Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fajny kupon się zapowiada, ale z tym Fenerbahce to pewnie będziesz żałować. :wink:

Początkowo miałem stawiać X2, napewno szanse byłoby to bezpieczniejsze ale skusił mnier wysoki kurs na ten zespół. Mam nadzieje, że się poszczęści.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Już za dwa dni finał ligi mistrzów więc naszła mnie chęć postawienia kuponu. I mając do dyspozycji trochę złocisza, zastanawiam się, która z poniższych możliwości wydaje się być najlepszą.

1) BVB vs. Bayern - 2 - 1.75

2) BVB vs. Bayern - Bayern wygrywa LM - 1.40

3) BVB vs. Bayern - Handi Bayern -1 - 2.75

Jak dla mnie to trzecia opcja jest najlepsza, ale może ktoś ma jakieś inne pomysły na sobotni (i nie tylko) wieczór :)

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

3) BVB vs. Bayern - Handi Bayern -1 - 2.75

Zdecydowanie to :twisted:

• 2 tygodnie później...

Na jutrzejsze eMŚ:

Argentyna vs. Kolumbia - 1 - 1.58

Łotwa vs. Bośnia i Hercegowina - 2 - 1.57

Belgia vs. Serbia - 1 - 1.57

Chorwacja vs. Szkocja - 1 - 1.30

Liechtenstein vs. Słowacja - 2 - 1.33

Mołdawia vs. Polska - 1X - 2.46

Stawka: 5 zł, do wygrania ~ 73 zł

Nie no, już w takich czasach żyjemy? :P

Nie no, już w takich czasach żyjemy? :P

Po wyczynach z Liechtensteinem, wątpie aby nasze Orły (a raczej pisklaczki) mogły wywieźć 3 punkty z Kiszyniowa :) Ciężki teren i tylko Anglicy pewnie tam wygrali 5:0. Ukraina zremisowała, a Czarnogóra męczyła się do 78 minuty i wygrała 1:0.

Na szybko:

Korea Płd vs. Uzbekistan - 1 - 1.53

Szwecja vs. Wyspy Owcze - powyżej 2.5 gola - 1.25

Iran vs. Liban - 1 - 1.16

Kolumbia vs. Peru - 1 - 1.36

Dania vs. Armenia - Dania wygra do zera - 1.83

Ekwador vs. Argentyna - 1 - 2.37

Stawka: 5 zł, kurs: 13.1, ewentualna wygrana ~ 65 zł

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj postawiłem 2 kupony na żywo oraz jeden zwykły. Efekty poniżej. :P

http://imageshack.us/a/img826/8695/vg4t.jpg

---

http://imageshack.us/a/img22/3650/gsej.jpg

---

http://imageshack.us/a/img29/771/vfpj.jpg

• 4 tygodnie później...

Jakieś pomysły na dzisiejsze mecze eliminacji LM? Ja dzisiaj zagrałem na 1X w meczu Partizana Belgrad i trochę pieniędzy się zwróciło, a teraz patrze i kursy na Legię rosną. Jest już 1.55 i do dubla z Celticiem 1.28 może wyjść coś fajnego :)

W końcu postanowiłem skorzystać z bonusu jaki daje buk Bet365. Wystarczy wpłacić bodajże minimum 20 zł, a po obstawieniu pierwszego kuponu dostanie się 100% tego ile wpłaciliśmy do depozytu. Ja wpłaciłem 50 zł, postawiłem kupon i od razu miałem na koncie bonusowym 50 zł. Żeby wypłacić depozyt i bonus trzeba obrócić obie kwoty trzykrotnie po kursie minimum 1.50. Postanowiłem więc za pierwszym podejściem:

- Postawić 2 takie same kupony na mecz Pelikan Łowicz - Arka w ramach PP na gości, po kursie 2.00 - weszło.

- Następnie kwotę 100 zł z wygranego depozytu postawiłem na mecz Odry Opole z Miedzią Legnica. Także na gości i też po kursie 2.00 - weszło.

- Co do bonusu to się wycwaniłem, ponieważ zagrałem za 100 zł na to, że jeden z kontuzjowanych piłkarzy Celtiku strzeli bramkę. Nic nie wygrałem, ale dostałem zwrot i zaliczono obrót.

