Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Patrzę na te mecze Ligi Europy i naprawdę podziwiam ludzi, którzy ładują kasę w obstawianie tych spotkań. Dla mnie każdy może wygrać z każdym, wyniki często kosmiczne, a kursy wcale nie pomagają w ocenie faworyta.

Taśmę bym jakąś strzelił, na jeden kupon takich niby faworytów (wg. mnie) typu Inter, Fiora i np. Celta (i oczywiście kilka innych), a na drugi drużyny ze sporymi kursami, ale niezbyt pewne (typu Nice, Rapid, Anderlecht i Bilbao). Ktoś też się bawi w LE? :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

http://s10.ifotos.pl/img/1jpg_ararnrp.jpg

A wczesniej...

http://s5.ifotos.pl/img/2jpg_ararnrw.jpg

I spiewam...

... bo to glownie dzieki Kolo (Celtic), Borussia Monchengladbach wygrala :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• 2 tygodnie później...

Próbuję skleić coś na Ligę Mistrzów. Powiedzcie, City czy Barca? Kusi mnie opcja z Barcą i over 2.5 bramki w spotkaniu :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Reputacja:   1

Wróciło NBA, a że koszykówka to głupi sport dla murzynów to nigdy się tym nie interesowałem. Jednak po januszowsku wiedziałem, że LA Lakers to znana firma i mocno zdziwiłem się wczoraj, gdy zobaczyłem kurs na unibecie 8.0 właśnie dla drużynę z Los Angeles. Postawiłem 10 zł i udalo się zgarnąć ponad 80. Idealna kasa by mieć co przejebać kolejnego dnia na LE (chociaż na razie nie jest tragicznie).

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Wróciło NBA, a że koszykówka to głupi sport dla murzynów to nigdy się tym nie interesowałem. Jednak po januszowsku wiedziałem, że LA Lakers to znana firma i mocno zdziwiłem się wczoraj, gdy zobaczyłem kurs na unibecie 8.0 właśnie dla drużynę z Los Angeles. Postawiłem 10 zł i udalo się zgarnąć ponad 80. Idealna kasa by mieć co przejebać kolejnego dnia na LE (chociaż na razie nie jest tragicznie).

Tyle, że w NBA siły bardzo szybko się zmieniają, Ci którzy byli na szczycie 5-10 lat temu nie muszą być na szczycie teraz a Lakersi od 3 lat są wręcz beznadziejni, więc Ci się po prostu fartło, bo Atlanta powinna ich rozjechać :)

Ale Hawks tego nie zrobili, bo Walton dobrze poukładał zespół, który ma przed sobą świetlaną przyszłość. Russell, Randle czy Clarkson mogą w przyszłości namieszać w lidze. To samo tyczy się Ingrama, więc nie róbmy z Jeziorowców "gówna", którymi byli sezon czy dwa temu. Wygrane z Rockets czy Hawks to nie przypadek.
  • 1 miesiąc temu...

http://i.imgur.com/HcUFB0p.jpg

http://i.imgur.com/4tnMpl0.jpg

Jest forma ostatnio. :-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja w tym tygodniu już jestem na czysto, a jeszcze jeden kupon może sprawić, że będę 100zł do przodu.

We wtorek zacząłem od 50zł na Besiktas z Dynamo po kursie 2.28. Beskitas walczy o awans do dalszej fazy LM, a Dynamo nie gra o nic. Wynik 6-0 dla Ukraincow. Patrzac na bramki - meczu nie widzialem - uwazam zawody za sprzedane przez Turasów.

Dzień później za 25zł poszła Kopenhaga po kursie 2.06. Wygrali 0-2, więc przynajmniej na czysto 26zł wpadł - odrobione trochę po Besiktasie.

Za 5zł jakiś kuponik na Lige Europy - nawet nie komnetuje. Nie wszedł, wiadomo.

W sobote poszły 3 mecze za 15zł. City, Lipsk i Termalica. Nie wszedł żaden :twisted: A żeby było ciekawiej, City powieliłem za 80zł, więc trochę po dupie dostałem. Za 50zł puściłem na szczęście Monaco, po kursie 2.04, więc przynajmniej to 52zł na czysto zmniejszyło straty.

