Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

No to skoro tak, to ja dziś postawiłem - wprawdzie nie pewniaka, ale jednak - 5 zł na zwycięzcę Złotej Piłki, na Neuera. Kurs 20, do zgarnięcia 100zł ;) Sporo ludzi postuluje, że to Manuel zasłużył na ZP, ja sam się z tym zgadzam, no i idąc tym tropem postanowiłem, że postawię na niego jakąś małą kwotę ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-366855

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Cieszą mnie niemiłosiernie twoje wygrane Nalep (zero złośliwości), ale czemu ten temat z "Bukmacherskich Pewniaków" zamienił się w "NalepRKO pokazuje co mu siadło"? :twisted: - od czasu do czasu można coś tutaj zaproponować, jakieś typy - sam też nie jestem bez winy bo nie raz miałem tu miałem jakieś typy wrzucić, ale zapominałem - planuje się poprawić.

Bo ostatnio wszystko mi siada. :D A tak na poważnie to jak gram coś to albo live albo na kilka minut przed rozpoczęciem się meczów i czasami robię to poza domem. Mogę coś tu wrzucać, np. teraz zagrałem Wizards +9.5, Bulls oraz GSW w NBA. Było tak, że się zniechęciłem, bo naprawdę wyglądało to czasem, jakbym udzielał się w tym temacie sam. :D

Co do ZP to raczej wątpię, żeby Neuer po świetnym sezonie zgarnął ZP, bo po prostu nie jest medialny. Jak nie będzie niespodzianek to trzecia Złota Piłka trafi w ręce Ronaldo. Mimo wszystko zasłużenie. Na mundialu nic nie zagrał, ale jednak to co robi w tym sezonie Ronaldo, ile nagród indywidualnych zebrał, to nie widzę tu innej opcji niż jego zwycięstwo.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-366856

• Urządzenie:  Windows

Co do ZP to raczej wątpię, żeby Neuer po świetnym sezonie zgarnął ZP, bo po prostu nie jest medialny. Jak nie będzie niespodzianek to trzecia Złota Piłka trafi w ręce Ronaldo. Mimo wszystko zasłużenie. Na mundialu nic nie zagrał, ale jednak to co robi w tym sezonie Ronaldo, ile nagród indywidualnych zebrał, to nie widzę tu innej opcji niż jego zwycięstwo.

Czy ja wiem czy nie jest medialny. Wiadomo, do Ronaldo nie ma startu, ale jednak przez te swoje rajdy jakąś popularność zyskał. Ja tam ciągle liczę na to, że ludzie będą jednak chcieli uhonorować kogoś błyszczącego na MŚ, bo to w końcu najważniejsza impreza sezonu. A tak poza tym, to na Ronaldo są za małe stawki :D

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-366861

Ja tam ciągle liczę na to, że ludzie będą jednak chcieli uhonorować kogoś błyszczącego na MŚ, bo to w końcu najważniejsza impreza sezonu. A tak poza tym, to na Ronaldo są za małe stawki :D

Myślę, że wtedy MVP mundialu ma szansę wygrać. :lol: Taki żarcik. :D

Co do tematu to nie wierzę w to, co widziałem w nocy... Bulls i GSW weszli ładnie, a Wizards... Po 3. kwarcie przegrywali jednym punktem. Myślę sobie "ok, to będzie close game do końca", no i się zaczęło. Tak jak pisałem, zagrałem to handi +9.5 na Wizards, co oznaczało, że Gortat i spółka mogli przegrać tymi dziewięcioma punktami... Ostatnia akcja meczu, 9 pkt przewagi Heat, piłkę ma D-Wade... Gdyby nie to, że shot clock późnił się o +/- sekundę od końca spotkania to bym wygrał, ale Wade nie chciał turnovera, no i sobie rzucił za 3 i trafił, psując mój kupon.

Na szczęście pograłem na live, że Rockets i Warriors wygrają sześcioma punktami lub więcej i mi się zwróciło z nawiązką.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-366872

Na dziś polecam LASK Linz z zaplecza austriackiej Bundesligi oraz Jagiellonie. Dla bardziej odważnych nawet Jaga + over 2.5 w meczu, kurs ok. @3.00

Edit: Jaga zawiodła. LASK za to odrobił straty po przerwie (po 45' 0:1) i wyciągnął na 4:1.

[ Dodano: 2014-11-04, 16:29 ]

Na dziś pobieram Ronaldo over 1.5 bramki. Kurs 2.95 to przesada. Ostatnio Ronaldo trochę przyhamował i strzela "tylko" 1 bramkę na mecz, ale myślę, że z LFC na własnym stadionie będzie miał kilka sytuacji. Jego bramki jestem pewien. Pytanie tylko czy pójdzie za ciosem, czy też będzie bawił się w asystenta, jak podczas Klasyku. :) Do tego dorzucę jakąś Borussię lub Arsenal.

