Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli komuś się chce i ma możliwości to polecam zarejestrować się na Betclicu. Mają teraz bonus polegający na zwrocie całej kwoty postawionej na kupon w przypadku przegranej. Maksymalny zwrot to 100zł. Minimalna wpłata 15zł, bonusem nie trzeba obracać, żeby wypłacić kasę. Jak siądzie - git, jak nie - też spoko. :razz: W razie czego, tutaj wszystko wyjaśnione.
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

Natomiast ja chciałbym wam przestawić projekt jednego z moich znajomych. Powstał tak niedawno z inicjatywy jego i jego kumpla, więc zabieram się za wprowadzenie Was do tematu.

Bet-Zone.net

Małe FAQ:

1. Czym jest Bet-Zone.net?

# Bet-Zone.net oferuje typowanie wyników meczów piłkarskich. Zarejestrowani użytkownicy mogą typować indywidualnie, drużynowo oraz wyzywać na pojedynki innych użytkowników.

2. Czy udział w zabawie jest darmowy?

# Tak, udział w zabawie jest darmowy, jednak w najbliższej przyszłości planujemy wprowadzić płatne konta premium, dzięki czemu użytkownicy będą mieli dostęp do dodatkowych, ciekawych funkcji na stronie.

3. Jak liczone są punkty?

# Przykładowo, wytypowałeś prawidłowo mecz z kursem 3.00, dostajesz więc +2 punkty do rankingu, (kurs-1j - 3.00-1). W przypadku błędnego wytypowania wyniku z Twojego dotychczasowego dorobku odejmowany jest jeden punkt.

4. Ile trwa jedna runda?

# Każda runda trwa miesiąc kalendarzowy. W niektórych przypadkach czas trwania rundy może ulec zmianie.

5. Czy są jakieś nagrody?

# Nagrody są i to jest chyba w tej całej zabawie najfajniejsze. Pierwsza dziesiątka na koniec każdego miesiąca wygrywa prawdziwe pieniądze w walucie Euro. Trzeba spełnić kilka warunków, takich jak:

- Założyć konto na www.doxxbet.com - aktualnym sponsorze strony i buku, na którym gra toczy się na prawdziwe pieniądze.

- Być pełnoletnim:) No, ale tu wiadomo. Jak się ma starsze rodzeństwo to można ich poprosić, tak samo rodziców itd.

- No i jak już będzie się w TOP 10 na koniec miesiąca to wygraną sumę trzeba obrócić trzykrotnie i postawić na kurs minimum 1.70 w zakładach Doxxbet. Wtedy będzie można wypłacić pieniądze.

:!: Wiele innych ciekawych rzeczy dowiecie się odwiedzając BZ osobiście. Polecam. Nawet jak ktoś nie ma środków lub możliwości, aby założyć konto na doxxbecie (co nie jest wcale wymagane przy rejestracji na bet-zone.com) to i tak można się świetnie bawić.

6. Kwoty nagród wygranych za zajęcie miejsca w pierwszej dziesiątce wyglądają tak:

1. miejsce - 100€

2. miejsce - 70€

3. miejsce - 50€

4. miejsce - 30€

5. miejsce - 20€

6. miejsce - 10€

7-10 miejsca - 5 €

Nie wspominałem o złożeniu depozytu na doxxbecie, ale to chyba jest normalne. A jak nie to śmiało pisać w tym temacie lub na PW.

Link referencyjny - kliknij tutaj:) - A za to będę miał poleconych co jest dość przydatne. Za 5 poleconych jest nagroda w postaci drugiego Typu Dnia - o tym nie wspominałem, ale więcej szczegółów dowiecie się już bezpośrednio na stronie.

Gorąco zapraszam.

• Urządzenie:  Windows

Jak w ten weekend, ktos cos wygral, to zyskuje oficjalny tytul bukmacherskiego farciarza. Tyle druzyn, co numer wywinelo, to malo kiedy sie zdarza. Po sobocie stwierdzilem, ze puszcze tasiemca, nad ktorym sie nie bede w ogole zastanawial. Kupon okazal sie bardziej trafny od tych "przemyslanych", ale...

Patrz

50608915156a3743c1fa34.jpg

Osobiście się pochwalę że moja wiara w ukochany klub pozwoliła na wygranie niezłej kasy. W przerwie meczu Juventus Inter przy stanie 1-0 dla Juve obstawiłem Inter za 10 zł przy kursie 14.00, dwudrożny na inter przy kursie 9.00 i dokładny wynik za 5 zł przy kursie 30 i udało się wygrać 380 zł. Po za tym dziś też mi jeden kupon wszedł z jedną pomyłką bo Roma niespodziewanie wreszcie wygrała. Więc wcale tak tragiczny ten weekend nie był.

16656976574f563ccb83644.gif

Więc wcale tak tragiczny ten weekend nie był.

PSG, Ajax, City, Chelsea, Dortmund, Napoli - wystarczy sobie wyobrazic ile osob sie na tym uwalilo

Na Europejskie puchary, w ogole nie wiem, czy jest sens stawiac w tym tygodniu...

