Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Za część kasy z lojalki na bet365 zagram taką oto tasiemkę z LM:

PSG DNB + Bilbao DNB + APOEL handi +4 + Bayern/City BTS + Chelsea + Maribor/Sporting Under 2,5 + Ula Radwańska ;)

AKO: 9.89

A jeśli jeszcze nie mieliście takiego info, niejaki BetDad.com oferuje dla nowo zarejestrowanych graczy 5 Euro bez wpłacania depozytu, więc jeśli komuś nie śmierdzi 21 złotych, to przy rejsestracji wystarczy wpisać kod: 11

Warunki obrotu - 7 razy po kursie >1.50 w ciągu 31 dni, ale żeby nie było tak kolorowo, to maksymalna wygrana wynosi tam 200 PLN :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Ja wczoraj poszalałem z tymi dwoma stówkami, ale odrobiłem na Polsce w siatę na żywo i LM. :D

http://s9.postimg.org/8y1x4mfjj/123.jpg

http://s29.postimg.org/bwgiuhd53/123.jpg

W dodatku w grze jest mój drugi kupon, a trzeci na LM wrzucę tu ok. 20.30

Często gracie ten "twór" handicap azjatycki? i jak wygląda wasza "wygrywalność" na nim?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

PH93 napisał(a):
Często gracie ten "twór" handicap azjatycki? i jak wygląda wasza "wygrywalność" na nim?

Często i gęsto. U mnie ostatnio z tym jest naprawdę dobrze, ale były momenty, że nie wchodziło i dana drużyna wygrywała np. 1 bramką (przy handi europejskim). Jednak tak jak napisałem ostatnio jest poprawa i więcej gram właśnie "azjanów" niż europejskich.

http://s29.postimg.org/4z88xr98n/123.jpg

1) Over 3.5 kartki Bayern vs City @1.61

Manchester City lub remis @2.25

@3.86

2) Ibrahimović strzeli @1.72

Neymar strzeli @1.57

Nottingham Forest @1.75

@4.72

Wczoraj takie coś mi wyszło http://files.tinypic.pl/i/00577/m8y6o84125jq.png

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj postawiłem po raz pierwszy w życiu kupon u buka.

CSKA - Bayern 2 1,30

Apoel - Ajax 2 2,40

City - Roma 1 1,62

Sporting - Chelsea 2 1,67

Atletico - Juventus 1 2,10

Malmoe - Olympiakos 2 2,00

Zenit - Monaco 02 2,13

Postawiłem 2zł, do wygrania 75zł. Co sądzicie ?

Zenit wygra moim zdaniem. W lidze ostatnio remis ze Spartakiem, a reszta to same wygrane. Villas-Boas robi tam dobrą robotę i jest w stanie pyknąć dołujące Monaco (u siebie 0:1 z Niceą). Niby piłkarze z Francji mają skupić się na LM, ale nie wydaje mi się, aby pokonali Zenit, który w Rosji jest ciężkim rywalem dla drużyn pokroju Monaco.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Także uważam, że Zenit wygra i chyba nawet zagram czystą jedynkę w ich stronę. Patrząc na Twój kupon nie byłbym pewien również Ajaxu. Na Cyprze gra się trudno, a drużyna z Amsterdamu nie jest jakimś wybitnym zespołem.

Właśnie te dwa mecze (Zenit-Monaco i Apoel-Ajax) były tymi, nad którymi się najdłużej wahałem gdyż nie byłem pewien czy właśnie Apoel nie ugra coś lepiej u siebie. A na Monaco poszedłem za dobrym kursem (mieli 5,10), ale z racji, że Zenit jest groźny to dałem z podpórą. No cóż zobaczymy jak to wyjdzie.

Na dziś:

Bayern @1.33

Chelsea @1.72

Barcelona @2.00

AKO: 4.57

Miałem postawić dziś ligę polską, ale korzystając z wiedzy własnej i odradzeniu przez kolegów stwierdziłem, że to faktycznie nie pewne bagno i nie ma co tam stawiać. W takim razie postanowiłem zatypować w ldize angielskiej, francuskiej i zapleczu naszej rodzimej ekstraklasy.

Hull - Crystal Palace 02 1.73

Leicester - Burnley 1 1.70

Swansea - Newcastle 1 1.78

Tottenham - Southampton 2 3.05

Widzew - Płock 2 2.55

Nieciecza - Flota 1 1.75

Caen - Marsylia 2 2.00

• 3 tygodnie później...

http://s8.postimg.org/spgvxmkb9/321123.png

http://s27.postimg.org/5o12vlosj/231.jpg

#zawał

http://s15.postimg.org/jvjglsuvf/123.png

Cieszą mnie niemiłosiernie twoje wygrane Nalep (zero złośliwości), ale czemu ten temat z "Bukmacherskich Pewniaków" zamienił się w "NalepRKO pokazuje co mu siadło"? :twisted: - od czasu do czasu można coś tutaj zaproponować, jakieś typy - sam też nie jestem bez winy bo nie raz miałem tu miałem jakieś typy wrzucić, ale zapominałem - planuje się poprawić.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • PTW
      TĘSKNILIŚMY! <3 Jutro (w końcu!) wraca do nas Starboy Nano Lopez! Oto kilka słów od naszego ulubionego Hiszpana! GALA JUŻ JUTRO, TO NIE SĄ ĆWICZENIA! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
  • Dodaj nową pozycję...