Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Newcastle!

Edit: Zenit też 1-0. Brawo, utrzymać.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

18.30, 98 zł do wyjęcia mam. Jeszcze Zenit.

[ Dodano: 2014-11-22, 19:09 ]

http://s14.postimg.org/ad6dzvboh/123.jpg

• Urządzenie:  Windows

Widzę, że więcej osób też dało Lyon. Kiedyś dobra forma musiała się skończyć, ale nie sądziłem, że będzie to z Bastią i wydawał mi się to jeden z większych pewniaków weekendu - niestety, remis, który nie ruszył mnie jakoś szczególnie, bo już wcześniej dupy dało Moenchengladbach. Nadrobiłem na United, gdzie po kursie 3,47 można było sporo zarobić. United może nie gra rewelacyjnie, ale jeśli jest jakiś klub czołówki z ktorym zawsze im się dobrze grało, to właśnie Arsenal. Sam dałem na to skromnie 30zł - wyszło nieco ponad 100.

Na jutro jest nieco szalona kombinacja "dwójek" - Liverpool, Tottenham i Valencia

Na razie w tym miesiącu wygląda to tak - http://ifotos.pl/zobacz/1jpg_whhaaer.jpg

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jade z tym samym za 15 zł, co ty N!KO tylko jeszcze "Viole" dodam. A oprócz tego macie jakiegoś ciekawego "tasiemca" na jutro do 3 zł?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jade z tym samym za 15 zł, co ty N!KO tylko jeszcze "Viole" dodam. A oprócz tego macie jakiegoś ciekawego "tasiemca" na jutro do 3 zł?

Jeśli coś dodawać to Marsylie, ale trochę mały kurs, jak na takiego rywala - Bordeux.

Viola to co? Fiorentina? Włoskiej unikam - tj. stawiam rzadko. Wałek na wałku jak dla mnie.

Tak, Fiorentina. Bez przesady z tymi "wałkami", w LM też głośno było o "wałkach" (Dynamo Zagrzeb vs Lyon), ale to nie powód by odpuszczać LM. Fiorentina ma skład na TOP 5 i po prostu kiedyś musi odpalić i iść w góre tabeli.

PS: Jak nie Marsylia ani Fiorentina to myślałem też nad Twente które będzie grało w Zwolle - choć trochę sie tych "2" obawiam.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

LeBron James over 25.5 pkt + Washington Wizards

Na jutro jest nieco szalona kombinacja "dwójek" - Liverpool, Tottenham i Valencia

No to już dwa kupony poszły w pizdu :)

Bez przesady z tymi "wałkami", w LM też głośno było o "wałkach" (Dynamo Zagrzeb vs Lyon)

Nazwać tamten mecz "wałkiem" to jak powiedzieć, że Hogan był kiedyś całkiem popularny jak na faceta w gaciach.

Ale generalnie z Serie A już tak jest, jeśli są jakieś pewniaki to tylko Juventus u siebie i Roma u siebie. Reszta to loteria.

United może nie gra rewelacyjnie, ale jeśli jest jakiś klub czołówki z ktorym zawsze im się dobrze grało, to właśnie Arsenal.

Znajdź mi klub z czołówki któremu źle się gra z Kanonierami :D

LeBron James over 25.5 pkt + Washington Wizards

Niestety, ale jeśli LBJ dalej będzie musiał zastępować partnerów z drużyny, o tytule MVP, czy też najlepszego strzelca będzie mógł pomarzyć. Nie da się zrobić wszystkiego. Chociaż to LeBron i właśnie tego się od niego wymaga. :P

Na dziś: Udinese over 1.5 bramki + Higuain strzeli + Marsylia + Salzburg @9.74

Salzburgowi ufam ostatni raz. Jeśli mnie zawiodą, to na moim kuponie już się nie pojawią.

Liverpool nie może tak grać cały sezon, tak jak Newcastle nie mogło grać tak jak grało cały sezon, a Tottenham to drużyna która popada z jednej skrajności w drugą, a że nie jest faworytem z Hull to czuje tu pewną wygraną Pochettino.

A no i jeszcze poniedziałek i też się zastanawiam by nie postawić na Aston Ville (Be Real, S'oton to świetna drużyna która gra fajną piłkę... ale to nie jest team na top3)

A no i jeszcze poniedziałek i też się zastanawiam by nie postawić na Aston Ville (Be Real, S'oton to świetna drużyna która gra fajną piłkę... ale to nie jest team na top3)

AV gra cieniutko u siebie w tym sezonie. Jeszcze ani razu tam nie wygrali. Poza tym, są w ostrym dołku, a będą się mierzyć z klubem, który musi nadrabiać z takimi rywalami - jeśli chcą utrzymać pozycje w pucharach na koniec sezonu. Morale są lepsze w Southampton i myślę, że wrócą z 3pkt. Czy postawie to nie wiem, muszę jutro przeprowadzić jakąś analizę składów. 1,72 kusi.

Wskaż mi drużyny, które w obecnych formach są teamami na top3. Ja tu widzę tylko Chelsea, której nic nie odbierze mistrzostwa, City które jakoś uciuła drugie miejsce, i tyle. Pozostałych chętnych do top4, a nawet top3 brak. Soton wydaje się być naprawdę logicznym wyjściem jak tak dalej pójdzie… Ale Villa Park to trudny teren, remis albo AVB. To jedna z takich ekip, które nigdy, ale to nigdy nie są wygodne, zwłaszcza u siebie.

Na pewno Manchaster United, Everton, Arsenal predzej niż S'oton. Przypominam, że sezon jest długi i obecna forma ma znaczenie małe.

United, jak to ktoś ładnie określił, to taka "świnia w krawacie". Linia obrony i defensywna część pomocy jest tutaj gorsza niż tragiczna, samym atakiem ligi się nie wygrywa. Rok temu mieliśmy niby zabójczy atak i tragiczną obronę, ale Skrtel z Flanno jednak zapieprzali. Zapieprzała też cała pomoc, od pola do pola, w United nie ma tego zaangażowania, oni chcieliby wygrać mecz w szatni. Nie widzę ich.

Everton to solidna ekipa, ale nie wydaje mi się żeby podołali. Brakuje tego jednego atrybutu zwycięzcy - ponadprzeciętności. Nie mniej jednak miło by było ich zobaczyć w topie.

A Arsenal zapewne ma już tradycyjnie zaklepane 4 miejsce, chociaż grają jak chłopcy na orliku: wystraszeni, spięci, bez pomysłu i polotu.

Owszem, sezon jest długi, ale póki co sytuacja u kandydatów do topu wygląda tragicznie i nie jest do poprawy ot zaraz. W United trzeba ducha walki i 4 dobrych obrońców (nierealne), Evertonowi genialnego grajka (nierealne, kasa), a Arsenalowi dojrzałości, woli walki i pewności siebie, a przy tym nie granie "Sanchez coś wymyśli". Biorąc pod uwagę, że Wenger to mistrz młodzieży, a nie dorosłych zawodników, będzie bardzo ciężko. Obecna forma może i ma małe znaczenie, ale jej przyczyny duże. Zlikwidowanie ich będzie mega trudne.

Sorry za OT.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...