Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kuponik na szybko dzisiaj:

Southampton vs Leicester - 1.80 - typ 1

Southampton jest drugie w tabeli, ma jeden zaległy mecz i napewno chłopaki zepną tyłki, żeby wyrównać się punktami z liderem. Leicester - drużyna ze środka tabeli, powinna polec na stadionie rywala.

Villareal vs Sporting Gijon - 1.80 - typ 1

Tutaj to już typowa strzelnica - oba zespoły zajmują miejsca spadkowe i wszystko się może zdarzyć, jednak liczę na wykorzystanie przewagi własnego stadionu przez żółtą łódź podwodną.

Tours vs Montpellier - 1.27 - typ 02

Nie mam zielonego pojęcia o tych zespołach, dlatego też asekuracyjny typ, byle dopełnić listę.

Portimonense vs Moreirense - 1.28 - typ 12

Druga liga portugalska i wszystko się może zdarzyć, stąd również asekuracyjny typ.

Reggina vs Padova - 1.31 - typ 12

Bardzo chciałem postawić typowo na Regginę, jednak postanowiłem zagrać nieco bezpieczniej. Oba zespoły mają fatalną serię 8 ostatnich spotkań, gdzie Reggina wyłuskała jedynie 8 pkt, a Padova tylko 2. Nie zmienia to faktu, że poziom drużyn jest wyrównany i można spodziewać się wszystkiego.

Veendam vs Oss - 1.71 - typ 02

Strasznie mnie korciło, żeby i w tym wypadku postawić jedynie na zwycięstwo Oss, bo kursik był naprawdę konkretny (ok 3.00), a drużyna ta ma ostatnio lepszy okres niż okupujące strefę spadkową Veendam. Liczę, że przewaga własnego stadionu niewiele da gospodarzom i zostając na miejscu spadkowym 2 ligi holenderskiej, nabiją mi kiesę :)

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274490

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Uwaga ludzie ! choćby nie wiem jak Celtics w tym sezonie słabo grali to w tym przypadku nie mozna na nich nie postawić w starciu z Orlando bo kurs wynosi uwaga! prawie 5,0: )

Także stawiamy choćby 5 zł i czekamy na rozwój wydarzeń

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274852

• Urządzenie:  Android

Niger vs. Tunezja - typ: 2 (1.30)

Czy ktoś wierzy w to, że Niger będzie w stanie wygrać z Tunezją? Po obejrzeniu pierwszych meczów obydwu drużyn, stwierdzam, że Niger broni całą drużyną, ale gdy stracą bramkę to nie zależy im na tym jaką różnicą przegrają. Drużyna Tunezyjska wygrała 2:1 z odmłodzoną i w miare silną ekipą Maroka, i to zwycięstwo w "derbach Maghrebu" napewno ich podbudowało. Myślę, że Tunezyjczycy zaaplikują dziś kilka goli debiutantom w tym turnieju, i spokojnie awansują do dalszej fazy rozgrywek.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274871

• Urządzenie:  Windows

Marny ten weekend jakis. W pilce noznej widzialem tylko garsc meczy, i kuponow pojdzie mniej na te dni.

50zł - bah

Jak tylko wyjałem ponad 300zł na Manchesterze United, to na horyzoncie pojawila sie mysl kolejnej wielkiej inwestycji. Chael Sonnen walczy w sobote w nocy z Michaelem Bispingiem, i jestem pewny, ze go wszamie a potem zwroci. Mialo wjechac 300zl, ale liczylem na kurs 1.5. Na tabeli zobaczylem 1.17, wiec odstapilem od zakladu za taka stawke, ale nie odmowilem sobie przyjemnosci ryzyka za 50zl...

Rashad Evans (USA) - Phil Davis (USA) (Typ) 1 1,45

Chael Sonnen (USA) - Michael Bisping (UK) (Typ) 1 1,17

Demian Maia (BRA) - Chris Weidman (USA) (Typ) 1 2,20

Maia bedzie walczyl pierwszy, wiec jesli on przejdzie, to juz bedzie sie ogladalo razniej. Weidman jest niepokonany, ale wciaz najwieksze sukcesy ma przed soba. Dowiedzial sie o walce 2tygodnie przed, wiec Demian powinien go poskladac.

