Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ten kurs przy takim meczu to i tak za mało by aż tak ryzykować. The Bhoys przegrali ostatnio finał pucharu, oni też mają co sobie odbić, dla nich też jest to najważniejszy mecz w sezonie. Przyznam - derby mają to w sobie, że niejednokrotnie drużyna podnosiła się w nich z głębokiego kryzysu, ale nie było takiej sytuacji. Celtowie mają okazję ostatecznie wygrać ten sezon w najpiękniejszy możliwy dla siebie sposób, ku radości swoich fanów i dla upokorzenia rywala, to oni będą gryźć murawę tak samo, jak i nie bardziej niż rangersi ;)

Co do tego małego zakładu, jestem jak najbardziej za.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

No to tu się mylimy bo dla mnie 3,40 to za duży kurs - a sam powiedziałeś ze oba kluby będą grały "o życie" (Moim zdaniem rangers bardziej ) i wynik może pójść w obie strony - stąd też zdziwiło mnie niesamowicie to skreślenie z góry "The gears".

Swoją drogą te derby zapowiadają się niesamowicie i przejdą do historii. 14 00 - Niedziela.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja sobie postawiłem ostatecznie zupełnie inny kupon niż zakładałem ( :twisted: ) i zobaczymy:

Arsenal - Aston Villa handicap 3-drogowy (0-1) 1 2.0

Chelsea - Tottenham obie drużyny strzelą 1.60

Schalke - Bayer gospodarze w obu połowach 2.80

AC Milan - Roma gospodarze w obu połowach 2.20

Stawka: 5

Wygrana: 86,70

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dla osób myślących, że Rangersi łatwo sprzedają skórę i pozwolą Celticowi świętować mistrzostwo na ich terenie radziłbym jednak o usunięcie tego meczu jako pewniaka tym bardziej, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów wielka dwójka może zostać rozłączona przez Motherwell, więc Rangersi wybiegną zmotywowani jak nigdy. :wink:

15974308365193fac7b7921.jpg

Zdobyć mistrzostwo na terenie odwiecznego rywala po raz 3 w historii - bezcenne. Celtowie wybiegną niesamowicie zmotywowani + niezły dołek gers dają dużą szansę na 3 pkt.

LKS vs KGHM 2

Lechia vs P B-B 2 i tak oto za 10 zl wzbogacilem sie o 100 zl i mam na koszulkę dolpha zigglera. :D

[ Dodano: 2012-03-25, 15:34 ]

Luzak na co i ile wpłacasz :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

W ten weekend bez kuponowych szalenstw, ale i meczy bylo malo. W ogole te co postawilem sa srednio pewne, i maja duze kursy:

Sobota 10zl - 74.60

Aston Villa vs Chelsea 2 - 1.85

Widzew vs Ruch 2 - 2.35

Nancy vs PSG 2 - 1.95

Niedziela 10zl - 127.90

Vitesse vs AZ 2 - 2.15

Hannover vs Monchengladbach 2 - 2.55

Siena vs Udinese 2 - 2.65

Spotkan ze srodka sie najbardziej boje...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Hannover vs Monchengladbach 2 - 2.55

Mysle, że tu będzie strasznie ciężko- Monchengladbach poprzednie trzy mecze przegrało, w tym ostatnio u siebie z Hoffenheim (połozonym 6 miejsc niżej w tabeli) 1:2.

Mój ryzykowny kupon:

Parma Lazio 2 2.63

Auxerre Valenciennes 2 3.02

Malaga Betis 1 1.63

Tak wtrącę w temat pytanko,czy gdzieś w naszym kraju można obstawiać wyniki Wrestlemani,czy raczej nikt się tym nie zajmuje?

Mysle, że tu będzie strasznie ciężko- Monchengladbach poprzednie trzy mecze przegrało, w tym ostatnio u siebie z Hoffenheim (połozonym 6 miejsc niżej w tabeli) 1:2.

