Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mogę też napisać, że Arsenal wiecznie nie będzie gubił puntków :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

N!KO napisał(a):
A dla odważnego Arsenal, bo mnie ogarnia pusty śmiech jak patrze na L'pool. Wiadomo, że słowo "pewniak" tu nie istnieje, ale powinni wygrać.

A ja dla odmiany powiem, że Liverpool powinien sobie poradzić i punkty na Anfield będą. N!KO wie jaką mam skuteczność jak chodzi o The Reds :D

Levadiakos - PAOK - 2

Nacional - Sporting - 2

Newcastle - Sunderland - kartka przed 25 minutą

Liverpool - Arsenal - 2

Stawka: 5 zł, EWK: ~ 72 zł

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Mógłby mi ktoś znajacy sie na NBA zarzucić z 2-3 typy na dzisiaj?

To jest nie do pojęcia. Wieśniaki prowadzą już 3:0 w Berlinie z Herthą. Tym bardziej dziękuję Schalke, które miało tyle okazji, że nie wiem jakim cudem nie wygrali tego meczu, a także United. Mi koło nosa przeszło 1.8k.

Perfecti0n napisał(a):

Mógłby mi ktoś znajacy sie na NBA zarzucić z 2-3 typy na dzisiaj?

Toronto z handi, ale niezbyt dużym, to na pewno. Zedytuję jak coś pomyślę.

Z tego meczu ewentualnie można pograć over Anthony'ego. Gdy gra przeciwko Toronto, to Ross nie daje sobie z nim rady.

Akurat jak dla mnie Hoffenheim było pewniakiem w tym starciu. No może nie do końca takim "czystym", ale na Herthe na pewno bym nie postawił. Również wątpiłem w wygraną Newcastle i jak widać miałem rację. Czasem to jednak trzeba grac intuicyjnie, a nie analizować, bo można większej kasy się nachapać. Tymczasem St. Etienne 2:0. Mam nadzieję, że się utrzyma :)

EDIT: Panowie, grać jutro Juventus na Superpuchar Włoch?

No to Mancini i jego "szajka" zjebali mi kupon na 150 zł :twisted:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Badu napisał(a):
Akurat jak dla mnie Hoffenheim było pewniakiem w tym starciu. No może nie do końca takim "czystym", ale na Herthe na pewno bym nie postawił.

Zagrałem over 1.5 bramki Hoffenheim, weszło na luzie.

Arsenal z Remisem

Lyon

Inter z Remisem

Sporting

St.Etienne

Malaga :)

Co na jutro? Myślałem, żeby dać Stoke z remisem oraz Napoli.

Mateo analizujesz jakoś tabele itd. czy lecisz na żywioł? Obojętne jak, ale na takich taśmach to mi zawsze nie wchodziło over 4.5 :D

Dzisiaj tylko Arsenal popsuł zabawę :/ Teraz tak patrzę, to mega pewniakiem była kartka przed 25 minutą w derbach Newcastle z Sunderlandem. Mogłem pograć takiego singla za większą stawkę...

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Właśnie Mateo wrzuć czasem te twoje przemyślenia to sobie wybiore jakieś 3/4 z kompletu ... Trzeba kuć żelazo póki gorące. :grin:

Zależy, czasem patrzę na tabelę, ostatnie 5 pojedynków danej drużyny, czy mecze bezpośrednie między zainteresowanymi ekipami, a czasem po prostu mam przeczucie. Ostatnio czułem, że będzie Barcelona - PSG 3:1 i MU - Liverpool 3:0, ale stwierdziłem, że moje przeczucie się jednak nie sprawdzi, bo byłoby za pięknie i olałem to.

W tygodniu miałem też to:

Derby-CHELSEA

CELTA-Las Palmas

SOCIEDAD-Oviedo

PSV-Feyenoord Cruz

Azul-REAL

MANNHEIM-Augsburger

Weszło, ale nie obstawiłem, bo mi się nie chciało iść do totomixa. Nie stawiam przez neta, bo już byłbym uzależniony. Ale to jestem w stanie przeboleć, bo tylko 60zl za 8zl postawione. Gorzej z tymi wynikami Barcy i MU, bo tam za 2zł było 670. :D

Dziś jest dużo do ugrania. SSC raczej nie odpuści szansy na Superpuchar... Bo to jedyny realny cel przy Benitezie a Chelsea gra na trudnym terenie w Stoke, może i nie przegra, ale zwycięstwo też nie jest pewne.

Arsenal się na Britannia Stadium potknął. Właśnie nie wiem czy grać Chelsea czy nie. Pograłbym ich w AKO z Bragą.

Myślę nad BTS w Stoke vs Chelsea.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE EVOLVE #13 Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 28.05.2025 Platforma: Tubi Komentarz: Peter Rosenberg & Robert Stone Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #295 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni & Taz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jaki ojciec taki syn.
  • Dodaj nową pozycję...