Sonnen dostal ulatwiona droge do pretendenta, bo z Munozem by mial przeprawe bardzo ciezka. Bisping zostal przesuniety do niego, ale nie sadze by mial argumenty na Gangstera z Oregonu (pomijajac fakt, ze to moj ulubiony fighter)

Evansa wcale nie jestem taki pewny, ale wszyscy wokol mnie uspokajaja.

50zl bah

CF Villarreal - FC Barcelona (Typ) 2 1,20

US Lecce - Inter Mediolan (Typ) 2 1,55

CD Feirense - Benfica Lissabon (Typ) 2 1,30

FC Gil Vicente - FC Porto (Typ) 2 1,30

Fani Realu moga sie cieszyc, bo zwykle jak stawiam na Katalonczykow, to oni sie potykaja o wlasne nogi, i robia jakis magiczny remis. Problem w tym, ze Villarreal to robi caly sezon, i jakby tu byla jakas niespodzianka, to nominuje ją do WTF roku... Bez zartow

Inter jest na fali. Przynajmniej 5 pewnych zwyciestw z rzedu, i wspinaczka na szczyt Serie A. Brakuje jeszcze 6pkt, ale Lecce to nie przeszkoda. Kandydaci do spadku, a kurs potezny, jak na taki pojedynek

Portugalska liga przypomina byla Szkocka, jak juz kiedys pisalem. W ogole nie mam problemu, zeby stawiac na te dwa zespoly, gdy graja z jakimis kabareciarzami.

Do tego planuje puscic jakies 3 kupony w toto-mixie/fortunie za 10, 10 i 5zl. Do tego pomieszam wyzej wymieniona czworke, z tymi spotkaniami, ktore mi sie rzucily w oczy.

Racing Santander-Valencia

2 2.20

Nie zachwycili w ostatnim meczu (bramka z przypadku), ale jak rzucaja taki kurs w meczu z Santander, to jestem gotowy zaryzykowac. Pewnie Soldado cos ukuje

Reims-Angers

1 2.05

Gospodarze musza zdobyc 3pkt, bo dwa wyprzedzajce je nieznacznie zespoly graja ze soba, wiec ktos stracic musi. Angers zaliczylo ostatnio dwie porazki, gdzie stracili 5bramek, a to od razu powoduje, ze jestem spokojniejszy o ten mecz sciagniety z powietrza

Nice-Montpellier

2 2.30

Nie wiem, co ćpa to Montpellier przed meczem, ale walcza znowu po mistrzostwo. Solidny zespol sie z tego zrobil, i juz nie mozna mowic, ze sa na szczycie z przypadku. Jesli po zwyciestwie z Lyonem (1-0) poniesliby porazke z dolujacym Nice, to bylbym lekko zdziwiony.

Stade Brest-PSG

2 2.00

Mam na uwadze PSG, bo graja ze sredniakiem, ale szczerze to moge sie w ostatniej chwili wycofac i dac remis. Brest zawsze remisuje.... 4 zwyciestwa - 4 porazki - 12 remisow! Zaszyja sie w polu karnym grajac z pierwszym miejscem pewnie...

Alcoyano-Valladolid

2 2.15

Hercules-Villarreal B

1 1.55

Villarreal na pewno nie odesle wartosciowych pilkarzy na ten mecz, bo sami graja z Barca - trzeba uniknac dramatu. Hercules zajmuje 3 miejsce, ale wciaz bije sie o pewny powrot do Primera.