[ Dodano: 2014-11-05, 00:51 ]

Na noc z NBA:

John Wall over 9 asyst

Miami Heat - Houston Rockets 1

LaMarcus Aldridge over 24 pkt

LA Lakers - Phoenix Suns: Suns -6.5

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367108

Ktoś dziś ruszył LE? Ja drobno sobie zagrałem dla rozrywki :D

Dynamo Moskwa - Estoril 1

Asteras - Tottenham 2

Besiktas - Partizan 1

HJK Helsinki - Torino 2

Napoli - Young Boys 1

Wolfsburg - Krasnodar 1

Tottehamu obawiam się najbardziej. Piłkarze z Londynu, jak już ich mam na kuponie to przeważnie zawodzą. Może dziś będzie inaczej. AKO @10.67 za 10 zł, więc zobaczymy co się wydarzy. :P

Edit: Tottki weszły, Besiktas i Dynamo też, no to ktoś musiał stracić punkty. Padło na glikowskie Torino. :D

Edytowane przez NalepRKO
https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367360

Liga Europy powinna mieć jakiś odzielny dział w firmach buckmacherskich - na ostatnie około 25 kuponów na LE weszło mi może z 3... z czego 2 w ostatniej kolejce :twisted: . Można zagrać za 2, 3 zł, ale poważnie z LE nie ma się co bawić.

Piąteczek, piątunio

Rennes - Lorient 1

Hertha - Hannover 1/2 - 1

Piast - Łęczna X,2

Cordoba - Depor - 1,X

Bolton - Wigan 1,X

Sobota

Liv - Chelsea under 2,5

Burnley - Hull 1,X

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367366

Dziś zapewniłem sobie dodatkowy skok ciśnienia na własne życzenie - do Wolfsburga i Evertonu (siadły bez problemu) postanowiłem dorzucić Fiorę bez remisu, zamiast początkowo planowanego Feyenoordu - pierwsza myśl zawsze najlepsza :)

Na jutro wybrałem coś z Najlepszej Ligi Świata:

Piast (AH 0.0) @1.725

Za typem przemawiają dwa argumenty - obecna forma gospodarzy i dwa efektowne zwycięstwa (4:2 z PBB na ich boisku i 5:0 w pucharze z GKSem) oraz fakt, że Łęczna gra w delegacjach dosyć przeciętnie (trzeba jednak przyznać, że ma trochę pecha) i moim zdaniem na przełamanie serii 6 przegranych meczów wyjazdowych z rzędu się nie zanosi. Jedyne, co mnie martwi, to H2H po stronie przyjezdnych.

Lech @1.44

Kolejorz pod skrzydłami nowego trenera wyraźnie poprawił grę, u siebie wygrywa regularnie, ostatnie ich mecze to W-D-W-D-W-D, więc liczę na kontynuację tego łańcuszka :) Idzie po obiecującym początku wraca na "swoje" miejsce w tabeli, w meczu z Piastem wyglądali bardzo przeciętnie, Lech nie powinien tracić punktów z takimi rywalami.

W AKO daje to kurs 2.48, stawka oczywiście rekreacyjna - jak przystało na Ekstraklasę :D

Z innych typów na jutro rzucił mi się w oczy wspominany przez PH Rennes, ale nie za bardzo ogarniam Ligue 1, na sobotę też postaram się coś wrzucić, a bez zbędnego rozmyślania oczywistym wydaje się BTS na Old Trafford :wink:

Liv - Chelsea under 2,5

Nawet biorąc pod uwagę fakt, że Pool oszczędzał się w LM na ten mecz, a drużyna Mourinho zazwyczaj na wyjazdach gra dosyć ostrożnie, ten typ i tak wydaje mi się mocno ryzykowny, ale życzę powodzenia :D

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367397

Nawet biorąc pod uwagę fakt, że Pool oszczędzał się w LM na ten mecz, a drużyna Mourinho zazwyczaj na wyjazdach gra dosyć ostrożnie, ten typ i tak wydaje mi się mocno ryzykowny, ale życzę powodzenia :D

Jak dla mnie to nie ma innej możliwości na tą chwile niż under 2,5 - Liverpool podejdzie do tego meczu jak do pojedynku z Realem, a Chelsea raczej będzie starać się kontrolować boisko niż biegać jak opętana za bramkami. Prawda jest taka, że w pojedynkach TOP 5 w Anglii równie dobrze może paść 11 bramek jak i 0, ale jednak na logike to raczej nie będzie olśniewający mecz z dużo ilością bramek.

