Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na dzisiaj coś innego. System 7z11, a więc mogą zawieść maksymalnie cztery zespoły.

http://s15.postimg.org/3t6rrueln/123.jpg

Edit: Weszło 9/11. Od teraz jak będę grać Żalgiris to tylko X do przerwy. :roll: Wygrana 11,22. Spodziewałem się więcej, ale zawsze coś na następne kupony.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Plan na dziś (nie wiem jakie są kursy, dopiero co wszedłem do krainy Internetu):

- Bayern vs. Real - dokładny wynik 1:1

- Real awansuje dalej (90 minut, dogrywka, karne)

- Real awansuje dalej po 90 minutach gry

Takie trzy kupony postanawiam dzisiaj zagrać, jeszcze nie wiem jakie będą kwoty, ale najwięcej przeznaczę na awans Realu w obojętnie jaki sposób.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Sam chciałem grać awans Realu, ale jak zobaczyłem kursy u internetowych buków, to szybko z tego pomysłu zrezygnowałem. Bet365 ma praktycznie najwyższe kursy w każdej dyscyplinie, ale u nich na awans Realu kurs wynosi zaledwie 1.60. Na awans Królewskich po 90 min. gry 1.72, więc też szału nie ma. Już lepiej zagrać X2 (2.10 na B365). :D

Właśnie widzę te kursy. Ewentualnie zrobię dubla na awans Realu i Chelsea. AKO około 3 zł, i można się pobawić.

Dziś zagrałem za 10 zł na Fortunie (tylko dlatego, że taka mała stawka):

Radwańska - Bouchard 1 @1.37

Isner - Gabashvili 1 @1.70

Zawisza - Lech 2 @1.70

Wygrałem 34.85 :P

Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim 1

Borussia Mönchengladbach - FSV Mainz 05 1

Eintracht Frankfurt - Bayer 04 Leverkusen 2

Hamburger SV - Bayern Monachium 2

SC Freiburg - FC Schalke 04 2

Stawka 5 zł

Wygrałem 61 z groszami :D

Dzisiaj nie futbolowo a eurowizyjnie:

Szwecja - win - 3.60 w bet365

Widzę, że bardzo asekuracyjnie po najniższym kursie :)

Owszem, najniższy kurs, ale wydaje mi się, że Eurowizja ze Skandynawii nie wyjedzie za szybko. Obawiam się tylko tego czegoś z Austrii. Bądźmy tolerancyjni, ale nie aż tak ;)

Dziś zagrałem za 20 zł na Paderborn w meczu z Aalen. Gospodarze ostatecznie wygrali 2:1 mimo, że przegrywali. Tym samym Paderborn awansował do Bundesligi. Drugim zakładem na kuponie był mecz Derby z Brighton po kursie 1.92 na gospodarzy. Skończyło się pewną wygraną 4:1. Derby County wyeliminowało zespół, w którym występuje Tomasz Kuszczak i zagra w finale barażów o Premier League. Wygrałem 50,40. :)

Póki co dzień udany, a przecież jeszcze się nie skończył. :D Nie chcę zapeszyć, ale w razie kolejnych wygranych zedytuję posta.

Mam pytanie do osób grających na efortunie. Polecacie tego buka? Bo zagrałbym na czymś legalnym(obecnie bah) ale troszeczkę odpycha ten podatek i nie wiem czy w perspektywie czasu się to opłaca.

Plusem na pewno jest dowolna kwota wpłaty i wypłaty, lepsza oferta w porównaniu do bah. Minusy to właśnie podatek, a oferta mogła by być mimo wszystko szersza :D

Mam pytanie do osób grających na efortunie. Polecacie tego buka? Bo zagrałbym na czymś legalnym(obecnie bah) ale troszeczkę odpycha ten podatek i nie wiem czy w perspektywie czasu się to opłaca.

Jeśli chodzi o legalnego buka, to jak najbardziej. Minusy wymienił sebinho, no ale z tym się trzeba liczyć grając u legalnych bukmacherów. Co jeszcze? W porównaniu z takim Bet365 (wg wielu najlepszy bukmacher internetowy) w Fortunie możesz grać w przykładowym NBA 2 zdarzenia z jednej nocy (nawet jeśli chodzi o zawodników tego samego zespołu), co w B365 jest niemożliwe.

A opłacalna jest tam gra za wysokie stawki? Powiedzmy 4 cyfrowe? Bo trochę czytałem i niektórzy piszą, że u tego buka najlepiej za małe? Jaka Wasza opinia Panowie :)
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Haha
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
    • MattDevitto
    • Giero
      WWE w sobotę, podczas Backlash, potwierdziło informacje odnośnie terminu i lokalizacji tegorocznej gali Night of Champions. Te wydarzenie odbędzie się 28 czerwca w Rijadzie, Arabii Saudyjskiej. Dzień wcześniej będzie tam miało miejsce także Friday Night SmackDown. Wielce prawdopodobne będzie, iż czerwcowa wizyta będzie dla WWE jedyną w tym kraju w 2025 roku. Bowiem gospodarzem jesiennego Crown Jewel będzie Australia. Wynika to jednak z faktu, że w Rijadzie odbędzie się Royal Rumble 2026. Czyli po raz pierwszy WWE zorganizuje galę z tzw. „Wielkiej Czwórki” w Arabii Saudyjskiej.
  • Dodaj nową pozycję...