Takim oto sposobem z 50 zł wygrałem równe 300 zł. Dziś postanowiłem zagrać za okrągłą stówkę takie zdarzenia:

- Legia - TNS: Powyżej 2,5 goli @1.40

- KS Polkowice - Flota 2 @2.10

- Rudar - Śląsk 2 @1.80

- Lech - Honka: Powyżej 2,5 goli @1.80

Do zgarnięcia lekko ponad 950 zł, może wejdzie. Obawiam się lekko Śląska, że odpuści, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. :P

Rudar Pl. - Śląsk - 2 ( 1.85 )

Piast - Karabach - 1 ( 1.95 )

St Johnstone - Rosenborg - 2 ( 1.90 )

Utrecht - Differdange - x ( 6.75 )

Specjalnie dla Luksemburczyków rzuce kupon. świetna okazja, a wygrane z tamtego roku gdy stawiałem, na Dudelange przy nawet większych kursach niż ten o czymś świadczą.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Molde - Legia 2 @2.60

APOEL - Maribor 1 @1.75

Celtic - Elfsborg 1 @1.50

Zagrane za 16.80 zł

EWK: 100.97 zł

Tydzień do rozpoczęcia gier w m.in. ligach francuskiej czy niemieckiej, ale dziś startują rozgrywki w ligach angielskich (BPL za dwa tygodnie). Z tej okazji 2 kupony dotyczące Anglii i jeden ogólny ;)

1.

Burnley vs. Bolton - 2DNB - 2.00

QPR vs. Sheffield - X2 - 2.10

Nottm Forest vs. Huddersfield - 1 - 1.75

2zł = 14.70

2.

Gillingham vs. Colchester - 1 - 2.20

Crawley Town vs. Coventry - 1 - 1.95

Peterborough vs. Swindon - 1 - 1.95

Exeter vs. Bristol Rovers - 1DNB - 1.61

3zł = 40.54

3.

Celtic Glasgow vs. Ross County - 1 - 1.25

Dinamo Zagrzeb vs. RNK Split - 1 - 1.40

FC Twente vs. RKC - 1 - 1.30

5zł = 11.38

• Urządzenie:  Windows

Z racji, że to początek sezonu w niektórych ligach, to na 96%, jestem 10zł w plecy. Nie wiem, co dzieje się we Francji, nie wiem jakie transfery zrobiły poszczególne ekipy, ale te mają wygrać, i tyle w temacie :wink: Świadomie odpuściłem takie Monaco, które może się na początku przymarszczyć jak każdy, niezgrany ze sobą zlepek gwiazd.

Sobota

Niedziela

50608915156a3743c1fa34.jpg

Co do Francji i stawiania na Monaco to zgadzam się, że jest to nie opłacalne. Kupon "francuski" złożę zapewne kilkanaście minut przed rozpoczęciem spotkań (może jakiś wzrost kursów), a przed chwilą ułożyłem kupon na popołudnie:

Bayer Leverkusen v SC Freiburg - 1 - 1.44

Brighton v Derby - 1 - 1.95

Blackburn v Nottm Forest - X2 - 1.42

Bristol Rovers v Scunthorpe - 2DNB - 1.83

Southport v Luton - 2 - 1.95

Grimsby v Aldershot - 1 - 1.45

Stawka: 3 zł, EWK: ~ 62 zł

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 31 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold Rising Spirit - Dzień 10 Data: 11.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Gifu, Japan Arena: Juroka Plaza Publiczność: 285 Format: Taped Data emisji: 13.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kowalski
      US championship 4 koksów przyszło się ponaparzać i każdy pokazał się z mocnej strony. Drew znów blisko zwycięstwa ale  Ksiądz z gestem Kozakiewicza go uwala, więc rywalizacja będzie trwać dalej. Fatu to świr, fajnie się go ogląda jak wszystko z taką łatwością robi. Rycerz tu w ogóle nie odstawał a wręcz mam wrażenie że pokazał się najlepiej. Nie tylko 3 rywali ale i interwencja z zewnątrz była potrzebna by go pokonać. MUSI dostać walkę o złoto w tym roku. Cobb w bloodline trochę zaskakuje. Solo vs Fatu coraz bliżej (ciekawe czy z pasem w tle) Jak tu skończyć sage z Bloodline jak oni się tak mnożą?    Lyra vs The Man  Bardzo dobra walka. Po raz kolejny Lyra jak tylko dostaje czas to dowozi, Becky też nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Nie miałem pojęcia w którą stronę to pójdzie tym ciekawiej się oglądało, zwłaszcza drugi finisher od Becky mnie nabrał że to koniec. Podoba mi się że młodsza irlandka broni tytułu, chodź przy kolejnej walce może już Beczka to zgarnąć.  Lyra z Becky i Tiffy z Szarlot - dwa feudy weteran vs młoda krew, no bez porównania    Greatest Luchador vs Penta Tu też dobrze się bawiłem. Szybkie tempo, efektownie, jedynie brakowało mi jakiegoś wiarygodnego near falla dla Penty. Fajnie rozpisana ta interwencja Judgment Day, wąż Balor niby przyszedł pomoc... ale to dopiero El Grande przyczynił się do wygranej Dominika. Oblivion od Doma - miło.    Gunta vs Pat Dominacja generała z uśmiechem na twarzy, całą walke. I ten uśmiech mi trochę nie pasował. Sądziłem że wpadnie na wkurwie i skopie dupsko komentatorowi. No ale całościowo wyszło spoko, dobry przystanek dla byłego mistrza. Przestraszyłem się że to koniec jak Cole przytrzymał nogę Gunthera, ale na szczęście nie było żadnych cyrków.    Cena vs Orton Spam finisherów - pierwszy minus Ref bump - drugi minus, zdecydowanie tu przesadzili, zderzenie z sędzią a ten leży nieprzytomny dłuższy czas i nikt nie przychodzi z zaplecza. Kurde można przecież to sensownie rozegrać. Ale i tak dużo lepszy pojedynek niż z Kodasem na Manii. Trufla się nie spodziewałem ale bardzo fajnie to wyszło. Kolejne fartownie zwycięstwo Jaśka, bo najpierw Cody nie miał jaj by skończyć walkę a teraz jego największy fan mu pomaga, aż mnie ciekawi jak będzie przy kolejnej walce. Przejście z AA na RKO świetne.   Podsumowując, przyjemne show, dobre starcia ale... każda z nich (prócz walki wieczoru) mogłaby się odbyć ma tygodniowce co tylko by podniosło prestiż Raw czy Smacka.  Niby wyniki spodziewane ale miałem wątpliwości przy prawie każdej walce
    • GGGGG9707
      No i szanuję opinię zwłaszcza że jest poparta argumentami a nie "bo tak", częściowo też się zgadzam bo (choć go nie trawię do tego stopnia, że przewijam proma / walki a jak ja PLE coś robi a akurat na żywo oglądam to się czymś innym zajmuję i nie obchodzi mnie zbytnio co tam się dzieje) z tego co tu czytałem i jakieś tam urywki mi się gdzieś tam wyświetliły to fakt, przykłada się, daje radę, robi robotę i jest lepszy od wielu (choć gdyby WWE akurat na to patrzyło to zwolnienia by zupełnie inaczej wyglądały i same drewna by wylatywały). Moja opinia jest taka, że gdyby powalczył trochę na niezależnej wcześniej i WWE zobaczyło by potencjał to ok jeszcze by przeszło a tak to wygląda jak typowy celebrity no-name któremu WWE podkłada swoich zawodników żeby nakarmić jego ego (tak, wiem że zły przykład bo on większość przegrywał z początku ale w momencie sprowadzenia go tak to wyglądało) Nie wiem, może problem u mnie jest w tym, że należę do 0.001% społeczeństwa które nie uznaje czegoś takiego jak youtuber i dla kogo celebryta to aktor, piosenkarz, polityk (chociaż polityki nie śledzę), sportowiec a nie ktoś kto sobie nagrywa jak gra w gry, reaguje sztucznie na jakieś filmiki czy robi z siebie klauna (z całym szacunkiem dla klaunów) i dlatego wyjątkowo nie mogę go przetrawić. Ale szanuję Twoje zdanie, częściowo się zgadzam i dajesz dobre przekonywujące argumenty.
    • KyRenLo
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...