Dwie kolejki temu wygrali z Leverkusen na wyjezdzie. Ja licze na zmeczenie H96 po Lidze Europy

• Reputacja:   1

Oj, Lazio na stadionie Parmy to będzie miało bardzo ciężko. Prędzej postawiłbym "jedynkę".

15974308365193fac7b7921.jpg

No niestety w ryzykownym kuponie trzy pudła:

Parma Lazio 2 2.63

Auxerre Valenciennes 2 3.02

Malaga Betis 1 1.63

Na pocieszenie kupon pewniaków wszedł:

PSV Venlo 1 1.1 2:0

Feyenoord NAC Breda 1 1.3 3:1

Ajax Heracles 1 1.18 6:0

Barcelona Bilbao 1 1.13 2:0

Tottenham Swansea 1 1.4 3:1

Juventus Napoli 1 1.87 3:0

Całkowity kurs: 4.99

• 2 miesiące temu...

Odkopuje, gdyż jutro startują ME 2012 rozgrywane w Polsce i na Ukrainie. Żeby nie było pusto, dodam coś od siebie:

1. Polska - Grecja

Typ: X

Kurs: 3.20 (Bet365)

Jeden z lepszych zakładów na jutro (drugi to liczba goli, poniżej 2,5). Jak dobrze wiemy, mecz otwarcia, presja, nagonka mediów itd. Wszyscy oczekują wygranej, jednak jak dobrze wiemy, Polacy mało strzelają, a Grecy bardzo dobrze się bronią. Zastanawiałem się nad zagraniem, Grecji po kursie 4.20, ale doszedłem do wniosku, że mecz zakończy się remisem.

2. Ibrahimović najlepszym strzelcem Szwecji

Kurs: 3.50

Ibra rozegrał znakomity sezon w Serie A, gdzie został królem strzelców. W moim mniemaniu Szwedzi są w stanie wyeliminować Anglików w fazie grupowej, i awansować do ćwierćfinału, na co również jest bardzo dobry kurs (3.75) i można zaryzykować, stawiając na skandynawów.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Na dwa dni przypadnie mi jeden kupon. Przynajmniej tak postaram sie zarobic na Euro. Oczywiscie jesli nie bedzie niespodzianek, ale przynajmniej emocje wieksze.

Polska - Grecka - 1 - 2.05

Holandia - Dania - 1 - 1.65

Niemcy - Portugalia - 1 - 1.93

ew. wygrana - 57.50 (10zl)

Hiszpania - Wlochy - 1 - 1.86

Francja - Anglia - 1 - 2.55

Ukraina - Szwecja - 2 - 2.85

ew. wygrana - 119.00 (10zl)

Na chwile obecna ciezko opisac. Od drugiej kolejki bedzie czas na analize.

Na dzisiaj poszedł taki kuponik:

Holandia vs. Dania

1 (1.72)

Niemcy vs. Portugalia

Niemcy over 1.5 (2.20)

