Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Holyshit, sam chciałem grać na Guingamp, ale ostatecznie wybrałem coś innego. Są w gazie i imo jebną Lyon aż miło. No Risk No Fun :)

A co do Rennes, to niech wynik poprzedniego meczu z Tuluzą (5-0) Cię nie zmyli. 4 z 5 goli zawalił bramkarz Fioletowych Ali Ahamada a samo Rennes to jedna wielka niespodzianka - potrafią grać jeden dobry mecz by później się ośmieszać.

Kupony ode mnie:

Widzew - Pogoń - 2 (2.10)

Plymouth - Northhampton - under 3,5 (1.25)

Las Palmas - Alcorcon - under 3,5 (1.22)

/kurs 3,5

Alkmaar - Den Haag - over 2,5 (1,45)

Aus Klegerfurt - V. Steyr - over 1,5 (1,15)

Wolfsberger - Grodig - over 2,5 (1,40)

Neurmarkt - Austria Salzburg - over 1,5 (1.14)

/kurs 2,66

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Ja polecam dziś kilka spotkań z wyjątkowo dobrymi kursami

WHU vs AV 2

Hertha vs Schalke 2

Parma vs Juve 2

Sochoux vs Saint Ettiene 1,X

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Really Sochaux nie przegra u siebie po tym co Zieloni zaprezentowali w meczu z Paryżem ? ja bym nie stawiał :P

• Reputacja:   54
  • Urządzenie:  Android

Kurs drużyn, na które postawiłem...

Stoke-Southampton 2.3

2.15 West Ham-Aston Villa

1.53 W.B.A.-Cr.Palace

Arsenal-Liverpool 3.4

Sorki PH93 ,ale ,,obyś się na West ham-Aston Villa, nieźle przejechał.'' :twisted:

Niecałe 60 dyszek do zgarnięcia. 8-)

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Wiem, że nic po za przeczuciem nie moge zaoferować w celu obronny tego typu, ale ekipa Peugota musi zacząć wrzeszcie grać, a po za tym wiele drużyn w Ligue 1 po meczach z PSG (dobrych) już tak dobrze w następnej kolejce nie wygląda. Z resztą to kolejny przykład drużyny a'la ta z Rennes (nie wiesz co sie stanie). :)

Jeszcze warto postawić na Sunderland i na to, że Stoke nie przegra - też duże szanse a i kursy znakomite.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Kużwa postawiłem 20 zł na kupon, gdzie nie wszedł mi tylko mecz Leverkusen które przegrało z ...Brunszwikiem! - przecież to są jaja, drużyna parodystów na dnie ogrywa uczestnika CL i jeszcze po błędzie Boenischa.

Jutro moja ostatnia szansa (Everton vs Spurs X , Cardiff vs Swansea 2 - świetne kursy) i jesli to nie wejdzie to robie sobię chyba dłuższą przerwe...do wtorku :twisted:

Euz:

Mówiłem, Sochaux nie wtopi. :)

PH93, szacun! Z francuskich to chyba tylko 3 liga jest pozbawiona niespodzianek :)

Ja dziś przegrałem wszystko. Najlepszy kupon mi zjebała Pogoń bo undery powchodziły aż miło. Ehh, a miałem stawiać BTSa..

Nareszcie!

I to w jakich okolicznościach coś wygrałem...Villareal strzela w 90 i razem z resztą (Podbeskidzie vs Wisla X, Bologna vs Chievo X2, Piast vs Jaga 1) dobra suma wpada do kieszeni.

Jakieś typy na jutro? :) , warto postawić chyba na Real bo dobry kurs a w Juve jakoś nie wierze.

I ja owszem dzisiejszej nocy zanotowałem wygraną. Cleveland Cavaliers under 99 punktów, Golden State Warrios handi -5.5. Za 5 zł wpadło 25, zawsze to będzie na ligę mistrzów. A dzisiaj właśnie na LM taki kuponik

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Holyshit napisał(a):
A dzisiaj właśnie na LM taki kuponik

Ciekawy kupon. Ja zaraz też puszczę coś podobnego, ale chyba z większym handicapem na PSG.

http://images.tinypic.pl/i/00465/zy6wwbglebog.jpg

Zobaczymy co z tego będzie.

• Reputacja:   54
  • Urządzenie:  Android

Dziś miałem troszkę pieniążków, więc postanowiłem cos wygrać . 8) Do 3 razy sztuka, jak teraz nie trafię, to narazie kończę z bukmacherką...

psv- dinamo zagrzeb typ1 kurs 1,48

pandurii-fiola typ2 kurs 1.62

st gallen- valencja typ 2 kurs 2,05

totki-sheriff tiraspol typ1 kurs 1.14

sevilla- slovan liberec typ 1 kurs 1.36

stawka 10.00zł

wygrana 69 zł

łączny kurs 7.62

Boje się zwłaszcza o psv... i valencje...

Moj kumpel postawił cos takiego za 5,90

6,8 rubin-wighan typ2

1,14 totki-shrif typ1

2,20 maribor zulte waregam typ 1

1,22 az- sachtior typ1

1,33 djokovic -del potro typ 1

1,19 ludgorets carnomerec typ1

1,9 ejsberg-efsborg typ1

3,1 apoel-bordo:nie wiem jak sie to pisze) typ2

Może wygrać (choc to bardzo mało prawdopodobne) 938 zł przy kursie 133/138(coś takiego) :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

Miałem nie grać już w Fortunie, ale na B-A-H nie ma handicapów większych niż 1, więc niech będzie ten ostatni raz. Może wejdzie. :roll:

Rijeka - Lyon 2 @2.55

Tottenham - Sheriff Tyraspol || Handicap 0:2 || 1 @1.74

Legia - Trabzonspor - powyżej 2.5+ bramek @1.92

Sevilla - Liberec || Handicap 0:1 || 1 @1.90

Stawka: 10 zł

Do wygrania: 142,47 zł

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville, Tennessee stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Która zdradziła, że była w domu rodziców Bianci i widziała album zdjęć. Co przypomniało jej czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. A SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
    • PpW
      Najważniejsza i najbardziej hardkorowa gala roku - Ledwo Legalne 5, już za tydzień! 🔥🔥🔥 Czego możecie się spodziewać? To już chyba doskonale wiecie, więc bez zbędnego przedłużania - jak jeszcze jakimś cudem nie macie, lub znacie kogoś kto nie ma biletów, to wbijajcie na stage24 i widzimy się już w następną sobotę na Mińskiej 65! 👊🍺 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...