Za typem przemawiają dwa argumenty - obecna forma gospodarzy i dwa efektowne zwycięstwa (4:2 z PBB na ich boisku i 5:0 w pucharze z GKSem) oraz fakt, że Łęczna gra w delegacjach dosyć przeciętnie (trzeba jednak przyznać, że ma trochę pecha) i moim zdaniem na przełamanie serii 6 przegranych meczów wyjazdowych z rzędu się nie zanosi. Jedyne, co mnie martwi, to H2H po stronie przyjezdnych.

Właśnie forma gospodarzy przemawia za Łęczną, nie wiem jak wy, ale ja zawsze jak obstawiam Polską Lige to z reguły staram się stawiać na tych co mają gorszą serie a unikać typów na drużyny które są w formie bo po prostu w Ekstraklasie jest ciężko o kimś powiedzieć, że "Ma dobrą forme" - tam każdy z każdym może wygrać (o czym świadczy tabele, głównie I połówka) i jeśli drużynie idzie za dobrze to nie może to trwać więcej niz 3 kolejki.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367398

Jeśli chodzi o mecz Piasta z Łęczną, to faktycznie gospodarze tego spotkania są na fali. Jednak PH ma rację z tym, że w naszej najlepsiejszej lidze na świecie trudno jest poza Legią (też nie zawsze) wskazać faworyta. Tzn. na papierze faworyci są, ale na boisku tego nie widać. Zresztą prosty przykład meczu Legii z Lechią (tak, wybrany celowo xD), gdzie Lechia cisnęła Mistrza Polski całą drugą połowę, a o wyniku meczu zadecydował stały fragment gry dla legionistów. Z drugiej strony handi 0.0 nie jest złym pomysłem. Jest to zabezpieczenie, a remisy w naszej lidze padają dość często, szczególnie w meczach Górnika Łęczna (gdy grają na swoim stadionie, ale jednak). LFC z CFC nie ruszę pod względem ilości bramek. Jak się zdecyduję, to postawię na Chelsea lub over kartkowy.

Zagrałem na noc:

River Plate

Rockets -3.5 HT

LaMarcus Aldridge over 24 (20 pkt już miał, ale PTB prowadzili zbyt dużą różnicą nad Mavs i coach go zdjął)

Adelaide - Sydney BTS (0:0, a do tej pory w każdym meczu obie strzelały przynajmniej po jednej)

Edit: Znowu 2 mecze weszły, a dwa nie. Chyba czas grać po 2 (góra 3) bety na kuponie. Skończyły się czasy, gdzie wchodziło 4/4 :D

[ Dodano: 2014-11-07, 21:53 ]

Mini taśma na nadchodzącą noc z NBA za grosze:

Bulls

Nets

Celtics

Grizzlies -7.5

DeMarcus Cousins over 24

@7.86

A obiecałem sobie, że jak już będę grać handicapy to z plusem, na tych gorszych na papierze...

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367400

• 2 tygodnie później...

Na dziś coś takiego w naziemnym:

Lechia II 1:0

Oldham 1:1

Estonia + over 2.5

Ukraina + over 2.5

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-367901

Nalep@

Masz coś dziś na NBA ? Bo tak jak jestem fanatykiem NBA... to akurat trafiam rzadko. ;-)

PS: Gdzie stawiasz, bo ja na bet365 nie mam opcji, że moge postawić na zdobycz danego zawodnika.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-368028

PS: Gdzie stawiasz, bo ja na bet365 nie mam opcji, że moge postawić na zdobycz danego zawodnika.

Betsson, a kiedyś Fortuna. Tam na betce jest opcja na punkty/zbiórki/asysty danego zawodnika, ale można puszczać tylko single. Na dziś nic nie mam, bo nie będę dziś grać. Dopiero jutro coś postawię. :P Gdybym miał stawiać to wybrałbym over punktowy Dirka Nowitzkiego, Portland i jakieś minusowe handi na SAS.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-368048

Dawno nic nie pisałem, a kilka razy zagrałem. Niestety bez skutku. Oby jutro coś siadło

Białoruś - Meksyk 2

Słowenia - Kolumbia 2

Austria - Brazylia 2

Chile - Urugwaj - obie drużyny strzelą

Francja - Szwecja - obie drużyny strzelą

Hiszpania- Niemcy - over 2.5

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-368050

Gdybym miał stawiać to wybrałbym over punktowy Dirka Nowitzkiego, Portland i jakieś minusowe handi na SAS.

Prócz overa Nowitzkiego, który ostatecznie miał bodajże 13 punktów, pozostałe mecze weszły. Jak coś zagram (a jeszcze jednak dziś odpuszczam, bo towarzyskie, a w NBA tylko 4 mecze i nie wiem za bardzo jak to ugryźć), to jutrzejsze mecze kwalifikacyjne do PNA + NBA.

https://forum.wrestling.pl/topic/28297-bukmacherskie-pewniaki/page/39/#findComment-368108

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...