Niedziela na razie wygląda pięknie. 50zł na United z Tottenhamem po kursie 2.11. Wygrali, więc 55,5 na czysto wpadło. Tasiemiec za 10zł zawierał Chelsea, Napoli, Juventus, Feyenoord, Schalke i Liverpool, ALE pierwszy raz skorzystałem z Cash-outu. Pierwsze 4 weszły i pojawiła się opcja brać 50zł (40zl na czysto), albo pazernie czekać do końca i mieć opcje wyciągnięcia 211zł. Pierwszy raz skorzystałem z wcześniejszej wypłaty, bo sprawiała ona, że już wtedy będę w tym tygodniu na czysto. Schalke na razie gra w oslabieniu i jest 0-0, a Lpool remisuje 2-2. Cash-out najwyrazniej udany.

Już jestem na czysto, a jeszcze gra Legia i prowadzi 0-2. Jak wygra, to wyciągam 116zl za postawione 50 (na kuponie jest też zwycięski Lech).

• Reputacja:   1

Mój tydzień był bardzo średni, ale finalnie wyszło to koło zera. W środę wyjechałem z 30zł na Legie, Real oraz Juventus i w ostatnim momencie Madryt musiał coś zepsuć i finalnie zremisować. Liga Europy to też spora porażka, którą spowodował Anderlecht.

Wczoraj jednak lekko się odbiłem wpłacając 25zł na zwycięstwo Whyte'a, Parkera oraz Cieslaka. Śmieszne jest to, że według mnie żaden z nich nie zasłużył na wygraną, ale pieniądz jest pieniądz.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• 3 tygodnie później...

Niech się ten rok nie skończy!

http://i.imgur.com/WhlvktV.jpg

Jeszcze masa drobnych mi powchodziła (po 50 zł czy 60 zł). Polecam grać overy na 180-tki w dartsach. Niesamowity poziom tego turnieju.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jeszcze masa drobnych mi powchodziła (po 50 zł czy 60 zł). Polecam grać overy na 180-tki w dartsach. Niesamowity poziom tego turnieju.

Najpierw wytłumacz ludziom na czym polega ten zakład :D

Sam nie miałem zbyt wiele do czynienia z dartem, ale z tego co pamiętam linia 10,5 to chyba rzadkość i spore ryzyko grać na overy

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

180 w dartsie to max jaki można zdobyć rzucając 3 razy (3x 3x20) - najbardziej pożądany rzut.

Sam nie miałem zbyt wiele do czynienia z dartem, ale z tego co pamiętam linia 10,5 to chyba rzadkość i spore ryzyko grać na overy

... Dzisiaj w pojedynku Anderson - Chisnall padło blisko 40 180-tek... :twisted:

PS: Jak już oglądam wrestling to nie ma się co wstydzić nawet tego, że oglądam dartsy z wypiekami. :grin:

Edytowane przez PH93

PS: Jak już oglądam wrestling to nie ma się co wstydzić nawet tego, że oglądam dartsy z wypiekami.

Patrząc na highlightsy różnych turniejów darta, wygląda to bardzo emocjonująco, otoczka może podobać się fanom wrestlingu - them songi, dupy, żywiołowa, podchmielona publika, widziałem gorsze sporty w życiu :D

Żeby nie zaśmiecać tematu niepotrzebnymi przemyśleniami podzielę się może jedynym jak na razie kuponem z UFC 207:

Cruz + Dillashaw AKO: 2,15 na Pinnacle

Skronie, za 50 zł, bo na numerowanych galach zazwyczaj przegrywam, przemyślę jeszcze przed snem typ na Hendricksa (@2.60), nie lubię przekreślać zawodników z niezrobioną wagą a kurs ciągle rośnie , może Smolka znowu zaskoczy (@2.15) i w ostatniej chwili rzucę jakieś grosze.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Patrząc na highlightsy różnych turniejów darta, wygląda to bardzo emocjonująco, otoczka może podobać się fanom wrestlingu - them songi, dupy, żywiołowa, podchmielona publika, widziałem gorsze sporty w życiu

W sumie dartsy to takie RAW po WM. Genialna atmosfera.

• 2 miesiące temu...

http://s10.ifotos.pl/img/171246611_ashenqn.jpg

Kiwać się bramkarzowi Ajaxu zachciało. Ta nieudolna kiwka kosztowała mnie jakieś 4,5 tysiąca. Co śmieszniejsze, okiwał, tylko tępy czarnuch zapomniał, że tamten może się upomnieć po piłkę raz jeszcze.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...