Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A co sądzicie o takich kuponikach?

1. Genoa-Palermo +2,5

Bursaspor-Fenerbahce 2 (ewentualnie podwójna szansa 2-2 )

Cracovia-Górnik 2-2

2. AV-Southampton 2

Univ.Craiova-Rapid B +2,5

Troyes-Nancy +2,5

Dusseldorf-Furth 1

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

samym atakiem ligi się nie wygrywa.

Nikt tu o wygrywaniu ligi w przypadku United nawet nie myśli.

Everton to solidna ekipa, ale nie wydaje mi się żeby podołali. Brakuje tego jednego atrybutu zwycięzcy - ponadprzeciętności. Nie mniej jednak miło by było ich zobaczyć w topie.

Cieżki terminarz na początku, teraz grają z "ogórkami", świetny menadzer, kadra lepsza niż Southampton.

A Arsenal zapewne ma już tradycyjnie zaklepane 4 miejsce, chociaż grają jak chłopcy na orliku: wystraszeni, spięci, bez pomysłu i polotu.

Przy braku zdecydowanej drużyny która dołączy do City i Chelsea to moga o 3 spokojnie powalczyć... za dobra kadra.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Memphis 1Q

Portland -3.5

Ibaka over 23.5 pkt + zbiórki

Bryant over 27.5

@9.97

Edit: Bryantowi zabrakło punktu i przygarnąłbym 250 zł. :twisted:

[ Dodano: 2014-11-24, 23:56 ]

Kyle Lowry over 6.5 asyst

Houston Rockets - NY Knicks -> Over 192 pkt

Chicago Bulls -3

@6.38

[ Dodano: 2014-11-25, 23:06 ]

Ugrałem na Romie (+1) i Barcy (-1) trochę pieniędzy, więc grubo wchodzę w NBA:

Bradley Beal over 15.5 pkt

Chris Bosh over 0.5 trójki

Kings +5.5

@5.01

• Urządzenie:  Windows

Nadszedł czas na jakąś analizę weekendu. Wynotuje tutaj jakieś upatrzone mecze. Wszelkie za i przeciw mile widziane. Może ktoś ma jakieś insiderskie newsy, których nie posiadam.

West Brom - Arsenal - 2

Swansea - Crystal Palace - 1

Sunderland - Chelsea - 2

Rennes - Monaco - 1

Bordeux - Lille - 1

Dordrecht - Willem II - 2

Den Haag - Ajax - 2

Sevilla - Granada - 1

Frankfurt - Dortmund - 2

Jagiellonia - Zawisza - 1

Chievo - Lazio - 2

Cesena - Genoa - 2

Do tego na "dopompowanie" kursu:

United - Hull - 1

Malaga - Real Madrid - 2

Hertha - Bayern - 2

Mam w głowie jak to sensownie rozstawić, ale jeszcze się wstrzymam na jakieś opinie. Oczywiście nie postawie wszystkiego, nie walnę tasiemca za 2zł :wink: Coś trzeba wybrać.

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Bordeux - Lille - 1

Jagiellonia - Zawisza - 1

Odpuściłbym ze względu na to, że Bordeaux nie jest już tak silne, jak na początku sezonu, a Lille z takim składem wiecznie przegrywać nie będzie i w końcu odpalą.

Co do Jagi, to drużyny Probierza mają do siebie to, że z początku idzie im znakomicie, ale potem łapią zadyszkę. W Gdańsku z Lechią Jaga powinna wygrać, bo sędziowie nie uznali prawidłowej bramki bodajże Strausa, ale piłkarze Lechii mieli kilka dogodnych sytuacji, bo katastrofalnych błędach obrony Jagi. Jednak szwankowało wykończenie. Zawisza dostaje niemal z każdym, ale tutaj te fatalne serie aż tak długo nie trwają i w końcu się przełamią. Zresztą cenny punkt zdobyty w Kielcach już wlał w ich serce jakieś nadzieje. Do reszty nie mam zastrzeżeń.