Champions League

Malaga ostro zwolnila tempo, a i juz maja 9pkt, wiec swiat sie nie zawali, jak odpuszcza na San Siro.

Chelsea bedzie szukalo rewanzu z Ukraincami, bo w przypadku porazki ten awans sie mocno utrudni.

Galata mnie sukcesywnie irytuje, wiec pewnie sie uwala w Rumunii - byli blisko u siebie - a Anderlecht to dziady, ktore sie wystrzelaly w ostatniej kolejce (i jeszcze nie bedzie ich podstawowego obroncy Wasyla)

Uefa

Mimo wszystko jednak sądzę N!ko że stawianie w tej chwili na milan i zenit to wciąż ryzyko bo obie drużyny grają bardzo w kratkę. Mimo osatniego zwycięstwa 5-1 w lidze z Chievo nie wierzę by wygrali z Malagą nawet u siebie. Jak dla mnie tam padnie remis. Podobnie myślę o meczu Zenitu.

Mimo wszystko jednak sądzę N!ko że stawianie w tej chwili na milan i zenit to wciąż ryzyko bo obie drużyny grają bardzo w kratkę. Mimo osatniego zwycięstwa 5-1 w lidze z Chievo nie wierzę by wygrali z Malagą nawet u siebie. Jak dla mnie tam padnie remis. Podobnie myślę o meczu Zenitu.

Mam tego swiadomosc, ale to jedyne sensowne kupony, jakie sie da wysterowac z tych 3dni... Wazniejsze od slabego Milanu, jest zwolnienie tempa Malagi. Chlopaki teraz sie skupia na lidze hiszpanskiej, w ktorej ostatnio stracili punkty u siebie - bodajze z RAYO. Tutaj - tak jak mowie - maja solidna przewage, i mimo ewentualnej porazki, zostana na pozycji lidera.

No cóż, może masz rację. W sumie to wcale by nie było mi źle z tym że milan wygrał mimo tego że kibicuję Interowi bo w lidze mistrzów zawsze jestem za włoskimi drużynami. Ja jednak osobiście zostanę przy swojej tezie Milanu który nie da rady Maladze i tylko zremisuje.

Oficjalnie odpuscilem sobie ten kupon LM. Nie ma sensu, bo nie byloby wielkiego zaskoczenia, gdyby zaden z tych 4 meczy nie wszedl :wink: Skoro odpuscilem tych, to i z UEFA pewnie dam spokoj. Zeby tylko sie nie okazalo, ze mnie pieniadze ominely :twisted: Pozytyw jest taki, ze bede mogl z calego serca kibicowac Shakhtarowi

Dzisiaj jestem nastawiony na fun, niż na "zarobek" :twisted:

Real - Borussia 1

Olympiakos - Montpellier 1

Milan - Malaga 1

Dynamo Kijów - Porto 2

Anderlecht - Zenit 2

PSG - Dynamo Zagrzeb - Zagrzeb nie strzeli

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Na dziś:

Molde - Steaua 1

Viktoria Pilzno - Hapoel Tel Aviw 1

Hapoel Shmona - Sparta Praga 1X

Sporting - Genk X2

Bilbao - Lyon - obie strzelą

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Cóż, wczoraj posłałem swój najbardziej nietrafiony kupon w historii. Wyglądał on tak:

Udinese - BSC Young Boys 1

Napoli - Dnjepropetrowsk X2

AIK - PSV Eindhoven 2

Fenerbahce - Ael Limassol LB +1,5

Bordeaux - Marítimo LB +1,5

Molde - Steaua Bucharest Obie strzelą

FC København - VfB Stuttgart Gospodarze strzelą

Na papierze wszystko wyglądało świetnie. Niestety, bukmacherka już niejednego sprowadziła do parteru :) Drugi kupon, tzw. wariat, którego posłałem wyglądał tak:

Basel - Videoton FC X2

Sporting Lizbona - RC Genk X2

FC Twente - Levante X2

Partizan Belgrad - Inter Gospodarze trafiają

W tym przypadku czułem przegraną już w 60 minucie wszystkich meczów tylko po to, aby w 93 rwać sobie włosy z głowy, gdyż i Genk i Partizan trafiło do bramki. Moja minuta nadziei na remis Videotonu szybko jednak minęła i tyle z tego było... Tak jak zawsze miałem szczęście do Europejskiej, tak teraz stwierdzam, że jest równie nieobstawialna co 2 angielska, 2 francuska i Ekstraklasa.

