Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Coś na dziś :

Stawka - 2 zł

Wygrana - 25 zł.

http://oi42.tinypic.com/iqanma.jpg

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Stawka 3zł, do wygrania 35.5zł

To mój pierwszy kupon online, ale liczę że się uda ;)

http://bankfotek.pl/image/1555104.jpeg

Trzy mecze na dzisiaj. Jutro wraz ze startem ligi angielskiej, pewnie polecą 2-3 kupony.

http://bankfotek.pl/image/1555112.jpeg

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Ja się pochwalę

http://pics.tinypic.pl/i/00431/dbuviglujdfj.jpg

Uwaga : Internacional strzelił bramkę na 3-3 w 94 minucie i tym sposobem zdobyłem 100zł. :twisted:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Że jutro kochana Premier League wznawia rozgrywki, to postanowiłem, że postawię jakiś kuponik, bo dawno nie grałem. Co prawda z Premier League postawiłem tylko na 2 mecze, ale kupon wydaje się dość realistyczny. Dziwi mnie jedynie niezwykle wysoki kurs na Atletico w meczu z Sevillą, która osłabiła się zdecydowanie mocniej, niż Madryt, aczkolwiek ten kurs mi pasuje i liczę, że wszystko wejdzie ;)

http://totolotek.pl/totomix/zapisz_kupon/

Start Premier League i 3 kupony na dzień dzisiejszy:

http://bankfotek.pl/image/1555591.jpeg

Ze wszystkich 3 kuponów zysk około 50 zł.

PS. Kupon gdzie jest Tak, to chodzi o strzelenie goli zarówno przez Swansea jak i United :)

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Panowie, jakiego internetowego bukmachera polecacie? Chętnie wrócę do zabawy (kiedyś, jeszcze "nielegalnie" zarobiłem naprawdę sporo na tym, ale wszystko przegrałem jednym zakładem ;) ) i szukam odpowiedniego buka, gdzie nie ma problemów z wpłatą i - przede wszystkim - wypłatą gotówki. Jakieś propozycje?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Bet365. Tylko i wyłącznie. Zero problemów i spoko bonus na start.

Jak chcesz legalny to w grę wchodzi tylko eFortuna. Jednak jest tam podatek, który przy większych sumach może odstraszyć. Choć trzeba pochwalić to, że na następny dzień masz już pieniążki na swoim koncie. Wygrane są wypłacane codziennie (dni robocze) w okolicach 12. No a z tych nielegalów to tak jak napisał LegendKiller - b365 jest najlepszy na rynku. Polecam skorzystanie także z bonusów na betclicu, czy expekcie. :D

Dzięki za radę.

Jakieś typy na dzisiaj? Co sądzicie o zagraniu na Monaco (1.40) i Górnik (2.0), co w ako daje 2.80? Myślałem też o BVB - Werder obie strzelą.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Werder strzeli? - widziałem ich mecz z Brunszwikiem i się za głowę łapałem jak widziałem co grali w ofensywie. Z augsburgiem wygrali tylko 1-0, gdzie nawet w słabej formie BvB wygrało z nimi na wyjeżdzie 4-0...nie sądze.

Werder strzeli? - widziałem ich mecz z Brunszwikiem i się za głowę łapałem jak widziałem co grali w ofensywie. Z augsburgiem wygrali tylko 1-0, gdzie nawet w słabej formie BvB wygrało z nimi na wyjeżdzie 4-0...nie sądze.

Dokłądnie. Werder mimo zmian w składzie i na ławce dalej jest w kryzysie i stawianie na nich jest wielce ryzykowne. Gdyby Dortmund był w gazie (a jak na razie ich gra wygląda słabo), to bardziej zastanawiałbym się nad jakimś handicapem

Darowałem sobie Werder, był to luźny pomysł, niemniej dwa razy 1-0 nie zachęcał do postawienia na nich. Inna sprawa, że z wymienionym Brunszwikiem głową w mur biło też BVB.

BVB biło w mur, a Werder nawet tego nie potrafił, do czasu jednej kontry. :-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 711 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • MattDevitto
    • Giero
      WWE w sobotę, podczas Backlash, potwierdziło informacje odnośnie terminu i lokalizacji tegorocznej gali Night of Champions. Te wydarzenie odbędzie się 28 czerwca w Rijadzie, Arabii Saudyjskiej. Dzień wcześniej będzie tam miało miejsce także Friday Night SmackDown. Wielce prawdopodobne będzie, iż czerwcowa wizyta będzie dla WWE jedyną w tym kraju w 2025 roku. Bowiem gospodarzem jesiennego Crown Jewel będzie Australia. Wynika to jednak z faktu, że w Rijadzie odbędzie się Royal Rumble 2026. Czyli po raz pierwszy WWE zorganizuje galę z tzw. „Wielkiej Czwórki” w Arabii Saudyjskiej.
    • Tomos
      Jakoś tak ostatnio mniejszy zapał do oglądania wrestlingu, więc i do Backlash podszedłem na zasadzie "a będę zerkał" - no i puściłem sobie myjąc gary i sprzątając.  Co będę czarował, dużo wtedy nie posprzątałem, bo się wciągnąłem. To jest śmieszne, że gala z minimalną i krótką podbudową objeżdża większość WrestleManii i se jeszcze robi wokół niej kółka 😄 Jedynie w main evencie przewinąłem z 15 minut, bo wiedziałem że będzie zamulacz - oczywiście wyszło lepiej niż z Codym na WMce. Walka gali? Dla mnie Lyra vs Becky (aż się dziwię że to piszę)
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Rising Spirit - Dzień 10 Data: 11.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Gifu, Japan Arena: Juroka Plaza Publiczność: 285 Format: Taped Data emisji: 13.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...