Nie wiem czy wiesz, ale Reus wypadł do końca roku kalendarzowego. Było o tym ostatnio głośno, a nie muszę pisać ile on daje tej drużynie. Także z tym wyjazdowym zwycięstwem BVB osobiście bym się wstrzymał. :P

Na dziś puściłem Real + over 1.5 w meczu, Juve + to samo i powyżej 4.5 kartki w meczu Łudogorca z Liverpoolem. Jedni walczą, czyli wciąż o duże pieniądze, jak na ten klub, a drudzy o 1/8 LM, więc myślę, że będzie to zacięte spotkanie.

Nie wiem czy wiesz, ale Reus wypadł do końca roku kalendarzowego. Było o tym ostatnio głośno, a nie muszę pisać ile on daje tej drużynie. Także z tym wyjazdowym zwycięstwem BVB osobiście bym się wstrzymał.

O widzisz, i to jest news. Za mało płacą za Dortmund (jakieś 1,57), żebym się z tym szarpał. Nad Jagą i Bordeux jeszcze pomyśle (kursy dobre).

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja bym odpuścił również Arsenal. Kibicuję tej drużynie, ale to jak grają i w jakiej są formie odsuwa mnie od postawienia na nich choćby złotówki (a raczej dwóch złotych :) ). Dortmund to też wielkie ryzyko, więc odradzam, a nawet pokusiłbym się na 1X na Eintracht.

Uwaga! Kurs na nyk w meczu z dallas to równe 10, jasne to dallas jest faworytem, ale nyk zaczyna grac troszke lepiej, wrócił Calderon a dallas jest po serii 2 porazek - oglądałem mecz z indiana pacers i widac obnizke formy. Taki kurs to promocja, ja stawiam 10 zl.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

Dallas ich u siebie rozniesie.

15974308365193fac7b7921.jpg

http://i58.tinypic.com/2w5rocn.png

Panowie...Finally!!! Bądź co bądź CSKA mi strasznie sfarciło.

Ostatnio temat rozkwita ;)

Uwaga! Kurs na nyk w meczu z dallas to równe 10, jasne to dallas jest faworytem, ale nyk zaczyna grac troszke lepiej, wrócił Calderon a dallas jest po serii 2 porazek - oglądałem mecz z indiana pacers i widac obnizke formy. Taki kurs to promocja, ja stawiam 10 zl.

Występ Melo w tym meczu stoi pod znakiem zapytania, więc wstrzymałbym się z graniem na Knicks w tym meczu. Jak już to szukałbym czegoś w stronę Wizards. Nene jest awizowany jako day-to-day, a Cleveland jest w fazie sam nie wiem czego.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Bankol, z 76sers juz grali i tam sie wystrzelali. Dodatkowo ten mecz bedzie na espn a wiec nyk cos pokazac musi.

Niewiele brakowało Ci PH. Mavs dużo się męczyli, mecz wygrany po dogrywce.

Mogłem zamknąć zakład mając 75 zł... ech :neutral:

Dziś LE i takie typy

Lokeren - Legia X,2

Sparta Praga - SSC 2

Villareal - B. Moenchengladbach - obie strzelą.

Ja na dziś z LE:

Tottenham strzeli w obu połowach

Celtic do przerwy lub na koniec meczu

@3.65

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 041 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Szambo wybiło, ale GCW na razie milczy
    • MattDevitto
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #659 Data: 12.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Louisville, Kentucky, USA Arena: KFC Yum! Center Format: Taped Data emisji: 15.05.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #73 Data: 12.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Louisville, Kentucky, USA Arena: KFC Yum! Center Format: Taped Data emisji: 14.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Tomos
      To pewnie będzie ta odpowiedź, którą rzucił @-Raven- , ale jeśli nie, to strzelam:  Black Noir przemówił? Edit: Unieważniam tamto, bo sobie przypomniałem że 4. sezon był tym najnowszym, a piąty to dopiero będzie - w takim razie to Kimiko przemówiła po praz pierwszy
  • Dodaj nową pozycję...