Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bonkol napisał(a):
Fajny kupon się zapowiada, ale z tym Fenerbahce to pewnie będziesz żałować. :wink:

Początkowo miałem stawiać X2, napewno szanse byłoby to bezpieczniejsze ale skusił mnier wysoki kurs na ten zespół. Mam nadzieje, że się poszczęści.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Już za dwa dni finał ligi mistrzów więc naszła mnie chęć postawienia kuponu. I mając do dyspozycji trochę złocisza, zastanawiam się, która z poniższych możliwości wydaje się być najlepszą.

1) BVB vs. Bayern - 2 - 1.75

2) BVB vs. Bayern - Bayern wygrywa LM - 1.40

3) BVB vs. Bayern - Handi Bayern -1 - 2.75

Jak dla mnie to trzecia opcja jest najlepsza, ale może ktoś ma jakieś inne pomysły na sobotni (i nie tylko) wieczór :)

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Holyshit napisał(a):
3) BVB vs. Bayern - Handi Bayern -1 - 2.75

Zdecydowanie to :twisted:

• 2 tygodnie później...

Na jutrzejsze eMŚ:

Argentyna vs. Kolumbia - 1 - 1.58

Łotwa vs. Bośnia i Hercegowina - 2 - 1.57

Belgia vs. Serbia - 1 - 1.57

Chorwacja vs. Szkocja - 1 - 1.30

Liechtenstein vs. Słowacja - 2 - 1.33

Mołdawia vs. Polska - 1X - 2.46

Stawka: 5 zł, do wygrania ~ 73 zł

Holyshit napisał(a):

Nie no, już w takich czasach żyjemy? :P

K-Pel napisał(a):
  Holyshit napisał(a):

Nie no, już w takich czasach żyjemy? :P

Po wyczynach z Liechtensteinem, wątpie aby nasze Orły (a raczej pisklaczki) mogły wywieźć 3 punkty z Kiszyniowa :) Ciężki teren i tylko Anglicy pewnie tam wygrali 5:0. Ukraina zremisowała, a Czarnogóra męczyła się do 78 minuty i wygrała 1:0.

Na szybko:

Korea Płd vs. Uzbekistan - 1 - 1.53

Szwecja vs. Wyspy Owcze - powyżej 2.5 gola - 1.25

Iran vs. Liban - 1 - 1.16

Kolumbia vs. Peru - 1 - 1.36

Dania vs. Armenia - Dania wygra do zera - 1.83

Ekwador vs. Argentyna - 1 - 2.37

Stawka: 5 zł, kurs: 13.1, ewentualna wygrana ~ 65 zł

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj postawiłem 2 kupony na żywo oraz jeden zwykły. Efekty poniżej. :P

Pokaż ukrytą zawartość

• 4 tygodnie później...

Jakieś pomysły na dzisiejsze mecze eliminacji LM? Ja dzisiaj zagrałem na 1X w meczu Partizana Belgrad i trochę pieniędzy się zwróciło, a teraz patrze i kursy na Legię rosną. Jest już 1.55 i do dubla z Celticiem 1.28 może wyjść coś fajnego :)

W końcu postanowiłem skorzystać z bonusu jaki daje buk Bet365. Wystarczy wpłacić bodajże minimum 20 zł, a po obstawieniu pierwszego kuponu dostanie się 100% tego ile wpłaciliśmy do depozytu. Ja wpłaciłem 50 zł, postawiłem kupon i od razu miałem na koncie bonusowym 50 zł. Żeby wypłacić depozyt i bonus trzeba obrócić obie kwoty trzykrotnie po kursie minimum 1.50. Postanowiłem więc za pierwszym podejściem:

- Postawić 2 takie same kupony na mecz Pelikan Łowicz - Arka w ramach PP na gości, po kursie 2.00 - weszło.

- Następnie kwotę 100 zł z wygranego depozytu postawiłem na mecz Odry Opole z Miedzią Legnica. Także na gości i też po kursie 2.00 - weszło.

- Co do bonusu to się wycwaniłem, ponieważ zagrałem za 100 zł na to, że jeden z kontuzjowanych piłkarzy Celtiku strzeli bramkę. Nic nie wygrałem, ale dostałem zwrot i zaliczono obrót.

