Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja się zastanawiam nad Juve, Leverkusen, Benficą, Basel z remisem i United. Jakieś przemyślenia? :P
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Ja w większości meczów stawiałbym na BTS.. Moim zdaniem pewniejszy wybór niż zgadywanie, kto wygra mecz ;)

Przeglądałem tare posty, i Euz wspominał o http://playfulbet.com . Grasz jeszcze? Bo ja chyba się wciągnę :D

Ostatnią kolejkę fazy grupowej Ligi Mistrzów sobie odmówiłem. Postanowiłem zobaczyć, czy typy, o których myślałem wejdą. Dwukrotnie (wtorek i środa) byłoby po jednym błędzie na kuponie, więc byłbym tylko wkurzony, bo sumki były całkiem niezłe. Zagrałem za to amerykański kupon, który ponownie mnie nie zawiódł.

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MTMzMzQ1NzkxODMwMDoKg0DWgZGqcDgw8L8%3D

[ Dodano: 2013-12-13, 13:38 ]

Najwyższy czas porzucić obstawianie piłki nożnej. :twisted:

http://img833.imageshack.us/img833/3474/be2a.jpg

• 2 tygodnie później...

Jakieś pomysły na weekend? Rosja nie gra, Ukraina też, a portfel trzeba zasilić ;) Całe szczęście, że powstrzymałem się przed grą dzisiaj, bo kupon na Monaco na pewno by poleciał :D

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Holyshit napisał(a):
Całe szczęście, że powstrzymałem się przed grą dzisiaj, bo kupon na Monaco na pewno by poleciał :D

Miałem dokładnie to samo. Nawet miałem Monaco na kuponie, ale się przed 20.30 nie wyrobiłem z wysłaniem kuponu xD Na weekend gram coś takiego:

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDczMzU0NzQwNDgwMDqP3jTf9fvZI95jAWE%3D

A co do ostatnich dni, to świetna passa trwa. Po poniższych wygranych, po weekendzie przenoszę się na stałe na Bet365 z uwagi na szerszą ofertę, choć Fortuna jest dobra, to tak jak już kiedyś wspominałem, te 12% podatku odstrasza przy większych kursach. Poniżej ostatnie trzy wygrane.

http://imageshack.us/a/img18/1117/jip7.jpg

http://imageshack.us/a/img14/3783/yula.jpg

http://imageshack.us/a/img59/701/d9dx.jpg

Ciekawe co by było, gdyby mecz TNS w Walii nie został przełożony, a Duncan ostatniej nocy zagrał. Być może byłaby jeszcze większa wygrana. Chociaż mogłoby być też tak, że akurat te dwa zdarzenia popsułyby mi kupony. :P

Nalep.. gratulacje wygranych.. Mam tylko jedno ale xD Szkoda, że wstawiasz kupony dopiero jak wygrasz bo myślę, że kilka osób skorzystałoby z twoich typów

Pewnie się trzyma zasady, że " jak sie pochwalisz to nawalisz" którą bardzo pochwalam bo się sprawdza. :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

ChaserOfSouls napisał(a):
Nalep.. gratulacje wygranych.. Mam tylko jedno ale xD Szkoda, że wstawiasz kupony dopiero jak wygrasz bo myślę, że kilka osób skorzystałoby z twoich typów

Dzięki. :)

Cytat
Pewnie się trzyma zasady, że " jak sie pochwalisz to nawalisz" którą bardzo pochwalam bo się sprawdza. :)

Dokładnie tak. Chyba się jeszcze w moim przypadku nie zdarzyło, że tutaj wstawiłem kupon, a ten potem wszedł i chyba będę się tego trzymać. :D Wystarczy posiedzieć, poanalizować, nie grać niskich kursów (bo te nie wchodzą przeważnie), no i mieć szczęście. xD

Ja tam nie wierzę w te przesądy.. Kieruję się zasadą: Jeżeli masz wygrać to wygrasz..

NalepRKO napisał(a):
Dokładnie tak. Chyba się jeszcze w moim przypadku nie zdarzyło, że tutaj wstawiłem kupon, a ten potem wszedł i chyba będę się tego trzymać.

Coś w tym jest. Czasem jak nie wstawię tutaj kuponu to wygrywam, a jak się pochwalę to nawet największe pewniaki nie wchodzą :P

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Panowie, przychodzę z pytaniem. Czy jeżeli w zakładzie systemowym zaznaczyłem 3/5, to wygram jeżeli trafię 4 lub 5 meczy? Albo postawię 8 meczy 3/8, to wygram jak trafię conajmniej 3 mecze, czy dokładnie 3?

Zależy po jakich kursach grasz. Jeśli grasz 6 z 8 przy czym każdy mecz nie przekracza np. 2.00 to nie wygrasz NIC. To jest opłacalne dla meczów z dużymi kursami.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...