Wszystko co wczoraj postawiłem weszło, mam nadzieję, że dzisiaj passa się utrzyma. I trzeba czekać do zakończenia udziału Szwedów na zakład długoterminowy, który również postawiłem.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      W wolnych chwilach lubię sobie dłubać w bazie danych serwisu cagematch.net. Często bywa tak, że trafiam na coś interesującego i wpadłem na pomysł, że warto postawić wątek na forum gdzie możemy wstawiać różne warte uwagi statystyki, mało znane walki, rekordy itd.  Kilka moich ostatnich znajdziek: Przeglądając wyniki WWF z lat 80 natrafiłem na to, że niejaki Mr. Fuji stoczył w 1982 roku aż 278 walk w WWF. To absolutny rekord do jakiego udało mi się dokopać na cagematchu jeżeli chodzi o ilość stoczonych walk w skali roku. To jednak nie wszystko, Mr. Fuji w 1982 występował również w innych federacjach: NWA 3 walki, niejakie Varrousac Promotions 3 walki, Maple Leaf Wrestling 2 walki i jedna walka w Mid Atlantic Championship Wrestling daje w sumie 287 walk w skali roku!  Jego schedule i wszystko można oczywiście podejrzeć na CM:  
    • Bastian
      Dominik Mysterio vs Penta - Mysterio na WM zdobył pas, więc raczej tak szybko go nie straci. Możliwe, że Pencie przeszkodzi Chad Gable El Grande Americano. Sama walka zapewne będzie dość sztampowa. Judgment Day przy ringu, będą przeszkadzać luchadorowi. Chyba jedyna okoliczność przemawiająca za Pentą to ewentualna zdrada Balora, ale chyba na to przyjdzie czas. Finna będą drażnić kolejne zwycięstwa Doma i praca na jego sukcesy. Jacob Fatu vs LA Knight vs Damian Priest vs Drew McIntyre - potencjał na najlepszą walkę gali. WM41 pokazała, że WWE umie w wieloosobowe walki, nawet przy ograniczonym czasie. Tu powinno go być nieco więcej. Dla Fatu spakowanie tak mocnego tercetu, z dwoma byłymi mistrzami świata, będzie z korzyścią. No chyba, że WWE uzna, że porażka w F4W to właściwie nie porażka i taki Drew przypnie Knighta i zgarnie pas. Ew. zazdrosny Solo przeszkodzi Fatu.  Pat McAfee vs Gunther - nie ma gimmick matchu, więc na logikę Gunther musi tutaj znęcać się nad Patem i go poskładać. Niewykluczona będzie jakaś pomoc dla komentatora. Po cichu liczę na jakiś debiut/powrót, a finalnie skończy się Jimmym Uso.  Lyra Valkyria vs Becky Lynch - języczkiem u wagi będzie tutaj Bayley i jej ew. powrót. Na logikę powinna wrócić, pomóc koleżance z TT i powetować sobie nieobecność na WM, atakując Becky. To byłby pierwszy mocny skalp dla Irlandki, odkąd jest mistrzynią IC. John Cena vs Randy Orton - to jedna z najbardziej ikonicznych rywalizacji, odkąd WWF to WWE, no ale akurat, gdy Cena z Ortonem stawali w szranki w klasycznej walce, zazwyczaj wiało nudą. Hell in a Cell, Iron Man Match, tam było ciekawie. Tutaj ciekawie raczej nie będzie, bo w ringu gigantami obaj nigdy nie byli, a są grubo po 40-tce. Co więcej, zanosi się na sztampową walkę, gdzie Orton będzie zamiatać ring Jasiem ku uciesze publiki, ale finalnie heelowy Cena skradnie wygraną kantem, doprowadzając do furii publiczność i budując swój wizerunek heela. Oby był to płynniejszy, mniej przewidywalny kant niż podczas WM i walki z Rhodesem. Nie powinno zdziwić RKO na Ortonie i AA na Cenie.
    • KyRenLo
      Czemuż to? Logan to dobry wrestler. Spokojnie materiał na pretendenta, a nawet głównego mistrza. Można go nie lubić, ale chyba udowodnił, że posiada godne umiejętności. W ringu bardzo dobry. Na mikrofonie więcej niż niezły. Jako Heel naturalnie dobrze sobie radzi.. Panowanie z pasem US to była lipa, ale głównie przez jego niezbyt częste pojawianie się. Teraz pewnie wyglądałoby to już inaczej. 
    • Paulek
      1. John Cena 2. Lyra Valkyria 3. Gunther 4. Jacob Fatu 5. Dominik Mysterio  
    • MattDevitto
      Myślę, że większość byłaby w miarę otwarta, szczególnie, że jeśli jest w karcie zazwyczaj 5 pojedynków to ciężko z czasem cokolwiek nadrobić w typerze. Inna sprawa o same pytania, czy przy każdym ppv miałyby sens, ale co jakiś czas ok. @ Jeffrey Nero bracie, jak myślisz?
  • Dodaj nową pozycję...