Augsburg-Kaiserslautern

2 2.75

Szczerze to troche mnie poniosla fantazja, ze nasz Polak strzeli tutaj bramke, a jego zespol wygra. W koncu jak nie z Augsburgiem, to z kim? :wink: Zauwazylem zreszta, ze kursy drastycznie spadaja, i chyba ludzie siedzacy w tym 24/7 wiedza cos wiecej. 2.75 na tasiemcu za 5zl mnie nie zaboli.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274925

Dawaj na Juve, które jest na fali w meczu z Udinese, które z kolei jeżeli traci punkty to tylko na wyjeździe gdzie radzi sobie raczej średnio. Kurs powinien być niezły, myślę, że koło 1.70.
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274933

Stade Brest-PSG

2 2.00

Ja byłbym świrem i postawił na SB29. Od listopada nie przegrali w lidze. W meczu w Parku Książąt, byli drużyną lepszą i gdyby nie pech wywieźliby stamtąd 1-3 punkty.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274938

Dawaj na Juve, które jest na fali w meczu z Udinese, które z kolei jeżeli traci punkty to tylko na wyjeździe gdzie radzi sobie raczej średnio. Kurs powinien być niezły, myślę, że koło 1.70.

Wlasnie placa 1.5-1.6. To troche za malo, zeby ryzykowac z takim meczem. Smierdzi mi tu remisem.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274939

Falkirk - Celtic 1.25

Nie wiem czemu aż (!) 1.25, Celtowie mają 12 zwycięstw z rzędu, w tym pokonanie Rangersów, a tutaj grają z drużyną z ligi niżej. Czy coś tutaj się może stać? Nie wierzę, to musiał by być całkowity pech i totalne lekceważenie rywala.

N!KO stawiasz znów na Manchester tak pokaźną sumę? Bliźniacza sytuacja z poprzedniego tygodnia ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274947

N!KO stawiasz znów na Manchester tak pokaźną sumę? Bliźniacza sytuacja z poprzedniego tygodnia

Nie, bo to puchar z Liverpoolem. Takie pieniadze nie przystoi na rozgrywki pucharowe. Alex nie ma problemu bogactwa, i tam latwo sie moga uwalic. Jakby grali teraz w lidze z Chelsea na wyjezdzie, to pewna dwoja by wjechala :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-274949

QPR vs Wolverhampton - 1.87 (fortuna)

Spokojnie mozna tutaj znalezc kurs 2, a QPR sie wzmocnilo w zimowym oknie. Wystarczy powiedziec, ze ich atak to teraz Djibril Cisse i Bobby Zamora.

Wigan vs Everton - 2.05 (fortuna)

Everton poniesiony zwyciestwem nad City nie powinien potknac na sie slabiutkim Wigan. W ostatnich czterech meczach, gospodarze stracili 11 bramek. Dno ligi angielskiej, ale w PL wszystko sie moze zdarzyc.

PSG vs Evian - 1.33 (fortuna)

Evian stac na niespodzianke, ale u siebie. Na wyjazdach raczej nie zachwycaja, a to w koncu Paryzanie, ktorzy czuja na plecach oddech Montpellier. Nie zawiedli tydzien temu, i licze, ze podtrzymaja passe

HSV vs Bayern- 1.53 (fortuna)

Monachijczycy juz maja wpadke z Moenchen za soba. Teraz nie mozna sie potykac, bo Dortmund ucieknie. HSV gra w kratke i chyba nie stac ich na niespodzianke.

Gaziantepspor vs Galatasaray - 1.96 (fortuna)

Jesli tyle placa za Galate, ktora gra z jakims Tureckim scierwem, to nie moge nie postawic...

Niedziela:

Chelsea vs Manchester United - 2.62 (fortuna)

Chelsea stracilo kluczowych zawodnikow, ktorzy grzeja tylki w Afryce. Kurs na United jest spory, i tak jak ostatnio pokonali Kanonierow, tak teraz sie zepna na niebieskich. Poczuli krew i juz dogonili City. Teraz trzeba pokazac charakter, ktorego wciaz brakuje lokalnym rywalom

Sochaux vs Lille - 1.78 (fortuna)

Boje sie, bo Sow odszedl z Lille, i juz nie maja maszynki do strzelania bramek. Jakos nie wierze w wielkie przebudzenia Jelonka z zimowego snu, ale jesli w Sochaux bronia bramki takie pilkarskie tuzy jak Damian Perquis... to ja stawiam na druzyne przeciwna :wink:

Valladolidvs Tarragona - 1.44 (fortuna)

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276370

Chelsea vs Manchester United - 2.62 (fortuna)

Chelsea stracilo kluczowych zawodnikow, ktorzy grzeja tylki w Afryce. Kurs na United jest spory, i tak jak ostatnio pokonali Kanonierow, tak teraz sie zepna na niebieskich. Poczuli krew i juz dogonili City. Teraz trzeba pokazac charakter, ktorego wciaz brakuje lokalnym rywalom

Bez przesady, mówienie o Kalou, jako kluczowym graczu Chelsea to jak mówienie o reprezentacji PZPN jako głównym faworycie Euro 2012. Drogba też raz wchodził z ławki, raz grał od początku, więc wyszło ciężkie nadużycie. Niemniej jednak, Chelsea zagra bez Ashley Cole'a, Ramiresa, Lamparda i prawdopodobnie Terry'ego, przez co kurs na Manchester wydaje się jeszcze smaczniejszy, tym bardziej mając na uwadze ostatnie mecze londyńczyków i fakt, że do United wracają Rooney, Young, Cleverley i Nani.

Na dziś zagrałbym na Schalke - Mainz po niezłym kursie na 1. Schalke musi gonić Borussię, a że jest rozpędzone i ostatni mecz u siebie przegrało jeszcze w październiku to patrząc na raczej średnią formę wyjazdową Mainz, zwycięstwo powinno być pewne.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276373

Bez przesady, mówienie o Kalou, jako kluczowym graczu Chelsea to jak mówienie o reprezentacji PZPN jako głównym faworycie Euro 2012

Agree

Pobawię się w typowanie Ligue 1:

Bordeaux - Toulouse 1 [1-0]

Mimo swojej nieopisanej nienawiści do GdB to właśnie Bordeaux typuje na faworyta. Po fatalnej pierwszej połowie sezonu, zaczynają grać na przyzwoitym poziomie. Toulouse ostatnio co raz gorzej więc pewnie nawet remis jest poza ich zasiegięm

Ajaccio - Nice 1 [3-0]

Mimo, że Nice ostatnio sprawiła wiele kłopotów MHSC to raczej nie daje im szans z drużyną z Korsyki. Remis i 4 wygrane z rzędu mówią same za siebie, szczególnie, że drużyna Ochoi miała podzielić los Arles oraz Grenoble z poprzednich sezonów.

Montpellier - Brest x - [0-0]

Obie drużyny kocham, ale dla dobra francuskiego futbolu byłoby lepiej gdyby to ekipa Rene Girarda okazała się lepsza i doskoczyła do PSGówna. Brest mocno osłabione sprzedażą Roux i kontuzjami będzie grało bardzo defensywnie, co potrafią robić bardzo dobrze. Jeśli zagrają tak zajebiście jak w pechowym spotkaniu z PSG, to może nawet i 3 punkty uda im się wywieść.

PSG - Evian TG x [1-1]

PSG nie jest w najlepszej formie, a mimo to ciągle utrzymają się na szczycie. Beniaminek, w którym swoje udziały mają m.in Zidane czy Lizarazu już w spotkaniu z rundy jesiennej pokazał się z dobrej strony w spotkaniu z Paryżem.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276374

Panowie z całym szacunkiem, ale idea tematu była na początku całkowicie inna, a teraz jest tak, że każdy wyskakuje ze swoimi typami gdzie ciężko powiedzieć coś o prawdziwych pewniakach, a jak pojawi się już ktoś kto ma pewniaka i mógłby sobie dać rękę uciąć to i tak wszyscy mają swoje zdanie. Od całej bukmacherki to był inny temat. :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276380

Oj tam, prawda jest taka, że nie ma czegoś takiego jak "pewniak", a wszystkie poprzednie posty NIKO doskonale to potwierdzają :P
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276384

Euz ma racje, ze nie ma czegos takiego jak pewniak, ale Bonkol wiedz, ze jak ja tu o czyms pisze, to znaczy, ze graja tam moje pieniadze :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/4/#findComment-276389

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...