12135614384eeb824360301.jpg

• Reputacja:   1

Żeby stawiać mecze towarzyskie to trzeba być odważnym. W każdym razie nie wróże rewelacji temu kuponowi, a najbardziej śmierdzi mi tutaj Belgia. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 31 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kowalski
      US championship 4 koksów przyszło się ponaparzać i każdy pokazał się z mocnej strony. Drew znów blisko zwycięstwa ale  Ksiądz z gestem Kozakiewicza go uwala, więc rywalizacja będzie trwać dalej. Fatu to świr, fajnie się go ogląda jak wszystko z taką łatwością robi. Rycerz tu w ogóle nie odstawał a wręcz mam wrażenie że pokazał się najlepiej. Nie tylko 3 rywali ale i interwencja z zewnątrz była potrzebna by go pokonać. MUSI dostać walkę o złoto w tym roku. Cobb w bloodline trochę zaskakuje. Solo vs Fatu coraz bliżej (ciekawe czy z pasem w tle) Jak tu skończyć sage z Bloodline jak oni się tak mnożą?    Lyra vs The Man  Bardzo dobra walka. Po raz kolejny Lyra jak tylko dostaje czas to dowozi, Becky też nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Nie miałem pojęcia w którą stronę to pójdzie tym ciekawiej się oglądało, zwłaszcza drugi finisher od Becky mnie nabrał że to koniec. Podoba mi się że młodsza irlandka broni tytułu, chodź przy kolejnej walce może już Beczka to zgarnąć.  Lyra z Becky i Tiffy z Szarlot - dwa feudy weteran vs młoda krew, no bez porównania    Greatest Luchador vs Penta Tu też dobrze się bawiłem. Szybkie tempo, efektownie, jedynie brakowało mi jakiegoś wiarygodnego near falla dla Penty. Fajnie rozpisana ta interwencja Judgment Day, wąż Balor niby przyszedł pomoc... ale to dopiero El Grande przyczynił się do wygranej Dominika. Oblivion od Doma - miło.    Gunta vs Pat Dominacja generała z uśmiechem na twarzy, całą walke. I ten uśmiech mi trochę nie pasował. Sądziłem że wpadnie na wkurwie i skopie dupsko komentatorowi. No ale całościowo wyszło spoko, dobry przystanek dla byłego mistrza. Przestraszyłem się że to koniec jak Cole przytrzymał nogę Gunthera, ale na szczęście nie było żadnych cyrków.    Cena vs Orton Spam finisherów - pierwszy minus Ref bump - drugi minus, zdecydowanie tu przesadzili, zderzenie z sędzią a ten leży nieprzytomny dłuższy czas i nikt nie przychodzi z zaplecza. Kurde można przecież to sensownie rozegrać. Ale i tak dużo lepszy pojedynek niż z Kodasem na Manii. Trufla się nie spodziewałem ale bardzo fajnie to wyszło. Kolejne fartownie zwycięstwo Jaśka, bo najpierw Cody nie miał jaj by skończyć walkę a teraz jego największy fan mu pomaga, aż mnie ciekawi jak będzie przy kolejnej walce. Przejście z AA na RKO świetne.   Podsumowując, przyjemne show, dobre starcia ale... każda z nich (prócz walki wieczoru) mogłaby się odbyć ma tygodniowce co tylko by podniosło prestiż Raw czy Smacka.  Niby wyniki spodziewane ale miałem wątpliwości przy prawie każdej walce
    • GGGGG9707
      No i szanuję opinię zwłaszcza że jest poparta argumentami a nie "bo tak", częściowo też się zgadzam bo (choć go nie trawię do tego stopnia, że przewijam proma / walki a jak ja PLE coś robi a akurat na żywo oglądam to się czymś innym zajmuję i nie obchodzi mnie zbytnio co tam się dzieje) z tego co tu czytałem i jakieś tam urywki mi się gdzieś tam wyświetliły to fakt, przykłada się, daje radę, robi robotę i jest lepszy od wielu (choć gdyby WWE akurat na to patrzyło to zwolnienia by zupełnie inaczej wyglądały i same drewna by wylatywały). Moja opinia jest taka, że gdyby powalczył trochę na niezależnej wcześniej i WWE zobaczyło by potencjał to ok jeszcze by przeszło a tak to wygląda jak typowy celebrity no-name któremu WWE podkłada swoich zawodników żeby nakarmić jego ego (tak, wiem że zły przykład bo on większość przegrywał z początku ale w momencie sprowadzenia go tak to wyglądało) Nie wiem, może problem u mnie jest w tym, że należę do 0.001% społeczeństwa które nie uznaje czegoś takiego jak youtuber i dla kogo celebryta to aktor, piosenkarz, polityk (chociaż polityki nie śledzę), sportowiec a nie ktoś kto sobie nagrywa jak gra w gry, reaguje sztucznie na jakieś filmiki czy robi z siebie klauna (z całym szacunkiem dla klaunów) i dlatego wyjątkowo nie mogę go przetrawić. Ale szanuję Twoje zdanie, częściowo się zgadzam i dajesz dobre przekonywujące argumenty.
    • KyRenLo
    • MattDevitto
    • StuPH
      Dopiero co oglądałem jego ostatnią walkę, a teraz ta szokująca informacja. Niesamowity zawodnik. Spoczywaj w pokoju, legendo! 
  • Dodaj nową pozycję...