po stronie Bazylei, gdzie kurs na 1X wynosi 2.10, a DNB aż 4.00!

Interu, podobnie jak reszty Włoskich ekip, nie dotykam. Jeżeli jednak ktoś zmusiłby mnie do wytypowania tego meczu, to zagrałbym na sumę bramek, a mianowicie under 2,5 przy kursie 1.70.

Z innych zakładów na dziś ciekawie wygląda ten na to, że Celtic nie straci gola @1.66.

Z kolei City to w sumie też trochę znak zapytania, bo nie wiadomo, czy nie zagrają rezerwami w związku z tym, że to jednak nie Liga Mistrzów

Gdyby Mancini miał zamiar olewać ten Puchar, to nie wystawiałby aż tak mocnego składu w pierwszym meczu.

Edytowane przez LegendKiller
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278911

Również postawiłem mały kuponik w miejscowym toto-mixie. Zobaczymy ile nie wejdzie :wink:

Manchester City - FC Porto 10 1.10

Valencia - Stoke 1 1.45

Twente - Steaua 1 1.46

PSV - Trabzonspor 1 1.50

Club Brugge - Hannover 10 1.39

Besiktas - Braga 10 1.35

Schalke - Pilzno 1 1.30

Anderlecht - AZ 10 1.25

Atletico - Lazio 10 1.10

Stawka: 10 zł

Maks. wygrana: 103.10

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278914

Zmartwię Cię. Nie wygrasz. Niemożliwe, żeby na tyle meczy nie wypadła chociaż jedna 'dwójka'.
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278923

W sumie jak się przyjrzeć dokładniej to faktycznie ten kupon był chujowy, dobrze, że go ostatecznie nie postawiłem, czas wziąć trochę ochłody na głowę. :)
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278928

gdzie kurs na 1X wynosi 2.10, a DNB aż 4.00!
1:0

under 2,5 przy kursie 1.70.
1:0

Celtic nie straci gola @1.66
2:0

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Zagrał to ktoś poza mną?

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278973

Atl. Madryt-Lazio - 1

Man. United-Ajax - 1

Besiktas-Sp. Braga - 1

Valencia CF-Stoke - 1

Stawka 15 zł

Wygrana 85.90 zł :D

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278991

Chłopie, wariacki dość ten kupon. W zasadzie, to tylko Atletico to moim zdaniem rozsądny typ (sam go zagram).

Poza tym, to na dziś widzę:

Awans Bilbao - 1.57

Under 2,5 w PAOK vs Udinese - 1.59

Over 2,5 Anderlecht vs Alkmaar (Nie radzę się tutaj sugerować wynikiem pierwszego meczu, a to na jego podstawie wykręcono promocyjny jak dla mnie kurs 1.8. Wiadomo jak gra się w piłkę w Holandii i Belgii. Poza tym, warto sprawdzić wyniki Anderlechtu w LE w spotkaniach u siebie, jak dla mnie 10/10)

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-278993

W poprzedni weekend jeden kupon wszedl, wiec i tak skonczylem na plusie. W ta sobote i niedziele szalenstw nie ma. Ewidentnych pewniakow na horyzoncie widze niewiele, ale pare wyrownanych spotkan, ktore kusza kursami, i warto sobie jakiegos wariackiego tasiemca puscic.

Sobota - 10zl (Wygrana 78zl)

Academica - Benfica 2 1.40

Sabadell - Dep. La Coruna 2 1.75

West Ham - Crystal Palace 1 1.65

Koln - Leverkusen 2 2.00

Benfica to ten jeden z niewielu "pewniakow" (choc wiemy, ze to haslo nie daje gwarancji pieniedzy) na ten weekend. Przewaga nad Porto jest mala, wiec nie przepuszcza pijanym ogorkom z ... Akademiku (ostatni mecz wmoczyli 4-0 bodajze). La Coruna i West Ham to czolowka drugich lig w swoich krajach. Prezentuja dosc rowna forme, i graja ze sredniakami - warto zaryzykowac. Leverkusen stawiam tylko dlatego, ze to Koln mnie nigdy nie przekonuje. Tam gra jezdziec!

Niedziela - 10zl (Wygrana 59zl)

Norwich - Manch. Utd 2 1.55

Arsenal - Tottenham 2 2.65

Stade Brest-Marseille LB 2,5 1 1.65

Rzadko stawiam na liczbe bramek, ale ten mecz sie o to prosil. Marsylia zmeczona, a Brest sie bedzie murowal - w ich meczach przewaznie pada max.2 bramki. United to nie nowosc, ze stawiam, a Arsenal pewnie polegnie, bo jak tam Bale wpadnie, to sie cala linia w tym samym czasie przewroci.

Sobota/Niedziela - 5zl (Wygrana 246zl)

Nice-Caen 2 3.20

Podbeskidzie-Zagłębie L. 2 3.10

Wigan-Aston Villa 2 2.45

Atalanta-AS Roma 2 2.30

Kursy moze i sa astronomiczne, ale na papierze wcale to nie jest jakis niebywaly kupon - dlatego zainwestuje ta symboliczna "piątkę". Caen ostatnio gra niezle, i na pewno prezentuje sie lepiej od dolujacego Nice, ktore chyba szykuje sie do spadku. Dziwie sie, ze tyle sa sklonni zaplacic tutaj. Zaglebie moze byc poniesione remisem z Wisla, a i ich sklad ma potencjal wiekszy od miejsca, ktore zajmuja. Villa gra z ostatnim miejsce, a porazki z dobrymi druzynami byly ostatnio minimalne. Roma zdaje sie byc najpewniejsza z tego kompletu

Sobota/Niedziela - 5zl (Wygrana 124zl)

Mainz-Kaiserslautern 1 1.75

Polonia W.-Widzew 1 1.60

Lazio-Fiorentina 1 2.20

Śląsk Wr.-Legia 1 2.35

Bologna-Udinese 1/2 0 1.95

W sumie nie lubie Slaska, i ich tu sie najbardziej obawiam. Wszystko mi podpowiada, ze wygraja, ale tak na dobra sprawe, to zycze im porazki :twisted: W Mainz lata jak szalony Zidan, ktorego ambicja zostala podrazniona, a Boruc pewnie nic nie poradzi na nieudolnosc reszty ekipy w starciu z Lazio (odpadli z LE, wiec liga zyskuje na wartosci). Ostatni mecz az prosi sie o remis, ale balem sie dawac po 90', wiec na spokojnie zaryzykuje z HT.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-279182

5 zł = 67 zł ;)

West Bromwich-Sunderland: 2

Celtic-Motherwell: 1

Norwich-Manch. Utd: 2

Stade Brest-Marseille: 2

Rayo Vallecano-Real Madryt: 2

W sumie ryzykiem jest tylko to, że większość to wyjazdy, boję się jedynie o Sunderland, ale grają oni pod wodzą Martina tak zajebiście, że wierzę w nich. Celtic gra o 20 krajowe zwycięstwo z rzędu, Motherwell o wicelidera, przepaść jest między tymi drużynami jednak tak wielka, że jeżeli Celtic czegoś nie odpierdzieli to pewne zwycięstwo. United to wiadomo, myślę, że nie zrobią mi tego i nie stracą pkt z beniaminkiem ;) Marseille oglądałem w LM i wiem, że grają dobrze, liczę że dadzą radę. Ostatni mecz to Real, poza Celticiem chyba największy pewniak. Jak nigdy wierzę w tą kasę ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/5/#findComment-279217

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...