Takim oto sposobem z 50 zł wygrałem równe 300 zł. Dziś postanowiłem zagrać za okrągłą stówkę takie zdarzenia:

- Legia - TNS: Powyżej 2,5 goli @1.40

- KS Polkowice - Flota 2 @2.10

- Rudar - Śląsk 2 @1.80

- Lech - Honka: Powyżej 2,5 goli @1.80

Do zgarnięcia lekko ponad 950 zł, może wejdzie. Obawiam się lekko Śląska, że odpuści, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. :P

Rudar Pl. - Śląsk - 2 ( 1.85 )

Piast - Karabach - 1 ( 1.95 )

St Johnstone - Rosenborg - 2 ( 1.90 )

Utrecht - Differdange - x ( 6.75 )

Specjalnie dla Luksemburczyków rzuce kupon. świetna okazja, a wygrane z tamtego roku gdy stawiałem, na Dudelange przy nawet większych kursach niż ten o czymś świadczą.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Molde - Legia 2 @2.60

APOEL - Maribor 1 @1.75

Celtic - Elfsborg 1 @1.50

Zagrane za 16.80 zł

EWK: 100.97 zł

Tydzień do rozpoczęcia gier w m.in. ligach francuskiej czy niemieckiej, ale dziś startują rozgrywki w ligach angielskich (BPL za dwa tygodnie). Z tej okazji 2 kupony dotyczące Anglii i jeden ogólny ;)

1.

Burnley vs. Bolton - 2DNB - 2.00

QPR vs. Sheffield - X2 - 2.10

Nottm Forest vs. Huddersfield - 1 - 1.75

2zł = 14.70

2.

Gillingham vs. Colchester - 1 - 2.20

Crawley Town vs. Coventry - 1 - 1.95

Peterborough vs. Swindon - 1 - 1.95

Exeter vs. Bristol Rovers - 1DNB - 1.61

3zł = 40.54

3.

Celtic Glasgow vs. Ross County - 1 - 1.25

Dinamo Zagrzeb vs. RNK Split - 1 - 1.40

FC Twente vs. RKC - 1 - 1.30

5zł = 11.38

• Urządzenie:  Windows

Z racji, że to początek sezonu w niektórych ligach, to na 96%, jestem 10zł w plecy. Nie wiem, co dzieje się we Francji, nie wiem jakie transfery zrobiły poszczególne ekipy, ale te mają wygrać, i tyle w temacie :wink: Świadomie odpuściłem takie Monaco, które może się na początku przymarszczyć jak każdy, niezgrany ze sobą zlepek gwiazd.

Sobota

Niedziela

50608915156a3743c1fa34.jpg

Co do Francji i stawiania na Monaco to zgadzam się, że jest to nie opłacalne. Kupon "francuski" złożę zapewne kilkanaście minut przed rozpoczęciem spotkań (może jakiś wzrost kursów), a przed chwilą ułożyłem kupon na popołudnie:

Bayer Leverkusen v SC Freiburg - 1 - 1.44

Brighton v Derby - 1 - 1.95

Blackburn v Nottm Forest - X2 - 1.42

Bristol Rovers v Scunthorpe - 2DNB - 1.83

Southport v Luton - 2 - 1.95

Grimsby v Aldershot - 1 - 1.45

Stawka: 3 zł, EWK: ~ 62 zł

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
    • PTW
      ZAPROSZENIE NA GALĘ OD IKONICZNEGO GŁOSU! Paweł "Boryss" Borkowski to doskonale znany wszystkim fanom pro wrestlingu komentator, który przez lata komentował między innymi WWE dla kanału Extreme Sports Channel Polska, a obecnie jego głos można usłyszeć także na Netflixie. Poza tym jest twórcą portalu WF, który od 1998 roku dostarcza fanom naszej ukochanej rozrywki tego, co lubią najbardziej Jako, że Paweł znalazł chwilkę podrzucamy sympatyczne zaproszenie na jutrzejszą galę, a także... dodatek w postaci zajawki o której więcej wkrótce! ODLICZANIE DO GODZINY ZERO TRWA, GALA JUŻ JUTRO! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...