Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

40zł na Chelsea na bet365 i darmowy zakład live za 40zł na handicap -1. Polecam.
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Ja pograłem BTS Chelsea i Brage, a na noc overy Valanciunasa, Kemby Walkera i over punktowy Portland.

Stawiał ktoś dziś ligę angielską? Widzę, że same pewniaki powygrywały, więc może komuś się poszczęściło.

Ja tylko Npower Championship

za 3zł...654zł, zamknąłem na 200 zł. :grin:

Na niedziele Bet365 znów robi promocje, ja dałem, że Bony strzeli Liverpool'owi - kurs 4.0

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Sunderland... :lol:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

PeDoWu napisał(a):
No, ta oprócz pieprzonego Evertonu i Sunderlandu :cry:

No właśnie te dwa mecze jedynie mogły komuś kupony zepsuć. Jak widać, tak się stało :/

Na szybko: over zbiórek Howarda, over pktowy Hawks i Cavs do przerwy -2. Edytowane przez NalepRKO

Everton + Oldham zabrały mi ponad 1000 zł :/

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Holyshit napisał(a):
Everton + Oldham zabrały mi ponad 1000 zł :/

Ja przez remis Aston Villi z ManU ostatnio straciłem kupon warty ponad 2000 zł. Wczoraj się udało odkuć, kupon za 90 zł po kursie około 6 wszedł. Właśnie na wspominanych pewniakach z Anglii. Dzisiaj liczę na Celtic i Heartsów.

• Urządzenie:  Windows

W weekend dało radę ugrać tasiemca - Liverpool, City, Swansea, Tottenham, Derby i Club Brugge. Z 10zł, zrobiło się 288,24. A jeśli o niedziele chodzi to proponowałbym próbować - Chelsea, Bournemouth, Kasimpasa, Besiktas i... ... ...

http://s2.ifotos.pl/img/1jpg_wrrrnqs.jpg

Jak nie wejdzie to nie wejdzie, mam dzisiaj bojowe nastawienie. Trzymajcie kciuki, bo fanów Kogutów tu chyba nie ma. By Attitude rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej!

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Windows

Leicester nieźle grało z Tottenhamem. Tylko wykończenia zabrakło. Cisnęli ich jak nowicjuszy. Punkty im potrzebne jak powietrze, więc z dystansem bym podchodził do tego meczu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

@N!KO

Ja bym jednak tureckiej nie ruszał, ale powodzonka. Co myślicie o West Ham - Arsenal 1X (1.64)?

Na dzisiaj polecam grę na QPR w derbach z Crystal Palace. Bet365 wystawiło na gospodarzy z Loftus Road kurs 2.30, co biorę z ucałowaniem ręki. "Orły" zagrają przede wszystkim bez swojego trenera Neila Warnocka, który został zwolniony.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...